Lackó50

Ezt írta a szaúdi király Orbán Viktornak – a magyar népnek is üzent
Hálából Viktorka meghívhatná egy jó disznótoros vacsorára. Ha jól tudom a muszlimok imádják a finom malac husit.
Egy volt főügyészt is meggyanúsítottak a Gyárfás-ügyben
Eddig miért próbálták eltussolni? Most viszont kell egy hír, ami a választásokat kicsit a háttérbe szorítja. Ne kíváncsiskodjanak annyian a választások tisztasága miatt. Bedobtak egy áldozatot. Háááát ez biztosan kiborítja majd a bilit és lesznek még áldozatok, de ez benne van a pakliban és még mindig jobb,mintha a választásokról derülne ki valami.
Boros Lajos a nyugdíja mellett a tartalékaiból él
Nem egyedi eset. Csak nekem a szívem helyett tüdőrákom van és 2 éve a fél tüdőmet kivették. és cukorbeteg is vagyok, no meg nyugdíjas, akinek még tartalékai sincsenek. De ettől még elvagyok. Az üdülés meg ott maradt a bakancslistámon véletlenül. Gondolom, hogy ő se panaszkodni ment be, csak a Hajdú a keresztkérdéseivel szenzációt akart csinálni. A szomorú ebben az, hogy ez nem szenzáció, hanem egy mindennapos történet. 100 nyugdíjasból 90 a választásokat várja, mert akkor kap egy kis plusz Bözsi utalványt amiből be tud kajálni.
Kósa nem önzetlenül akart segíteni a csengeri örökösnőnek?
Nem hiszem, hogy bárki is feltételezte volna, hogy Kósa ú önzetlenül segített vola bárkinek a pénz elköltésében.
"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól" – Orbán szerint hangfelvételek vannak arról, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről
Ajajj. Már szólni se merek. Vége a béke időszaknak??? Jönnek a horror filmek??? Véres zombik Soros felirattal a homlokukon rohangálnak össze vissza, miközben a fülünket kéjesen harapdálják Most már értem, hogy mihez kellett Vajnát filmügyi biztosnak beépíteni. Majd ő megépíti a hátteret hozzá. Nem merem tovább részletezni, mert ha elengedem a fantáziámat, akkor beválasztanak a kampány csapatukba.
Meglepő válasz: Orbán ezért nem vitázik senkivel
Ha továbbra is csendben maradt volna, akkor bölcsebb maradt volna. De ha magát kell lejáratni, akkor abban élen jár.A gyávaságát azzal próbálja leplezni, hogy magát egy istennek állítja be akihez méltó vitapartner ebben az országban nem létezik. Aki nem egy véleményen van vele, az már nem is magyar ember. Kizárólag ő tudja a tutit.
Bajnai Gordon is beszállt a választási küzdelembe
Csak azt tudnám, hogy ez a pali mit csinál 4 évig, mert semmit nem lehet hallani róla. Ha jön a választás, akkor mindig előkerül. Miért nem alakít egy pártot magának és azzal próbá bekerülni a parlamentbe.
Orbán Viktor: "ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz"
Levonták a tanulságot. Hogy ezt megelőzzék, már elindították az ellenlépést. Azt a kis eszükkel már felérték, hogy ha itt egy kicsit is összefognak az emberek, akkor nekik már esélyük sincs. Mi lehet a következő lépés? Szét darabolták már a pártokat. Most keményen mozgósítani kell a beépített parazitákat, akik eddig is mindent megtettek azért, hogy a pártokból sok kicsit csináljanak. Most ezeknek a szemeteknek az lesz a feladatuk, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy ne eggyezzenek ki egymással még egy hétre se, mert akkor bukják a választást . Minden pártba ott vannak a beépített embereik. Hiába mennek el sokan szavazni, ha sikerül nekik mindenütt 15-20 pártot állítani, akkor ők lesznek a nyerők. Ez az "OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elve alapján működik. Ők pedig ezt a politikát folytatják, mióta a hatalomra kerültek. EZ A MIGRÁNSOS HANGULATKELTÉS IS CSAK ERRE JÓ, HOGY GYŰLÖLETET SZÍTSANAK ÉS AZ EMBEREKET EGYMÁS ELLEN USZÍTSÁK. Annak idejénHitler és Göbbels is hasonló politikát folytatott. Ezért hozták létre a koncentrációs táborokat. Itt még ilyen nincs, de már mindenki ellenség, aki nem őket pártolja. Ha a választásoknál lesznek független jelöltek, akkor azokra kell szavazni. Őket nem köti a pártfegyelem. Szerintem ezek a hülye pártok akkor se fognak kiegyezni, ha az életük múlik rajta. Pedig csak ez mentheti meg őket az összeomlástól Nem csodálkoznék, ha kiderülne pár emberről, hogy beépített pártkatonaként keményen azon lobbizna, hogy megakadályozza az összefogást.
