SÍva

Ömlik a nyugati fegyver Ukrajnába: Biden 31 Abrams tankot küld, a német Leopárdok mellé
@Dr. Proktor: Igazából az ukránoknak be kellett volna tartania a korábbi megállapodást és elkerülhették volna a háborút! De addig provokálták a szomszédot amíg el nem érték amit akartak! Megállapodhattak volna már rég de a ripacsnak nem drága más nemzetek vére!
Négy dekás aranykoronát kapott Somogy vármegye egyik újszülöttje – videón a koronázási ceremónia a kaposvári kórházból
Holnap meg állnak sorba a polgármesteri hívatalba! Erre folyik el a sok befizetett adóforintunk, hogy a nép nyakán élősködőket eltartjuk!
Oroszország nem vehet részt az auschwitzi megemlékezésen
Elépzelem milyen lelki törést okoz, hogy a évi 365 megemlékezésből egy rendezvényen nem vehetnek részt!
Ömlik a nyugati fegyver Ukrajnába: Biden 31 Abrams tankot küld, a német Leopárdok mellé
A nyugati országok népe fizeti az átadott eszközök értékét és közvetve támogatja a fegyvergyártók profitját. Normális esetben ez nem így történne, hanem békére és megegyezésre törekednének. De könnyebb nekik idegen érdekek szerint fenntartani a háborút és nem érdekli őket az emberi áldozatok száma! (végül is úgy gondolják, hogy Z a saját kutyájuk kölyke)
Nem tudja még a kormány, hogy mennyibe kerül a vármegye-átnevezés
Ennek is csak valamelyik csókos zsebéhez van köze! Csináltak egy vállalkozást aki gyártja a vármegyés táblákat jópénzért meg az egyéb ehhez kapcsolódó plusz hozadék! Megint zsebre rak egy csókos pár milliárdot! Mint a horgász kártya meg az oltási biznisz kártya stb. Minden aljas húzás csak a pénzlenyúlás legalizálására van kitalálva.
Mit mutat a budapesti gyilkosságok statisztikája?
@Horizont: Esetlegesen az elkövetők etnikai hovatartozását is lehetne vizsgálni!
Csak katasztrofális gazdasági helyzetben csökkenne jelentősen a Fidesz támogatottsága
@balos: Meg is tették! A vagyonuk már külföldön biztos helyen! A te az én a mi fizetésünket meg bankokba utalják, hogy minden pénzmozgásunkra rálátásuk legyen. A saját megadózott forintjaidhoz is plusz sarc révén juthatsz csak hozzá! Az a kormány aki ezt megszavazta rohadt hazaáruló! (Tudom, hogy elvileg kérheted a fizetésed készpénzben de a munkáltatókat is szívatják kp használat esetén így már eleve csak úgy kötnek munkaszerződést ami ezt kizárja.)
Női ruhákba öltözött, így akarta ellopni azokat egy kecskeméti férfi
Kultura gyakorlók? Örüljünk, hogy nem volt náluk szamurájkard, bicska, "bézbóz" ütő! Az eladó így sem úszta meg.
Egy év nyolc hónap börtönt kapott a férfi, aki január 21-én „másik rendőrgyilkossággal” fenyegetőzött
Csak a kulturájukat gyakorolták! Meddig kell még ezt eltűrni? Ha szép szóval nem érhető el a rend akkor alkalmazzanak már erőteljesebb fellépést végre! Vagy ez is egy védett de kártékony faj?
Évente 5 milliárddal segíti a Fradit az MVM, miközben a városi távhős cégek egy részét százmilliós kötbérrel sújtja
Nagyon jó! Tehát hiába itélem el a sok kétballábas focistát és nem drukkolok egy csapatnak sem mégis támogatom a fradit, meg azokat is akik feldobják a kampót a drótra! Azért fizetünk horribilis összegű számlát, hogy támogatás címén adja a csapatnak. Ennyi pénzért olyan jól kellene játszani, hogy legalább az élvonalba tartozzanak!
Orbán megszólalt a rendőrgyilkosság ügyében
Jobb lett volna ha meg sem szólal! Gondoskodnak a családjáról? Hogyan? Elvesztették a szerettüket! Kötelezővé kell tenni a fegyverhasználatot közvetlen életveszélyben! Aki nincs tisztában azzal, hogy más életét veszélyezteti nem érdemli az életet!
