Főlökött

Árpa Attilának orvosi papírja van arról, hogy szociopata
@Szeparepa2: Lehet ezt hinni, csak lehet, hogy nem igaz ! Sőt ! Az már nekem lejött, nem olvasta el a könyvét, mert maflára nem dotálták, nem nyomták a komcsik, sőt senki sem !
Egyszerűen - ami ragadt rá a nagykövetségen ( stílus-mentalitás-határozottság ) - felhúzott egy tisztességes öltönyt és határozottan ténykedve, elhitték róla, mindenki meg volt győződve arról, hogy Ő egy igazgatója az RTL-nek. Itt senki ráhatása - beleszólásan nem volt a dologba.

Tehát amikor minősít valakit, annak utána is kell járni, hogy tényleg az lenne, mielőtt beperelnék. Csak egy jótanács volt, ha lejön lejön, ha nem - nem.
Tetszik tudni jártam jónéhány fősulira - egyetemre, mindenhol azt tanultam a tanáraimtól, hogy a személyeskedés primitív ember-jellemi vonás. Azért nem minősítek senkit, még ha meg is érdemelné. Óckodok - elhatárolódok ezen ténykedéstől, mint belátható, nem véletlenül. Tanárok azért tanárok, hogy értelmet vigyenek a tanulatlan koponyákba, melyet több - kevesebb sikerrel végre is hajtanak :).
Árpa Attilának orvosi papírja van arról, hogy szociopata
@Szeparepa2: Bocsánat, de ez : "Honnan a jó anyádból tudod a jövedelmem mennyi volt 1998-ban te szerencsétlen...? XD" ->egy bunkókat minősítő megjegyzés volt ! Kérem gondolja meg és végig! Már elnézést, de ezt lehetett volna finomabban is fogalmazni ! Anyukámat hagyjuk, amúgy szerencsétlen lennék ? Évi több mint 20 misis feletti fizetéssel ? Ha Ön úgy gondolja, biztos úgy is van...

Én elolvastam annó Árpa könyvét, sok-sok dolgot megértettem az akkori világból és mentalitásból - az akkori celebekről. Annó akkor Fridi olyan árat szabott a műsorainak, hogy nem fért rá a számológép kijelzőjére az összeg -> Árpa könyvében volt és még írt - mesélt sok - sok mindenről, mint pl. Jimmy, a Királyról is, tatyójában a fegyverrel, mellyel előszeretettel szeretett érvényt szerezni elképzeléseinek. Abban az időben elszállt vele a ló Fridivel is, de azóta magához tért és érdekes műsorokat készít.
Ha meg tetszett volna nézni Árpa - Fridi -> összezárva 24 órára típusú műsort, lejöhetett volna válaszom mibenléte. Ott Árpa nagyon sok mindent elmondott, a gyerekkori bandázás - élete -kábítószerezés, hogy jött ki az egészből. Több ízben előállították és jó úton haladt a börtön felé, de magához tért és kijött ebből.
Azért összedobott 1-2 filmet is, mint pl.: az ARGO 1 és 2. stb.

