Madácsi Pali

Íme az EMMI "válasza", hogy miért nyitnak ki az iskolák
Mást beszél mint Bodó! Esetleg néhány szó arról, hogy mikorra alakül ki a vakcinák hatására a védelem. Ezt a kamu dumát a felelőtlen miniszterálnok a foci miatt kitalálta, és minden nyalonc mantrázza.
A Fidesz-KDNP szerint bátor, építkező kormányzás zajlik Magyarországon. Világrendszerváltás közepén vagyunk.
Eről a bátorságról egy vicc jutott az eszembe. A egy cigány lókupec árulja a vak lovat. A vevő figyeli a ló mozgását az udvaron, köz en a ló neki megy a falnak. Te cigány, ez a ló vak! Ej tens' uram, nem vak ez hanem bátor.
Kocsis Máté: Gyurcsány aljas, hazug politikai bűnöző
El vagy tévedve! A bűnözők Polt támogatásával a fideSS frakcióban ülnek.
Kazah díszprofesszori címet kapott Szijjártó Péter
A világrangsor kb 15627. egyetemén kapott egy díszbojtot a valagára, hogy a főnökének legyen miben gyönyörködni közben.
Óriási égés: nem biztos, hogy jól működik a kínai vakcina, amiből Orbanék milliárdokért vásároltak
A qurmány nem is fog foglalkozni vele, hisz a külügyminiszer engedélyezte és akkor azzal minden rendben van.
A Nyugat már meghalt?
@Shikari: Idézet a Wikipédiából: "A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája.[1][2] Nevét az olasz változatáról, a legkorábban kialakult olasz fasizmusról kapta. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a katonai szellem eluralkodása a társadalomban. A fasizmus a politikai erőszak, a háború és a gyarmatosítás eszközeivel keresi a nemzeti megújulást[3] és álláspontja szerint a felsőbbrendű népeknek, „fajoknak” életteret kell szerezniük a gyengébbekkel és alsóbbrendűekkel szemben." Tudom, hogy a tények téged nem érintenek meg, de remélem az olvasók közül páran elgondolkodnak!
A Nyugat már meghalt?
@Shikari: Nagyon tévedsz! Az ellenzéki oldalon nagyon sok különböző vélemény megfér, csak a fasizmus, a fajgyűlölet, a rasszizmus nem.
A Nyugat már meghalt?
@Shikari: Te pedig annyira isteníted a fasisztákat! Viszont az szemenszedett hazugság, hogy a liberálisok (szabadság pártiak) elhallgatnák a kommunisták bűneit. Azt már a régi rendszerben a szocialisták is elítélték.
KDNP: Ferencváros polgármestere tüntesse el a közterületről a szivárványszínű szobrot!
Álszent álfideSSesek! Hihető lenne a felháborodásotok ha a papok által megrontott, használt fiúk nevében is ilyen vehemensen követelnétek, hogy vesse ki magából őket az egyház, ítélje őket el köztörvényesként a bíróság. Addig amíg iskolákat és plusz milliárdokat adtok a pedofilok támogatására, rejtegetésére, inkább hallgatnátok.
Meg is halnak olyanok, akik hallgatnak a baloldalra! – Rákeményít a Fidesz a baloldalozásra
Mért nem ismerheti meg a világ mi történik a fideSS által parancsnokolt kórházakban? Mért tilos az egészségügyiseknek nyilatkozni? Mért üldözött el a pandémia közepént 5500 egészségügyi dolgozót a qurmány? A Covid védekezés miatt leállított orvosi kezelésekbe hányan halnak bele, hány embernek romlik, vagy válik visszafordíthatatlanná az állapota? Ugy ezekért nem felelős a "felős magyar kormány"? Hány ellenzéki javaslatot fogadtak el a jogalkotás terén az emberek helyzetének javítására? Hány törvényt alkottak társadalmi egyeztetés nélkül a pandémia idején aminek semmi köze a járványhoz? Mocskos, hazug, rabló fideSS!
