Főlökött

A magyar virológus szerint kényszeríteni kell, ha valaki nem akarja beoltatni magát, "elmennek az erdőbe remetének, kihalnak, vagy beoltatják magukat"
Már elnézést, de a Szegedi Tudományegyetemen tényleg ennyi félkegyelmű oktat ? Mert akkor rosszul választott az egyetem oktatókat...

Az egyik a mostani amerikai elnököt fikázza...-> már kitíltották, de itt a következő :
A másik kötelezővé tenné az oltást...Korát nézve benézem öregkori ténykedésnek...

Ott az egyetemen tényleg ennyi, már bocsánat hülye van, vagy csak vénségükre ment el az eszük ?

Csoda Virológus, állítólag kinevezett professzor !:

- Melyik oltás mire jó, meddig hat és milyen következmények a mellékhatások lehetnek ?
-> Mocskosul nem tudja...de nyomja a tutit és a kötelezővé tenné az oltást !
- Mizus az egyik oltóanyag vérrög képzésével, melyben már többen belehaltak ?
-> Mocskosul nem tudja...de nyomja a tutit és a kötelezővé tenné az oltást !
- Mizus az oltóanyagok idejével, meddig is hatnak, meddig is biztosítanak védettséget, 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év, 10 év, 20 év ...?
-> Mocskosul nem tudja...de nyomja a tutit és kötelezővé tenné az oltást !

Duda Ernő virológus professzor -> Viruljon ki a szakavatott intézményben, ahova való lenne. Ez pedig az én véleményem, már bocsánat. Légből kapott puffogtatásokkal, tele az ország - világ.. Ön is elengedett egy ilyen jellegű pukit...de minek...
Gáspár Zsolt halálra gázolt egy helybéli idős embert – Elnöki kegyelemben részesült
Málna - ez a vagy igaz, vagy nem ténykedés, olyan mint Kiszel Tünde + Norbika a szereplési vágya...
Megszüntették az eljárást Szájer József ellen
Szájer József !

Ön nem egy közpénzből eltartott polgár lenne, akinek az lenne a feladata, hogy a fizető - adófizetők befizetésért megdolgozzon (?) mert ebből van a fizetése !

Ténykedésébe az alkotmány beleférne, avagy az Önök által kreált alaptörvény, mely nem nyert megerősítést, csak 2/3-ot, de nem is ez lenne a lényeg.

Ön mivel is kezdte, amikor elkapták ? Ja, hogy mentességi joga van ! Ez a stílusa és mentalitása.
Nem személyeskedem, Ön állította és mondta...

Számomra egy senki, egy bűnöző, mely megúszta ennyivel. Másokat pedig hosszú - hosszú évekre lecsuknak, tehát hol is van az egyenlőség és az igazság szolgáltatás ? Vannak egyenlők és van a Fidess érája.
Deutsch Tamás szerint Brüsszel hibájából nincs elég vakcina
Csoda "Deutsch Tamás " a nagy duma után, csak egy kérdésem lenne, Ön hány - mennyi vakcinát biztosított az érintetteknek ?

Ön nem egy közpénzből eltartott polgár lenne, akinek az lenne a feladata, hogy a fizető - adófizetők befizetésért megdolgozzon (?) mert ebből van a fizetése !

Tehát akkor Ön, mennyi vakcinát biztosított az ország lakosságának, mely lakosság befizetéséből él, nem is rosszul !?
Demcsák Zsuzsa vérfagyasztó történetet mesélt el, ez minden szülő rémálma
Siia Cica ! Ez a Kiszel Tünde szindróma ! Beteg - kiütés fenyeget, ha nem szerepelhetsz a médiában, pedig ha nem jöttél volna rá, egy leírt alak vagy Te is -> az idő vas foga..., mint ahogy 'csülkös' naptározónknak is, csak ott sem esett le a tantusz...

Ezen eseteket pxichomókusok kezelik és látják el gyogyóval...
Szívszorító üzenetben búcsúzott édesanyjától Rubint Réka
Sajnos ebből egyeseknek más jön le. Média hír, ettől veszik a lapot, már semmi sem szent.

