Főlökött

Gyurcsány Ferenc akkorát telefonbetyárkodott, hogy nem győzik ünnepelni őt a kommentelők – videó
@fűre lépni szabad: Úgy tűnik vagy a történelmet - avagy a történelem során elkövetett ténykedésekkel nincsenek tisztában egyesek !!!

Csak kérdezem, tisztában van-e a következő kérdésekkel !?!?

- Gyurcsány Ferenc, hogy vett gyárat, kinek a segítségével, milyen módon, milyen háttérrel és milyen raktárkészlettel, milyen dotációban ?
- Dobrev Klára, mint helyi polgármester, hogy (!) és mennyiért vett ingatlanokat a balaton partszakaszán, saját tulajdonba ?
A többi és igazán necces témát kerültem ! Nem véletlenül.

Így kimaradt a zsarolás, lopás, fenyegetés, hatalommal visszaélés, kimenekítés az országból -> akkor ott is voltam !!! :), az esztelen privatizáció, csak dőljön a lé...közben a teljes gazdaságot sikerült hazavágni, melyet meg is fejelt egy IMF-es hitellel is.

No ezt a fickót, családjával együtt, a vezetésbe látni, tán igencsak nemkívánatos dolog lenne !!!

-> és ez nem függ a regisztrációm nevétől és elnevezésétől.

De ha ennél tud jobb és átfogóbb érvelést, halljuk (!) De kérem ne csapjunk át személyeskedésbe, mert az nem az én világom...
Egyetemi tanítómesterem mondta mindig, a személyeskedés a primitív emberek sportja, tartsuk távol magunkat tőlük...
De azért kíváncsi vagyok a véleményére, mire alapozta mindezt ?
Totális leépítés! Kirúgtak rengeteg magyar nagykövetet az egész világon
Csak nagyon halkan megkérdezem, ki az Áder János ?

Egy igazi Köztársasági Elnököt a nép választ és nem pártegységben egy párt, ahol megmondják mindenkinek kire kell adni a voksot.
Tehát tetszik tudni, amikor lesz tényleges - valós köztársasági elnökünk, majd elfogadom baromságait a cigi-csikkről, vízhelyzetünkről, ivóvíz ellátásról, de ameddig egy pártkatona regnál ott, inkább menne dolgozni -> ténylegesen !!!
Ugyanolyan mint schmitt palikánk, aki még mindig keresi a helyesírási hibát a Bibliában...

Lemondani nem volt képes, tsokoltatva polt -> offotértes urat, képtelen volt lépni, mostanság azért bebetonoztatta magát hangyányit. Mindezt közpénzből dotálva...

Csak úgy kérdezem, nem tűnt fel önnek, hogy gáz van ? -> ténylegesen ?
- Az ügyészség egy határtalan trutymó, közpénzből eltartva...
- Bíróság - bírók, megbízás alapján ítélkeznek.

Alkalmatlan fickókám, mikor lesz itt, hazánkban törvényes rend, amiért fizetünk is, nem is keveset ???

Szóval ki is az az Áder János ? A Fidesz Köztársasági elnöke, de nem a miénk és az enyém sem !!!.
Gyurcsány Ferenc akkorát telefonbetyárkodott, hogy nem győzik ünnepelni őt a kommentelők – videó
Jobb lenne gyurcsánynak, ha keresne magának valami munkát, de amennyit 'összehozott' a megélhetéséhez a köz pénzéből, inkább tipegjen el pihikélni.
Mivel sem ő, sem asszonya nem lesz nyerő, ha még eddig nem jöttek volna rá, éljék fel az eddig összeharácsolt vagyont.
Nem részletezem, mert az egészségügyileg káros lenne.

Mindkét személy végre elmehetne dolgozni és saját keresetükből éljenek +!!!

Ezen két léhűtő, eddig életében nem dolgozott, csak élősködött másokon. Jövőre, azaz 2022-ben, remélhetőleg -> már végre, eltűnnek a színtérről teljesen!!!

