SÍva

Nyugdíjasok, figyelem! Ennyi pénz jöhet a szerencsésebbeknek novemberben
@Philip Marlowe: Kb. olyan mint a választási törvény! 1/4 az Magyarországon 2/3.
A bíróság szerint sem követett el hivatali visszaélést Orbán Viktor a pisai repülőútján
Hogyne! Mi mást is állapítottak volna meg hiszen azonnal menesztették volna őket és még h...beket ültettek volna a helyükre! Csodálkoztam volna rajta. Mi lenne akkor ha mondjuk én használtam volna magán célra? A közelébe sem engednek hétköznapi embereket akik az egészet kifizették számukra, akik tettek is valamit az országért a helyett, hogy szétlopták, a tönk szélére sodorták volna!
Mérges csörgőkígyó harapott meg egy amerikai futárt
@simmering73: @ittott: Értem én, hogy ez is hír de itt a saját hazánkban is van elég probléma amiről írni lehetne!
A tanárok réme volt két romhányi szülő, most mehetnek a börtönbe
Szóval az elkövetők súlyos büntetésre számíthatnak? Tényleg? És mikor fogják kiszabni azokat a "súlyos" büntetéseket? Eddig nem volt egynek sem foganatja! Esetleg kaloda az iskola előtt és egy nádpálca amivel minden arra járó a közösség érdekeit szem előtt tartó szülő kifejezheti rosszallását megfelelőbb eszköz lenne!
Ijesztő felvételek: késekkel, létrákkal érkeznek a migráncsok Magyarország határához
Esetleg "figyelem elterelésként" elengedni egy sorozatot a fejük fölött? Amíg a hatóságok csak kísérgetik és megsimogatják a fejüket, hogy ejnye-bejnye nem szabad nem lesz változás! Aki meg meghívta őket ejrópába viselje gondjukat!
Több emberrel szemben eljárás indult a pénteki budapesti tüntetés miatt
Szóval itt csak a qurmánynak vannak jogai? Érdekes viszont, hogy a kötelességeiket semmibe veszik!
Pedofil tartalmakat találtak egy állami szerv volt vezetőjének munkahelyi laptopján
@sgl: És még ki tudja mennyi bujkál! Bár nem hiszem, hogy csak kormányközeliek vannak! Van sajnos még több is! Szerintem imádkozzanak, hogy a hatóságok érjenek oda előbb, mert ha szülő kapja rajta akkor nem éli túl. Én legalább is így tennék nem törődve a következményekkel mert amit jelen pillanatban kapnak ezek a lények az nevetséges! Nem tudom elképzelni, hogy a börtönben töltött évekkel ezeket meg lehet állítani és a törvények ellenére ismét törekszenek a gyerekek közelébe!
Mobil-buksza - az infláció legyőzi a készpénzt
Bolond aki megbízik a mobil bankban és a bankokban! A készpénz ad szabadságot mert így minden lépésünket figyelik! Amint feladjátok a készpénz használatát örök szolgaságra ítélitek a gyerekeiteket!
Egy kutya miatt verhettek ájultra egy embert Érden – sokkoló videó
@Kapa1: Én nem is cigányozok bár jól látható és a kulturájuk gyakorlása mindig elárulja, hogy rejtett erőforrások!
Halálos lakástűz Mezőtúron: lőszerek durranása nehezítette az oltást
Összeégett? Ne legyen igazam de vagy agyon ütötték, vagy leszúrták! Tudjuk melyik népcsoport "kulturájába" tartoznak ezek a hagyományok!
Perintfalvi Rita: Szültél ma már? Szüjjé! Inkább kétszer, mint egyszer sem...
Az írás a maga nemében jó és találó! A kép pedig tényleg magáért beszél! Nem a nőket kellene hibáztatni ezért a helyzetért mert valljuk be ki vállalna gyereket (kivéve egy bizonyos népcsoportot) egy olyan férfinak aki nem tudja felmérni mi is az a család és mivel tartozik a gyerekeinek és feleségének! Vállaljanak a nők két-három gyereket bízva abban, hogy a férfi nem kacsingat más felé vagy nem szereti mondjuk jobban a szabadságot uram bocsá a piás üveget? Mi marad a nőnek? A gyerekek a bizonytalanság és kilátástalanság (1-2-3) gyerekkel mert azoknak bizony ruha, cipő, étel, fedél kell a fejük fölé és az iskola (már amíg létezik és nem teszi végleg tönkre ez a kivételesen "szakértő" kormány) finanszírozása sem kevés hiába hangoztatják és nem mindenkinek van olyan apukája aki kivételesen ügyesen állítja saját lábra a gyerekeit!