Én ebbe nem vittem politikát, mivel abban az időben megvolt a domináló politika és ha jól emlékszem Árpa sem politizált, egyik párt tagja sem volt. Ő felnőtt egy nagykövettségen, az adott érában és életvitelben. Komcsi lett volna, nem hiszem (!), egy gyerek volt akkor.
Majd felnőtt és azt a stílust és mentalitást vitte magával, amit ott tapasztalt és megtanult. Így lett az RTL-egyik igazgatója is, igen magas fizetéssel. Több évig regnált ott, tehát valamit tudhatott, hogy maradhatott és ténykedhetett.
Na ezt az emberkét minősíteni : "Kezdettől, mióta megjelent a közéletben látja, akinek szeme van, hogy egy seggfej idióta barom... " na az a vicces !
Árpa Attilának orvosi papírja van arról, hogy szociopata
@Szeparepa2: Mielőtt belekezdett volna egy személyeskedésbe, melytől én elzárkózok, tetszik ismerni egyáltalán az életútját ? Nagykövet gyermekeként, benne volt több turpiszságban, érdekes módon lett at RTL- műsorszolgáltató egyik igazgatója. Érdekes egyéniség, érdekes lépésekkel és ténykedéssel. Én nem minősíteném egy : "egy seggfej idióta barom." -nak, mert a RTL megalakulása után többszörösét kereste - kapta, mint Ön. Akkor Ő lenne : "egy seggfej idióta barom." ? Nem hinném.
Ő felette is eljárt az idő és hogy ezen cikknek mi a valóságtartalma, az is kétséges. Lehetséges, hogy tényleg beteg, mivel a Fridi műsorából úgy kijött, mint a szélvész.
Minősíteni bárkit is, pedig naivitás - meggondolatlanság lenne, főleg úgy, hogy a tényeket nem ismerjük :) :) Bocsánat !
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
@Giovanni Alba: Mivel ezen választ azon hallgatóknak címeztem, aki oda tanulni - okulni - tudást magukhoz venni mentek volna és még ténylegesen gyerekek is lennének, mivel nem tapasztalták meg az élet nehézségeit - buktatóit - stb., a szüleik dotációjában járhatnak egy egyetemre és most tán fordulna a kocka, hogy Ők mindanák meg, ki mit tanítson számukra, ki - mit tehet meg -> ki pedig semmit sem tehetne ? Ez most tényleg komoly lenne ? Mindezt kivitelezve a teljesen törvénytelen eljárásukban ? Tán egy vicc lenne nekünk, Nekik hatalmas pofon lesz, melyet érezni is fognak.
Szentjeim fordítva ülnek a lovon :) :) - avagy elszálltak maguktól.

Javaslom addig térjenek észhez, míg be nem zárják ezt a plénumot úgy, hogy akkor örüljenek annak, hogy nem büntetőeljárásban érintettek lesznek ! Egy priusz, kihat - kihathat a teljes életükre ! Se diploma, +még priusz is, a szülők sem ezt akarták - akarnák, nem véletlen volt a megjegyzésem, az otthoni beszélgetésre...Ez viszont nem egy lekezelő stílus, hanem egy vélemény arról, hogy nagy gáz van az ottani fejekben és tippelve azt, mi miért is történt - történik, melyre utána - ezen gyerekeknek és még a szülöknek sem lesz ráhatása.
De majd az élet meghozza, kinek volt igaza...
Az SZFE diákjai visszaszóltak Gulyás Gergelynek, aki azt mondta, örül annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értük
Tévedés, még lista sem kell a résztvevőkről bekérni - pettingeléssel karöltve, mivel saját maguk megadják azt :) A többi szabadon választott lesz.
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
@Giovanni Alba: Lekezelő stílus lenne az, hogy ott az iskolában kommandósat játszanak és közben egy halom bűncselekményt követnek el, erről viszont ez lenne a véleményem ? Nem újkeletű dolgokról beszélek, hanem a BTK-ról, annak is a különös részéről. Mint említettem van a törvényes út és van a törvénytelen. Hát az ottaniak az utóbbit választották. Amúgy én nem ignoráltam senkit, az Ön fantazmagóriája lenne a : "nem taknyos orrú óvodásokról, nem tüncikéző, hisztis gyerekekről," minősítések halma.
Mi lesz, ha ezt így folytatják ? Vagy felfüggesztik - megszüntetik az egész sulit, mindenki mehet, amerre lát. Kommandózásból nem állítanak ki diplomát.
Második verzió, hogy valamelyik fegyveres testület előállítja az összes elkövetőt, de akkor futószalagon fog menni az igazságszolgáltatás, érdekes végeredményekkel. Elég csak rögzítenie kamerával a történéseket, lesz ott még szerintem hiv. szem. elleni erőszak is, amiért adnak egy kevés évecskét, így nem az egyetemre fognak járni, hanem a börtönbe. Nem tankönyvet kapnak, hanem a BV. szabályzatát olvasgatásra.
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
@Giovanni Alba: Sajnálom Őket, miért ? Amit leírtam, nem ismerik a törvényeket - szabályokat, ami miatt vagy legyalulják a csipet - csapatot, avagy szélnek eresztik -> valjuk be őszintén, joggal.

De, hogy válaszoljak is, írtad " a már meglévő tehetség minél jobban kibontakozhasson" igen, ahhoz tanulni kell és nem kommandózni, középületet elfoglalni, barrikádokat emelni és feltételeket szabni

"egyetem jobbá tétele az oktatók és a diákok közös kötelessége, nem a kancelláré." -> bocsánat, de akkor a kancellár, Ön szerint csak egy báb lenne ? Majd bebizonyítja a mostani választott kancellár, hogy nem egy báb, hanem egy olyan vezető, mely lépni is tud, még úgy is hogy sokaknak nemtetszően teszi mindezt, de joggal és jogosan.

