Medvepapa

A fideszes polgármester egymilliárdos támogatást nyert, a testvére a pályázatokat kezelő kormányhivatal dolgozója
Ennyi mocskosságat, csalást, lopást. Ez egyszerűen hihetettlen. Csak vége lesz már áprilisban. Remélem lesz kőkemény elszámoltatás.
Márki-Zay Péter keményen nekiment a kormánynak: "Bukni fognak"
Péter! Csak okosan, megfontoltan és bölcsen. Ezek a mocskok mindenre képesek lesznek azért, hogy tovább fosztogassanak, raboljanak. Úgy hogy csak HAJRÁ.
Varga Judit bízik abban, hogy az új EP-elnök Magyarország partnere lesz
Értelmes, gondolkodni tudó politikus, politikai párt nem fog szimpatizálni ezzel a diktatórikus rezsimmel.
Dömötör: A kormány döntései a magyar családok megélhetését javítják
Ez az ember vajon tudatosan ennyire sötét vagy csak azt teszi amire felesküdött??
Oltás után halt meg az édesanyja – beperli az Orbán-kormányt egy nagykanizsai férfi
@Málna: A feljelentést, hogy szerencsétlen érezze, igaza van és ebben támogatókra talál.
Oltás után halt meg az édesanyja – beperli az Orbán-kormányt egy nagykanizsai férfi
Részvétem . De két tanácsom lenne. 1 : Az Operatívtörzset is fel kell jelenteni. 2 : Onile aláírással megerősíteni az aláírást. Én biztos, hogy aláírom.
Mindennél nagyobb pofonba szaladhat bele az Orbán-kormány
Nagyon remélem, hogy csak április húzza ez az elátkozott, mocsok banda a magyarok szekerét. Még 4 év FIDESZ hatalom = az ország halálával.
Újabb nagy pofont kaphat Márki-Zay az ellenzéki pártoktól
Mért vagyunk ennyire szerencsétlenek? Itt van a lehetőség, hogy végre jobb talán szebb jövőt építsünk. És tessék, a színfalak mögött megy a marakodás azoknak a széknek a megkaparintásáért amelyek miatt megint bukjuk a választást. Mért kell szivárogtatni. Zárják magukra az ajtót és püföljék egymást. Ha megunták jőjenek elő, de pofájukat fogják már be.
Akár 700 forintra is emelkedhet a benzin literenkénti ára
Amúgy dübörög a magyar gazdaság. Csak az ilyen és ehhez hasonló rémhíreket vagy Gyurcsány vagy Soros kezdi terjeszteni. Csak azért, hogy a vezir bukja a választást. Ja és a magyar forint is erős csak rosszul számolják. Képesek lesznek bemagyarázni. Majd minden 22 órás Esti krónikába addig beolvasni míg a tudatlan, tájékozatlan el nem hiszi. Hogy rohadnának már meg.
Elemző: Ha előkerül egy felvétel arról, hogy Orbán veri vagy megcsalja a feleségét, akkor győzhet az ellenzék
Szerintem még a szeme sem áll jól pohosak. Az bizonyosság lehet, hogy nem 100-as. Ennek okát talán gyermekkori trauma is okozhatta. De ez is titkosítva lehet 25 évre.
Büntetőfékező sofőr hozta rá az agybajt az M7-esen közlekedőkre
@bakcsubakka: Igazad van. Még hozzá vennem, az ittasan halálos balesetett okozót, szándékos emberöléssel kell elítélni.
Marco Rossi új játékosokat próbálhat ki Szerbia és Észak-Írország ellen
Kapitány úr ! Ön nagyon szegény lehet, hogy még reménnyel áll neki a magyar focihoz. Ugyan miből merítene új játékosokat? Kit érdekel még a magyar foci? Ha netán leülök Fradimeccset nézni, rám szol a fiam, Apa hová süllyedsz még? Hát most itt tartok. Addig amig az állam belenyúlj a sportba addig itt nem lesz sikeres nemzetközi eredmény.
Orbán Viktor: Van a kezünkben egy aduász, de jön a Soros-hadsereg
Ez az agyilag sérült, gyermekkorában vagy csak katonásdit és indián ósdit játszott. Vagy az apja ezt soha nem engedte meg neki. Amikor haza megy, ha egyáltalán megy, akkor ki az ellenség??? Netán a szobájában neki áll kardozni és kiabálja : Gyurcsány, most leszúrlak, Soros itt döglessz meg! Félelmetes még elképzelni is.
