Nakivagyok

Erősít a Fidesz, két új szóvivője lett Orbán Viktor pártjának
Erősítik a Fideszt ! Ők lesznek az új Ambi Pur a xarszagűzők? Egy tartálykocsinyi is kevés lenne.
A pedagógusok 87 százaléka nem menne vissza az iskolába hétfőn
Kettő ' réteg ' már rég megdönthette volna az elmúlt évben ezt a szemetet amit a NER Magyarországnak hívnak.Az orvosok és a pedák.Ha egyik sem megy be dolgozni csak két hétre Nagy Orr Bán és Rend-xara ,oda kerül ahová való a szemétdombra.De NEM ! Az 'Ország Értelmisége' fent tartja ezt a szemetet,két heti fizetéséért !Ha én ezt egyszer megértem biztos felnövök egy trágyadomb magasságáig.
Orbán Viktor nagy bejelentést tett: Átlépte a beoltottak száma a hárommilliót Magyarországon
MEGVAN ! Ez már Siker Siker Siker és Siker,de sokkal biztosabban van meg a több mint 22.000 halott.Bár tudom a szlogent :Elhunyt 22 ezer idős krónikus beteg.Ezt üzenitek a fiatalságnak tavaly március óta.Jó üzenet.Most meg tele vannak az utógondozó kórházak a 30-40-es korosztály szív meg egyéb problémáival.Sikeresen,Siker,Siker Siker és Sikeresen.
Szijjártó csak a politikai tárgyalásokat intézte a kínai és az orosz vakcinabeszerzések során, "máshoz nem volt köze"
Papagáj-Pitike tudjuk Nagy Orr Bánod okán,hogy Ti üzleti ügyekkel nem foglalkoztok. Nektek csak a Nemzet a Haza lebeg a szemetek előtt.De innen lentről csak a valódi szlogenetek látszik.Éljen a Haza vigyük haza ! Bár nem is tom' lehet nem így van.Olyan bizonytalan vagyok.Jahhhh.
Vida József: A gyorskölcsön iránti igény a korlátozások feloldásával tovább nőhet
Majd kiderül ,hogy kamat nincs csak kezelési költség van a ami a kamat kétszerese.Nem is tom' lehet nem így lesz.Olyan bizonytalan vagyok.Jaaaah.
Spórolj úgy a háztartásban, hogy bizonyos termékeket alapból nem vásárolsz meg
Fitymák a Nagy Szavazók Nagy Orr Bánjuk fején spórolhatnak. Krumplivásárlást kihagyhatják a havi vásárlásból.
Orbán Viktor: Beoltottak hárommillió embert
Az jó. Spóroltatok vagy 22-23 ezer oltást Nemzetetek Halottjain.De ne legyek igazságtalan hisz mind értetek halt. Jut eszembe itt Tömjénzsóti mikor harangoztat? vagy itt kivették már a nyelvét a Nemzeti Nagy Magyar Harangnak oszt nem kondul? csak koldul.
Gyurcsány keményen beszólt Kövérnek: "Házelnök úr, ne krákogjon, hanem szopogasson valamit!"
Hááát ez a Ferke miket nem mond ! Lehetetlent nem kell kérni.Nagy Orr Bánja makkján szaladozva le-fel fitymája Kövér-kés még szopogassa is !
Ismét közel 2 milliárd forintos közbeszerzést nyert a gazdaságfejlesztési kormánybiztos cége
Én elbírálási pontot homloka közepére adnék ,hogy nyerjen .No nem India-i föstékpöttyel,hanem olyan valódi pontosat.Elől bemegy hátul kijön pontosat.Pontosan.
A fideszes polgármester torvénysértő rendeletet fogadhatott el
Tür-vényes lesz az. Éccaka majd a Nagy Vadász azzá teszi visszamenőlegesen ezer évre.
Durván egymásnak esett Vágó István és Menczer Tamás az oltások miatt
Menczer szerint baloldal betegeken és halottakon átsétálva akar hatalmat szerezni. Egyenlőre Menczer-fityma ti sétáltok a halottjaitokon páros lábbal taposva rajtuk TELJES FELHATALMAZÁSSAL.Mond te fityma Nagy Orr Bánod makkján szaladozva le-fel nem ásnád inkább tíz ezrével a gödröket ,hogy valami hasznod is legyen? Tuuudod munka alapú társadalmad a-Laposa alapján.Eresztény alapon.
Tovább nőtt a parlamenti képviselők fizetése, milliókat visznek haza havonta – itt vannak a részletek
Adnék én kétszer ennyit is.Kötélből a 133 bátor embernek az Andrássyn,az már bevált.Mi baj lehet belőle? Legfeljebb lesz még egy ünnepnap.Én szeretem az ünnepnapokat.
"Nekem is volt egy jó kis csimpánzcsöcsöm. Ez undorító" – Schobert Norbi szerint nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó
Schvarcenegger-el ne fuss össze nem egy 50 kilós kínai ha már mázsáról beszélünk.Jut eszembe csutakról a alcsút-felcsút és az országa (kis o-val)Diegójáról mi a mázsás véleményed? Vágósúlyban van már? Hát írd meg neki Bátran vagy mond el az M1-en.
Gólyagyilkosnak próbálták beállítani Semjén Zsoltot, a KDNP elnöke feljelentést tesz
Rém-szarvasölő ez.Telikoffer -helikopterrel.Húúúúgy ez! miért nem a halottakat temeti tízezer szám?No nem a liturg-IÁ-t bíznám rá ,hanem a gödör ásását.Ha már anyira oda vannak a munka alapú jövedelemszerzésért.Ásóra-lapátra Zsót-fika !
Ha megkérhetnélek rá EGY pluszt is ássál,magadnak.Ne terheld az utókort még a gödröddel is leg-aláb annyi hasznodat legyen.