Itt és az ilyenekből lehet leszűrni, kinek volt gyertekszobája, kinek pedig gumiszoba jutott. Ezek a gerinctelen emberek, melyeknek semmi sem szent és sérthetetlen, csak a bevétel számít.

Nem ragozom tovább, vélelmezem minden lényegeset leírtam ezekről...
Berki ügyvédje: A büntető jogszabályban nincs olyan kategória, hogy büntetőfékezés
Büntető fékezést a lükék találták ki ! Mert olyan tényleg nincs, van viszont sok minden más mellette :).

Amúgy : 2012. évi C. törvény [ Btk. ]

Közúti veszélyeztetés
234. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével közúton vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Közúti baleset okozása
235. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével másnak vagy másoknak gondatlanságból súlyos testi sértést okoz, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Bódult, illetve ittas állapotról még nem is szóltak….-> volt-e ???

Ezzel ne lenne tisztában egy védő - ügyvéd ? Előadja a hamukát ! No de ezért fizetik...

Amúgy mivel van felvétel az esetről, így egy szakértő megállapíthatja, hogy a vészfékezés alapos - alaptalan volt-e, e miatt a közlekedésben résztvevőket veszélyeztette-e a manőver.
Berki Krisztián is megszólalt a büntetőfékezős buszbalesetről – Karácsony Gergely az oka
Nagy duma a Blikktől, -> " Hol van a szakértői vizsgálat, ami őt igazolja? Nincs, hiszen fékezés nélkül jött belém"

Ezen szakértői vélemény hiányában, meg sem vádolták volna az Ügyészség :) :)...

Remélem ül 1-2 évet, melye gondolkodással tölthet - ha van is mivel számára.
Figyelem: heteken belül eltűnik a Windows 10
@Szeparepa2: Ugyanúgy, mint ahogy az XP-is :) Mindegyik pénzintézeti bankjegykiadó - automata azzal működik !

Érdekes cikk, érdekes ténykedések. Mindez csak a pénzről szól és annak lenyúlásáról. Csak 1-2 dolgot elfeledtek, attól, hogy nem frissítik az XP-t, attól még működik...attól, hogy nem frissítik az W10-et, attól még működik...

A kutya itten van elhantolva : " Természetesen a számítógépek manuálisan is frissíthetőek lehetnek a legújabb Windows 10-re, ehhez a hivatalos letöltési oldaláról beszerezhető frissítőeszközt kell futtatniuk az érdeklődőknek."
Szóval ezen dotál cikk erről szól...
Ki verheti meg jövőre Orbánt? Jakab Péter már sejti
Egy 18+Áfa megmondaná a tutit számunkra ? Ez tán vicc lenne ???

Bukott a nyugdíjasok egy részénél, bukott a főiskolások - egyetemisták részénél -> finomította a 25 alatti adómentességgel, előadta a haza megmentését, korlátozásokkal és szem. szab. jogok korlátozásával, közben nézte mi történik.
Nyomták a különböző kávézók-kajáldák-éttermek-menzák, hogy mostmár elég és kinyitnak. Na szentem rögvest befutott a Petőfi rádióba, megfenyegetni nyilatkozókat, hogy majd minyimum 1/2 év elsőre, másodjára 1 év tényleges bezárás az általa nyomott előírások megszegésére.

Szóval eléggé varázslatosan áll a palettája, de amit összehoznak 2/3-al - választási törvények -> saját érdekükben történő módosításaival kapcsolatban, egy a lényeg :
Hivatalosan a Fidesz fog nyerni. Van rá egy fogadásom, hogy ez lesz.

Marad az Ovis is, vastagbajusz, kuszaszem és mosolyszünet is a helyén.
Müller Cecília szerint az oltási terv szerint halad a vakcináció
@csipetke: A gond az, hogy jelen pillanatban választási lehetőség sincs, hogy az amcsi, angol, oros, kinai vakcinát kapja bárki is. Mindegyik más és más, kiszámíthatatlan mellékhatásokkal.

