Mirtilla

Felesége megöléséért 21 év fegyházat kapott a darnózseli hentes
@rokker33: Akkor saját magadnak mondasz ellent : "...100% biztos, hogy Ő volt a tettes,...de nem azt jelenti, hogy ő ölte meg..." Ezen olyan jót nevettem !!!- Tehát ő csak szétszórta a saját magát ledaráló felesége maradványait, hogy ősi pogány ritus szerint visszaadja az anyaföldnek, melyből vétetett... Hát, tudod, szines a fantáziád.
Felesége megöléséért 21 év fegyházat kapott a darnózseli hentes
@rokker33: Egy szemtanu természetesen tévedhet, de az a szemtanu, aki a darnózseli réten látta Nagy Jánost emberi szerveket szétszórni,nos, ő nem tévedett, mert utólag a DNS-vizsgálat 99.9%-os egyezést állapitott meg, méghozzá a legkorszerübb, legobjektivebb ,tudományos módszerekkel, vagyis kizárva a tévedés lehetőségét.
Aki itt nem jól látja a tényeket, az te vagy.
Ezért nem veheti el Détári Enikőt a párja
Szegény müvésznő, csak ne lenne az a fránya vállalás,ami Damoklész kardjaként lebeg a pár feje fölött.Szerinte tartós boldogság csak vállalás nélkül van.
Londonban megy férjhez Nádasdy Ádám
"...testsulyomat londoni lábamra helyezem át"- Jó nagy lehet az a harmadik láb, ha az egész testsulyát arra helyezi rá. Érthető , ő is több melegségre/melegseggre vágyik .
Fenyő-gyilkosság: rövidesen vádat emelhetnek Gyárfás Tamás ellen
Miután már sokadjára kiderült Gyárfásról, hogy nagyon is tudott ártani ,igy most már nem kapaszkodhat az "ártatlanság vélelmébe".
Varga-Damm Andrea: A tárgyalóteremben én vagyok a király, a riporterek szűkölni fognak
Ugy látszik téged nem zavar a valóság és a tények.Akkor próbáld meg elolvasni még néhányszor azt, amire reagáltam , hátha felfogod. Te ontottad rám elég arrogánsan a szemrehányások özönét ugy,hogy én csupán hivatkoztam arra, hogy igenis Damm Andrea ügyvéd tényleg közremüködött egy konkrét személy ingatlanának trükkös lenyulásában.Tettem ezt egyrészt azért, mert erről annak idején közvetlen hireim voltak, másrészt azért, hogy ilyen elképesztő ügy értelmi szerzőjét már nehogy szentté avassák és minimum tudja meg az egész ország a nevét. Nem értem miért rohansz nekem ezért ekkora felháborodással? Ha tetszik neked, ha nem, ez megtörtént eset ugy, ahogy azt a média is leközölte. A többi része engem viszont baromira nem érdekel.Dühöngj azoknak, akiket emlitesz, de engem légy szives hagyj ki ebből !!!
Ugy tünik neked nagyon fáj, hogy nevén nevezik a tettest.Talán ez sem a véletlen müve. Esetleg van személyes érintettséged , hogy ennyire kizökkentél a nyugalmadból? Ne feledd: előbb-utóbb minden kiderül és minden tettest nevén neveznek.
Varga-Damm Andrea: A tárgyalóteremben én vagyok a király, a riporterek szűkölni fognak
@Eladott Ország: "mentettétek meg"??? Kik , Mik? Kiket és miket ? Mégis hány darab embert és miféle intézményeket vizionálsz a nickem mögé?Hozzászólásomat mindenféle politikai felhang és érdekcsoportokra történő utalás nélkül irtam. Azon egyszerü oknál fogva, hogy a konkrét esetről még annak idején sok hir eljutott hozzám a közvetlen lakókörnyezetemből, ismerősök, barátok által, akiknek semmi köze nem volt egyetlen pilitikai párthoz sem. Mindenkit sokkolt az a gátlástalan, alattomos ,körmönfont jogi köntösbe bujtatott galádság, ahogyan kisemmiztek egy egész életében becsületesen dolgozó, törvénytisztelő életet élő embert.Panaszáradatodat és szemrehányasaidat ne nekem adresszáld, inkább küldd el azoknak a jogtudó gazembereknek, akik számtalan hasonló esetet levezényeltek, ezeken meggazdagodtak és most mint akik jól végezték dolgukat - hozzád hasonló stilusban- oktatnak ki mésokat a tisztességről és jogszerüségről.
