Katalina62

Harry herceg szerint bátyja elítélt bűnözőként gondolt Meghan Markle-re
@Shikari: nem én vagyok aki tévedésben van! Én igyekszem tisztelni mások meggyöződését, meg akkor is, ha nem értek vele egyet, míg az másoknak nem árt, de a nácik eszméi nagyon sok ember életét oltották ki!
Ma jelenik meg Harry herceg botrány-várományos önéletrajzi könyve, a boltosok túlórázásra számítanak
@Emmersson71: Diana csak modernizálni akarta a monarhiát! Lehet instabil volt, de nem hülye! Ellentétben Harryval, akinek a származásával járó kiváltságok nagyon is kellenek, de vele járó kötelezettség már nem! Nagyon is kihasznalja, hogy ő Károly másodszülött fia, hiszen, így vagy úgy de most is a családjából él! Azt viszont már nem fogja fel, hogyha szétveri a monarhiát, azzal maga alatt is vágja a fát! Mert ő az embereket csak a családja miatt érdekli, de a titkok egyszer elfogynak, és "minden csoda három napig tart!" A királyi-ház nem makulátlan, de amit a herceg most a családjával tesz az becstelen, mert mégcsak nem is az igazság vezérli!
Ma jelenik meg Harry herceg botrány-várományos önéletrajzi könyve, a boltosok túlórázásra számítanak
@Emmersson71: szerintem, Diana sohasem akarta tönkre tenni a monarhiát, mert tudta hogy ezzel a fiai jövőjét teszi tönkre!
Harry herceg szerint anyja halála ügyében "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"
@gina: ettől még lehet király sarj! Csak hát esze az nem sok van! Herry, Károly fia! Ezt azért ne vitassuk el tőle!
Hadházy Ákos életfogytiglant kaphat
De hát ez a hírcsárda!!! Nyilván való hogy paródia! Vicc! Kamu!
Lengyel elnök: nem szándékos találat volt a keddi rakétabecsapódás lengyel területen
Az ukránoknak nem áll érdekükben a szándékos rakétatámadás, de szerintem, az oroszoknak sem!
Megszólalt Szijjártó Péter, ezt mondta neki a lengyel külügyminiszter a becsapódott rakétákról – videó
@dr. prédikátor: annak nem sok értelme van, hisz hamar lebukhatnak, és ez az ukránoknak nagyon nem jó! Ezt ők is tudják, szerintem!
Ha az ember k.rvának áll, akkor [email protected] kell – üzente Jeszenszky Zsolt Baranyi Krisztina tévés szereplése kapcsán és megint előhozta a [email protected]ás párhuzamot is
Egy igazi, és magára valamit is adó férfi, úgy szájon vágta volna Jeszenszky Zsoltot hogy kikopi a fogát! Mondom, IGAZI FÉRFI! És pártallástól függetlenül, mert ez egyik oldalon sem lenne megengedhető!
Vona Gábor is elmondta a véleményét Pankotai Liliről, akitől elhatárolódott saját gimnáziuma
Amig Bayer Zsólt mocskos, aljas megyilvánulásain viszont nem háborodik fel a kormánypárt, és hívei addig nagyon melyen hallgatni kéne! A trágár mocskos beszéd, szerintem, nem célraezető!
Újabb fejlemények a Szilágyi Liliána-ügyben: Nyomozás indult a vallomása után
@Emmersson71: sajnos az a nagy baj, hogy egyik fél igazát sem lehet bizonyítani, ennyi idő távlatából! Mind a két fél hazudhat, de igazat is mondhat!