Miért ? -> Mert teljesen alkalmatlanok ezen pozícióra...Azért !!!
Dobrev Klrára: erő és türelem kell a Fidesszel szemben
Vicc az egész...
Osztogatnak egymás között úgy különböző beosztásokat és hatalmi pozíciókat, hogy közök sincs hozzá ! Mi erre az értelmiség reakciója ? Viccesnek minősíti, nem kicsit, nagyon annak.
Dobrev Klrára - rokonság révén úgy gondolja dominálhat 2/3-os törvények semmibe vételével, illetve férje volt beosztásával dominálhat ?!?!
Lehúzhatja magát a WC-n., mivel a férje is egy olyan eszement volt, mely hazavágta az országot és úgy tűnik a rokonsága is az lenne.
Higgye azt, hogy miniszter elnök jelölt, de mint ahogy a többi is, közelébe sem kerül, ezen pozíciónak. Az is szomorú, hogy ezen általunk eltartott személyek képviselik az országunkat, az eu.-ban !!!
Ilyen néni engem ne képviseljen és a nevembe, ne is kívánjon eljárni ! Tegye magáévá a balcsi, avagy jobcsi :) azon részét, melyet szeretné, majd államosítják 6-7 év múlva és néz mint a szűzleány a vibrátorra.
Férje elcseszte, nem kicsit, hanem nagyon és ez nem az öszöd ide, vagy oda miatt, hanem a gazdaság teljes kiárusítása fillérekért a haveroknak + magának is, közben a gazdaság kiszolgáltatottan leállt, így nem keletkezett bevétel. -> Csőd állapotba vitte az országot Gyurcsányunk, de a helyett, hogy lemondott volna és választást írtak volna ki, egy 'libásra' bízta az országot, mely sok - sok ember halálát - öngyilkosságát okozta.

Ilyen fix és kézzelfogható áttekintés alapján, tsokolom -> Dobrev Klrára, remélhetőleg az utcaseprésig el fog jutni, a vágyálma - álmai miniszterelnökségről, egy évtizedes vicc lenne.
Férje is felébredhetne végre és abbahagyhatná a táncolgatást, illetve rájöhetne arra, hogy nem kívánatos ezen érában !, Nem kicsit nem az, nagyon nem az...!!!

De térjünk vissza a valósághoz, tényekhez.

Egy filozófiai megjegyzés mondja el az igazat -> két rossz közüli választás, nem döntés, hanem kényszer.
De tetszik tudni addig, míg valaki felrúgva a törvényességet kíván pozícióba kerülni - önhatalmúlag, addig a fidesz beásta magát annyira, hogy Ön számára sérthetlenek lennének.
Rusvai: nem változott semmi, ugyanazok a számok, hiába oltottak be hatmillió embert
@division: Én értem, miről van szó, Te nem érted, mit is említettem a törvénysértésekkel - alkotmányossággal kapcsolatban...

Alkotmányos jogaink sérülnek, bűncselekmények halma van és az általunk fenntartott szervezet, melynek dolga lenne lépni, nem tesz semmit.
Jelenleg azon véleményen vagyok, hogy a teljes ügyészséget el kellene küldeni a 3,14-be, mert csak azokkal foglalkoznak, akivel lehet, a többi pedig dorbézolhat szabadon. ( Nem igazán pártpolitika mentesen )

De egyszer elfogy a türelem, pl.: mostani 2 letartóztatott a TEK által kivitelezve.

A történet menetét ismerve, nem ismerős történet ? Seggünket védő, először csak egyenruhás, majd felfegyverzett gárda, mely utána átment végrehajtó fokozatba.
Ezen gárdából jelenleg több van, mindegyik általunk eltartott, a saját popóját próbálja védeni - a mi pénzünkből !!! Soroljam ? :
- TEK
- Országház őrsége
- MNB őrsége

+ a többi léhűtő, mely az újonnan a fidesz által létrehozott arisztokrácia életét próbálja menteni.
Miről beszélek ? Nem véletlen Mészáros -> a nemzet gázszerelőjének félelme. Ja hogy ehhez, új kedvesének is hozzá kell, hogy szokjon ? Van ez így...