A "rendőrgyilkosság meglehetősen ritka" esemény!" Lehet, hogy ez ritka esemény de még csak január közepe van és már legalább három gyilkosság történt idén ezt nem számítva! Engedd már meg, hogy megkérdezzem a 2020-ban meggyilkolt idős 80+ asszonnyal is elhitetted, hogy biztonságban van? Kegyetlenűl elverték és megerőszakolták életében és halálában is! Ne hidd, hogy mindenkinek rövid az emlékezete! Szögi tanárúr, Marian Cozma csak, hogy a legismertebb eseteket említsem. A megerőszakolt és felgyújtott lány gyilkosa már szabadlábon van! Az áldozatoknak és a családjuknak nincsenek már jogaik csak az elkövetőknek? Majd ha minden kegyetlen gyilkos képe kinn lesz a falakon és ők a jól megérdemelt helyükön a föld alatt akkor lesz itt rend.
Újbudai rendőrgyilkosság: A gyanúsított azt állítja, önként adta át a kést a kiérkező járőröknek
Hát teljesen életszerű! Kést is és kalapácsot is használt! Átadta a rendőröknek de akkor hogyan került végül a kezébe és miként szúrta meg a férfit? Állítólag őrjöngött és halucinációi voltak. Hogyan emlékezhetett arra, hogy a kést átadta a férfiaknak? Valami nagyon sántít ebben a történetben és már folyik a szerecsen mosdatás!
Rákay Philip bocsánatot kér Németh Pétertől, amiért nyomorult lúzernek nevezte
Egy hülye kérdésem van! Mivel nem tudtam ki ez a Rákay Philip rákerestem a neten és mint kiderült nevet változtatott. A magyar nyelvtörvények szerint idegen neveknél a magyar írásmódot kell választani tehát csak Fülöp vagy Filip lehetne.Tehát, hogy lehetséges ez? A másik személyt sem ismerem így nem érdekel, hogy milyen [email protected] hánynak egymásra. Az viszont már kimerítő, hogy mindez hír értékű lehet!
Évenkénti belső teljesítményértékelést vezetne be Pintér minisztériuma a tanároknál
Még egy javaslatom lenne! A focisták teljesítményét is értékeljék már és öntsék bele a fociba a pénzt mint a feneketlen zsákba! Ha az egyik teljesítményét értékeljük miért zárkóznánk el a másiktól?
A szövetség szerint Csollány Szilveszter özvegye nincs is bajban
@szegfue: Sajnálom ha úgy érzed rosszindulatúnak érezted az írásom! Nem állt szándékomban megbántani sem agresszívnak lenni veled sem senkivel sem! Igazad van, hogy sok emberrel történik hasonló amiről persze mi nem is tudunk és nem is segít nekik senki sem mert van aki szégyennek érzi a segítség kérést. Ha mégis megteszi lehet, hogy lenézést és elutasítást kap cserébe. Találkoztam ilyennel aki ezután már nem próbálkozott és találkoztam a másik véglettel is, de ezt most itt nem részletezem. Még egyszer írom, nem akartalak megbántani semmilyen téren!
Évenkénti belső teljesítményértékelést vezetne be Pintér minisztériuma a tanároknál
@magyar1: Nem hiszem, hogy minden esetben a tanárokkal van a baj! Szerintem a tananyag is nagyon sok és olyan dolgokat akarnak tanítani a gyerekekkel amire nem lesz szüksége az életben. Nem az életre nevelik a gyereket és ez nem a tanárok hibája, hanem azoké akik meghatározzák mit oktassanak. Ez az egyik fő probléma a másik pedig a gyerek otthonról hozott viselkedése. Sok esetben a tanár tehetetlen ha a gyerek képtelen a figyelemre és a normális viselkedésre a közösségben! Ez sok kérdést vitatását vonná maga után de jelenleg ne menjünk ilyen mélyen bele a részletekbe!
