Juhász István

Megforgatta a kést a magyar szívekben Liu Shaoang
Lehet, hogy ÉLETED VÉGÉIG... ebben a csodakomplexumban fogsz leledzeni. Minden megvan, csak emeletet kell váltanod. Én ezt úgy nevezném, hogy BÖRTÖN. Itélet nélkül persze... Kérdésem : Ha pl. randizni szeretnél, és a hölgy nem ebben az ÉPÜLET- VÁROSBAN él, akkor engedélyt kell kérned? Eltávozás, rokonlátogatás, egyszerűen egy séta a városban... Mindez engedélyköteles ?
A Fidesz-kormánynak is vannak igen jó ötletei – hízelgett Orbánnak az ellenzéki pártvezér
Az utcában, ahol lakom, állitólag él egy pasi, aki nem alapitott még pártot. Egyenlőre még GONDOLKODIK a dolgon. Azt hallottam, a hét végére nyilatkozni fog.
Orbán tanácsadói miatt bukhatott a lengyel kormánypárt – Már az elszámoltatás zajlik
Fidesz berkekben mindég azt hallani, hogy egy nép választásába beleszólni, külföldiként, bizony BŰNCSELEKMÉNY...Az, amennyiben a BALOLDAL követi el. Gondoljunk a Mari Le Pen esetére, a szerbeknek adott valagnyi lóvéra, most a DWA BRATANKI támogatásra. Most a TANÁCSADÓKAT adtuk nekik, jól bele is buktak. Végülis, gyöztek, csak mégis vesztesek lettek... Amibe a fidesz belenyúl, az ... válik.
Annyira bízik az uniós pénzekben Orbán, hogy már eurómilliárdok szétosztását tervezi
Gondolatban ... már elköltötte a pénzt. Valahogy igy : egy nekem, egy Tiborcnak, egy az apámnak, egy Garancsinak, egy a Lölőnek, pardon, neki KETTŐ... stb.
Az MSZP Nagy Imre szülővárosában emlékezett: közös fellépésre van szükség a Fidesz ellen
Az MSZP jelenleg szinte mérhetetlen párttá vált. Járt már igy több párt is. Még kormányzó párt is... / MDF... /. Tehát számukra, már a mandátumok megtarthatósága végett is, de létszükséglet lenne, egy viszonylag erős párt hátán... bekapaszkodni a Parlamentbe. Valahogy... Ha nem jönne össze, lehetne menni DOLGOZNI... Valahová.
Navracsics Tibor megmondta, mikor érkezhetnek az uniós források
Jön a PÉNZ... Már a bekapcsolt mosógépből is ez hallatszik. Már ÉVEK ÓTA. De még MEDDIG ?
Rétvári Bence szerint a polgárőrség "a rendszerváltás egyik sikerterméke"
Ezekről a dolgokról a Bencsik András Úr, ET. --- Tudna bőbebben irni a MUNKÁSŐR c. havilapban, amit anno főszerkesztett. Forduljatok hozzá.
2077-ig tarthat, amíg rendezhetik az Orbán-család ténykedését
Évek óta EGYETLEN SZÓT SEM HALLANI az orbán GÁSPÁRRÓL...Korábban még vezető helyen taglalták, hogy az EGYHÁZ tanitgatja, gondoltam, majd valahová kinevezik Püspöknak... Aztán jótt a HONVÉDSÉGI KÉPZÉS- vagy forditott sorrendben, de nem baj. Lehetett volna belőle akár valamelyik magyar haderő főnöke. Pl. a MAGYAR TENGERÉSZET- nél kaphatott volna vezető poziciót. A magyar állanfő asszony férje is 5 hét alatt lehetett ALEZREDES... Azóta sem hallom, hol- melyik haderőnél kamatoztatja honvédelmi ismereteit...
Érdi cégvezető: „A Fülöp-szigeteki vendégmunkások 30 százalékkal teljesítenek jobban bármelyik más dolgozónál"
Gond majd akkor lesz, ha ők is ÉSZREVESZIK, hogy a magyar bérekhez képest igencsak alacsony összegért dolgoznak, holott a teljesitményük magasabb. Nos, akkor majd elkezdenek MOZGOLÓDNI.
Putyin óriási békeprojektbe kezd a Közel-Keleten
" DARÓGIJ. ". Vladimir Vladimirocics ! Baromian egyszerű útja lenne ezeknek a fránya béketérgyalásoknak... Csak, és CSAKIS annyit kellene tenni, hogy szépen visszaballagni az 1914.- ben annektált területekről, kivonva a csapatokat is nyilván, és máris lehetne TÁRGYALNI a HELYREÁLLITÁSRÓL, és az általános KÁRPÓTLÁSRÓL. Azonnal kitörne a BÉKE...