.
Németh Szilárd szerint túl sokat szaladgálunk orvoshoz, bezzeg ő maga oldotta meg a problémáját
"mint ecsetelte, tegnap szögbe nyúlt, és nem rohant vele az orvoshoz, inkább igyekezett saját maga megoldani a problémát."
Azt hiszem egy vérmérgezés helyre billentette volna a gondolkodását.

Nem kívánom, (bár nagyon megérdemelné) hogy egy folyosón üljünk, mikor kezelésekre járok. Két éve tüdőrákkal küzdök és 3 hetenként kell kezelésekre járnom. Ha az ő szavait komolyan venném "Van egy olyan „velünk született probléma”, hogy minden üggyel szeretnénk szaladni az orvoshoz" akkor már régen alulról szagolnám az ibolyát. Szerintem egyszerűbb eset lenne, ha valahol az egyik stadion helyett felépítenék a Tajgetosz mását és a sürgősségiről oda vinnék a betegeket és csak egyszerűen ledobnák. Mennyivel kevesebb lenne a probléma.
Magyarország bezárta határait, az ENSZ menekültszervezete szerint teljesen megdöbbentek
Ezekkel nem nagyon lehet semmit se kezdeni. Ahogy nő ott a szegénység és az elsivatagosodás úgy jönnek egyre tőbben. Ezt a népvándorlást így már nem lehet megoldani. Ha a határon lelövik a bejövőket, akkor mi vagyunk a gyilkosok, akik fegyvertelen civileket gyilkolnak. Egy lehetséges változat van. Itta bankoknak van rengeteg pénzük. Orbánnak se kellene stadionokat építeni. Az csak a pénzt viszi. Helyette próbáljon építeni pl. Libiába textil gyárat. Vizes szakembereket kiküldeni vizet keresni, mint annak idején Mongóliába. Egy közepes textilgyár legalább 3000 embert tud foglalkoztatni. Lehetne építőipari cégeket telepíteni, amik más gyárakat is építenének. Öntözéssel mezőgazdasági területeket létrehozni. Termeljék meg maguknak az élelmet. Ott helyben lekötni őket. Mint a II. vháború után a Marsal segély. Egy kínai mondás szerint nem halat kell adni a szegényeknek, hanem megtanítani őket halászni. A zsebükbe hiába tömünk milliárdokat, mert nem tud vele mit kezdeni.(esetleg fegyvert vesz rajta!) Munkát kell nekik adni, hogy magukat el tudják látni odahaza.Iskolákat építeni és tanítani őket, hogy a következő generációt már ne nekünk kelljen eltartani. Sajnálom őket, de talán nem nekem kellene tartani őket, mint munkanélkülieket, ruháznom, etetnem, ellátnom. Ha ott helybe építek nekik üzemeket, gyárakat, abból nekem is lesz talán valami hasznom. Így viszont minden rájuk költött pénz csak a veszteség listát növeli.
Röviden ennyi a megjegyzésem a témához.
A NOB-elnökét kirázta a hideg, amikor meglátta a két Korea sportolóit
Mire bejöttek a Koreaiak, addigra elfáradt szegény és leült megpihenni. Sokáig tart egy ilyen felvonulás.
Az emberminiszter azt mondja, milliárdokat költenek az onkológiai intézetre
És most ezt el kell hinnem??? Vagy ez is csak az üres kormány propaganda része? Miszerint minden hétre kell egy jó hyír az egészségügyről?
Nem lehet megműteni Székhelyi József tüdőrákját
A nyilatkozatok alapján egyre gyanúsabb nekem ez a tüdőrák. . Nem mondom, hogy nem hiszem el, mert nincs két egyforma eset, de ezt az utat már végigjártam.