Cecirtől - Stávikig, mindegyik hamukál és mellébeszél. Ez egy hatalmas játéka...valakinek, sok - sok károsultal színezve...

Javaslom olvasgatásra -> érdekességként : mindenszo.hu/hoppa-a-wuhani-kinai-biologiai-laboratorium-a-glaxo-tulajdona-amely-veletlenul-a-pfizer-tulajdonosa/
Müller Cecília szerint az oltási terv szerint halad a vakcináció
Cecília - néni, árulja már el, hogy a földnek, hol van a 4 sarka ? Nyomja a marhaságokat, az építész-mérnökin, még a terembe sem engedték volna be, a vizsga során...De nyomja a tutit !
Ezek alapján pedig, ki hinne el bármit is Önöktől ? Értelmesebbje semmit !!
- Önök nyomják az orosz és angol fejlesztést is, 1/2 éves engedélyt adtak ki rá. Mely 1,2 évvel meghosszabítható, aztán ennyi...
- Önök megmondják, hogy kit olthatnak, kit nem. -> talán az alkotmányt, lüke fideszesek általi alaptörvény kicsit mást ír !
- Önök nyomják a másik féle és típusú oltóanyagot úgy, hogy annak mellékhatásairól fogalmuk sincs !
- Ön nyomta az amerikai oltóanyag - ön által ismert mellékhatását, mely szerint a teljes bőrfelületen kiütések lehetnek - tapasztalhatóak.
Ön nyomja már kérem, hogy az orosz és az angliai oltóanyag milyen mellékhatásokkal bír, mi lesz tapasztalható -> fogalma sincs erről..
Folytassam ???-> de azért a kitüntetést és a jutalmat megkapja, közben ..olvasgassa a BTK.-t !

Szóval nem kívánom ragozni, történetem csoda "Cecília - néni" kivitelezésében :

Asszony rosszul volt, háziorvos elküldte tesztre. A teszt pozitív lett, így az asszony el akart költözni. Nem hagytam., gyere haza,majd megoldjuk.
Semmi tünet, se nála, se a családnál. Se határozat, se ellenőrzés a karanténra, semmi.
Letelt a karantén időszak, telefonáltak az illetékesek, nem volt határozat, nem volt semmi, így szóban feloldják a karantént, mert annyira leterheltek..
Kérdezték lakott Önnel valaki ? -> elmondtam mit válaszoljon, senki, férjem anyóshoz költözött. Válaszuk, de megfontolt döntésük volt :) :) :) -> szerintem pedig egy tróger játék, tróger elkövetőkkel..
Hozzáteszem, ha rajtuk múlott volna, 3-4 család ellátását és kiszolgálását veszélyeztették volna, ha engem is - nagy okosan karanténba tesznek, teljesen feleslegesen, mivel sem rajtam, se a gyereken, se az asszonyon tünet nem volt, csak a csoda pozitív tesztje, mely vagy igaz, vagy nem -> DRÁGA CECÍLIÁM ! KERESSE A 4...
Operatív törzs: A 89 év felettieket oltják elsőként az idősek közül
@Málna: Nem tetszik érteni a lényeget úgy tűnik !!!

Ha egyszer ingyenes, akkor ne nekem keljen már megvenni !!! Ha meg kell vennem, megveszem, de akkor miért is fizettem eddig az EÜ-költségeket éveken át (?) illetve miért is korlátozzák a személyes szabadságjogomat azzal, hogy COPD-s betegként fulladok a maszk alatt, de kötelezővé tették, illetve bírságolnak úgy, hogy senki sem a Magyar Közlöny aktuális számával fekszik és kel, agyamentek ténykedése kapcsán. De ugorjunk...

Ha viszont ingyenes, akkor ha netán több oltóanyag féle - fajta lenne, hagy döntsem el én saját magam, melyikben bízom, melyikben nem !