Nem engedik a független sajtót Orbán Viktor közelébe október 23-án
Káááár... Persze, tudom- csak az lenne, lehetne a válasza egy - egy kényelmetlen kérdésre, hogy : " Boldog Karácsonyt... ".
Jön a digitális személyi igazolvány
Van egy NAGYON KOMOLY FÉLELMEM... Nézve a hireket, a rengeteg utcai,stb... rablás esetében a pénzen kivül minden esetben a TELEFONT rabolják el. Már a mosógépet is el lehet inditani a tel. segitségével, azon szerepel MINDENFÉLE adat. Ha valakinek ellopják a telefonját, vagy neadjisten... elvesziti, akkor beállhat a NAGY KRACH !
„Lejárt az ideje ennek” – Horváth Charlie nagy bejelentést tett
A számomra... szép emlékű ILLÉS zenekar is anno megrendezte sok- sol évvel a szétesésük után az UTÓLSÓ nagy koncertet. Klassz volt. Utánna lettek még UTÓLSÓ koncertek. A zenészektől nem kell, nem lehet komolyan venni az UTÓLSÓ... szót, hiszen az náluk addig tart, amig el nem kezd fogyni a családi kasszából a pénz. Utánna bizony jüöhet még egy utólsónál is utólsóbb fellépés, lemez, stb.
Beköszönt az ősz, de vajon tartósan velünk marad? Itt a friss előrejelzés
@jáger lászló... "... tudja Isten, hogy mi okból szeretem, de szeretem..." Végre egy komment amiben hiányzik az egymás ANYÁZÁSA.
A kulturális és innovációs miniszter bejelentette, ki lesz az Operettszínház és a Pesti Magyar Színház igazgatója
Emlékszem, hogy az Ókovács Szilveszter nyilatkozta nemrég, a Zeneakadémis igazgatói kinevezése kapcsán, hogy CSAK OLYAN személy lehet, aki MŰVÉSZETI téren is, világszinten ismert, elismert személy. Nos, pl. az ő -ilyen irányú - tevékenységét NEM ISMEREM...Azt viszont tudom, hogy a paláverben, és több más fideszes műsorban már régen gyakori résztvevő. Operaénekesi múltja előttem ISMERETLEN. Lehet, hogy nem vagyok teljesen képben, de ha valaki ismeri, melyik operában, melyik szerepekben nyújtott kiemelkedőt / világviszonylatban IS / nos az jelezze felém. Mégis ő az OPERAHÁZ IGAZGATÓJA.
Megkezdődött Orbán Viktor hivatalos látogatása Georgiában
Várom a következő hireket : a magyar Kurmány ennyi, és ennyi adófizetői forinttal TÁMOGATJA Grúziát, pardon Georgiát. Mert ahová elmegy látogatóba, mindég a gazdag MAGYARORSZÁG segitségét is felajánlja.
Szijjártó Péter megfejtette, miért nem ad pénzt Brüsszel: Mert utálnak minket
@túszulejtettország... Kibővitem, amiket felsoroltál. Talicskás mértékben a magyar adófizetők pénzét ELAJÁNDÉKOZGATNI Vietmámtó, Mexikón át Venezueláig , és természewtesen Erdélybe, Felvidákre, meg mindenhová is. Konkrétan a PÉNZT. Aztán a millióny templomfelújitások, szinte komplett infrastruktúra létrehozása KÜLFÖLDI országoknak, sportköreik finanszirozása. Stb. Az EU nem hülyék gyülekezete. Látják, hogy Magyarország kormánya képes megjátszani a Krőzust, mert telik rá, akkor minek adni számukra további támogatásokat ? Úgyis AZONNAL lenyúlnák, és ajámdékozgatások indulhatnának belőle kölföldre.
Marad a háborús vészhelyzet Magyarországon – Jövő nyárig tarthat
Ha agyonütnek, akkor sem tudom megmondani PONTOSAN, hogy hány ország van jelenleg a FÖLD nevű bolygóban, bolygón. És... egyes egyedül MAGYARORSZÁGON van háborús vészhelyzet. Persze, mi attól még rendezünk pl. Atlétikai Világbajnokságot, meg mindenfélét is, de a Vészhelyzet, az marad.
Mi lesz itt? Rekord méretű, ezermilliárdos az MNB vesztesége fél év alatt
Már várom a Gyurcsány, Soros, migráns, és a brüsszeli " elhibázott " szankciók- ra való hivatkozásokat. Csakis ők okozhatták mindezt. No, meg az ukrán háború. Ami EGYEDÜL A VILÁGON Magyrország esetében okozott VÉSZHELYZETET. Ja, a Vészhelyzet ideje alatt idecsőditettük a fél világot, veszélyekbe sodorva valamennyiüket, pl. az ATLÉTIKAI vILÁGBAJNOKSÁG során.
