Hofipisti

Müller Cecília bejelentette: "Lesz nemzeti oltóanyaggyár"
A korábban kiváló, a Pilisben működő oltóanyag-gyárat kellett tönkretenni, pedig vezető helyen gyártották az influenza elleni vakcinát. Csak hát az volt a baj, hogy - állítólag - baloldali tulajok voltak.
Titkolják, hogy Orbán Viktort tesztelték-e a Covid-19-re
Repülős Viki nemzetbiztonsági átvilágítását is titkolják. Az úgy szokott lenni, ha valami [email protected] van, akkor igyekszünk nem beszélni róla!
Karácsony a sebességkorlátozásról: Az én apukám egy este nem jött haza, ezért nincs jogosítványom – videó
@Pálinkás Pál: Nem ártana egy kis meggondolás, mielőtt alaptalan, agresszív hülyeségeket írsz akárhányszor bejelentkezel!
Szijjártó Moldováig kísérte a védőfelszerelés-szállítmányt
Természetesen - példamutatóan - ő maszk nélkül! Van még olyan ország, akinek nem ajándékoztunk?
Azt mondja ez a lakli, hogy Kínából kaptunk sok millió védőfelszerelést, ezért mi adunk másoknak. Ja elfelejtettem, hogy Moldávia is a migráns-védelemben fontos nekünk!!! Csak sajnos a térkép mást mutat!
Nyilván ajándékozunk boldog-boldogtalannak, akár szegény vatikáni szenteknek, annál többet lehet importálni a csókos cégnek. Számoljunk: ha maszkonként csak 1.- Ft.-ot keresnek rajta (biztos, hogy sokkal többet!) az csak a maszk-üzletből közel 100 milla, de ehhez jönnek még az egyéb felszerelések: millió számra kesztyű, védőruha, lélegeztető (ezeken biztos nem 1.- Ft. a haszon!) akkor mennyi lehet a miniszter úr zsebében az alkotmányos költség?
Trump egyszerűen kijavította a járványügyi központ vezetőjét
Úgy tűnik, nem csak magyar jelenség, hogy a "felhatalmazott" azt hiszi magáról, hogy jobban ért bizonyos szakmai dolgokhoz, mint a szakemberek. helyesebben Ő mindenhez jobban ért!
Zaklatási botrány a BKK-nál
@Gyütt Mönt: Mert a szereplő - most éppen - nem fideszes!
Orbán: "két-három gyerekkel otthon a panelben, vagy akár a kertes házban, az maga a dzsihád"
A családszerető apa mintapéldánya - Dzsihad, ha együtt van a család. Persze nem mindenki teheti meg, hogy az ablaka alá - az adófizetők pénzéből - stadiont épít magának. Ő oda tud menekülni, ha otthon kialakul a dszihad.
Orbán Viktor meghozta döntését a kijárási korlátozással kapcsolatban
@Pegero: Repülős Viki csodálatos döntése gyakorlatilag áttolja a felelősséget a polgikra. Ezt az "álláspontot" hosszú gondolkodás után lehetett meghozni!
Kormányzati honlap: a szájmaszk viselésének is van szabálya – ezek azok
"... a börtönvarrodák gyártási kapacitása jelenleg napi 33 ezer darab, de ez tovább nőhet a jövőben." Tegyük fel, hogy a kapacitás 50%-al nő, akkor a rendelkezésre álló alapanyag ( 6,6 mio. maszkra) négy hónapig kitart!
A kormány mellé állt Gyöngyöspata-ügyben Járóka Lívia fideszes roma EP-képviselő
Magyarország valóban sokat tett. Repülős Viki - a mi nevünkben - adott annak az akasztani való főcigánynak 1,6 milliárdot, azaz ezerhatszáz milliót, hogy történjen valami a cigányság előrehaladásában. Történt is: eltűnt a pénz, s Vikinek sem hiányzik, csak nekünk, akik összeadták.
A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet
Betiltják Rogán Tónit, meg az összes bagázst, akik a letelepedési kötvényeken - az adófizetők kárára - meggazdagodtak!
Várom a képernyőn Tónit -vezetőszáron!
Májusban indul be a Simonka-per, több vádlott a politikus ellen vallott
És addig ott pihen a Parlamentben biztosítandó a FIDESZ 2/3-át.Bűnözőre alapozott hatalomgyakorlás!!!
Újabb zaklatással vádolják Gréczy Zsoltot
A HírTV ill. a "Vadhajtások" mint hírforrás minősítik a hírt. Kell egy "borkai"-t találni az ellenkező oldalon. Ez a feltétele a finanszírozásnak.
Mesterházy lett a NATO-parlament elnöke
Azért én a 2014 okt. 23.-i műegyetemi tüntetést nem tudom feledni, amikor a spanyol-majmoló Mesterházi mint politikus totál csődöt mondott. Sőt! Este már sértődötten köpködött a DK-ra, hogy a dékások nem engedték elmondani a beszédét. Aki ott volt - voltunk vagy 40.000-en, mindenki tudja, hogy nem így volt. Minden esetre ezzel a hozzáállással Mesterházi nagy szolgálatot tett a FIDESZ 2014-es újabb 2/3-a érdekében.Kíváncsian figyelem, mit tesz ezzel az új pozíciójával, amire - szerintem éppen az említett eset bizonyítja - alkalmatlan.