Ne más döntése legyen, hogy Önnek ez jut - Ön ezt kapja, ha tetszik, ha nem !

Nem kis és nagycsoportos ovisok lennénk, akinek diktálni kéne, mit és hogyan tegyen. Az angol és az oroszra is csak 6 hónapos engedélyt adtak, mely egy esetben meghosszabítható.

Ha majd sorrakerülök a törvénysértések kapcsán ( szelektív eü eljárás és ellátás kapcsán ), hagy én döntsem el akkor, ha addig túlélem, hogy melyik oltóanyagot tolják majd belém, ne egy harmadik fél mondja már meg, hogy melyiket is kell-kéne beadni !

Ebbe csókolom, mi nem volt érthető és világos ???

Ha eddig nem jött volna rá, ez egy orosz rulett, a kormány - tiszti főorvos kivitelezésében. Kimenetele kétséges és kiszámíthatatlan.
Tudom, Ön szerint megvehetem...aha...mit is ? Mivel a teljes kapacitást elviszi a kormány és a többi kormány, mit is vehetek-rendelhetek 1-2-3-4-5 darabban ? Ja rendeljem Amcsiból és hozassam be magamnak, ha szóba állnak velem ekkora tételnél :) :) :) Talán megkapom, ha utána le nem foglalja valamelyik csoda hatóság..., Mondván lefoglalandó és elkobozható lenne.

Még így sem érthető és világos a történet ? Mert akkor sajnálatos!!
Operatív törzs: A 89 év felettieket oltják elsőként az idősek közül
@Málna: Inkább én nem, már bocsánat -> de agyilag nem tetszik fogni melyikkel is oltanak be !!!

Amcsival, a kínaival, az orosszal ?

Az egyik állítólagosan 97%-os -> az amcsi, Kínai kitudja - beoltottak sok sok emberkét kínában, de még nincs végeredmény, ja meg van az orosz, melyet Rasputyin is beadatott a lányának :) :) Aha...

Tényleg nem tetszik érteni a problémát ? "Nem igazán értem, hogy mi a problémád. Kapsz ingyen vakcinát - ha kéred." Mire is ? Kergekórra, ebolára, mire és milyen hatással ? Aha-> ezt senki sem tudja, mivel mindenki dumál szava szerte...

Már bocsánat, de annyira tájékozatlan és butaságokat beszél, hogy inkább belinkelek 1-2 dolgot :

propeller.hu/itthon/3623422-megszolalt-immunologus-professzor-kinai-vakcinarol-hatamon-felall-szor
propeller.hu/itthon/3623437-megszolalt-egy-budapesti-orvos-kiolvasztott-oltoanyagok-egy-resze

Olvasson - tájékozodjon már könyörgöm...

Amúgy : "Konkrétan miért akarnál perelni?" -> alkotmányos jogaim megsértése miatt, mely kőbe vésett és mindenki számára olvasható -> jelenleg alaptörvénynek titulálják - régen alkotmány volt, főleg a nemzetközi bíróság számára érdekes olvasmány - kinek mihez is van létjogosultsága - joga :) De ez nem csak rám vonatkozik, hanem minden olyan Magyar állapolgárra, melyeket szelektálva oltanak - vírustalanítanat :), majd ha rájuk kerülne a sor. Oltják bármivel, ami van - adódik...?

Tetszik tudni több oltás, más - más megoldása a vírusra !!
Egyik - amcsi hatóanyagos, a másik elhalt vírussal gyártott, a másik ki tudja milyen. Mindegyik más és más. Van - lenne választási lehetőség ? Dehogy.
Tetszik tudni mit mondanak erre, olcsó húsnak híg a leve...
Ha Ön úgy gondolja, bármi jöhet, mert ingyen van, tegye szabadon !!

De azért egy épeszű polgár, hagy döntse már el szabadon, mit adat be magának. Tetszik tudni élete egy van mindenkinek, melyet józanul és megfontoltan kell - kellene véghezvinni.