Áder János lecsapott! Négy embertől vonta meg a magyar állampolgárságot
@telegdilaci: Igazad van. De ezektől már sémit nem várhatunk. Kivéve ha az érdekeiknek megfelelő rendelkezéseket hoznak.
Sztojka Attila üzent hangfelvételes botránya után: közvetlen módon ne keressenek se telefonon, se máshogy
Istenem ! És ilyen mocskos, genny ládáknak adott hatalmat Orbán. Döbbenet. Ezek után van még olyan " TESÓ " aki erre a mocsokra adja voksát? Kivéve ha nem család tag.
"Minket kivégeznek Orbánék, a multikat meg kitömik" – kiakadtak a boltosok, szembe mennek a kormánnyal
Van-e még olyan társadalmi réteg ebben országban ,amelyet nem alázott, szégyenített meg ez az elmebajos? Szerintem nehéz lenne találni. Nos áprilisban itt lesz a lehetőség, hogy elzavarjuk a büdös p...a ezeket rablókat. De vajon élünk-e a lehelőséggel, vagy megint hosszú évekre haza vágjuk magunk és gyermekeink sorsát.
Hatalmas öngólt rúgott Orbán: piacellenesnek tartotta az olcsóbb élelmiszert választás előtt
@Borsó: Ugye most csak ijesztgetsz, hogy továbbra itt marad ez a mocsok. Szétlopták már országot. A " kondér " üres, egymást fogják meglopni. Tán csak eltudjuk zavarni Őket áprilisban.
Antall Péter: Csőd, amit a Fidesz csinált
Petike ! Jó reggelt. Kár, hogy csak most ébredezel Csipkerózsika álmodból.
Szexre kényszeríthette a beosztottját egy alezredes a honvédségnél – Most elmarasztalták
Azért rend és fegyelem van a magyar hadseregen belül. Igaz az alezredes parancsba adja beosztottjának, "most a dugás jön ", ez parancs! A határőr katonák meg nekiesnek a társuknak, megerőszakoljak. Azért ez nem jellemezte az átkos honvédséget. De Benkő űr kifogja magyarázni.
„A most vasárnapi” választáson a Fideszre voksolna minden második szavazó
Még szerencse, hogy nem most vasárnap lesz a választás. Áprilisig tán csak lesz még az országban jó néhány jobboldali akinek meg jön a józan esze és rádöbben mit is művel az országgal ez a mocskos kormány. Élükön az eszét vesztett puhossal.
Törvényt sértett a vadászati kiállítást szervező állami cég
Ez az átkozott kormány tényleg nem félti az ország népét. Nem tanultak a vadászati kiállítás, a labdarúgó mérkőzés fertőzés veszélyéből. Minden szívfájdalom nélkül az országra szabadítsa az 5-ik hullámot ,a férfi kézilabda EB-én. Még ha maszkot írnak is elő 20000 ember, egymás nyakában, FÉLELMETES felelőtlenség.
Orbán: Európában egy rendezett ország van, és ez Magyarország
Puhos ! Az orrod hegyén tovább látsz??? Vakságod miatt szégyenkezünk a világ elött. Az országot kifosztottad, kiraboltad. De ne feledd, kevés diktátor végezte ágyban, párnák közt.
„Öngyűlölő, falhoz verendő gennyláda” – Gajdics és Bayer kéz a kézben támadják Márki-Zayt
@Rizikó: Emberke ! A XXI. század Magyarországa ahol élünk. És te komolyan cigány hordákról karattyolsz. E gondolatot követve más etnikumokat is ide sorolhatnál. Nos, mi is van a BÉKÉVEL???
Karácsony Gergely teljesen kiakadt Novák Katalinra, szerinte bocsánatot kellene kérnie
Ha tényleg Novák Katalin lesz a Köztársasági Elnök, akkor megint jó belecsapunk a szarba.
Gergő atya megszentelte Orbán Viktor hivatalát
Atyám ! Hogy tudja a lelkiismeretét tisztára mosni a hívei és Isten elött???