Csak egy kérdés !!! Ha valakinek semmi vesztenivalója nincs, sőt megváltás lenne számára a börtön, kajával - piával - meleg hellyel - szállással, mi választja el attól, hogy ténykedjen belátása szerint ???
Így már tetszik érteni a lényeget ?
Rusvai: nem változott semmi, ugyanazok a számok, hiába oltottak be hatmillió embert
Amúgy pedig csak nagyon halkan megjegyezném, csókoltatva a volt Légügyi hatóság jogászát, mely személynek úgy tűnik irtózatosan rossz a szeme, javaslom az Ofotértet -> állítólag lencse és keretkedvezmény is jár számára, hogy itt ezen témában alaptörvény sértés és BTK.-s bűncselekmények is vannak !!
Ha már egy rosszul és szelektíven látó főügyész nem képes ellátni feladatát, vannak fiatal és jól is látó ügyészek ezen feladatra, hamár közpénzből vannak eltartva...
Rusvai: nem változott semmi, ugyanazok a számok, hiába oltottak be hatmillió embert
Na szóval az édes anyukájuknak hazudozzanak és az vágják át !!! Mocskos nagy tróger Rusvai Miklós is, a közmédia is, meg az összes nyilatkozó, ezen ügyben !!! -> és még irtózatosan visszafogott voltam és nőies...!!!

Mit is állított az általunk fizetett és fenntartott közmédia + meg az itteni sok buzi nyilatkozó -> "állítólagos szakértő" ? Hogy az új megfertőzöttek 1% oltott, a többi nem !
BUZIKÁIM ! hallottátok a kormányinfón kérdezetteket ?? Hogy nem merik kiadni a valós számokat, hiába kérték ? Ja majd kiperelhetik, egy közpénzből - így általunk fenntartott szervezettől. -> Így nem volt véletlen a minősítés sem !!!

Mi is hangzott el, a kormányinfón, melyet nem mertek megismételni ? 50% felett van, az oltottak ismételt megfertőződése.
Na tcsokolom, vezessenek meg mást és játszanak azzal, ami saját magokkal egy idős, de ne velünk, akik eltartják ezen léhűtő - hazugokat !
Kövér László: "Isten óvja a magyarságot újabb idegen megszállásoktól és újabb idegen felszabadítóktól!"
Unokám szerint -> látta az Asterix-et, Ő a vastag bajusz...

Eddig nem is lenne gond, de állítólag méltóság is, -> tán miben is ?

- A méltóság nem pártegységi szavazás mellé jár, azt a nép szavazata - dominanciája miatt és saját ténykedésével lehet elérni.
- Emlékszünk arra a balhéra, amikor szentünk beleavatkozott a román választásokba (?) és mivel házelnök + meg a mocskos mentességük, menekült onnan, de utólag dobott egy üzit -> hogy magánszemélyként volt ott :)

Szóval faszikám, jó lenne, ha dolgoznál is valamit (!) és ne a mi pénzünkön élösködj - illetve ne a mi pénzünkből védesd meg a pucér popódat, a magánhadseregeddel, ha netán szét kívánnák rúgni...

Tetszett olvasni történelmi könyveket ? Más is így kezdte...gázos végeredménnyel...
Elárulta a Pfizer: ezért nő a vakcinájukkal oltott fertőzöttek száma
+ az anyukátokat nem...

Tele a tipellőm ezen csoda átvágó gárda hegyekkel.
Nem oly rég olvastam hogy 300 - 350 nap védettséget ad 2-3 oltás is, orvosi vizsgálatokkal alátámasztva.