Remélem világos és érthető is voltam. ĐĐĐĐ
Operatív törzs: A 89 év felettieket oltják elsőként az idősek közül
@Málna: Ezek szerint akkor jogom és lehetőségem van arra is, hogy fizessek EÜ-hozzájárulást, avagy nem ? 20-30-40 éven keresztül fizettem, akkor utalják vissza a teljes összeget, mert külön fizetett eü-i ellátásban részesültem, mint pilóta, az EÜ-hozzám sem nyúlhatott, mert azt letíltással kompenzálták. Így már érdekesebb, nem ?

Amúgy nem magamért szólaltam fel, hanem azért, mert mindenki dumál minden marhaságot és félrebeszél, mert saját maga sem tudja, jelenleg senki sincs tisztában, semmivel !
A 21 napos újraoltás késni fog...az új vakcinák kitudja milyenek...közben nyilatkozik a EU-s megbízott -> márciusig az idősek 70%-át, nyárig a teljes lakosság 70-80%-át be kell oltani ! Mivel is akkor, ha kapacitás hiány van ?
Amcsival, a kínaival, az orosszal, melyikkel ?
Ja meg a csoda Operatív törzs dönti el, kit oltanak, kit nem.
Tetszett olvasni olyat, mint az alkotmány ? Most alaptörvénynek nevesítik. Kicsit - hangyányit mást ír, ezen dolgokról...

Szóval szentem megvehetem, és be is adathatom, de ezen esetben sérültek az alkotmányos jogaim és szana-szerte perelhetem az államot a nemzetközi bíróságon, lejátszva, amit le kell.
Tetszik tudni a bűnözők - mármint az elitéltek milliárdokat kaszáltak egy rossz elhelyezés miatt a börtönben, akkor mekkora kártérítést kaszálhat egy állampolgár, állapolgári jogainak - illetve alkotmányos jogainak megsértése tárgyában ? Csokolom -> milliárdos tétel lenne !

Szóval -> Málna, én megtehetem, hogy megveszem és be is adatom. De annak olyan következményei lesznek, mely sarkallatos a költségvetésnek, és én csak egy lennék a sok közül...Ha erre az ügyvédek is ráharapnak, milliárdos kifizetési tétellé szaporodik a dolog...
Nem akarom ragozni, M.Gy. ügyvédi irodája, 0,5 milliárdos költsétérítést könyvelt el, a rabok tartása miatt ? Akkor Ön szerint itt mi várható ?
Ja, hogy megvehetem magamnak, ha jut és van is az oltóanyagot :) :) Ezt nem gondolta teljesen végig...
Müller Cecília: "Ne annak higgyenek, amit a szomszédtól hallanak, vagy nem tudom honnan"
Müller Cecília szégyelje magát és örüljön, ha nem csukják le, de ezen főügyész mellett, majd megoldják okosban. Úgy is van jártassága főügyészünknek az ilyen és hasonló dolgokban.

De, nem is tudom hol hallottam - olvastam (?), hogy " Addig jár a korsó a kútra, míg össze nem törik ?"
Ez mindkét szentemre igaz lenne...
Operatív törzs: A 89 év felettieket oltják elsőként az idősek közül
Tisztelettel 1-2 gondolat !

Operatív törzs olvasta e (?) az alkotmányt, fideszesek szerint -> alaptörvényt ?

Mivel minden magyar állampolgárnak joga és lehetősége, az ellátás, melyet a csoda Operatív törzs korlátoz. Megmondja kit lehet és kit nem !!!
Aki -e miatt meghal, az akkor mi is ? Megtalálhatják a BTK.- különös részében ! Az elhalt családja, remélem lépni fog...

