Ludas Matyi

Koronavírus: keményen fellép a rendőrség
Mi ez, ha nem diktatura? Jo lenne mar elfelejteni ezt a Corona hiszteriat, mert nem is letezik, csak ezzel tartjak sakkban a vilag buta polgarait es tesznek tönkre millio cegeket es csaladokat!
Az Egyesült Államok megszüntet minden kapcsolatot a WHO-val
Nagyon helyes! A WHO is egy olyan kamu tarsulat, mint a Greepeace, UNESCO, UNICEF etc. akik az allamok penzen el, majd a sajat zsebükre benyelik, es szarnak ugy az egeszsegre, mint a környezetre, vagy akar az emberisegre!
Iskolatársát szúrta hátba a 13 éves lány, vádat emeltek ellene
Ebben sajnos vetkesek a nevelök is. Nem babusgatni kell az allami gondozottakat, hanem nevelni a szülök hianyaban. S hogy került hozza egy kes?
Öt halott a Balatonnál: végignézte a haldoklásukat, és nem segíthetett rajtuk
Borzalom a vazt!
Ahogy a magyarok vezetnek az valoban halalos!
Kis busszal 9 emberrel a fedelzeten akar ugy elözni, hogy nem biztos, hogy vissza is tud terni idöben a jobb oldali savba.
De ez nem csak a kisbuszokra vonatkozik, mert ezt megcsinaljak a pöfögö szemelygepkocsi vezetök is, es ha a szembe jövö nem ter le a padkara, akkor ö es az utasai is szörnyen halnak.
Sokszor tapasztalom a kanyarokban, hogy a köcsögök 90 % -a atter a szembejövö forgalom savjaba.
Egyszerüen nem ertem kitöl vasaroltak a jogositvanyokat.
Aki ilyen esetekben balesetet okoz egy eletre elvennem a jogositvanyat, gyilkossagi kiserlet miatt!
Jaksity György: A német beteg
@libellle: nem tudom, hogy hol elsz, de amit a Jaksity György irt az valos! Nemetorszag a beka segge alatt van. 7-9 %-os a munkanelküliseg, 500.000 hajlektalan, 6 Millioan elnek szegenysegben, 1 Millio nyugdijas gyüjti a plasztik üvegeket, hogy bevaltatni tudjak, hogy naponta enni tudjanak, mig a sok geci illegalis bevandorlo röhögve lenyeli a segelyeket es mellette droggal kereskednek es gazdagodnak meg. Ha a nemetet elkapjak lesittelik, ha a fekat vagy az Allah hiveit elkapjak beviszik, egy ora mulva kiengedik. Mennyire is van nemetorszag eladosodva? = 1.929.490.825.500 EUR!
Megdöbbentő részletek derültek ki az Aldi és Lidl-dolgozók mindennapjairól
De a kurva anyjukat, a csomagolasok csak fele a kinti mennyisegnek, a magyaroknak disznozsirral keszitik a fagylaltokat, a BIO tejek is egy nagy hülyitese a nepnek, a felvagottak 180 gr. helyett csak 150 gr-ot nyomnak, ha kinyomod belölük az ecetes vizet. Soroljam?
Mávinform: meghibásodott a motorvonat, a következő járat fogja betolni
A fejetöl büdösödik a hal! Ha hülye a MAV vezere, mint a Posta vezere akkor csak a szar meglepetesekre szamithatsz. A posta vezerenek annyi a fogalma a Logisztikarol, mint egy birkanak a kutyaugatasrol. December 19-en 2019 elküldtem egy karacsonyi üdvözlö levelet vazeg nemetorszagba es a cimzett 2020 Februar 21-en kapta meg. Kerdezte, hogy nem gondolom é, hogy tul koran küldtem, mert a karacsony meg messze van.
Szerintem a MAV is igy müködik!
Két kamion ütközött össze az M1-es autópályán Töltéstava térségében
Be kellene vezetni mint Nemetorszagbban, hogy minden kamionost megszondaznak a beleptekor es a kileptekor egy orszagban. Qrva sok a pias roman, bulgar, magyar kamionos, akik miatt csaladok halnak meg!
