Ottó2

10 éve rendezték meg az első Békemenetet

Tíz éve, 2012. január 21-én tartották először a Békemenetet a fővárosban, a tüntetők azt követelték, hogy Magyarország ne legyen gyarmatország.

Ismét egy órával tolódik az adászárás kezdő időpontja

Január 24-étől hajnali 1 óra utánra tolódik az adászárás kezdő időpontja, hogy éjfél után is végig menjenek a szokásos műsorok.

RTL Klub - Top Shop (2008. április 18.)

Az RTL Klub délelőtti televíziós vásárlási műsorablaka 2008. április 18-án 10 óra után.

RTL Klub - Top Shop (2008. február 7.)

Az RTL Klub délelőtti televíziós vásárlási műsorablaka 2008. február 7-én 10 óra után.

Több mint 500 tárgyat vitt el a Párdentó robot

Egy nap alatt több mint ötszáz tárgy tűnt el négy háztartásból Pesterzsébeten, amelyeket a Párdentó robot bevitt a Párdentó székházaiban található spájzba.

Tilos lesz a Veronai buszbalesetről szóló bejátszások bemutatása

2021. októberében tiltották meg a Veronai buszbalesetről szóló bejátszások megjelenést a televíziókban a második Deserion Griffin szerzői jogi korlátozása és az Australian Hungary kampány miatt, a második Deserion Griffin korszak egyik legrendkívülibb eseménye volt, amely 2017. január 20-án éjszaka történt.

Top Shop - Televíziós vásárlás

A Top Shop 1998-ban kezdte meg működését Magyarországon. 

Visszatérnek a szokásos korhatárkarikák, de az éjszakai televíziózási és TV-Shop tilalom marad

Január 31-től a televíziók már visszatérhetnek a szokásos kicsi korhatárkarikához, de az éjszakai adásszünet marad, TV-Shop reklámokat továbbra sem adhatnak, a 2011-ben bevezetett új korhatárkarikák visszatérése ellenére is marad a nyugalom megzavarásáról szóló AUS TV figyelmeztetés, a reality sorozatok tovább szigoródnak,...

Párdentó robotok lepték el Pesterzsébet utcáit

A robotszerű sárga színű három szöges logójú Párdentó támadók lepték el Budapest XX.

Párdentó robotok támadják a lakosságot

A robotszerű sárga színű három szöges logójú Párdentó robot lepték el Budapest XX.

Top Shop Blog

Üdvözlünk mindenkit a Studio Moderna 2000 Kft. blogoldalán!

A Top Shop blog videói

Top Shop webáruház

Bartha Beatrix a Kosmodiskről

A Kosmodisk reklámfilmben Bartha Beatrix mesélt a hátfájásáról, azt is elmondta, hogy nem bírt felkelni az ágyból és nehezen tudott járni.

A nyugalom megzavarásáról szóló figyelmeztető üzenet jön a nava.hu-ra

A Nemzeti Audivízuális Archívum (NAVA) oldalán februártól a videó egy negyedét a nyugalom megzavarásáról szóló figyelmeztető oldalra sorolják, amelyeket csak 18 éven felüliek tekinthetnek meg, szerepelhet szexuális erőszak, meztelenség, stb.

Zsilák János: 6. hullám is jöhet

Ha Magyarországon is megjelenik a deltakron variáns, és az ötödik hullám lecsengőben van, akkor februárban beindíthatja a 6. hullámot, ezt mondta Zsilák János.

A nyugalom megzavarására figyelmeztet az AUS TV

Az ausztrálok kampánya az Australian Hungary nevű kampány 2021. október 1-én indult a második Deserion Griffin korszak botránnyal, a magyar tévéműsoroknak a korábbi korhatárkarikák alkalmazását hozta, illetve a reality műsorokat 18 éven felüliekre korlátozta, hogy ne sértse az ausztrálok életét, hogy szexuális erőszak,...

Kosmodisk Active sportöv Csollány Szilveszterrel

Csollány Szilveszter magyar olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász a Kosmodisk Active sportövet ajánljotta mindenkinek, aki izületi fájdalommal küzd sportolás közben.