De ugorjunk, van az Amcsi oltás, van a Kínai - még nem engedélyezett és az Orosz, mely szintén nem engedélyezett. De már a Külügy beszerzett egy repülőgépet, hogy hozzák bárhonnan.
De szentjeim mit is ? Van választási lehetősége a polgárnak ? -> dehogy ! Örüljön, hogy kap valamit ? Regisztráljunk ? Melyikre ? Adatainkat még mire is használják fel ?
Amilyen hazugovics dolgokat adtak elő számunkra mostanság, csodálkoznak azon, hogy nem akarják beoltatni magukat a polgárok ? Egy teljesen más, megölt - lekorlátozott vírussal bíró oltással, vagy egy másik, kitudja milyennel, melyről csak annyit nyilatkoztak, a gyártás helyes ?!?!
Szentjeim, hol van a válsztás joga és lehetősége ??? Hol van a lehetőség a normális vakcina beadására, melyet az Operatív Törzs korlátoz és megszabja ki kaphat - ki nem ?
Tsokolom, egy egész életen keresztül, EÜ.-hozzájárulást fizető polgár, egy Operatív Törzs kénye - kedve szerint megkapja - vagy nem ?
Közben pedig azt nyomják, hordjunk maszkot és kötelezővé teszik ?

Mivel COPD-s vagyok fulladok a maszkkal, oltást majd megkapom 2022-ben, ha megérem, de reményeim szerint a gatyeszukat leperli az unokám, mert én már nem érem meg addigra, ezen ténykedést.

Vérforraló és bűncselekmény is, amit ténykednek !
Gyurcsány: Le akarnak csukatni, de nem fog sikerülni!
@Nyírfa: "Úgyhogy jobb Gyurcsányt békén hagyni" -> miért is ?? Egy mocskusul nagyot bukott politikus, melyről nem regélek el a többet. A van, de minek kategória, közpénzen még mindíg élősködik, pedig jobb lenne, ha pihikélne egy fotelban otthonában - több értelme lenne !! Meg az asszonypajtásnak is, több értelme lenne, ha ülne, az összaharácsolt vagyonkáján és csendben maradna, nem engem és a Magyarokat képviselni úgy, ahogy teszi !
Félreértés ne essék - nem vagyok fidesz-párti, de mit műveltek országunkban vérforraló és örüljenek, hogy még nem ücsörögnek a börtönben...Saját véleményem, odavalók lennének, mint ahogy sokan mások is...

Tehát le akarják csukatni ? Remélem megteszik, így egyel kevesebb léhűtő lesz, melyet közpénzből kell dotálni !!!
Megszólalt a Fidesz Szájer-ügyben
A gond ott kezdődik, hogy általunk fizetett olyan személyek ténykedéséről szól ezen történet, akik azért kapják a fizetésüket TŐLÜNK, hogy képviseljenek bennünket.
Ez nem könyör-adomány, meg ehhez hasonló, hanem egy fizetett szolgáltatás, melybe nem fér bele a bocsika - mentességi jogom van !
Ezen éra kicsit máshol kezdődik - mondjuk makulátlan életvitel - makulátlan gyereknevelés - makulátlan élet, jogkövető magatartással karöltve. No itt kezdődődik a mentességi jog(!), ha netán betámadna bárki is ! Nem ott, hogy buzibárokba és összejövetelekre tipegek és menekülök az ereszcsatornán, ha belebukok. pedig a mentességi jogomra hivatkozom !
Haverodat egy bárból mentették ki, matán belőve a yard képviselői ! Fenn van a neten a mentés videója és a képek is !

No ilyen - általunk fizetett alkalmazottakat szeretnénk, akik állítólag érdekeinket képviselnék ? Fordítva ülnek a lovon ! Sajnos el vannak foglalva saját érdekükben történő ténykedéssel úgy, hogy közben a pénzt - fizetésüket máshonnak kapják !!