Aki pedig már egyszer átesett ezen, 10%-ban kaphatja el ismét. Tehát ha eddig nem volt beoltva, miért is terhelje meg a szervezetét ismét egy fertőzéssel ??
Erre az agyatlanok válasza, mert az oltás életeket ment !! Meg kell és szükséges ! + korlátoznak is, ha nincs a csoda magánokiratos plasztik védettségi igazolványom, mely semmire sem jó. -> ja bocsika, arra jó, hogy törvénytelenül korlátozottakat, rábírják az akaratukra !!! És ha nem megy ??
Közpénzből fizetett dolgozók ! Akkor mi lesz ?
Tetszik tudni azokkal szórakoznak, akik fizetik Önöket ! Érdekes, nem ?
Majoros Hajnalka megmutatta a testét két gyerek után – Elképesztő kommentáradat érkezett erre a fotóra
Egy - több agyonfizetett orvos által összehozott személy. Mit is mutatott meg ? Mit végeztek rajta az orvosok ? Akkor erre mi büszke ? Saját érdeme ?-> nem igazán !
Olyan értelmi szinten van, mint a villanyszerelő szakmunkás férje. Ennyi és nem több.
„Pusztítsd a szörnyet!” – Gyűlöletkeltéssel készülnek a pécsi Pride-ra, a polgármester feljelentést tett
Jobb lenne, ha a polgármester törvényesen járna el !!

Félreértés ne essék én sem vagyok a lezbik és buzik mellett, de ezt nem így kell - kellene megoldani !!!
Ebből megint csak egy médiahír lesz, hogy áll a bál...
Gyurcsány Dobrev Kláráról: "Kitűnő miniszterelnök lesz belőle, a haza javára"
"Kitűnő miniszterelnök lesz belőle. A haza javára…:)" -> helyett -> "Kitűnő miniszterelnök lesz belőle. A haza kárára…:)" !!!

Mindketten leszerepeltek, nem kicsit, így csak a közpénzt herdálják és lopják...a mi kárunkra...
Böjte Csaba szerint a melegség problémája liberális gumicsont
Bocsánat, hogy beleszólok de lassan minden 'csuhást' utálok...

Főleg a csoda állítólagos pápát, melynek történelmi ténykedései hagynak kívánnivalót szerintem sok - sok ember számára, de hagyjuk...
Ami vérforraló volt számomra az volt, amikor a többszörösen elitélt pedofil papokat visszarendelte a vatikánba -> mely egy külön állam ! Így mentesültek a felelősségre vonás alol...
Ez ugyanolyan ténykedés volt, mint a bűnöző AMCSI !! Emlékszünk még a csoda amcsi pilóta, szuper manőverére, az OLASZ honban, mely során a felvonókötelet elszakítva tizen-huszon ember meghallt, 'szentemet' pedig kimentette a tróger AMCSI, és villám gyorsan haza szállították, ítélet és eljárás előtt.

Mindenki előtt itt a lehetőség a vélemény formálásra...-> mindkét témában !
Meglepő dolog várt Gyurcsányra – erre talán még ő sem számított
@Emmersson71: Nem véletlenül írtam ->"Addig jutottam, hogy a 4 éves unokám lesz az őstermelő és adómentesen nyomathatja a több mint 100 hektáros erdő üzemeltetését úgy, hogy még a hatóság sem tud vele mit kezdeni, mert 4 éves, illetve 25 éves koráig adómentes is, mivel pártegységben 21.04.28-án elfogadták mindezt.
Akkor miről is beszélünk ?
Meglepő dolog várt Gyurcsányra – erre talán még ő sem számított
@gina: Felhevültkém, szedjen nyugtatót, míg teheti !

Fel lehet jelenteni bárkit, Ügyvédi irodám a rendelkezésére áll...Csak gondolkodni és a törvényeket ismerni kell ezen ténykedéshez. Ezért is ajánlottam a irodát, hogy ne legyen - essen baja...
Varga Judit újra támadásban – "Több harmónia, kevesebb Brüsszel"
@Nyírfa: Sajnos közben elolvastam a Magyar Közlöny aktuális számát, melyben pártegységben megszavazták, illetve összehozták - ha nem jönne be amúgy is azt, hogy boldog - boldogtalan elgedélyezhet törvénytelen lehallgatásokat sajnos!!!
Szóval a vénségemre tetsző -> Varga Judit, felkötheti a gatyeszt...nem kicsit ! Az eljárások hallatán...

