Tekla

Olaszliszka: Szögi Lajos családjának esélye sincs, hogy megkapja a kártérítést
@Veleda: Mert még a gyerekeiket is intézetbe adják és más rokon kiveszi támogatással és eredeti anya neveli. Furmányos bevándorlók ezek is.
Olaszliszka: Szögi Lajos családjának esélye sincs, hogy megkapja a kártérítést
A kényszer munkatábor sok feladat ellátását tudná segíteni a társadalom előre haladása ügyében és alkalmas volna adósság törlesztésre is. :)
Gusztustalan dolgokat művelt tizenéves fiúkkal egy mindszenti nyugdíjas
Ez már túl lehet lihegve. Egy ember megint ártatlanul elítélnek. A közös zuhanyzás lehetett az olajos kosz lemosása miatt például. A bokát meg nézhette sérülés gyanúja miatt is . Ne már mindenki beteg állat legyen.
Meghalt a börtönben eszméletlenre vert fiú
A büntetés végrehajtónál , remélem emberölés elősegítéséért ki fognak osztani pár tíz év futkosót :(
Felháborítható , hogy egy börtönben , ráléphet egyik elítélt a másik lábára. Ki ezért a felelős?
Bayer Zsolt megint beleszállt a tüntetőkbe
Igaza van, ezek a haza ellenségei és csak cirkuszt akarnak. Ja meg határnyitást. :) Soros bérenc az egész bagázs .
Miért üvölt mindig Puzsér Róbert? Most ez is kiderült
Én csipem az ürgét .
Ha ebből az országból egy lakatlan szigetre deportálnának , őt vinném magammal, sosem lenne többé unalmas az életem, az tuti . :)
Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt
@levarosbukta: A koromnak megfelelően csinosan, szépen nézzek ki, jól esik ránézni, csak én reggel is úgy nézek ki mint este. Nincs agyon vegyszerezve és festve a bőröm, mert igényes vagyok magamra és az egészségemre. De Te ezt úgy sem érted. :) A kép engem ábrázol 56 évesen .
Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt
@levarosbukta: Na ezen vitatkoznék , attól , hogy nincs rajta vegyszer vakolat , nem jár kozmetikushoz és nem mazózik a fodrásznál órákat akkor nem igényes nő ? Nem értem amiben nincs szilikon , meg nincs festve az már ránézésre kellemetlen. Szent ég , nem fordítva vagy bekötve ? Hát a természetességnél szebb nincs egy nőben . Mért kéne másnak látszani mint aki ? A legtöbb férfi nem szereti, ha reggel be kell mutatkoznia annak az idegen nőnek akivel a fürdőszoba ajtóval összefut. Te kedves hol élsz ? A tv pont a természetességet kéne , hogy pártolja , talán ezzel mutatva példát a gyerekeinknek, akik folyamatos elégedetlenek magukkal, mert a festet műanyag nő az ideáll. Nem ezt kéne utánozniuk.
Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt
@advocat: @levarosbukta: Nem tudom milyen a tükrötök ? Ez a nő teljesen normális alakú, bőrű. Mért is kéne bármit eltüntetnie ? Mi Ő varázsló ? Fodrászhoz meg kozmetikushoz miért kéne járnia , az korfüggő? Egy natúr nő ilyen, nem fog feleslegesen időt pénzt pazarolni a korának az el álcázására. Normális aki ilyet várna el ?
Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt
Mert mi is a baj ezzel a kedves , vidám, érdekes riporter nővel ? Mért kéne fogynia , ez nonszensz , mért kell mindenkinek beteges anorexiásan kinézni ?
Felderítő autókkal figyelik a közlekedési szabálytalanságokat
@szép új világ: Mért nem azt tartod helyesnek, hogy rendőr a bűnözőket, az öregeket agyon verőket, a fosztogató hordát és egyéb garázda elemeket figyeljen és büntessen ? Ne azt aki véletlenül, figyelmetlenségből, olcsó autóval , egyszer, stb.
A magyarok többsége otthagyná a munkahelyét
Ma már mindegy hol dolgozik , minden munkából szalagmunkát csináltak. Addig bontották egyre kisebb mozdulatokra, gondolatokra a szakmákat, hogy már csak a szalag teljesítmény létezik. Orvosnál, asztalosnál egy formán agyon szakosodva.
Sírva nyilatkozott a gyerekekre kutyát uszító nő
@X-ray: Na az ilyen kölkekre nem kutyát kell uszítani, hanem gyermek védelmet.
Mert a kutyákat a sintér összeszedi, az a dolga .
De mit csinál a fölöslegesen utcára dobottakkal, a gyermek védelem ?
Összeszedi ? Hát nem , meg várják még tragédia történik.
Külön alszik Donald és Melania Trump, válságban lehet a házasságuk
@Perwool: Külön hálószoba nem tévesztendő össze a külön lakással. Az utóbbi ciki .
