Juliusz48

"30 éve lehet állami pénzeket rabolni, fosztogatni" – nekiestek Orbánnak a kommentelők
@Clavigo: Éerted harcol, csak észre sem veszed, mert akaratod ellenére emeli a fizetésed infláció felett.
"30 éve lehet állami pénzeket rabolni, fosztogatni" – nekiestek Orbánnak a kommentelők
Érdekes amikor a 30 év rablásba nem értik bele azt az időt amikor a költségvetés elfogyott, még hitel is kellett hozzá és a baloldal gazdája csak eddig jutott: "Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?" Viszont ezt sikerült nekik még 4 évre prolongálni míg elzavarta a nép. Mert a SEMMI vételét a költségvetésért, meg hitelért, azt én is rablásnak nevezném. Míg a teljesített munka, kifizetett emberek mellett összehozott hasznot, a kapitalizmusban az ár részének tekintik mindenhol a világban, kivéve a "baloldali alkalmatlanok", ha nem az Ő zsebükbe csorog a lé. A munkájából élő pedig boldog lehet most, mert a baloldali jövedelem vesztés helyett, végre jobban élnek, mint bármikor a múltban.
Gyurcsány Ferenc megszólalt a moslékkoalícióról
Persze a partnerek nem értik a Gyurcsány 14 pontját vagy nem olvasták, mert különben visítva menekülnének a koalícióból. "Teremtő viták és konfliktusok lesznek ezek, és amíg mi tisztességesek maradunk, nem kell félni tőlük. És miért ne maradnánk?" Becsületes ember nem is érti a határidős tisztesség fogalmát (és amíg mi tisztességesek maradunk), az csak azok fejében fordul meg látszatként, akik meg akarják vezetni a partnereket. A 2018-as Civil rádiónak adott interjút meg már elfelejtették. "Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után, erről beszélt Gyurcsány Ferenc a Civil rádióban a Fiala Jánosnak adott, meglepően őszinte interjúban, hozzátéve, számára a Jobbik továbbra is vállalhatatlan, a Momentum és az Együtt pedig már meg is bukott. Bevallotta azt is, ő személy szerint örülne az elhúzódó kormányalakításnak, más országban is előfordul ilyen. Megkérdeztük Kiszelly Zoltán politológust, aki szerint Gyurcsány kivételesen igazat mond, valóban káoszhoz vezetne az ellenzék győzelme, hiszen a DK elnöke eddig sem rejtette véka alá, hogy újra miniszterelnök akar lenni, de a “hatalomhoz vezető út a többi ellenzéki párt politikai hulláján keresztül vezet.”
Mesés összeg üti a markát annak, aki segít lebuktatni Orbánt, vagy valamelyik "fideszes nagykutyát"
@Pokróc: Tisztelt Polrósc! Csak azért érdeklődnék a kora iránt, mert itt mesékben hisz. Ahogy elnézem amit a baloldal el tud venni bárkitől, azt nem szokta szétosztani. Egyébként meg a vállalkozás hasznát nem szokták sehol lopásnak nevezni, amíg kapitalizmus van. Talán a szülőket, nagyszülőket lehet kérdezni a meggymagosról. Az várható a momentumos brigádtól, de ez érthető, a fiataloknak nincs tapasztalatul a kommunistákról, nekik el lehet sütni ismét, ha az internacionálé szellemében a múltat sikerül eltörölni. Mert akkor a körbejárás is úgy tűnik mintha haladnánk. Javaslom azért beírni a keresőbe Orwell Állatfarm címet, mert az elég jól fogalmazta meg, mi várható amikor a tulajt kirúgnák, hogy egyenlősdit játszhassunk. Oda illik Churchill mondása "A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban." Mert ha csak gazdaváltás lesz, akkor az iga cseréjén kívül nem történik más mint, nehezebb meló, kevesebb pénzért, még ha az számszerűleg többnek is látszik majd, mert az inflációval szegényített eddig is a baloldal. (Venezuela a minta)