Gyerekek nem kordonozni és játszani kéne, hanem végre azon személyek részére ténykedni, akiktől a fizetéseteket kapjátok ! Miért ? Mert ezen általatok kivitelezett dolgoknak nagyon rossz vége is lehet...
Kiderült, mi okozta Sean Connery halálát – Nem az, amire számított!
@Horizont: Édesapám az Urán bányában a földmérés egyik vezetője volt. Mivel bányában és főleg uránbányában ténykedett, köteleztek rá bennünket úgy, hogy közben tudtam, Öregem nem szerette volna...
1/2-év után se volt meg a jegyzőkönyv, melynek 2 héten belül kellett volna elkészülnie. Szépen kértem az illetékeseket, van rá 1 hetük az elkészítésre, mert Édesanyám az alapján több nyugdíjat kapott. No próbáltam finom lenni és nőies, a sorokból már csal olvasni kell...
Kiderült, mi okozta Sean Connery halálát – Nem az, amire számított!
@Horizont: Sajnos itthon nem kívánságműsor :( Atyám halálakor nem szerettük volna, de köteleztek rá - a családot. A továbbiakat pedig hagyjuk...mert nem szép szavakkal illetném az elkövetőket és munkájukat.
Kövér László az egész EU-t megváltoztatná
Na mielőtt nagyon belemennénk a dolgokba : -> Kövér László egy megválasztott köztisztviselő, a köz által dotált személy, mely köznek lennének elvárásai is Ön felé, de úgy tűnik ezt hanyagolja...

Kövér László - állítása szerint független és elfogulatlan. Na akkor, csak kérdezem, a Románia-i választásokba miért is avatkozott bele ? Ja akkar azt állította, független személyként volt jelen és ténykedett !
Na csókolom, ha valakit -> még ha párttöbbségi előírásik és nyomás alapján megszavaznak egy beosztásba, és ott regnál is, na azon személy nem léphet fel sima mezei állampolgárként ! Sőt nem is állíthatja azt, hogy most házelnök vagyok, most pedig aggitáló EU.-polgár.
Szerintem szereptévesztésben leledzik és még más dolgokban is híjján van a dolgoknak.

Ön, aki kádárhuszárkodik, a múltával, nyomja ezt ? -> "Most már itt lenne az ideje, hogy kiszögezzük a brüsszeli parlament kapujára a magunk pontjait" – fogalmazott Kövér László"
"Házelnöki minőségemben viszont kénytelen vagyok azt mondani, hogy addig marad a bizottság élén, ameddig az őt delegáló pártok be nem látják ugyanezt, amire, lássuk be, csekély az esély. Pontosan a demokrácia hitelességének, meg az intézményrendszer működőképességének a védelme érdekében nem tartanám elfogadhatónak, hogy olyan precedenst teremtsünk, amely – a szándékkal ellentétesen – tovább gyengítené a parlament tekintélyét, a működéshez szükséges bizalom maradékát és az ezt kifejező néhány utolsó íratlan játékszabály érvényességét" – mondta Kövér László"

Akinek adnak valami kis hatalmat is a kezébe, azonnal elmegy az esze ? Remélhetőleg lesz majd -> tényleges rendszerváltás is és sok - sok bűnözőt felelősségre vonnak majd, de ahhoz olyan dolgokat, mint elévülés, el kéne törölni, avagy felfüggeszteni.

Egy kisgyerektől hallottam, megnézte a Asterix - rajzfilmet, -> jéééé ez a vastag bajusz :) :) Hát rátapintott a lényegre.
Szlávik: tovább emelkedhet a halottak száma, ekkorra várható a tetőzés
Nem tudom... Valahogy senkinek sem tűnt fel, hogy mi lettünk az ólajtó ???

Érthető is legyen, orosz labor -ok, mert kettő is van WHO-s -> állítólagos engedéllyel és oda csak most, csak minket - magyarokat be is engednek, hogy megtekintsük, áttekintsük, lássuk - amit kell és ezek alapján engedélyezzük !! Na itten van a kutya elhantolva !
Abban a pillanatban, hogy engedélyeztetik és soron kívül megadják az engedélyt - mint oltó anyag - gyógyszer a forgalmazásra, mi is fog történni ?
Mint EU tagok, kaput nyitunk egy szernek, melyet az egész EU-ban forgalmazhatnak, mint gyógyszert, az oroszok.
O.V. -már nyomta, hogy jövő héten elkezdődik a regisztráció, hogy ki szeretné - ki pedig nem. Állítása szerint azért, hogy mennyit rendeljenek...
De szerintem ez a játék, kicsivel többről szól, mint hogy a költségvetést mennyivel terheljük meg...
Mindenkinek szabadon választott, hogy mit gondol erről, mit olvasott, mit tud, mi a véleménye.