Lepofozta a polgármestert a 81 éves néni a szemétdíj miatt
@eszegfu: A horribilis , attól függ, hogy 30.090 , vagy 53.410 Ft -ból élsz-e ? Mert vidéken sem a más nem lévén közmunkás bér , vagy a egészségkárosodási jutalom van. Akinek keze lába mozgott, az vagy külföldön él , vagy Pesten. Nagyon egyszerű , ennyi emberrel akár detektálhatnák is , hogy honnan vittek el kukát , honnan nem. De tudok jobbat , egy-két focipálya árából kijönne , nem kéne hozzá adminisztráció sem, tehát csökkenének a költségek: Ingyenes (állami ajándék ) szemét szállítás , az adónkból, hogy ne terhelje senki csórosság miatt a környezetet szeméttel. Ezt a vízzel is meg lehetne csinálni , egy minimális térítés mentes m3 számmal, hogy a lakosság nagy részének , még számlát se kelljen vinni , csak évente leolvasni, a többi árát ráterhelni a pazarló fogyasztás megemelt költségére. Tovább is van mondjam még .
5 órán át várakoztatták a 96 éves nénit a kórházban
Rengeteg horror történetem van, mint mindenkinek. Engem is haza kellet volna szállítsanak reggel, ám már este derült ki, hiába vagyok, csak fekve szállítható, ülnöm kéne . Igaz hogy 30 kilométerre lakom, de 120 lesz mire oda érünk. Na mire megszerveztem, hogy ne az udvaron kelljen éjszakázni, ha már ülni nem tudok. Hát tudnak érdekes dolgokat csinálni a betegszállítással. Bezeg politikus fuvarozásra van benzin keret bőven . Nem értem mért nem lehet ebbe bevonni a taxit, akinek az állapota lehetővé teszi.
Külön alszik Donald és Melania Trump, válságban lehet a házasságuk
A külön hálószoba csodálatos találmány és nem számzáras páncélszekrény.
Mi a fenének horkoljunk egymásnak ? Meg milyen jó kis játék lehetőség ,bekéredzkedni a másik szobájába , mert hideg van, mert villámlik, meg haza kísértetni magam a másik ajtóig ,... stb :)
Ítélet született Demcsák Zsuzsa ittas vezetési ügyében
Az 50 ezres nyugdíjast is ennyire büntetik :) De mi tartott egy évig ? Még a muslincák boncolásával is egy hét alatt kész kellet volna lenni az ítéletnek.
Sírva nyilatkozott a gyerekekre kutyát uszító nő
@papa.49: A zaklató kölkek szülei, meg lapítanak mint [email protected] a gazba ?
Azokat ki veszi elő , hogy mit cirkuszolnak másokat zavaró módon felügyelet nélkül?
Mert aki még nem élt ilyen közegben az ne írjon semmit inkább .
Lepofozta a polgármestert a 81 éves néni a szemétdíj miatt
@eszegfu: Vannak települések ahol annyira szegények az ott lakók, hogy képtelenek ezt a horribilis szemét díjat a 30-50 ezrükből kigazdálkodni. Ott senki nem tiltja, hogy a hivatal hozzá járuljon a költségekhez. Nem is érettem a 120 literszer 5 heti , 600 liter szemetet , hogyan lehet ebből a pénzből elő állítani ? Ez is csak egy adó . Vidéken az üveget, műanyagot szelektíven ingyen le lehet adni. Bár én ha megyek is ritkán boltba , nem kérem a rémes neilon zacskókat szatyrokat. A papír a begyjutáshoz kell, a szerves hulladék az állatoknak. Más meg nincs is. Nekem a 80 literes kuka fél év alatt tellik meg . Mért kell hetente fizetni?
A másik, na mindig arról beszélünk ki kezdje már , hogy elég volt. Na a 81 évesek nem kérdezgetik egymást !
Nem írni és olvasni tanítják a gyerekeket az új alaposztályban
@JAJMÁR: Benne vannak a tetvek !!! Nézz meg egy általános iskolai töri térképet, mit tanítanak most a szerencsétlen gyerekeknek . Aztán szörnyülködj .
Nem írni és olvasni tanítják a gyerekeket az új alaposztályban
@JAJMÁR: Meg a közel-keletiek magyar ország elfoglalását a XVIII században , na azt is ki lehet vágni az atlaszokból.
Nem írni és olvasni tanítják a gyerekeket az új alaposztályban
"Na a házi feladat a korona az emberi hülyeségen , 7-8 tanóra meg házi feladat. Nem hiába lobbizik a kiskorúak éjszakai munka végzésének engedélyezésért a Andy Vajna . Nem csak a kaszinókba kell a kiskorú lány , hanem az általános iskolások is mehetnek éjféli tanórákra matekból a suliba."
Magyar Gripenek elfogtak egy Boeingot a légterünkben
@Horizont: Moiszikf segített kereset egy olyan cikket ami nem kuruc infós , ezt köszöntem meg és ajánlottam figyelmedbe.
De ha disznó dolgokról a valóságot akarod meg tudni , akkor a kuruc infó jó oldal. Meg ismétlem, minden cikknél ott van a forrás megjelölés, vagy a link , hogy honnan vették.
Nekik jobban hiszek mint a "vasnépe magyar hírlapnak és a Dörmögő Dömötörnek együtt. " :)
Orbán: ezért kellett Tuskra szavaznom
Ja , sajnos sokan tudják úgy hogy nem a Lengyelek a szomszédaink, hanem a szlovákok. De remélem ez csak átmeneti . Trianon felülvizsgálata időszerű lett volna már, remélem csak késik és nem marad el.
Erre a kis időre , időzavarra ,meg ne mondjunk le a jó szomszédi viszonyról. :)