Egy nappal tanévkezdés előtt tudták meg, hogy megszűnik náluk az általános iskola
Más szóval a szegregáció burkolt megszüntetése? Nem lenne ezzel gond ha ezek a tanulók megfelelően tudnának viselkedni! Miért nincs gond más származású gyerekekkel szinte csak a rejtettekkel? Erre még nem kereste a választ az a valaki aki tele szájjal hangoztatja, hogy ezt meg kell szüntetni holott a saját gyereke jól elszeparált magániskolába jár?
Emberkereskedelem és kényszermunka – két embert tartóztattak le Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
Milyen érdekes? Gondolom az elkövető "fehér" és a szegény "rejtett" volt az áldozat! Dehogy! Csak vicceltem hisz tudjuk kikre jellemző ez a fajta kultura gyakorlása!
A jövő Bács-Kiskunban látható: Humanoid robotot állít munkába az önkormányzat
Már attól is törni-zúzni támad kedvem amikor valamilyen ügyben kell telefonálnom és percekig sorolja egy felvételről a gép hogy milyen lehetőségeim vannak és amikor nem találom a nekem megfelelőt akkor várjak a kezelő jelentkezésére! Így próbálnak hasznot hajtani a telefontársaságoknak? Ezt büntetni kellene! Már gondoltam rá, hogy bemegyek és rájuk borítom az asztalt de sajnos nem azok tehetnek róla akik a látható helyeken ülnek! Ami pedig még fontosabb nem lett könnyebb az ügyintézés ezekkel a telefonos trükkökkel! Egyébként meg Bács-Kiskun? Gondolom nem lesz hosszúéletű ha nem adja azonnal a "segílyt"!
Gyurcsány 22 milliárd eurót hozna Magyarországnak – Megtenné azt, amire Orbán nem képes
@csak úgy...: Persze mert okosan csinálják! Hoznak rá törvényt mert nem így a legkönnyebb? Ha valamit nem akarnak arra is hoznak törvényt mert nekik ez smafu! Az alkotmánybíróság kijelentette, hogy az akkumulátor gyárakról nem lehet népszavazást tartani! Ezek kézivezérléssel mindent elintéznek és "a nép, az Isten adta nép" csak rabszolgának jó! Addig nincs baj amíg dolgozik és a száját befogja!
Novák Katalin: Ne járjanak rosszabbul a gyermeket nevelők azoknál, akik nem akartak családot alapítani
Most ismét leírom bár tudom ez nem jut el az érintettek fülébe! Ahhoz, hogy több gyermek szülessen stabilitásra van szükség az emberek életében! Nehéz ezt felfogni? Romlik a gazdasági és a közbiztonsági helyzet. A jelenlegi politika nem kedvez annak, hogy a gyereküket az emberek biztonságban érezzék úgy a jelenüket, mint a jövőjüket tekintve! Érthetően fogalmaztam vagy fejtsem ki bővebben?
Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílerre csaptak le a rendőrök a Jászságban
Erről az esetről nem készült videjó? Szívesen megnézném mert én kíváncsi vagyok ezekre a "titkos" emberekre!
Sötét jóslatot mondtak a forint jövőjéről, hamarosan 400 fölött lehet az euró
Akkor most a nyerészkedők már megszedték magukat? Mert csak azért játszanak a forint és a valuták árfolyamának folyamatos változtatásával!