Áder felesége is kaphat komoly pluszjuttatásokat
Felkészül az Orbán család unokástul, dédpapástul, vőstül, házimacskástul ...
Lecseréli a nagy vihart kavart plakátokat a Coca-Cola – ez lesz helyettük
Hogy egy ekkora cég, a "kormány strartégiai partnere" egy ilyen bunkó nyalonc felháboirító, primitív megszólalását komolyan veszi, s meghátrál, az pont az a magatartás, amit az EU folytat már közel évtizede. Az agresszív baromságot hagyják magukon is felülkerekedni. Majd ha az ő kalácsukat fogják lelopni a tányérról, akkor majd csodálkoznak, s mondják megrökönyödve: "Mi ilyen impertinens magatartást el sem tudtunk képzelni!"
Rétvári: "az Orbán-kormány 2010-es felállása előtt csak csökkentek a nyugdíjak"
"Az Orbán-kormány 2010-es felállása előtt csak csökkentek a nyugdíjak, de végre a magyar gazdaság olyan állapotba került, hogy az idősek nyugdíjprémiumot kaphatnak."
Ez az ember(?) magától ilyen hülye, avagy csak a gerinctelen elkötelezettsége okán hazudik ilyen folyamatosan?
Egyébként nagyon szeretem politikus körökből a feltételes módban való nyilatkozást: "Kaphatnak; elérhetjük";stb.
Szerintem vehetnék már a sátorfájukat . nem feltételes módban! Különösen az ilyen cipőmadzag-gerincű véglények, mint ez a hazudós szentfazék.
Meghozták az ítéletet a telekomos biztonsági rést feltáró etikus hacker ügyében
Egy tökös politikus erre az ítéletre válaszolva a Telecommal szemben bojkottot hirdetne. Vastagon megszolgáltak érte.
Focis utalással üdvözölte csapatában Varga Juditot Orbán Viktor
@lampa laz: Azoktól kevésbé kell tartania, hogy lelökik a feje helyén lévő focilabdát. Az ilyen kijelentés a beszűkült tudat és lelki szegénység jelzése.
Rogán: olyan vezetőre van szüksége az Európai Bizottságnak, aki tiszteli a közép-európai országokat
Piszkosul érdekelne már, hogy miben kellene megjelennie országunk iránti kellő tiszteletnek? Mit gondolnak minderről azok, akik ezt követelik, s közben ő maguk is nagy ívben [email protected]ák "imádott" népüket - no nem nemzetüket, mert annak határon túli részét tömik ezerrel a mi pénzünkből, s Repülős Viki hobbijának, szórakozásának megfelelően. hazudnak ha megszólalnak, s bármi letagadhatatlan disznóságukra fény derül azt titkosítják. Hasonló disznóság, s Magyarországgal szembeni alapvető tiszteletlenség, hogy amit a "Fényes tekintetű" elképzel, azt "kiemelt, nemzetstratégiai beruházás"-nak minősítenek. E besorolásban lassan már az óvódai WC-kefe is meg fog jelenni.
Egyébként, ha elhinném Tóni - akinek a saját lakása alapterületének valós meghatározásához is több hónap, és többszöri nekifutás kellett - telefonról szóló híradását, azt hiszem, még mindig zengene Európa NY-i fele a röhögéstől, ami egy ilyen kérdés feltevése nyomán kirobbant volna. Az ilyen Tónikat az igazi őrségi emberek már rég elkergették volna furkósbottal. Mikor leszünk már mindannyian őrségi emberek?
Éjjel kést szorítottak egy nő nyakához a nagykanizsai parkban
Fülemben cseng a mondat 2010-ből: "Két hét alatt rendet teszünk az országban" (Pintér Sándor)
Újra lett tengeri kikötőnk – Magyarország egy 300 méteres partszakaszt vett az olaszoktól 31 millió euróért
Azt várom, hogy a nyomorgó, iszlám által fenyegetett USA-beli keresztényeknek mikor fogunk már végre tagállamonként egy-egy bazilikát építeni, s a szegény bevándorló terroristák által megszállt Németországnak mikor építjük fel mi, magyar adófizetők a határaikon körbe-körbe a nálunk már jól bevált kerítést - emberbaráti, keresztény alapon!
Kemény hangú nyilatkozatban reagált a CEU az MTA-törvényre
Bármekkora veszteség is az MTA bedarálása, azt azért nem szabad elfelejteni, hogy az MTA a "fekete ruhás nővér" megmozdulásakor (bizony szégyenszemre az orvosokkal együtt) avagy a "Tanítanék mozgalom" kísérletei során is hallgatott, mint az a bizonyos a fűben. Az indok akkor: "Az MTA nem politizál!" No akkor most politizálhat, miután már gatya sincs rajta. A végén a székházból is Récselke szállodája lesz.
Ebben az országban minden szégyentelen is előfordulhat, no meg az ellenkezője - még szégyentelenebbül.