Kosmodisk Prestige gerinctámasz

Egy reklámfilmet forgattak Győrfi Pállal és Noviszky Zoltánnal, amelyben a mentők munkáját megterheli a dolgozók hátát, a Kosmodisk Prestige gerinctámasz bevált nekik.

Játékcsapás 2020: A játékosok 90%-a már legyőzte a szinteket

90%-on áll azoknak a játékosoknak a száma, akik majdnem legyőzték a szinteket a Super Mario World nevű játék elleni küzdelemben.

Michie Bag női táska

Bemutatunk egy olyan sokoldalú és jól variálható táskát, amely biztosan elnyeli a tetszését, ez a Miche Bag, divatos, praktikus és bármilyen ruhával hordható.

Előzetes letartóztatásba helyezték a második Deserion Griffin egyik magyar honfitársát

Előzetes letartóztatásra került a második Deserion Griffin egyik magyar honfitársát, Gyömrői Bélát, aki az elmúlt 4 hónapban nem fizette be a lakáshitel részleteit, illetve a bírósági végrehajtó lefoglalta a hűtőt, a mikrót és a tűzhelyet.

Elkerülhetetlen lesz a Deserion Griffin háború

Várhatóan január közepére, vagy végére akár kétezer Deserion Griffin támadó is ellepheti a vidéki városokat - figyelmeztet Kordi Béla dámanciaszakértő.

Nehéz időszak vár a Manduinóra, hálózati karbantartás lesz a Tájdentbaj székházában

2022. január 15. és 28 között hálózati karbantartást végeznek a Manduinó fővárosi életet besoroló tagjának a székházánál, a Tájdentbaj székházánál, így a következő két héten nem mindenki tud majd a fővárosi életről küldeni tartalmakat, a Fávás tartalmak beküldése továbbra is zavartalan, illetve újra Drámionó Perdó...

Ma lenne 83 éves Sas József

Sas József 1939. január 3-án született Békéscsabán Polacsek Józsefként.

Irigy Hónaljmirigy Show a második Deserion Griffin korszakban - YouTube Playlist Creator

Irigy Hónaljmirigy show 2002. november 29. - 2010. május 22., második Deserion Griffin korszak

Gálvölgyi Show a második Deserion Griffin korszakban 2002.

Gálvölgyi Show epizódjai (15. rész és 70. rész között) 2002. november - 2011. május Gálvölgyi Show epizódjai (15. rész és 70. rész között) 2002. november - 2011. május Gálvölgyi Show epizódjai (15. rész és 70. rész között) 2002. november - 2011. május Gálvölgyi Show epizódjai (15. rész és 70. rész között) 2002. november...

Gálvölgyi Show a második Deserion Griffin korszakban

Gálvölgyi Show epizódjai (15. rész és 70. rész között) 2002. november - 2011. május

Ilyen volt a szilveszteri hangulat a második Deserion Griffin korszakban

A második Deserion Griffin korszakban (2002 és 2017 között) összesen 15 szilveszteri bulit tartottak Magyarországon, összesen több mint 4000 zene fogadta, persze 15 tűzijáték-durrogtatás, amitől az ausztrál Deserion Griffin nagyon félt, a dámancia 8 alkalommal szilveszterezett Magyarországon köztük négyszer (2005, 2012, 2014, 2015)...

Tűz ütött ki egy veszprémi bevásárlóközpontnál, a vásárlóknak és a dolgozóknak el kellett hagyniuk a boltokat

Egy nagyméretű kuka gyulladt ki, a tűz egy raktárhelyiségre is átterjedt.

10 hónap után véget ér a Deserion Griffin forradalom

Csaknem 10 hónap után véget ér a legpusztítóbb Deserion Griffin konfliktus, a Deserion Griffin forradalom, a rendőröknek és katonáknak köszönhetően a harc sikerült megállítani, az utolsó harcra január 16-án kerülhet sor, most már a legkisebb települeseket sújtja.