Miért tetszik ?
- Nem festi ki a körmeit, feltünési viszketettségből.
- Nincs tetkója, feltünési viszketettségből.
- Nem festi ki a sérót, feltünési viszketettségből.
- Nincs agyonpingálva -> rúzsozva, púderezve, alapozózva és nem most - nyilatkozatai előtt esett ki a fodrászatból -> mint egyesek teszik.

Na ezért tetszik amúgy...

Amit képvisel, az már nem igazán tetszik...
Meglepő dolog várt Gyurcsányra – erre talán még ő sem számított
@human: Szomorú tényeket közlök, pedig politikafüggetlenül és elévülésfüggetlenül, Gyurcsányt igen - igen hosszú időre börtönbe csukatnám !!! Nem kicsit - nagyon !-ez az én személyes megnyilvánulásom a dologra, de sajna a mostani törvénykezés miatt ez sem jön össze, mint ahogy sok minden más sem...

Ja ilyen elmebetegek pihikélhetnének :
"Pálinkás Pál
@Főlökött egy fidesz csicska...gyengeelméjű...nem kell vele foglalkozni..."
Annyit tud, hogy egy órácskát feledhet is...vagy még többet is...

De a tények...
Én a vagyonommal el tudok számolni, mivel pilóta voltam, így az APEH - majd a - NAV látta, tapasztalta minden lépésemet.

Na ez Gyurcsányunkra nem igaz, avagy korlátozottan ...
Szóval számomra Doblev Klára nem kell, hogy az általa elővezetett észt ossza..., főleg úgy, hogy én tartom el :) :) :) Mivel a fizetését tőlem - tőlünk kapja...Ezek alapján ne lehetnének elvárásaink felé ??? Dehogynem...

Meddig jutottam ? Addig, hogy a 4 éves unokám lesz az őstermelő és adómentesen nyomathatja a több mint 100 hektáros erdő üzemeltetését úgy, hogy még a hatóság sem tud vele mit kezdeni, mert 4 éves...

Szóval ezen léhűtők, mint a gyurcsány, meg a klárikája, nem igazán izgatna.
Amúgy Csótányunk lelépésekor, az a 3.000.-Milliárd mentette meg az országot a fizetésképtelenségtől, melyet Selmeci új protkós segéd, beigérve a folyószámlákat, maflára nem teljesített.

Amúgy pedig felhívom a figyelmét egy volt légügyi jogásznak, hogy az Ofotért ingyenes szemvizsgálatot tart és a szemüvegből is 50% kedvezményt ad !!! Mivel igen - igen ramaty a tátása, közpénzből fenn és eltartva !!! Kirőm beszéltem ? Hát Polt uraságról...

Tetszik tudni itt egyesek méltóságnak tartják magukat, de a pártegység ezen érában már nem játszik, ezen tutulust ki is kell - kellene érdermelni. Vagy így - vagy úgy...

Remélem 1etértünk...ha nem, az sem baj.

Szóval idáig jutottunk..
Kritikus tél vár Magyarországra – felrobbantak az európai gázárak
Még szerencse, hogy fix - kedvezményes áron vásároltuk a gázt. !!!

Ha a szolgáltató nem úgy tudja, majd a börtönben elolvashatja a naprakész árakat...és a történéseket...
Rusvai Miklós el akarja kapni a delta variánst, a virológus azt is elárulta miért – mutatjuk
@Nyírfa: Csak javasolni tudom, utána kell olvasni !! Én is azt tettem ! -> illetve tapasztaltam saját magam.
Varga Judit újra támadásban – "Több harmónia, kevesebb Brüsszel"
Kislány -> sajna jóval fiatalabb vagy nálam...ezért a megszólítás.

A támadás, nem támadás, ha valaki -> évente mennyit is ? -> 150 db lehallgatást engedélyez ?

Hol vannak a jogi korlátok és fékek ? Ja, hogy sehol, mert pártegységben megoldottátok ezen problémát ??
Ja, hogy ilyen egységben megoldották a :
- köztársasági elnöki kinevezést -> bocsika a kisbetűért, de nem elnököm ő sem, mint ahogy az előző -> ország szégyene - plagibá sem...de megoldottátok...
- Főügyészi kinevezést is sikerült megoldani pártegységben.
- MNB vezetői kinevezését is sikerült megoldani pártegységben.
- Országházunk elnökének kinevezést is sikerült megoldani pártegységben.
- Alkotmány-Bíróság résztvevői is neccesek...sikerült megoldani pártegységben ezt is.
Soroljam tovább ???