Illetve : "A diákok érdekeinek képviseletére jelenleg nincsenek szervezetek, ezért kénytelenek ők szerveződni." -> javaslom a Goole- a mi barátunk, kidobja mindezen kérdésre a választ.
Én is rákerestem :) keresett : " A diákok érdekeinek képviselete"
Válasz : "Nagyjából 195 000 találat (0,62 másodperc) "

Tehát nem lenne érdekképviselet, nem lenne törvényes minden ? Dehogynem, de jobban esik egy támadás, mert akkor könnyebb a védekezés. Pedig degyogy erről szólna a történet, hanem egy halom törvénysértő hallgatóról, mely úgy gondolja világot vált, pedig dehogy azt teszi, masszívan halad a börtönbe vezető - rögös úton. Amikor majd rájön síkít - sír, de már mihaszna teszi mindezt.
Hogy is mondják, Késő bánat - eb gondolat...
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
@Giovanni Alba: Megvan és meg is volt a véleményem, melyet most el is mondtam. Ezen hallgatók nem azért mennek egy főiskolára - egyetemre, hogy ott elfoglaljanak egy középületet, barrikádozzanak. A jobbá tétele az iskolának, nem az Ő dolguk, saját érdekeik védelme - képviseletére pedig vannak szervezetek - szerveződések.
Tehát a tanárok -> tanítani, a hallgatók -> tanulni mennek oda, nem kommandózni ! Majd ha eltávolítják a dolgukat - nem ismerőket, akkor lesz majd sírás - rívás, de rendesen.
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
@Giovanni Alba: Bocsi, de amíg az egyetemekre és fősulikra jártam, soha nem kérdőjeleztem meg a vezetőséget, oktatóimat és azok mibenlétét. Ha azt tettem volna, kivágtak volna -> bocsánat a kifejezésért -> de mint a taknyot az iskolából ! Úgy tűnik most ez dívik...

Majd meglátjuk kinek lesz igaza. Én sajnálom ezen tudatlan társulatot, mert szerintem hatalmas - mérhetetlen pofont fognak kapni az élettől, csak még nem tudják mindezt. Ne legyen igazam, de ez lesz.
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
@Giovanni Alba: Bocsánat de az 1968 és Párizs lett volna, ez pedig 2020 Budapest. Más életvitel, más törvények, más felfogás, más ország, sőt egy olyan ország melynek sok - sok gyarmata volt.

Országunknak mennyi gyarmata volt ? :) Tehát egy teljesen más felfogás - életvitel - élet jellemzi ezen nemzeteket is. Én akkor hökkentem meg amikor megtudtam, Csehszlovákiának volt a legnagyobb vizi hadereje (!), I-II között. Egy fenyvesekkel telt hegyes vidék, a legnagyobb vizi haderővel bírt úgy, hogy nem merték megtámadni Őket ? Pedig közük nem volt a vízhez, csak a magasságokhoz. Így érdekes is a történet és a végkimenetel is. :)
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
@Pegero: Sajnos úgy tűnik későn fognak erre ráeszmélni és a teljes életüket lehúzhatják a WC-n. Reménykedhetünk, hogy nem így lesz. Ki tudja...a jövő majd választ ad mindenre.
Ezzel az idézettel szállt bele a HÖOK az SZFE új kancellárjába
Majd megtudjátok, saját károtokra, hogy mi a nem OKÉ. De akkor sírni is fogtok, hogy nem ezt a 'lovat' szerettétek volna, de akkorra már csak ez az egy lesz. Így nem lesz választható másik irány részetekre.
Ezek a legjobb gimnáziumok – HVG-lista
Sok - sok vidéki suli veri ezen listát - állítólagos megállípítást. Tehát egy hangzatos cikk a semmiről, de minek is. :)
Megakadályoztak az épület kiürítését az SZFE hallgatói
Nagyi - elkezdődött !!

Most jönnek rá majd a gyerekek, hogy nem fenékig tejföl az élet és nem Ők mondják meg a tutit másoknak, mint ahogy otthon látták - tapasztalták - észlelték - tanították Nekik.