Én érdekesnek találtam, azért is írtam le.
Operatív törzs: 324 emberrel szemben intézkedtek a kijárási tilalom megsértése miatt
A kérdés, ebből mennyi lesz realizálható is ? 1-2% ?

Mivel senki nem a magyar közlönyel fekszik és kel, illetve érdekesebb dolgok is vannak ennél, így vicces a tájékoztatás és annak tartalma.
Több szobát is szétvertek a hallgatók a Műszaki Egyetem kollégiumában, miután Orbán bejelentette, hogy ki kell költözni – videó
@legott: Több dologban egyetértünk, de...

Sajnos törvényesen azért nem leváltható, mert nincs egy olyan ellenzék, mely ezt tudná produkálni. Amíg GY.F és felesége regnál, vezetője a dolognak, addig erre hangyányi remény sincs. Míg GY.F. saját magát leamortizálta, benyomta D.K.-át az EU.-ba és a közéletbe is, addig itt nem lesz tényleges és normális ellenzék, mert számomra úgy tűnik ezen személyek azért vannak -> 'üzemeltetve', hogy ne képződjön, ne lehessen egy olyan ellenzéki csoportosulás, mely megdöntené a mostani rendszert.
A mostaniak nyomatták Tramplit, sőt tarajoskánk igen érdekes jelzővel illette ellenfelét. Most, hogy Trampli megbukott, kíváncsi vagyok a két ország kapcsolatának irányára, változására. Magyarázkodás, mellébeszélés, elnézés kérés...stb., ez mind, mind benne van.

Visszatérve a témához, egy érdekesség : Egyik rokonom most jött haza külhonból, ahol már a kintieket mocskosul nem érdekli a végekezés, mivel így is úgy is elkapják -> van aki túléli, van aki nem. Itthon miért is ténykednek, teljesen feleslegesen, ha így is - úgy is elkapjuk ? Mert nincs elég korházi ágy, így saját maguk érdekében, korlátozzák más szabadság jogait.

Miért nem jó a maszk ? Ezt Cecília-nénitől is meg lehetne kérdezni ! A szemen keresztül is bejuthat a vírus, sőt ! Hiába van rajtunk maszk, a vírus a könnycsatornákon keresztül - mivel a szem a legjobban oxigénnel ellátott szervünk, úgy be tud suhanni, hogy még Cecília-nénink is néz, mint maci a málnásban.

Szóval vannak gondjaink, nem kevés, ezen kívül is .
BREAKING: Durva szigorításokat jelentett be Orbán: este 8-tól kijárási tilalom, bezárnak a középiskolák, tilos a gyülekezés
@Lepényleső: Bocskor, de hogy jön ide az " SZFE fiatalság"-a ? Azok olyan tanulatlanok, hogy felfüggesztették a teljes félévüket, nem véletlenül !! Most pedig néznek, mint maci a málnásban, pedig a leghumánusabb megoldás született szerintem abban a törvénysértő ügyben.
De nagyon halkan megjegyzem az összes fiatalnak elmentek otthonról mostanság ???
propeller.hu/itthon/3596780-tobb-szobat-is-szetvertek-hallgatok-muszaki-egyetem-kollegiumaban

Ennyi eszement fiatalt régen láttam!! Csak az a gond, hogy a fiatalt kirúgják, a családja pedig fizethet a károkozásért.
Itt mindenkinek elment az esze (?), hogy tanulni megy egy iskolába, hogy okuljon, ragadjon rá valami a koszon kívül is és nem azért, hogy bűncselekményeket valósítson meg, mely után az Ősök, fizethetnek, mint a katonatiszt. Majd rájönnek szentjeim marhaságaikra, csak az fájó lesz saját maguknak - családnak - hozzátartozóiknak.