Azon tetszik csodálkozni, hogy az EU azt állítja az így, ebben a formában nem nyerő a dolog ? Talán lehetséges, hogy igazuk van és vissza kéne állítani a törvényességet, illetve azon "közméltóságok" nívóját, melyet a fidesz eddig eljátszott !!!

Tetszik tudni a "közméltóságok" titulust, ki kell érdemelni - a KÖZTŐL !!! és nem eljátszani kell, pártegységben megszavazva.

Tehát mint miniszter, talán, nem kicsit ezen sok apróságon el kéne, hogy gondolkodjon...

Nem kell az államtitkárra kenni, mert ő még több lehallgatást engedélyezett.

Szóval "kislány", gondolkozz, már végre...
Rusvai Miklós el akarja kapni a delta variánst, a virológus azt is elárulta miért – mutatjuk
@Főlökött: Miért érdekes is a helyzet ?

Azért, mert a :
1., freezer max. 5 hónapig ad védettséget, korlátozottan. Aki nem hiszi, járjon utána...( Izraeli labor általi vizsgálat, gyötrelmes eredménnyel )
2., Kínai egyáltalán semmi védettséget nem ad, még a második után sem, 22-ezer emberke bevizsgálva Szegeden, egy laborban.=> védettség nélküliek ! -> de van védettségi igazolványuk !-> a kérdés !!!=> de tán, mire is ???
3., Virologusok elmondták, nem szabad keverni a vakcinákat ! Másik elmeroggyant szerint igen, lehet keverni ! Káosz a köbön !
4., Ja és amit eddig kihagytam -> halálos beteg vagyok, folyamatosan kezelt, ezen agyamentségig. Amikor egyik asszisztens a másikhoz pöckölt ellátás nélkül -> 22es csapdája..., igencsak elgondolkodtam a büntetőfeljelentésen, a semmirekellő egészségügy és a dokim, és asszisztense ellen. fél éve nem tudom megkapni az életmentő gyógyszereimet. Na ez a mostani egészségügy -> egy halálgyár...

Na drága - agyonátöltöző Cecíliánk, Ön szerint, itt minden rendben van és az Ön ténykedése is minden kétséget kielégített ??
Inkább menjen ismét átöltözni (!), mert ezen téméban olyan mocskosul nagy a baj, mely Önön is túllépett és tán a lemondását kéne fontolgatni egy olyan személy számára, mely meg is oldja a problémát és nem elkeni..."
Rusvai Miklós el akarja kapni a delta variánst, a virológus azt is elárulta miért – mutatjuk
Ön normális, vagy kezelt beteg lenne ?? Nem tiszta számomra..!!!
"Hiába valószínű, hogy olyanok is megkapták az igazolványt, akiknek nincs megfelelő ellenanyagszintjük, az okmány használata még így is „több mint a semmi”."
Na állítólagos szekértő, attól, hogy van valakinek védettségi igazolványa, tájékoztatom, hogy a vírust nem igazán érdekli !!! Tényleg Ön lenne a szakértő így - ebben a formában ???
Szerintem pedig egy lecsukandó - álszakértő lenne, aki azt sem tudja mit beszél és miről.is valójában.
Cecíliánknak - általam küldött levél :
"Van egy agyament cecília, aki szerint fel kell venni az oltást, meg hivatkozott a platóra, meg a többire !
Tényleg ilyennek kell - kellene lenni egy tiszti főorvosnak ? Ez, már bocsánat egy ripacs, aki az Ecserin vette a végzettségét.