Részvétem számukra, mert ebből nagy bukta lesz ! Egész életüket kitöltő bukta, ezért nem kicsi, hanem igen - igen nagy. Csak eddig erre még nem jöttek rá szentjeim, avagy nem akartak rá jönni, vagy mást tanultak otthon, ezért sem véletlen a haza küldésük és az otthoni beszélgetés az Ősökkel. -> térjenek észhez addig, míg írtózatosan nagyobb baj nem lesz...
A következő lépés szerintem már drasztikusabb lesz és sírni fog az orcájuk, pedig nem kell - kellene, saját maguknak köszönhetik a folytatást és a végeredményt is ! Utána ? => így jártak, ezt kell szeretni lesz ! De az karrierük, életük, munkásságuk végét jelentené úgy, hogy még hómunkásnak sem vennék fel, egyiket sem, sőt ezen út legelején állnak még. Meggondolatlan banda :) De ténykedjenek - csináljanak amit akarnak ! Addig is van miről írnia a médiának.

A többi pedig a jövő zenéje lesz. Szamukra pedig siralmas...
"A józan ész diadalára számítok" – Az SZFE kancellárja szerint közel jár a háborús helyzethez az, amit a Színművészetin belül kialakítottak
@csak úgy...: Mikor láttad - tapasztaltad a hatalmat veszteni :) Szerintem még soha, még az sem biztos, hogy Hitler elhalálozott, mivel látták - találkoztak vele 47-48' körül és még 51'-ben is :).
Egy biztos, Hermann Wilhelm Göring öngyilkos lett, Rákosit meg hagyjuk...majd a végén.

A történelem menetében, nem az volt a mérvadó, hogy a vezetők ne úszták volna meg, illetve a beosztottak - alatvalók - a nép ne szívta volna meg rendesen. Ez van, ezt kell szeretni, sajnos!

Jelenleg a csoda törvényeknek és a jogalkotásnak köszönhetően, a fidesz van hatalmon és diktál is rendesen. Szerinted ezt a játszóházat, ha betellik a pohár, nem söprik le végérvényesen ? Dehogynem ! CEU-t is megrendszabályozták, de mint olvastam még a végjáték hátra van. Csak idő kérdése lenne és az is, meg az is melyik szervezet fogja megtenni a sepergetést. Mivel behozták az érába a sereget is, a TEK is játszik és a Yard is, így már szabadon választott lett, majik fog játszani igazán - ténylegesen - véglegesen ! Mint említettem ebben a játékban, a szereptévesztett hallgatók fogják megjárni a legjobban, mert se állásuk, se végzettségük, se semmijük nem lesz és még feketelistán is lesznek, mivel nem véletlenül kérték ki, a kommandozók névsorát. El is hihető, így-vagy-úgy, meg is fogják szerezni, akármennyire ellenkeznek a kiadás - annak felkhasználása ellen, de bocsánat a kifejezésért -> igen nagy cumi lesz dorbézoló szentjeimnek, mert ellehetlenülnek, kitaszítottak és végzettség nélküliek lesznek, maximálisan. És ezen se apuka - se anyuka se senki nem tud segíteni majd, mint ahogy hiszik szentjeim...
Na ezek a száraz tények, sajnos.

Ezen tényekbe pedig hiába hoznánk be Rákosit, mert az már történelem, ez itt pedig a mai - naprakész valóság lenne. Ami viszont nem rózsás, sőt...
"A józan ész diadalára számítok" – Az SZFE kancellárja szerint közel jár a háborús helyzethez az, amit a Színművészetin belül kialakítottak
@csak úgy...: Gondolkozz már egy kicsit ! Ez egy játék a politikának, az SZFE átszervezésére. Véletlen lenne a Nemzetvédelmi Egyetem egyik vezetőjét oda kinevezni ?

Elhajtják, mint vezetőt ? Vagy drasztikusan lépnek, vagy lesz más, de szerintem az első a mérvadó. Akik pedig ott pettingelnek, lehúzhatják magukat a WC-n, örök életre.Se diploma, se karrier, se semmi. Marad az érettségi, korlátozott alkalmazással, főleg ha még ítélet is lenne, akkor mint szabadult bűnözőket, ki is alkalmazná ? Nem fognak értük kapkodni ! Lehetnek WC-nénik, avagy ugyanott takarítók, tényleg ilyen életre vágytak álmukban ? Nem hiszem.
"A józan ész diadalára számítok" – Az SZFE kancellárja szerint közel jár a háborús helyzethez az, amit a Színművészetin belül kialakítottak
@justhpeter: Avagy a TEK, a Yard, Honvédség, végre helyre teszi ezt a csűrhét ! Vélelmezem - közel állnak hozzá !

