Ludas Matyi

Komoly szigorítás: teljes lezárás és kötelező védőoltás jöhet Magyarország víruslaborjában – bekeményít Ausztria
@Ludas Matyi: tudom, hogy meleg vagy, de meg sem hagyom, hogy leszopjal. Vannak is masok akik veled egy Levelen vannak azokat leszophatod!
BioNTech: a harmadik oltás jelentősen megerősíti az immunválaszt
@sgl: nem hat vazeg, hanem valami suvernyak magyar Karinko Katalin akiröl a vilag meg csak nem is hallott. Akkor tudd , hogy a török a BionTech tulajdonosa es ö volt az aki "feltalalta" a laborosaival a "Vakcinat", ami tenylegesen csak egy Placebo!
BioNTech: a harmadik oltás jelentősen megerősíti az immunválaszt
Ha a Biontech annyira jo, akkor a "feltalaloja" Ugur Sahin miert is nem oltatta be magat?
Mi az oka? – Jóval több magyar oltott fertőződik meg, mint amerikai
@Peller Anikó: de akkor legyenszives mar nekem megmagyarazni, hogy az a todulo birka tömeg akik ott allnak a lengyel hataron, vagy akik meg görögben vagy törökben vannak miert is nem kapjak meg a Covidot? Miert is van az, hogy Nemetorszagban mindenki maszkban rohangal a seta utcakban mig a nezserek es a kreol nomadok anelkül. Ennyire azert nem gyenge a gringok vagy a feherek Immunsysteme!
Rusvai Miklós: "Aki most beoltatta magát, az a negyedik járványhullám végéig már védettséget szerzett, jövő ősszel azonban ugyanez már nem lesz elmondható"
@Pálinkás Pál: ne csodalkozz. Ha a birka karambol kitereled a birkakat es az elsönek oda tartassz egy botot ugrik az elsö. Utana amikor elveszed a botot meg fogod latni, hogy a többi birka is ugrik, holott mar nincsen ott a bot, amit at kellene ugrani.
Ennyi a külömbseg a birka es az ember között. Semmi!
Hosszú ideig tomboló járványt jósol a szakember – ekkor jöhet a negyedik hullám tetőzése
@Pálinkás Pál: erdekes evekig az Influensa tombolt, haltak bele emberek, de senki nem verte a nyalat, hogy azonnal mindent lezarni es mindenkit oltani. Ez addig fog pontosan tartani mig a WHO es a Pharma Industriek fizetik a kormanyokat az oltasok kenyszeritesere! Az agyban van a Pandemie , de nem a levegöben.
"A [email protected] oltatlanok miatt fogunk mind megdögleni!" – katasztrófa a Covid osztályokon
Erdekes Londonban akik a korhazban fekszenek a 80 %-a oltott. Ott meg azt orditjak az apolok, hogy mi a faznak volt jo az oltas, ha semmi eredmenyt nem ertek el vele az emberek. Akkor most hol is vagyunk?
A lengyel miniszterelnök szerint Putyin mozgatja a migránsokat Lukasenkán keresztül
@Csizmás Kond: Igen Cirmi, de akkor mar kesö lesz, mert a nemet is olyan birka egy nep lett, mint ...XY!
Ez mind benne van a tervben, hogy ki kell irtani a nemet fajt, ugye mert a Churchill elvtrasnak nem sikerült a II. vilaghaboruban amikor kiadta a parancsot a bombazo repülöezrednek, hogy addig bombazzak Dresdat, mig nem hogy az összes civil hanem a meg elö spermaja a nemetnek is ki legyen irtva. Most tart a terv es keverik az Ariet nezserrel es kecske vazo illegalis bevandorlokkal. Sok hülye "Ignac" tapsol, hogy mennek a nomadok, de 10 ev mulva amikor a Koran az iskolakban kötelezö lesz es csak Mosche -k fognak a templomok helyen allni, akkor fognak sirni az utodok, hogy mit tett velük a szüleik es a nagyszüleik. Franciaorszag mar elveszett ezt tudjak az EU politikusai is, es röhögnek a sok birka nepen ,hogy nem chekkelnek semmit.
A lengyel miniszterelnök szerint Putyin mozgatja a migránsokat Lukasenkán keresztül
@Csizmás Kond: "és hogy a németek máltára, olaszországba, görögországba szállítják a lelenceiket?"
Pont forditva.