1., Nem vesszük fel az oltást, mert nem esett le...talán egy sem.
2., Ne erőszakoskodjon és ne sértsen törvényt azzal, hogy az oltottsági kártyára hívatkozik, mely semmire sem jó
3., Mi pénzt kapott azért, hogy hozzájáruljon a kormány ténykedéséhez ? 9misit ?-> nem ég a képe ?
4., Milyen jogcímen zaklatnak időseket, akik nem oltatták be magukat ? -> Bűncselekmény !
Meglepő dolog várt Gyurcsányra – erre talán még ő sem számított
@Gazella: Kérem ne személyeskedjen, mert a végén még kénytelen leszek jelenteni a cenzúrának ténykedését !!!

Ha Ön nincs tisztában azzal, hogy nevezett személy, hogy kin - kiken keresztül szerezte vagyonát, az nem az én bajom, hanem az Öné lenné.

Tetszik tudni úgy nem nehéz milliárdosnak lenni, hogy a privatizációkor úgy veszek meg egy teljes gyárat, hogy a raktárkészlett nagyobb értéket képvisel, mint a vételár...
Ja akkor miről is beszélünk ? MSZP-s kapcsolatokról, Apró Piroskáról és kapcsolatairól. Tudni kell jó helyre nősülni...akkor nem nehéz milliárdosnak lenni, mint ahogy a táncos művész tette.
Milliárdosként már könnyű az ész osztani ! -> főleg úgy, hogy az elévülés is leketyegett a feje fölül.

Szóval itt, ezen témában ki is lenne az "agyhalott" ? Vicces kérdés, a válasz az Öné...
Schobert Norbi egyszerre szólt be Dwayne Johnsonnak, Stallonenak és Schwarzeneggernek
Kiscsávó, a kábítószerek vegyjelével még sáros vagy !!!

Vegyjeltáblázatom hiányos Ön miatt !!!
Tragikomédia: megszűnt a szakrendelés Müller Cecília kinevezett egy másik kórházat, kiderült hogy ott is megszűnt
Érdekes a helyzet...

Van egy agyament cecília, aki szerint fel kell venni az oltást, meg hívatkozott a platóra, meg a többire !
Tényleg ilyennek kell - kellene lenni egy tiszti főorvosnak ? Ez, már bocsánat egy ripacs, aki az Ecserin vette a végzettségét.

1., Nem vesszük fel az oltást, mert nem esett le...
2., Ne erőszakoskodjon és ne sértsen törvényt azzal, hogy az oltottsági kártyára hívatkozik, mely semmire sem jó
3., Mi pénzt kapott azért, hogy hozzájáruljon a kormány ténykedéséhez ? 9misit ?-> nem ég a képe ?

Miért érdekes a helyzet ?

Azért, mert a :
1., freezer max. 5 hónapig ad védettséget, korlátozottan. Aki nem hiszi, járjon utána...( Izraeli labor általi vizsgálat, gyötrelmes eredménnyel )
2., Kínai egyáltalán semmi védettséget nem ad, még a második után sem, 22-ezer emberke bevizsgálva Szegeden, egy laborban.=> védettség nélküliek ! -> de van védettségi igazolványuk !-> kérdés !!!=> mire is ???
3., Virologusok elmondták, nem szabad keverni a vakcinákat ! Másik elmeroggyant szerint igen, lehet keverni ! Káosz a köbön !

Na drága - agyonátöltöző Cecíliánk, Ön szerint, itt minden rendben van és az Ön ténykedése is minden kétséget kielégített ??
Inkább menjen ismét átöltözni (!), mert ezen téméban olyan mocskosul nagy a baj, mely Önön is túllépett és tán a lemondását kéne fontolgatni egy olyan személy számára, mely meg is oldja a problémát és nem elkeni...
Meglepő dolog várt Gyurcsányra – erre talán még ő sem számított
Dumagép, mikor számolsz el a vagyonoddal ?

Kiscsillag, már lejárattad magad és a mostani érában, amikor két igen rossz közül kellene választani -> ami nem választás, hanem kényszer, még mindíg a fideszre voksolok, mert Ön fizetés képtelenné és kiszolgáltatottá tette az országot !
Örüljön hogy itt élhet, sőt még közpénzből dotáltan eltartott is, pedig börtönben lenne a helye...Sajnos nem ott van...