Nem Fico a kormányalakító Szlovákiában
Tegnap / 10.03-án... / egész nap a gratulációkat hallottam a honi TV- ben, Most akkor mi az igyzság ? Nyert, és miniszterelnök lesz, vagy nyert, de koal. partner hiján nem kaphat min. elnöki megbizást ?Majd eldől a napokban. Mindenesetre DRUKKALOK. Hogy neki, vagy ellene, azt én tudom. A magyar összefogás párt mindenesetre oda került, ahol nálunk az MDF, az SZDSZ, a Miép, stb. Parlamenten kivüliek lettek. No gond... Majd OV eltartja őket. Pénzzel, és paripával...
Egymást tapossák a magyar vásárlók a dubaji ingatlanpiacon
A felkompfban csak a "10 "- et vettem észre hirtelen. Megörültem neki, mert éppen van 10.000 Huf-em. Gondoltam, hogy... talán jó lenne egy Dubaj-i kis ingatlan. Aztán megláttam, hogy a " 10 ", az cirka 10 MILLIÁRD. Bánja a görcs... nem leszek Dubajban ingatlan tulajdonos.
Marco Rossi ma leteszi az állampolgársági esküt
... És holnapután beiratkozik egy MAGYAR NYELVI tanfolyamra. Ennyi itt eltöltött év után már azért illene. Főleg, hogy már magyar lett.
Aki átlát a nőkön…
Jómagam MEGELÉGEDNÉK azzal is, ha - nem minden esetben, DE.. - néha a NŐK RUHÁJÁN láthatnék át...
Meggyógyult a fű Kisvárdán
Nem értem, hogy pártunk, és kurmányunk hogyan juttathatta a helyzetet odáig, hogy egy I. oszt. focicsapat FÜVE..." elromlik ". Hol vannak a Tao- s pénzek ? Sürgősen be kell vezetni Kisvárdán is a pálya fűtését, nehogy ez még egyszer előfordulhasson. Meg persze a locsolórendszerét is. Mindegy is, hogy mibe kerül, ez sokkal fontosabb, mint a várdaiak életviszonyai. Most kapnak a nyögdijasok OV... jóvoltából, és személyes kegyeiből EMELÉST, abból le kell vonatni a pályamunkákra. SÜRGŐSEN...
Szijjártó: "azért tudtunk megmaradni azoknak, akik vagyunk, mert a keresztény hitünk végig megtartott minket"
Még élnek bennem a néhai fideszes plakátok : " Térdre csuhások, imára... " Abból az időszakból, amikor a " Ruszkik haza ! " is ellepte az utcákat. Nagyot fordult a világ. Lehet, hogy már a Lucifer is misét mond / Pardon, celebrál /, és a Belzebub ministrál neki. Persze csak ha fideszesek lettek ők is.
Százmilliárdos adósságban fulladoznak a kórházak, ez történelmi rekord
Állitólag már évek óta olyan kommiszár féléket tettek minden kórház vezetésébe, hogy féken tarthassák az adósságot. Most akkor mi van ? Ha besokallnak a beszállitók, és befejezik a munkát, a kórházak bezárhatják a kaput, és felszántathatják az udvarukat is. Lényeg az, hogy a Lölő kapjon vissza nem téritendőt, SOKAT. / meg a hozzá hasonlók... /
Hatalmas öngól a kormánynak: pontatlan a melegellenes törvény, a Líra akár vissza is perelheti a 12 milliós büntetést
Idézet, VALAMIBŐL: " A királynőt megölni, nem, vétek ! Ha ti akarjátok, én nem. Ellenzem ! " Tegyük át a VESSZŐKET... " A királynőt megölni nem vétek. Ha ti akarjátok, én nem ellenzem ". Nos ennyit a magyar nyelvről... A világon nincs még egy ilyen csodálatos nyelv.
Csődhullám szüntetheti meg sok magyar munkahelyét
Németországban mikor kezdi el a magyar kurmány az agitációját, a honi aksigyárakban végzendő, JÓL FIZETETT MUNKAHELYEK felé ? Gondolom, a németek, a nyomorgató helyzetük miatt rohannának szerződéseket kötni...
Papadimitriu Athina szerint a legkisebb gyermeke mindig is a Trokán lányok árnyékában élt
Becsülöm benne, hogy / látszólag... / ELFOGADJA A KORÁT. Nem varratgatja fel a bőrét, stb.
Átlátszó: Állami és kormányközeli cégektől folyik a pénz az Orbán Áron vezette vállalkozáshoz
Eddig nem hallottam róla. Mostantól lassanként felzárkózhat az Orbán család milliárdosai közé.