Varga-Damm Andrea: A tárgyalóteremben én vagyok a király, a riporterek szűkölni fognak
Azt nem tudom, hogy összesen hány kilakoltatással végződő adás-vételi szerződést irt alá Damm Andrea, de amit a Fürst néni az Echo TV-müsorban elmondott, az a XVI. kerületben sokak számára ismert tény.Mindenki csodálta, hogy szegény ezt ép ésszel kibirta és végigcsinálta.Aki meg ezt tette vele, éli sikeres-vidám-gazdag életét és "jóemberkedik" a parlamentben.
Frappáns válasz Nagy Ferónak, aki szerint az egészségügy teljesen rendben van
@Aki Én: Az eü.-krizis okai nyilván nagyon összetettek és messzire nyulnak.Amikor egy beteg embert mostoha körülmények között, de emberként kezelnek nem hagy akkora sebeket benne, mint amikor (ilyen is van sajnos !) a körülmények/eszközök renben lennének, de az emberséges bánásmódot még hirből sem ismerik.
Nekiment a DK Nagy Ferónak: "Nem árt, ha hozol magaddal egy testőrt is"
Majd bolond lett volna a kórház nem körülajnározni Nagy Ferót.Tisztában voltak vele, hogy az is hir lesz majd, ha minden rendben volt vele , illetve azt is megtudná majd a fél ország, ha sértett panaszosként hagyná el a kórházat.Igy most egy ingyenes reklámot kaptak Feró élménybeszámolójával.Ámbár ez nem vigasztalja azokat, akik ugyanott mást is tapasztaltak.
Frappáns válasz Nagy Ferónak, aki szerint az egészségügy teljesen rendben van
Ha ő is csak egy átlagos honpolgárként, 13-ik Nagy Ferencként ment volna be a kórházba, és nem mint "Nagy Feró sztár/celeb", akinek minden szava (jó/rossz) országos hirértékü,- vajon akkor is ilyen megkülönböztetett figyelmet és megfelelő ellátást kapott volna ? - Erről diszkréten hallgat a "müvész ur", de nekünk azért vannak elképzeléseink mi várta volna akkor ebben a csoda-kórházban.
Zacher töröltette a botrányszagú interjúját
"Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom"- No, ezt teljesen jól látja Zacher. Ugy tünik kitisztult a tudata.
Zamárdiból mentettek ki egy férfit a Balatonból
Ezt honnanból tetszett irni ? Melyik országban/ból ? Ja, hogy ott a magyar lenni fakultativ, idegen nyelv ? Ahhoz képest nagyon jól tetszik tudni mágyáruul.
Soproni Ági fia mintarabként tölti 40 éves börtönbüntetését
@cirip: Jól is néznénk ki, ha minden anya-fiu ellentét "darabokban" végződne.
Soproni Ági fia mintarabként tölti 40 éves börtönbüntetését
"Mintarab és intelligens"-Jól tudja mivel szerezhet előnyöket magának a kis gennyedék.
Kisegerek vagyunk egy labirintusban, ahol minden utat lezártak
Ezt tudjuk, de mi ebben a hir, az ujdonság? Ja, hogy 200 ezer Ft. ellenében még egy kicsit tovább élhet.Igy már valamelyest érthető.
Szülés közben szemen rúgta vajúdó nő a szülésznőt, aki megvakult
Ahhoz már hozzászokhatott egy átlagos magyar beteg, hogy ha kórházi kezelés/tartózkodás során bármennyire nyilvánvaló is az orvos hibájából neki okozott károsodás, ő (beteg) - ritka kivételtől eltekintve - nem kerülhet ki "győztesként" egy ilyen perből. Jelen eset azért különösen felháboritó, hogy az évtizedekig neki dolgozó közvetlen munkatársának is a szemébe hazudik.Az természetesen érthető, hogy a kórház szükös anyagi helyzetben van és nem tud fizetni. Ez azonban nem lehet ok egy teljesen egyértelmü munkahelyi baleset arcátlan letagadására és a tartósan egészségkárosult munkatárs ellehetetlenitésére.
