Katalina62

Oláh Ibolya a rasszista támadások miatt soha többé nem énekli el a Magyarország című dalt
@Rizikó: na az ilyen hozzászólások miatt van ebben igaza Ibolyának, függetlenül attól, szimpatikus, vagy sem!
Havas Henrik: óriási hibát követett el Szilágyi Liliána a "kamu, beállított fotók" használatával
@Sámannus: Havas Henrik egyáltalán nem azt mondta, hogy Liliana biztos hazudik, csak azt hogy, nem volt szerencsés a képeket felhasználni!
Havas Henrik: óriási hibát követett el Szilágyi Liliána a "kamu, beállított fotók" használatával
@karma1: nálad a pont! Attól független hogy igaz- e a történet vagy sem! Havas Henrik nem mindig szimpatikus, de itt most az!
Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője kiállt a Fidesz mellett, elárulta mi a 2022-es választás tétje
@Nessy: a tízparancsolat alapján! De mintrudjuk, abban, benne van, hogy "Ne lopj!" De ezt a parancsolatot, még senki sem vette figyelembe igazán, vagy csak kevesen!
Megszólalt a szakértő Szilágyi Liliána ügyéről: mindenféleképpen meg kell akadályozni a helyzetet
@csak úgy...: nem állítom hogy Liliána hazudik, de azért volt már olyan eset is, hogy az "áldozat" hazudott ilyen-olyan oknál fogva! Mégis a megvádolt, sohasem tudta lemosni magáról ezt a megbélyegzés! De igaz az is hogy bántalmazott sem tudja sokszor bebzonyítani az igazát, pláne nem évek múlva! Ez pro, és kontra igaz! Szerintem ezért ilyen megosztó a téma! Igen, valóban nem kéne az ilyen történetek szereplőit azonnal pellengére állítani! Egyszer talán kiderül az igazság!
Megszólalt Szilágyi Liliána apja: nyílt levelet írt a lányának
@Aki Én: nem engem kérdeztél ugyan, de szerintem sehogy! Egy állítás egy tagadás! Ennyi! Mindkettő igazat mondhat, de hazudhat is! Bizonyítani egyikük sem tudja igazán, a maga állításait! Ez a baj az ilyen esetekkel!
Szilágyi Liliána az átélt borzalmakról: "Apám meztelenül felállított a mérlegre, és elmondta, mennyire undorító vagyok
@Horizont: szerintem, ez nem áldozathibaztatás csak feltette a kérdést, hogy mi van, ha nem igaz?! Nem állíthatom, hogy ez történik, de tettek már tönkre apát, mostohaapat ártatlanul is, ilyen vádakkal! Ez egy tökéletes, és szörnyű fegyver is lehet, akár igaz akár nem, mert nem igazán lehet kétségetkizáróan bizonyítani, egyik részről sem! Kérem, ne vegye senki a fejemet, a véleményemért! Nem kardoskodom a apa ártatlansága mellett, de Liliána mellett sem, ha igazat mond az borzalmas, de ha valamiért nem, az is!
Szilágyi Liliána-ügy: Az írónő szerint felér egy beismerő vallomással a lány apjának nyílt levele
Nem tudom igaz-e amit Szilágyi Liliána elmondott, de az apa levele nem egy beismerés! Én nem tudom eldönteni ki mond igazat! Ha igaz amit Liliána állít akkor az élete pokol volt, és most is az, ha nem, az apja életét, most tette pokollá!
Nekiment az ellenzéki összefogás kormányfő-jelöltjének a volt szocialista miniszter
@levarosbukta: aki nem feltétlenül Marki Zay Peterben látja a "megváltót," nemfeltétlenül a Fidesz, és Orbán Viktor szekerét tolja! És nem hülye, vagy "vénhülye!" Marki Zay Péterrel nekem is vannak fentartásaim, mégsem vagyok "vénhulye," de még hülye sem, remélem!
Nekiment az ellenzéki összefogás kormányfő-jelöltjének a volt szocialista miniszter
@levarosbukta: Békesinek nemtudom igaza van-e, nézőpont kérdése, de nem "vénhülye", szerintem!
Varga Judit feljelenti "az ördög ügyvédjét", szerinte semmi sem igaz az állításokból
@Málna: igaz, de akkor a másik oldalhoz tartozónak is magánügye, ugye? És azért hozzáteszem, hogy egy politikus, legyen bármelyik oldalon, kezelje diszkréten a magánéletét, mert akárhogyis nézem, közszereplő
Varga Judit feljelenti "az ördög ügyvédjét", szerinte semmi sem igaz az állításokból
@Emmersson71: igazad van, de magánélet, vagyis jelen esetben inkább a szexuális irányultság, hacsak nem párosul bűncselekménnyel is tabu kéne, hogy legyen mindkét oldalon! A külúgyminiszterasszony, (ebből,szempontból lényegtelen, hogy igaz-e a hír,) a saját fösztjüket eszi!
Elhunyt Damu Roland
@szaboria1: részben igen! De ez már nem számit! Önpusztító ember volt, és megosztó is! Sajnálom kár a tehetséges művészért, ami lehetett volna, szerintem!
Elhunyt Damu Roland
Sajnálom, hogy részben, ő rontotta el az életét! Nyugodjon békében!
Orbán Viktor valóra váltotta egy kislány álmát, aki azt kérte, hogy találkozhasson vele
@human: de hogy az legyen az álma, hogy találkozon Orbánnal, vagy Gyurcsánnyal, vagy akármelyik politikussal azt nem hiszem!