Egy darabig ott raktarozzak öket, majd az ejszaka folyaman berepitik öket titokban a Frankfurti repterrre!
6000 hazai Covid-halottat jósol egy szakember, ha nem lesz szigorítás
erdekes, az a szakember aki feltalalta a Vakcinat a Covid ellen Ugur Sahin meg sem oltatta be eddig magat!
Akkor miert is lenne az emberisegnek kötelezö, ha az aki arulja es milliardokat keres vele, nem oltatja be magat?
Elkezdődött – a Fidesz már listázza az oltatlanokat
@Nyírfa: miert ? Ki a vaz vagy te ,hogy nem lehet neked irni? Az agyrol pedig ne beszeljünk, mert a nyirfanak annak egy darab sincs!
Elkezdődött – a Fidesz már listázza az oltatlanokat
@Nyírfa: Ha eljutna az agyadig, hogy sem az orvos, sem a kormany, sem a gyartok nem vallalnak garanciat a az oltasokra, akkor hogy jön egy suvernyak magyar ahhoz, hogy lefricskazza azt a polgart, aki nem szandekozik magat oltatni egy olyan löttyel, amire sehol nincsenek garanciak!
Ha vallalna a gyarto garanciat, mar több milliard dollart kellett volna fizetniük a beoltott elhunytak utan!
Biztos forrás: Karikó Katalin mondta el, mikor érdemes felvenni a 3. oltást
Dollar Milliardokert en is hazudnek! Elöször csak 1 oltas kellett, most mar ott tartunk hogy 5 is kelleni fog. Hany embert is oltottak be 1 x eddig 3 Milliardot? x 100 € = 300 Milliard €. Ha csak 3x oltakozik a birka nep az = 900 Milliard a Karinkonak es Co.nak. Na ebböl kapnak az orszagok vezetöi is szepen, hogy reklamozzak a Placebo fröccsöket.
Megvakította a vendég szurkolót a feldühödött somogyi focista, két és fél év börtönt kapott
@Emmersson71: ha akkora lennel hogy elerned a farkamat, akar le is szophatnal te kis borsodi 2 elemis!
Megvakította a vendég szurkolót a feldühödött somogyi focista, két és fél év börtönt kapott
A magyar Juszticia. Egy ember elete 3 ev, egy vaksag 2, 6 honapot er. Kivancsi lennek, amikor a biro vagy az ügyesz csaladtagjat ölnek meg vagy vakitanak meg, milyen iteletet hoznanak? A Gyurcsany sem kapott a vakitasokert semmit!
Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler – jelentették ki a köztévében
@Horizont: lattad mar magad a tükörben alulrol? Akkor lattad azt a felmosorongyot alattad amit magaddal hordasz, Du kannst mein Arsch lecken, wenn ich dir erlaube!
Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler – jelentették ki a köztévében
@Horizont: szetesel az iragysegtöl mert soha nem fogod elerni a szintemet, te kis rongyos ÜTK-s!
Karácsony Márki-Zay Pétert az alkotmányozásra, Dobrev Klárát külügyminiszternek kéri majd fel miniszterelnökként
@Horizont: te nem vagy nö csak egy rossz kis qrva, akinek a akkor csája van ,hogy belezuhan a paksi atomerömü es meg akkor sem erzed!
Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler – jelentették ki a köztévében
@Horizont: miert neked volt gyerekszobad suvernyak? Hogyne es a birkak neztek be az ablakon. Most mar erdekelnek az emberi lenyek is? Ugy tudtam hogy eddig csak birkakkal eltel sexiualis eletet te kis Borsodi bumburnyak. Zard be magad a birka karamba es tarsalogj a veled egy szinten levö nyiratlan birkakkal te 0-as agyu birkak szülemenye!
Karácsony Márki-Zay Pétert az alkotmányozásra, Dobrev Klárát külügyminiszternek kéri majd fel miniszterelnökként
@kereső: en nagy ivben leszarom ,hogy te es a kormanyod kinek, kiknek nyalja a segget. Az, hogy most Müslüm vagy Shalom az a te terhed nem a mienk. A masik, hogy halvagy fingod nincsen a Koranrol nem hogy a Türk Tanacsrol kis homokos fasz nelküli köcsög!
Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler – jelentették ki a köztévében
@Horizont: habar nem lehetetlen, hogy anyad 10 eves koraban hozott teged a vilagra! Talan ezert is van hogy emiatt vagy agyilag karosult!