A párkányi nő 16 évig operával terrorizálta a szomszédait, letartóztatták
A szomszédai teljesen ártatlanok ebben a történetben ?
Most mindenki azon csámcsog, hogy egy őrült terrorizálta a környezetét. Amennyiben tényleg megőrült, ahhoz vajon mennyiben járultak hozzá a kutyatartó szomszédok? Azt ugyanis tudni lehet, hogy az ária-koncertek akkor kezdődtek, amikor minden jogi-hatósági lépését elutasitották és közölték vele, hogy köteles elviselni a szomszédok kutyáinak folyamatos ugatását.Ezek után lehet , hogy azok is megzakkannának, akik most habzó szájjal támadják.
Hazaküldte a mellkasi fájdalomra panaszkodó beteget az orvos - a rendelőtől nem messze halt meg
@Veleda: Jobb , ha addig ébredsz fel, amig nem késő és nem történik valami visszafordithatatlan ! Csipd meg magad és tudatositsd azt, hogy hol élsz , milyen körülmények között, milyenn kilátásokkal.
Hazaküldte a mellkasi fájdalomra panaszkodó beteget az orvos - a rendelőtől nem messze halt meg
Nem kell ahhoz 70 évesnek lenni, hogy ez bárkivel megtörténjen manapság Magyarországon.A csecsemőket is hasonló szinvonalon és hasonló eredménnyel (halál) látják el a legtöbb orvosi ügyeleten.Már ahol egyáltalán van ilyen. A jók már régen elmentek, itthon meg jön föl és még följebb az alja.Gyakorolják a szakmát rajtunk és szeretteinken...
Dr. Novák Hunor keményen nekiment Geréb Ágnesnek
@Commenter:Akkor lenne igazad, ha az olyan nőgyógyászokat, akiknek halál-listája többszöröse a Gerébének , ugyanolyan szigorral birálnának el, mint őt.
Megszólalt Gyárfás a Fenyő-gyilkosságról
No igen. Megint megállapithatjuk azt, amit régóta tudunk: aki a kezét sz...ba teszi, annak sza...os lesz a keze.
Nem helyezik szabadlábra Bene Lászlót, a hírhedt skálás gyilkost
Győzött a józan ész !
Régóta tudjuk: kutyából nem lesz szalonna.
Csodák pedig igen ritkán szoktak történni a való világban.
Rékasi Zsigmond: Ha nem fogunk össze, egyre lehetetlenebb lesz Magyarországon élni
Zsebike !
A világ nagyon nagy. Szabad a pálya előtted is, nézz körül a nagyvilágban és maradj ott, ahol neked a legjobb.
A Honvédelmi Minisztérium közleményben biztosította Zachert a kórház vezetésének töretlen bizalmáról
@Horizont: eddig még minden ellátatlan, végzetes kimenetelü eset után azt nyilatkozta, hogy neki tiszta a lelkiismerete és a betegek előbb-utóbb ugyis meghaltak volna.
Egy háziorvos nyílt levele a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ orvosigazgatójának a halál esettel kapcsolatban
@görbetükör: Ráadásul ez nem az egyetlen -kisértetiesen hasonló - történet vele kapcsolatban.C supán az utóbbi 3-4 hónapban is több, botrányos eset köthető hozzá . Siralmas bizonyitványt állitott ki most már jónéhányszor ugy orvosi, mint emberi mivoltáról.Utána mindig nagymellénnyel nyilatkozza, hogy neki tiszta a lelkiismerete és minden a szakmai protokoll szerint történt.Ijesztő és egyuttal szánalmas is, hogy egy orvos eljut idáig.
Figyelmeztetnek az orvosok: a sürgősségi nem feltétlenül gyorsasági
Igy legalább Bognár doktor -burkoltan ugyan- de bevallotta, hogy nem cél itt mindenkit megmenteni,akit sürgős beavatkozással meglehetne menteni.Történik ez egy olyan országban, ahol 1978 óta többen haltak meg, mint ahányan megszülettek.Ilyen hozzáállással tényleg hamar kihalunk.