Madácsi Pali

A Fidesz megmondóembere szerint azért tüntetnek az SZFE diákjai, mert drogosok
Ez a vadbarom munkásőr pedig biztos, hogy nem csak a lábszagot szívta a miniszterálnok középső lábából ehez a lázálomhoz!
Varga Judit: Magyarországon nincsenek jogállamisági problémák
Legalább a tükörben szembe köpte magát? Meddig mer még kimenni az utcára?
Átlátszó: Szijjártót ezen a luxusjachton fotózták le az Adrián – videó
@Józsipapa: Hol élsz papa? Orbánisztánban Korrupciót csak a pór nép követ el, fölöttük csak "alkotmányos költség" létezik. Viktor Viktorovics Gecikov őfőgeciségére és tág családi körére még a gyanú árnyéka sem vetülhet, a ,megcáfolhatatlan bizonyítékok ellenére sem, hisz Soros, liberális, liberál-fasiszta ármány az egész
Nyomozást folytatott a rendőrség Hosszú Katinka cége ellen, megvan az eredmény
Milyen szerencse, hogy Orbánisztán nem jogállam! Még a végén az a sok itt született magyarul beszélő joggal követelné, hogy hozzájuk is vághanának fejenként pár száz millát, csak úgy szerződés nélkül.
Gyász: Motorbalesetben meghalt a Fidesz politikusa, országgyűlési képviselője
Nyugodjon békében, és vele temetsük a 2/3-ot! Az időközin, és a kampányban, minden ellenzéki párt vezetőjének és szakértőiknek jelen kel lenni, tolni az egyetlen közös jeltet. Kötelező kadájozniuk minden fideSSes csalást, vagy erre iányuló kisérletet.
Müller Cecília: nem a járvány miatt halt meg a kórházban a 33 éves esztergomi édesanya
Dodóka! Senki nem mondta, hogy a koronavirusba halt bele a fiatalasszony! A te meg Kásler intezkedése miatt, napokig ellátatlan agyhártyagyulladás vitte el. Szégyeljétek magatokat! Egy tál lencsére cseréltétek a hivatásotokat! Csatlakozom SystemError irántatok kifejezett rosszkívánságához.
Kormány: 1,2 millió munkahelyet sikerült megvédeni
Mért nem mindjárt 14 milliót? Mennyivel szebb szám, és a valósághoz ugyan úgy semmi köze.
Kovács Zoltán szerint emberéletek ezreit mentette meg a kormánynak teljhatalmat adó törvény
Szokás szerint minden szava hazugság! Mi van azokkal ikiket megöltek, mert nem látták el, vagy haza küldtek ellátatlanul meghalni? Gyilkos fideSS!
Bangóné: Egy 33 éves édesanya halt meg, mert az egészségügy leállása miatt nem tudták megfelelően és időben ellátni – videó
Kásler a miniszterálnok hentese. Megtagadta hippokratészi esküjét. Letagadja saját intézkedéseit. Remélem vannak olyan orvosok az ellenzék soraiban, akik jogi, szakmai úton el tudják érni,hogy a "professzor" urat eltiltsák az orvoslástól!
Kásler szerint soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ki kellene üríteni a kórházi ágyakat
Talán Dr. Cserhátit sem mentette fel a kiürítés nem kellő intenzitása miatt? Jellemtelen, hazug, gerinctelen! Ja, csak fideSS-es, mert náluk ez a törvényes norma.
Csütörtökön Orbán a védekezés miatt nem ment Brüsszelbe, pénteken Belgrádba ment és a sportról tárgyalt
Eddig is tuttuk, hogy a miniszterálnok egy jellemtelen, csaló, hazug gazember! Most sem hazudtolta meg önmagát.
Orbán: példátlan támadás érte Magyarországot, kérjenek bocsánatot!
A miniszterálnok egy pofátlan, csaló, hazudozó. Szokása szerint azzal vádol másokat amit ő tesz. Nagyon kel már ide a magyar nyelvű Szabad Európa Rádió magyar adásának ujra indulása! Ha a meghülyitet népének 10%-a eszhez tér a NER-nek vége, és O1G megjaphatja méltó jutalmát.
Kövér: Miért lenne armageddon, ha szétesne az EU?
Kényszerzubbonyt neki! Kötelező elmeállapota miatt azonnal felmenteni! Méltatlanná vált barmi féle hivatalos tisztségre! Az ellenzék az orbángyűlésben nem legalizálhatja tovább Orbán diktatúráját.