Nekem 2 éve diagnosztizálták, hogy a jobb felső lebeny elrákosodott. Gyorsan terjedt. 3 hónap múlva megoperáltak és akkor már a teljes jobb tüdőmet kivették. Kezdődött a kemoterápia. 4 adag után ellenőrzés. CT, PetCT és a mellhártyán még találtak egy gyanús foltot. Jött a CT vezérelt biopszia, majd újabb 4 kemény kemoterápia. Tudom mit jelent. A hajam, a szakállam teljesen kihullott. Olyan volt a fejem, mint egy kugli golyó. Szinte állandó kísérőm volt a hányinger, a hasgörcs. Volt mikor a lakásban a WC-ig nem jutottam el. A művész úr e-mellett színházban szerepelget és éli az életét, nyilatkozgat (néha egymásnak kicsit ellent mondó nyilatkozatot). Mivel átestem rajta, tisztában vagyok a lehetőségekkel Azóta is 3 hetenként járok kezelésre, hogy nehogy kiújuljon. Eddig 30 kezelést kaptam és még nincs vége. Nehéz elhinnem, hogy neki áttétes rákot pár enyhe kezeléssel (amitől még szerepelgethet) minden rendbe jön. Ha valóban rák, akkor az nem olyan mint egy nátha. Van ezzel elég probléma.
Kívánom, hogy gyógyuljon meg minél hamarabb és addig se nyilatkozgasson össze-vissza, mert csak magát járatja le azok előtt, akik átestek már ezen a problémán és még életben vannak.Nekem szerencsém volt, hogy műteni tudták és a jobb tüdőm elvesztésével nőttek az esélyeim az életben maradásra. 3 hónaponként CT ellenőrzésre kell mennem. Ezeken már nincs semmi probléma és már enyhébb kemo kezeléseket kapok, de még most is előfordul néha hányinger. Kisebb megerőltetésre is már oxigénhiány lép fel és nem győzök lihegni.
Egész röviden ez a véleményem. Remélem jó kezekben van és mielőbb vége lesz a megpróbáltatásainak.
Kósa Lajos: a 65 év fölöttiek már nem pihenni akarnak
Ez nem komplett, hogy mindenkit hülyének néz. Szerencsétlen nyugdíjas nem azért dolgozik, mert nem akar pihenni, hanem azért, mert olyan megalázóan kevés nyugdíjat kap, hogy abból nem tud tisztességesen megélni.Ennyire egyszerű ez a képlet.
Fidesz: az ellenzéki pártok "egymás kinyírásával" vannak elfoglalva
Aki nem a FIDESZT követi, az csak aljas hazaáruló lehet. Szerintük mindenki hülye, csak ők tudják a tutit.
Orbán pénzt kért a néptől, 186 millió forintot kapott
Ha átlag 5000 Ft.ot adtak, akkor 37200 adakozó volt. Ez nem egy olyan nagy szám. Remélem a gázszerelők mélyebben a zsebükbe nyúltak.
Orbán pénzt kért a néptől, 186 millió forintot kapott
Kíváncsi lennék egy pár névre, hogy vajon mennyit adtak és az adóhivatalnak mennyit fizettek be ebből az összegből.
Soros: Orbánnak kémei vannak a pártokban
Valóban ott vannak minden pártban és nem csak kémkedéssel foglalkoznak, hanem elég komoly aknamunkát végeznek, hogy párton belül megosszák az embereket. Így az "oszd meg és uralkodj " elve alapján szét bombázta az MSZP-t is és a többi pártban is mindent elkövetnek azért, hogy minél kisebb pártokat hozzanak létre, amik már szóba se állnak egymással. Kicsit félre tennék az ellenségeskedést, akkor símán ráverhetnének a FIDESZre. Pártokon belül megvannak azok a "tanácsadók" akik még a közös jelölt állításban is találnak kifogásokat, nehogy erősebben tudjanak fellépni. Sajnos ezek a pénzéhes hülyék annyira nem politikusok, hogy ezt józanul átlássák, mert nekik csak az a fontos, hogy annyi szavazatuk legyen, hogy a zsíros kis fizetésüket hazavigyék.