210-zel és 226-tal száguldoztak az autósok Kecskemétnél – fotók
sok köcsög azt hiszi magarol, ha a segge ala kerül egy több szaz loerös Auto, akkor ra a törvenyek nem vonatkoznak.Az ilyen barmok gyilkolnak meg csaladokat a 0,0-as IQ-jukkal, mert atültek a Suzukibol a kemeny autokra es most akarnak valamit bizonyitani, hogy "qrva jo soför vagyok, meg ha halvany fingom sincs ekkora sebessegröl es az Autok technikajarol" neki lehet azt amit a masoknak nem. Azok a köcsökög akiknek hosszu -hosszu kilometert kell egy celhoz megtennie, induljon el elöbb es Keep cool faßszopo!
Horror Tatabányán: vascsővel verte agyon a gyermekeit
Nem ertem miert kell a magyaroknak felni az illegalis bevandorloktol? Ugyan azt teszik a bevandorlok Nemetorszagban, amit a magyarok a sajat hazajukban!
Nem hagyta cserben a zebrán elütött gyalogost a BMW-s – vitte magával a szélvédőbe szorulva
@ágimami: sulyos testi sertes = 10 ev fehyhaz, es egy eletre elvenni a jogositvanyat! Sok ilyen balfasz van az utakon, es sajnos ebböl mindig többen lesznek! Es hanynom kell amikor az RTL Klub esti hireiben kikerik egy "szakertö" velemenyet! Mi a fasznak egy szakertöi velemeny, amit ugyan ugy minden jogositvannyal rendelkezönek tudnia kell.
A masik, hogy ezek az okos faszok adnak ilyen agyalagyult köscögöknek vezetöi engedelyt!
Ha közlekedrendeszeti biro lehetnek, nem lenne ennyi auto az utakon az 100%!
Szijjártó szerint tíz év leforgása alatt Magyarország utolsóból első lett a gazdasági növekedésben
ekkora baromsagot. Csodalkoznak a magyarok, hogy miert is nem stabil a Magyar Forint. Egy allam penzenek erteket mindig az allam aranytartaleka biztositja. Sehol Europaban nem rendelkeznek olyan keves "allami tualdonban " levö arany tartalekkal 3 MT., mint magyarorszag. Mitöl is lenne erös a Forint, vagy mitöl is lenne elsö a gazdasagi növeledesben.
Egyre több politikust támadnak meg Németországban
@Lepényleső: hülye vagy! Ott mernek kiallni a jelenlegi politikai diktatura ellen, mert mar minden polgarnak tele van a töke a Merkel & Co. Stasi Systemajaval! Ti meg csak a nyelveteket csapkodjatok ide oda jobbra- balra es csak a szatokat jartatjatok a jelenlegi Oligarchen ellen, de ha ratok nez a fityesz behuzzatok a farkatokat!
Merkelben bíznak a legjobban a németek
A Bild am Sonntag az meg mindig az CIA 1952-ben altal financirozott Media tulajdona. Ott adjak le a legtöbb kamu cikkeket, amivel hülyitik a szellemileg fogyatekosok taborat Nemetorszagban. Merkelt utaljak a legjobban a nemet allampolgarok, nem is tudom miert eppen benne biznananak a legtöbben. Bevezette a Stasi Systemat, mindenkit figyelnek, mindenkit lehallgatnak. "Merkelben biznak a legjobban", de nem a polgarok, haem a fazugat verö CDU politikusok, hogy hatalmon maradjanak. Ha a "csak ugy" azt hiszi, hogy a Merkel politikusai nem rabolnak, akkor nagyon tevedsz, csak ök nem hozzak nyilvanossagra. A Berliner Flughafen Volt tervezve 2 Milliard €-ert. Ma tartanak 6,44 Milliard €-nal. Amennyiben 2040 felepül 9,59 Milliard €-ba fog kerülni. Hova tünt 7.59 Milliard €? Es hadd ne tudd, hogy hany nemet politikusnak van Anonym Kontoja szerte a vilagban. Ezert nem zaklatjak az OV, mert sokat tud arrol, hogy az EU Kommission is lop, es nem is keveset ,hanem Milliardos teteleket!
13 éves kislányt gázoltak halálra Kistarcsán
Peter Rakosi! Miert kellene ott lennie, ha a zebran gazol valakit halalra? Aki embert öl, az lakojon emiatt!
Keményen üzent Orbánnak is Merkel az EU-csúcs előtt
mi a faszra üzenget Merkel, Honecker lany? Ö es az emberei is mar többszörös milliomosok a rablott EU penzböl. Csak utana kellene nezni, hogy mennyi love is van a Paraguayi bankszamlajan!