Kásler utasításba adta a kórházaknak, hogy a járványügyi helyzetről ne nyilatkozzanak
A fideSS szerint már a járvány sem közügy. A miniszterálnok úgy gondolja, hogy mindem magyar érte köteles élni és meghalni.
Láng Zsolt: az idősotthon fenntartójaként a fővárosnak óriási felelősség van
Te Zsolti! A gazdádnak ugye semmilyen felelőssége nincs az ügyben, hisz a csicskákkal utasítgatta és tiltatta meg többször a tesztelést koronavírusra? Szerintetek még a pozitív tesztet adó dokinak is ott kellene lenni.
A Fidesz nem engedi el Karácsony torkát
Terel a fideSS média. Orbán és nyaloncai fertőzték meg az othon lakóit, mert teszt nélkül vitték oda a fertőzést a kórházból. Később a járványra hivatkozva vonták meg a kórházi súlyos betegektől, akik közül már sokan meghaltak. Miniszeter álnok ú, hazánkban naponta 25-30 szor több ember hal meg mint a járvány miatt. Nekik nem jár tiszességes orvosi segitség? Ezen kívül nem csak haldoklók élnek itt, nekik sem jár szakorvosi ellátás. Kezeletlen betegségek miatt hány embernek romlik az állapota?
Varga Judit: ideológiai támadások érték Magyarországot
A különleges helyzetben a virus ellen meghozott fideSS döntések; megemelt összegű titkosított vasutépítés Belgrád iányába, liget projektes próbálkozás, önkormányzatok támogatás helyetti kifosztása, sokadik haszontalan gazdasági csomag, akadájozott tömeges tesztelés a vírusra, magatehetetlen, szakápolásra szorulő beteg emberek kórházi ápolásból kirakása. Csak a nyalonc médiánaak köszönhetik, hogy még nincs lincshangulat.
Origo: Cáfolja Karácsony állítását a Pesti úti idősotthon korábbi orvosa a titoktartási nyilatkozat kapcsán
Az egészségügyben az engedéllyel nyilatkozást mintha Orbánék vezették volna be. Egyébként mióta jelent titoktartási szerzødést a nyilatkozat engedélyhez kötése? Nem kicsit sántit az Origó sztorija, de náluk ez alap.
Több száz idősotthonban fertőtlenítenek a szerződéses és tartalékos katonák
Ezek még nem hallottak arról, hogy a megelőzést előre végzik, nem utólag? Bravó miniszterálnok úr!
Kovács Zoltán: politikai lincselés zajlik Magyarország ellen
A derék CEU diplomás sikeresen vállalta a diktatúrát, hisz elismerte, hogy nem érdekli őket mások véleménye.
Orbán Viktor ígéri: mindenkinek, aki megbetegedett, lesz helye
... a temetőben. Miniszterálnok úr mért nem fejezte be a mondatot? A kórházakban biztos nem, mert onnan kiteszik a koronavirusos, rákos, gyógyíthatatlan embereket.
Koronavírusos, rákos öregeket küldenek el a kórházakból
Miniszterelnõk úr! Ezért nem csak a miniszterének, hanem önnek is mennie kel! Tudja a teljhatalommal korlátlan felelössg is járt. Az első kórházből elküldött beteg halálávan önõk gyilkosokká válnak.
Az Emmi büszkén jelenti az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetről: az új "megbízott főigazgató öt nap alatt végrehajtotta azt a miniszteri utasítást"
Onkológusként biztos szakmai döntéseket hozott az utógondozottakról és rehabiliáción résztvevőkről. Ilyen amkkor az orbáni hűség felülirja az orvosi eskütt.
Orbán a Pesti úti idősotthonról: Nem maradhat következmények nélkül, de mindent a maga idejében
@Pálinkás Pál: szerintem el kel számolnia a hivatalosan többazör elutasított teszteléssel, a más idősotthonoktól szinten elutasított tesztekkel, az operativ törzsében katonák által hozott orvosszakmai döntésekkel, az önkormányzatoktól megnövekedett feladataik ellenére elvont pénzekkel, a járványra hivatkozással meghozott olyan gazdasági döntésekkel amik nincsenek összefüggésben a járvánnyal, a munkáját vesztett sok ezer ember meg nem segítésével, a támogatás hiányában tönkremenő szállodák ingyen állami hiteles nyaloc felvásárlásaival, stb, stb,...