Tuzson: a kormány várja az emberek véleményét a "Stop Soros" csomagról
Valami rohadt nagy üzlet lehet ez a népszavazgatás.
1. Lefoglalják az embereket, hogy ne tegyenek fel más kérdéseket (azt úgy is elgáncsolják)
2. Biztosan sok lóvét lehet saját zsebre játszani. (Mert nem hiszem, hogy ennyi pénzbe kerül néhány levél)
3. Annak aki összeállítja, annak is leesik legalább 1 milliárd mint szerzői jogdíj?
Feljelentette Orbánt az MSZP
Ebből se lesz semmi. Ugyan úgy kimossák majd magukat, mint az 1300 titokban befogadott menekülttel kapcsolatban.Ki volt az aki a nép nevében (titokban) eldöntötte, hogy kit lehet befogadni és kit nem. :(
Kitiltották Szél Bernadettet a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről
Lassan eljut a Fidesz arra a pontra, mikor kitiltja az összes ellenzékit a parlamentből is, mert itt nincs helye annak aki a Soros bácsitól kapja a fizetését. Kövér Lacika meg tesz róla, hogy az itt kapott fizetésüket meg büntibe visszafizessék. Hát ha szerencsétlenek élni akarnak, hát csak elfogadják a Soros által nyújtott fizetést. Egyáltalán, ha vannak választó polgárok, akik megválasztották Szél Bernadettet, hogy képviselje az érdekeiket, akkor ezt Németh Szilárd milyen jogon próbálja megakadályozni??? Miért biztos az, hogy ő mint a nagy magyar hazafi, mindenkinek az érdekeit tudja képviselni? Aki nem úgy gondolkozik, az már nem is magyar ember? Engem sajnos nem pénzel a Soros bácsi, de minél többet próbálják befeketíteni, lassan annál szimpatikusabb lesz.
.
Brutális üzemanyag-áremelkedést jósolnak a szakértők Magyarországon
Sajnos az adót nem tudják az ígéretük ellenére se csökkenteni, mert kell a pénz a Soros elleni küzdelemhez.
Tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere
Kiheverhető. Nekem már 2 évvel ezelőtt diagnosztizálták és még itt vagyok. Igaz, hogy a jobb tüdőmet kikapták és már 29 kemo kezelésen túl vagyok, de a CT felvételek szerint már tünetmentes vagyok. Nem könnyű, de komolyan hinni kell benne, hogy túlélhető A méhpempő is sokat segíthet az immunrendszer karbantartásában. Kívánok neki mielőbbi gyógyulást.
Handó Tünde két lábbal beleszállt a Fővárosi Törvényszék elnökébe
Lehet, hogy Fazekast rajtakapta, hogy nem vett tiszta bugyit? Vagy esetleg elfelejtette zaklatni és ezért megsértődött? Mert ránézésre embernek nem jutna eszébe, hogy zaklassa. Ha Baukó is így nézne ki, akkor őt is messze elkerülték volna a kétértelmű megjegyzések. Egyáltalán szokott ez tükörbe nézni?Ha kicsit többet törődne magával, akkor nem jutna ideje mások vegzálására.
Száz százalékkal emelték a parkolási díjakat a VI. kerületben
Ez már rablás. Közösen kellene fellépni az autósoknak, hogy hatóságilag állapítsák meg az árakat és ne kénye kedve szerint változtassák. még valakinek eszébe jut, hogy pályadíjat is beszedjen és akkor minden sarokra lehetne sorompót építeni.
Több húsféle áfája is csökken januártól
Itt a kulcsszó: "ha a termelők nem nyelik le az adócsökkentés különbözetét."
Így lehet ÁFÁt csökkenteni. Megvan a lehetőség az árú árának az emelésére, amit majd azzal indokolnak, hogy a hentesek bérét is emelni kellett. Így annak is örülhet a fogyasztó, ha JELENTŐSEN nem emelkedik az ár.
Rétvári szerint a nyugdíjak ma 23 százalékkal magasabbak, mint 2010-ben
Ezt valahogy nem értem. Én 2010-ben mentem nyugdíjba és azóta a nyugdíjam nem egészen 8 %-al emelkedett. Akkor a többi hová lett??? Már nem emlékszem, hogy évente mennyi volt az emelés, de összességében nekem ez a 8 % körüli összeg jön ki