Rajtakaptuk a bankokat: így játszanak az ügyfelek jövedelmével – Pénzcentrum
Egen. Csak sajnos a Magyar allampolgarok nincsenek felvilagositva arrol, hogy a Magyar bankok, vagy azok vezerei az ügyefelek penzet igen magas szazalekokra befektetik Sweizban, Londonban egy ugynevezett PPP Programokban ahol rengeteg jövedelemhez jutnak, ezen vezerek vagy eppen elnönök, aminek szazalekos jövedelmet az altaluk megnevezett privat szamlajukra utaltatjak. Az, hogy a polgar, ha a penzet befekteti es kiszurjak a szemet 0,8-as vagy eppen 1 % -os kamatokkal az röhej. A masik amit igen sok polgar nem vesz figyelembe, hogy van egy banki belsö törveny. Amikor a polgarnak azt mondja a banki dolgozo "hogy van egy kivalo ajanlatom önnek", akkor is az jar a fejeben amit a banki törveny elöir: "hogy mindenkor a banki erdekeket kell elöterbe helyezni,es nem az ügyfel erdekeit kepviselni." Vagy sokan azzal sincsenek tisztaban, hogy a politikusokat is a bankok iranyitanak es tamogatnak.
Greta Thunberg lett az év embere
@Shikari: Obama is beke Nobeldijat kapott es a kormanyzasa allatt 5 orszaggal folytatott haborut. Egyik hülyebb ,mint a masik!
Újabb felháborító bűncselekmény Németországban: hátulról szúrtak le egy rendőrt
@Rockxy: az nem baj ugye, hogy azok nem nemet bünözök, de valoszinü, hogy mas ujsagot olvasol. Aki a tüzöltot leütötta az libanoni / sziriai szarkeverek volt. Aki leszurta a nemet rendört Münchenben az nemet allampolgar volt, de afganbol menekült Nemetorszagba. Az, hogy ezek a szar fajta miert kap elöbb allampolgarsagot, mint egy Magyar azt nem kell megmagyaraznom, mert ahogy regen sem, most sem szereti a Stasi (Merkel & Ursula von der Leyen) a magyarokat.
Megtörtént, amitől sokan rettegnek: román trélerről leesett rámpa tört össze 14 autót az M0-son
@fahrenheit451: annak irogass ilyen leveleket aki a vilagra hozott te kis faszszopo! Inkabb lehuzott volna apad a klotyon amikor kiverte, minthogy belökött teged az anyadba!
Ez vár a 17 éves győri késelőre
@Yoda69: nem tudom mi köze van az SS-nek a fideszhez? Valoszinü, nem vagy kellöen felvilagositva, hogy kik vagy mi is volt az SS!
Megtörtént, amitől sokan rettegnek: román trélerről leesett rámpa tört össze 14 autót az M0-son
@advocat: igen. a Magyar hatarokon belül összegyüjtik az autokat es innen viszik a barmok az autopalyakon tovabb. A rendörseg a hunyo, mert ök csak birsagolnak, de nem kapcsoljak le öket, holott ez sok halalesetet is okozhat egy Magyar allampolgarnak es csaladjanak! Amugy is eleg nyulak a Magyar rendörök az osztrakokhoz kepest ilyen ügyekben. Vagy az is lehet, hogy nekik szallitanak?
Meglepő Generali adatok: Vajon kitől kell leginkább tartani az utakon?
Baromsag! Teljesen mindegy, hogy milyen Auto van a segged alatt, ha nem tudsz vezetni. Az RTL Klub (kek feny) hiradoban minden este 18:00 orakor nem latok mas frontalisan ütközö autokat, mint Suzukit, vagy ehhez hasonlo markakat. Vagy a fekete terepjarokra a Generali a kamionokra gondolt? Azok között is van jo par köcsög akik, ha 90-el mesz az orszaguton raallnak a seggedre es fenyjelzesekkel nyomnak. Nem csoda, ha egymas utan egmasba rohannak es hullanak. Csak mindig az artatlanokat sajnalom, mert ök arrol nem tehetnek, ha sok 0,00 IQ-val rendelkezö Auto vezetö is megkapta vagy vasarolta a jogositvanyat!
Pénzbüntetést kapott jogerősen a fiatal hacker, aki szólt a Telekomnak egy biztonsági résről
en nem büntettem volna meg inkabb penzt is adtam volna neki, nem is keveset. Ilyen tehetsegeket keresek en is, de rossz helyen es rossz idöben vannak! Itt kerem jelentkezni, hosszutavu es jol fizetö munkara! Büntetes nincs!