Jól megforgatja a kést kedvenc szavazói szívében Orbán
Nesze semmi fogd meg jól! @colibri: Már az előző szavazásnál is gubancok voltak és azért osztották vissza a családosoknak a befizetett adókat! Be is jött nekik a csalással együtt a szavazás során. Sok ember azt hitte milyen jól járt, közben meg ezerrel szedték vissza azokat a pénzeket a megemelt áras élelmiszer és egyéb fogyasztási cikkeken. Most majd a nyugdíjasoknak is oszt valamennyit szavazás előtt és ismétli a családosoknál is a már bevált módszert csak most már jó előre betárolja amit majd később kioszt! Ne legyen igazam de lehet, hogy olyan rövid az emberek emlékezete, ismét berválik a trükk!
Összekapott a járobotos nyugdíjas és a kigyúrt fiatal a dohányboltban, a végén a rendőröket is ki kellett hívni
Tatabánya? Idős fehér férfi járóbottal? Kigyúrt fiatal? Találgassak? Megnéztem a videót és már látatlanban tippeltem valami ilyenre. Az idős férfi gondolom nem véletlenűl ütött mert nem igazán jellemző, hogy csak úgy ok nélkül támadjanak! Valamit szeretnénk tudni a "szóváltásról is"!
Nem lehet népszavazás az akkumulátorgyárakról
Itt már csak arról lehet népszavazni amit a fidesz is enged! Egyébként létezik még ebben az országban olyan, hogy demokrácia, egyenjogúság? Tudom, hogy nem csak irónika volt!
Kiszámolta a Fidesz: Toronymagasan vezet a Fidesz
@Maccska: Kedves Maccska! Arra az évre gondoltam amikor "leállt" a rendszer és elkezdték a rendőrök azonnali felrendelését a fővárosba! Erre emlékszel? Épp a szavazás napja volt! Így már rémlik? Lehet, hogy az agresszív hozzászólásaiddal elriaszthatsz másokat de engem nem igazán érdekel! Az én emlékezetem nem olyan rövid mint sok más emberé és használom azt a keveset ami a fejemben van! Szóval engem nem tudsz meggyőzni a fidesz és a te igazságodról!
Feloszlatná a roma önkormányzat vezetője a Magyar Gárda-szerű felvonulásokat szervező társaságot
A többség jogait pedig a "romák" zömének viselkedése sérti! Szeretnénk, ha inkább ez ellen harcolna a "roma" önkormányzat vezetője! A tiszteletért és az elfogadásért harcolni kell de nem késsel, szamurájkarddal, "bézbóz" ütővel. Dolgozzatok, tartsátok tisztán a környezeteteket, ne lépjetek fel minden alkalommal támadó jelleggel és próbáljatok beilleszkedni a társadalomba. Az integráció csak akkor működhet ha azt az integrálandó egyén is akarja! Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy erre nem képes a kisebbség zöme! Tisztelet a kevés kivételnek!
Megéri nyugdíj mellett dolgozni?
Ez a cikk úgy hülye ahogy van és aki írta az sem fogott még soha kőműves kalapácsot, tolt maltert taligában és semmilyen fizikai munkát nem végzett! Jó fizikai és szellemi állapotban mennek nyugdíjba az emberek? Már akik megérik! És egyébként milyen állapotban kellene nyugdíjba menni? Úgy, hogy már féllábbal a sírban van az ember? Te idióta! Aki ilyeneket mond megérné lapátra, taligára, ásóra fogni, vagy állatgondozónak heti hét napban és évi 365 napban! Mindjárt meggondolná miket is beszél!
Rengeteg tinédzser szül gyermeket Magyarországon az uniós átlaghoz képest
És még a kérdésre mindig nem kaptam választ minek vallotta magát a fennmaradó 16 %? Kisegérnek?
Rengeteg tinédzser szül gyermeket Magyarországon az uniós átlaghoz képest
@Horizont: Sajnos nem segítene a felvilágosítás sem! Amíg a szülők nem változtatnak a hozzáállásukon (talán emlékszel még a "mitulás báti hozsta" esetre) addig nem lesz lényegi változás! Nem figyelnek a gyereklányokra és ha megtörténik a baj nem azt látják, hogy a gyerek jövője kilátástalan hanem a pénzt amit havonta fog hozni a postás! A mélyszegénységgel együtt jár a "mélytudatlanság" is esetükben. Tisztelet a kivételnek mert azért tudnék felhozni párat a környezetemben is de nem ezeket a Győzike és társai féle nyikhajokat!