A szövetség szerint Csollány Szilveszter özvegye nincs is bajban
@szegfue: Kb. oda passzítják mint Gönc Árpád feleségének havi kétmilliós özvegyi nyugdíját ami persze nem járt volna de azt valamilyen oknál fogva kijárták neki! Már nem emlékszem pontosan az esetre csak arra, hogy mélyen felháborított! Egyébként pedig Csollány Szilveszter nem egy senki volt hanem egy olimpiai bajnok! A hitelt közösen vették fel és nem goldolták ahogy mi sem, hogy ilyen korán el kell mennie. A fociba és a tehetségtelen focistáknak ömlik a pénz pedig csak lejártatják az országot a játékukkal! Értem én, hogy itt lehet jól lavírozni a pénzzel és nem a tornászoknál, úszóknál és más sportoknál ahol azért születnek sikerek! Egyébként megkérdezném, hogy jelenleg mire elég ez az összeg a rezsi, a hitel és a létfenntartás mellett három embernek? Ez fáj nektek? Az nem, hogy ov európai szinten a második legmagasabb fizetést kapja és az ország szegényebb mint valaha volt?
Tovább ömlik az nyugati fegyver Ukrajnába: A brit segítség célja annak biztosítása, hogy Ukrajna győzelmet arasson
A rengeteg felhalmozott fegyvert valahol el kell sütni, hogy jó pénzt hozzon a fegyvergyáraknak no meg az újjáépítéshez is el kell adósítani megfelelően a lakosságot és az országot, hogy a bankárok jól éljenek! Addig rángatták a medve bajszát amíg odacsapott! Nem segített a nyikhaj az ország élén sem! Csak azt nem értem, hogy ha Cseh és Szlovákia szétválhatott akkor azok az emberek akik demokratikusan megszavazták, hogy nem akarnak Ukrajnához tartozni miért jártak el jogtalanul? (De még is értem, gondolom ott is már nyugati pénzemberek kezében vannak a termőföldek)
Évenkénti belső teljesítményértékelést vezetne be Pintér minisztériuma a tanároknál
Ezt a kormánynál is be kellene vezetni! Interneten kitölthető, a már mért adatokat állandóan mutató kérdőívvel, hogy ne lehessen manipulálni (tudom ezt akkor is megtennétek)! A főbb szempontok lennének az ország pénzeszközének stabilitása, közbiztonság erőteljes javulása és még sok más lényeges kérdés! Már mélyen alul teljesítettetek! Emlékszem annó még a másik harácsoló idejében azt nyilatkozta OV, hogy az a kormány akinek a vezetése közben az euró 300 ft fölé emelkedik mondjon le! Már 400 forint fölött van és ti még mindig itt vagytok paraziták!
Kizuhant egy diák egy budai gimnázium ablakából
Szegény gyerek! Melyik ez a bizonyos gimnázium vajon és miért esnek ki a gyerekek az ablakon? A másik esetről is méály hallgatás van, talán van valami erősen titkolni való?
Kocsis Máté: Gyurcsány egy szégyentelen gazember
A címre válaszolva Orbán is nem csak Gyurcsány! Mielőtt még valaki meggyanúsítana, hogy egyiket jobban "szeretem" mint a másikat! Mind a kettő parazita!
Orbán:„Még nem lőnek ránk, de már nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy tényleges hadviselő féllé váljunk"
@Nessy: Ő, a pereputty és a talpnyalók lennének az elsők akik lelépnének mert a vagyont már rég külföldre mentették! Miért hiszik azt, hogy egy ország népének az életével, biztonságával, adóforintjaival szabadon rendelkezheznek? Ki kellene már tekerni a nyakukat! Felelősségre vonható emberek kellenek az ország élére! Nem pártok és mondva csinált egyesülések! Itt senki nem felel semmilyen rossz döntésért csak az ország népe ők meg dőzsölnek és a szemünkbe hazudnak!
Az utcán nyomták ki a szemét egy székesfehérvári férfinak
Nincs cigánybűnözés! Pintér is megmondta két hét alatt rend lesz! Hogy melyik két hétre gondolt a kutya se tudja! Tisztelet a kevés kivételnek!
Elsodort egy robogóst, majd balesetet szenvedett a körözött férfi 
@namihami: Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok erre. Feltételezem, hogy az említett ismerőseid közül senki ellen nincs kiadva több körözés! Ez nálam már utó ítélet.
Elsodort egy robogóst, majd balesetet szenvedett a körözött férfi 
@jesz: Rafael, Rostás? Mind azt amit felsoroltál azok az emberek fizetik akik dolgoznak! (Te és én és a többi aki munkával próbálja megkeresni a "kenyérre valót") Emellett még a négy (jó esetben csak annyi) gyerek emelt összegű családira lesz jogosult és az anya külön segélyre! Tisztelet a kevés kivételnek!