Meg is halnak olyanok, akik hallgatnak a baloldalra! – Rákeményít a Fidesz a baloldalozásra
Ruhadt, hazug, fideSS csürhe! Ki a felelős az öltással kapcsolatos informatima rendszer összeomlásáért? Mért nem fogadták el az oltópontok felállitásában az ellenzéki segítséget?
Az oltásról indított kapmányt a Fidesz: Orbán szerint meghalhat, aki a baloldalra hallgat
@Shikari: Csak a fideSS áll az engedélyezési eljárás szakmai előírásai felett az unióban. Mióta szakmai szervezet a külügyminiszter vakcina ügyben. Attól, hogy rendeletbe írta a fideSS még nem vált szakértővé, csak a lenyúlás elősegítőjévé!
Az oltásról indított kapmányt a Fidesz: Orbán szerint meghalhat, aki a baloldalra hallgat
És az nem halhat bele aki az összeomlott oltási értesítő rendszer miatt nem kapta meg az oltást?
Áder ünnepi beszédben szólt be az ellenzéknek: Nem most van a beszólásokban való versengés ideje
Nem az ellenzék találta ki, hogy a halálesetek száma minősíti a qurmány munkáját. Nem az ellenzék titkol minden közérdekű adatot. Nem az ellenzék épít diktatúrát. És végül de nem utolsó sorban ön NEM MAGYARORSZÁG ELNÖKE, hanem O1G bábja, egy esküszegő.
Orbán Viktor: Nem fogunk felülni semmilyen provokációnak
Ez a bugris csaló rács mögé való! Nem érti mi a keresztényi szeretet. Nem fogja fel, hogy úgy lehet minden ember boldog ha segítünk másokon, ha nem akadályozza mások boldogulását, ha együtt működünk és nem háborúzunk, ha értéket teremtünk és nem másokét orozzuk el.
Varga Judit: Az Aranybulla bizonyíték arra, hogy Magyarország számára az államiság és a jogállamiság többszáz évvel ezelőtt kezdődött.
Nézz már a naptárra! 2021-et írunk nem 1222-őt. Nem királyság, hanem demokrácia a divat. O1G nem az istentől kapta a hatalmát, és nem is örökölte.
Deutsch gyakorlatilag hazaárulással vádolta meg az ellenzéket, aljas mesterkedésről beszél
Tompi! A fideSS mindig azzal vádol másokat amit éppen elkövet. Tehát mocskos, aljas, tolvaj, hazaáruló pribékek vagytok.
Lantos Gabriella: Orbán Viktor hazudott
Mikor mondott igazat? Hazudott besúgóként, hazudott KISZ titkárként. Hazudott arról, hogy besúgó volt. Hazudott liberálisként, hazudott a "ruszkik kiűzéséről". Hazudott a kereszténységéről, hazudik a nincstelenségéről.
Óriási botrány készül – Karácsonyék nem emelnének bért a BKV-nál
@durbincs: Szólj a gazdádnak, hogy Budapestnek is pótolja a nagylelkűen más zsebére elengedett adó forintokat, úgy mint a fideSSes városoknak! Rögtön megoldódik minden probléma.
Tíz tonna agancsból építenek kaput a 67 milliárd adóforintba kerülő Semjén-féle vadászati kiállításra
Te Zsóti! Az urhatnámságtól tudsz még budira menni, vagy már oda is furikon,vagy gyaloghintón visznek?
Hadházy kritikusan reagált a Bige László-interjúra
Hadházyval egy picit elszaladtak a lovak. Mióta bún alkalmazkodni a hatályos törvényekhez? Bige úr nem mondott olyat, hogy ennyit és ennyit tett a borítékba, nem utaztatta, üdültette a fideSS elitet. Emlékszünk még a "Szélkormányra" ami nagyban hozzájárult a mai 2/3-hoz Némi önkontroll nem ártana.
Orbán Üzbegisztánban indítja újra a magyar gazdaságot – videó
O1G a mars holdjain él (Deimos - rémület, pánik; és Phobos – rettegés, fóbia), mert hazánk valóságáról fogalma sincs.
Karácsony nem engedi kiköltöztetni a hajléktalankórházat
Helyes! Vegyen a qurmány az eltékozolt székház aráért másikat az OGYI-nak.