Ha megteszik, akkor viszont mindenkinek azért fog sírni az orcája, hogy megtették, pedig valjuk be őszintén joggal tennék meg, nehogymár a diákok diktáljanak abban, kik is okíthatnak, egy egyetemen.
Mocskosul fordítva ülnek a lovon !!! Remélem szétcsapják a kis agyukat és el tudnak gondolkozni azon, hogy miért is vannak - lennének ott -> tanulni és nem dorbézolni - kommandózni ! Majd a halmokban álló büntetőeljárásokból megtudják, csak akkor már későn, hogy tanulni kellett volna ott, nem partizán harcost játszani ! Elásták magukat örökre, elárulom. Mehetnek érettségizett szakmunkásnak, ha netán ezzel a háttérrel fel is vennék őket bárhova. Nem fogják, ezt is elárulom.

De ez egy játék, melyben a hatalom fog győzni és a még tudatlan - okításra váró - partizánharcosok, igencsak hatalmas pofont fognak kapni, mely a teljes életükre kihatással lesz, csak még nem tudják, hogy megtötrénik és mennyire lesz kihatással.
Szerintem kereshetnek állást, mint utcaseprő, avagy hómunkás, az egyetemi diploma helyett. Úgy nagy vonalakban.
Nem engedték be az SZFE-re az új kancellárt
@Horizont: Azért mert a 30., 15:40-re válaszoltam. :) Azt nekem címezték.
Nem engedték be az SZFE-re az új kancellárt
@legott: @Giovanni Alba -nak válaszoltam, abba benne van minden, ezzel kapcsolatosan.
Nem engedték be az SZFE-re az új kancellárt
@Giovanni Alba: 1., az egyik egyetemi tanárom mondta régen, hogy a személyskedés primitív jellemre vall, így kerüld ezen ténykedést. Én mindig is betartottam, tiszteletbe is tartottam mindezt, úgy tűnik Ön nem ismeri, ezen bölcs megállapítást.
2., 5 db fősulit és egyetemet végeztem és egyik helyen sem gondoltam azt, hogy fellázadok tanáraim - okítóim - iskola vezetői ellen, sőt majd én dirigálok számukra ! 5 diplomásként még mindíg tisztelem és becsülöm tanáraimat - melyek vezetők is voltak és eszembe sem jutna bármi ellenük. Tisztelem és becsülöm Őket !!! Kb. erről szólna egy fősuli, avagy egyetem. Oktatnak legjobb tudásuk szerint és megtanítanak az alázatra, elfogadásra, mérlegelésre, viszont ténykedésre.

Sőt eszembe se jutot volna egy iskola elfoglalása, illetőleg az ottani oktatási rendszer megreformálása úgy, hogy még én szeretném megmondani -> én mondom meg, ki oktathat - ki nem.
Nem véletlen volt az a reflektálásom, hogy fordítva ülnek a lovon. Az ilyen emberek nem tanulnak eddig semmit, csak felhevülten önkényeskednek. A helyük az utcán van, kezükben seperő kézi készülékkel és ténykedjenek azzal. Mert eddig semmit sem tanultak, csak el vannak-voltak, mint a nagyi befőttje a polcon.

Azon csodálkozom, hogy eddig nem állították elő, ezt a bűnöző bandát !!! Ha tetszene ismerni a BTK.-t, azaz a 2012. évi C. törvényt, a Büntető Törvénykönyvről, mely nem mostani kiadvány lenne :) , több olyan cselekmény is található nevezettek ténykedése kapcsán, melyet több év letöltendővel díjjaz, igaz bírói ítélet kapcsán, de mivel folyamatban van, bármely fegyveres szervezet léphetne, azon csodálkozom, hogy eddig nem tették meg.

Lehet undorodni bármitől :), én például a buta embereket rühellem, de ez a saját dolgom lenne. Nem volt véletlen a dékán választás sem, csak felhívom a figyelmét és nem véletlenül említettem a több fegyveres testületet, melybe a lovasroham nem szerepel. Kicsit sem.

Remélem érthető voltam.
Nem engedték be az SZFE-re az új kancellárt
Nem értem ezt az egészet, hogy ennyire "elmentek otthonról", ezen csoda-diákoknak ? Szentjeim fordítva ülnek a lovon, avagy úgy gondolják, hogy a nyuszi viszi a puskát.
Soha nem volt szokás, hogy elfogláljanak egy épületet ( középületet ), habár volt rá precedens a történelemben, de annak véres vége lett. Ezen diákok tanulni mennek oda és nem kommandózni. Így kapnak-e majd diplomát ? Nem hiszem és mehetnek valahova szakmunkásnak. Örök életre elvágták magukat, csak még erre nem jöttek rá. Majd ha szembesülnek vele, verni fogják a fejüket.
Ennek a cirkusznak pedig két vége lehet, megszüntetik ott az egyetemet és máshol csinálnak egy másikat -> ez a finomabbik megoldás, vagy valamelyik fegyveres testület, rendet tesz az épületben, de akkor lesz egy halom büntető-eljárás, a személyek ellen.
Elhagyta az országot Vujity Tvrtko és családja – ebben a búcsúposztban köszönt el
Több ízben nyilatkozott szentem, hogy végleg elhagyja országunkat. Nem a sajátja, mert máshonnan származna, de itt élt nálunk, itt próbált boldogulni -> még névváltással is. Ténykedése során, sikerült kitíltania magát Villányból, viselkedése - ténykedései miatt. Ott nem kívánatos személy lett.
Tényleg hiányozna bárkinek is szentem ? Egy öntörvényű személy, mely már több ízben állítólag elhagyta az országot végleg, most remélhetőleg tényleg véglegesen teszi meg mindezt, mert nincs ilyenekre szükségünk.
Avagy ezen cikk is azért keletkezett, hogy ne feledjük, van egy trutymó, mint kiszel, melyeket nem szabad feledni...
Európában Magyarországon a legnagyobb az infláció
Kérdésem csak annyi, hogy ezen megállapítás is, Matolcsi által átírt számokon alapszik -> Matolcsi keze munkája, mint eddig a KSH.-nál ?? Ahogy állította eddig is kuszaszeműkénk, a tényeket - realitást Ő mondja meg, a felmérések félrevezőek, ezért is kérte be, a kiadásra kiadandó számokat bekérte és átírta, kénye - kedve szerint !!! Így viszont annyira hihető, hogy a hóhér majd talán hisz neki (!), mivel kézzelfoghatóan - ténylegesen magasabb az infláció !
Amúgy pedig tetszenek ismerni a Churchill és a statisztika kapcsolatát ? :
“Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok” Milyen igaza is volt, még akkor, amikor lábost vontatta kuxaxemünkés nevezettünk pedig szét brendizte és szivarozta az agyát, vezetve Angliát.
Gyurcsány állítólag megígérte, nem lesz többé kormányfő
Már elnézést de : "Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot" -> no kit és mennyire próbál lükének nézni ezzel a baromsággal ??

Gyurcsány egy olyan bukott politikus, aki a büdös életben nem lehetne már miniszterelnök. Ő megigérte hogy " Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. :) :) " Egy csomó hamuka és hazugság van a háttérben !Ennek a trógernek nem hogy fele szava sem igaz, hanem semmi sem, amit kiejt az órcáján. Egy megbírhatatlan léhűtő, aki sajnos mi fizetünk közpénztből, elgondolkodtató, nem ??
Feleslegesen igérget, azt nem teljesíti, ha megtehetné sem teszi azt, amit megigér, akkor ki is Ő ? Egy hamuka - hantás - füllentő művesz, akinek máshol a helye !!!
Felépített egy sikeres pártot ? :) :) Milyen sikeres pártot épített a szentem ? Tán nem a DK.-t ??Talán nem igazán az MSZP-től lopta át a párttagokat a DK.-ba ?? Dehogynem !! Ebből a fasziból - fickóból semmi sem igaz, csak a személyi száma és a vércsoportja. Amúgy pedig egy bűnöző, aki sajnos még mincs a börtönben, ahova való lenne...
Aggódnak a rajongók Bódi Sylvi feneke miatt
Tisztára mint Kiszel Tündike ! Kiütést kap, ha nem szerepel a médiában -> nap mint nap és közben öregszik rendesen, amit viszont nem akar elfogadni.

Mit is mondott Hadházi a showder klub-ban ? Egy adag lecsót rá, aztán megáll.