TollerBela

Hadházy: egy végletekig gyáva, magát hadvezérnek képzelő miniszterelnök erőfitogtatása
Veszélyes alak az orbán. De az a magyar katona, amelyik egy belpolitikai vitában magyarok ellen fegyvert használ - bűnöző, és aszerint is kell eljárni ellene. A hadsereg nem karhatalom.
Orbán: a '48-as honvédek mai örökösei a fertőzés veszélye ellenére is munkába járó és hivatásukban helyt álló emberek tíz- és százezrei
A műparaszt az műparaszt ! Ennek az élete egy merő harc, a hasonlatait a budiból kölcsönzi (leesik aminek le kell esnie), mindig többes egyesben beszél a magyarokról, mert kisebbségi érzése van (neki magának). A 48-as honvédoknak meg a mostani járványnak annyi köze van egymáshoz, mint orbánnak a jóízléshez, kulturához és erkölcsökhöz (együttvéve) ! Jut eszembe, a tisztek miért lettek kizárva ? És ha a nép egyöntetűen támogatta a folrradalmat (ami így nem igaz), akkor a nép is örökös ? Egészben ? Mi magyarok ...mi a fene az ?
Koronavírusban elhunyt, pár nappal később a kormányhivatal gyógyultnak nyilvánította
Milliárdokat pocsékolnak információs rendszerekre, adatbázisokra, de akinek használnia kellene azokat, az egyszerűen nem érti az egészet. Módszetanilag van elcseszve, mikor jönnek már rá, hogy részekből áll az egész, nem lehet egy országot egyben lenyelni ! Még próbálkoznak ...
Miniszterelnöki titkokat árult el Gyurcsány
Azért ez lett volna a helyes irány, nem az, ami aztán orbánnal beköszöntött ! Most nem Gyurcsányról van szó, hanem az egésznek a szelleméről ... jelzem, a zsigerből Gyurcsány-elleneseknek semmiféle emberismeretük nincs, a korrekt erkölcsökről már nem is beszélve ! Mert hibázhatott ez az ember többször is, de hogy ne lett volna elkötelezetten demokrata, azt senki sem vonhatja kétségbe. Találjunk egy még okosabb demokratát, gyerünk ...
Orbán: „láttam már novemberben, hogy baj lesz”
Mit összenyüzsog itt ez a gazember ! Még, hogy előre látta ...egy frászt látta előre. Most vagy megmondja a jövő heti lottószámokat, vagy elmegy a fenébe ! Amúgy meg rendese, alaposan és végérvényesen elszabta a járvány kezelését, npvember óta négy hónap telt el, még mindig nincs járványügy, nincs megszervezve a tömeges oltás, még mindig rabszolgákra számít, még mindig a kórházigazgatókkal tárgyal ez a laikus töketlen, nem a kormányzással törődik. Menjen inkább a seregbe, válasszon egy ágyút és lövöldözzön a lőtéren, csendben, magában... az újság majd megírja, hogy közben mi mindent látott előre ...
Ezek az emberek érdekeltek az 55 milliárdos kínai vakcinabizniszben
Eléggé fedetlen ez az ügy, kizárólag kormányzati jóváhagyással történhetett ilymódon. Orbán a felelős, és csak utána a többi, meg a rendőr, az ügyész, sorban ...
Kritikus állapotban van egy fideszes képviselő – erre kér mindenkit a családja
Végtelenül sajnálom a családot, az embert, mindenkit. De azért a kisördög azt suttogja a fülembe, hogy veszélyben a kétharmad...veszélyben a kétharmad ...
Botrányos kijelentést tett Varga Judit, szerinte a jogállamiság önkényes politikai eszköz
Van az EU-nak is önérzete, előbb-utóbb ki fogják tiltani ezt a nőszemélyt Brüsszelből. Végtére is, ha egy írástudatlan, képzetlen, erőszakos, láthatóan magán kívül lévő gazember akarna bemenni az épületbe, azt sem engednék be !
Merkely Béla Szputnyik vakcinával oltotta be édesapját – fotó
Jó, de miért nem a mindenkinek ajánlott, szintén kiváló kínaival oltottál ? Mégiscsak a te papád ?
Márki-Zay: így nem fogjuk leváltani Orbán Viktort
Te Márky ! Ha feleennyit sopánkodnál , de kétszer ennyit publikálnál, szerepelnél a közös ügy érdekében, lehet, hogy jbbak lennének a mi esélyeink is és a tieid is ? Mert így - élek a gyanuval - mindketten rosszul járunk ! Vetkezz ingujjra, és gyerünk ! Utazgass, beszélj, győzz meg ezreket az igazságról ! Ahogyan Dobrev tette legutóbb, vagy még jobban ...Hozd Dél-Magyarországot, legalább !
Már használják a vészhelyzeti protokollt: a triázs választja ki a betegek közül, ki kap intenzív ellátást
Erre a semmitmondó, a napi rutint megtestesítő gyakorlatra mondja a híradás alapján a kormánysajt, hogy nem is igaz ! Miközben egy sor intenzív osztályból csinálnak COVID osztályt - és az intenzív osztályok kapacitása közismerten mindig is alacsony volt.
Szembe megy a Fidesszel Navracsics Tibor? Van remény, hogy a Fidesz visszatérjen a Néppárt frakciójába
Navrát hallgatva, olvasva és nézve a normális embernek felfordul a gyomra. Kit akar ez a csigabiga átverni ? Saját magát nyilván nem is tudná ! Minket meg már régen nem tud ! Marad a fidesz birka népe, hadd lebegjenek a kétkedők, hadd bízzanak még két hétig a vezér földöntúli bölcsességében ...
Megszólalt Gyurcsány Ferenc: "Drámai a helyzet, most tényleg baj van"
Kedves Ferenc ! A felmérés szerint ez a jáványkezelés az egyik, a mit a derék nép példátlanul sikeresnek tart a fideszkormány részéről ! Talán be kellene állni a kórusba, ott pedig az első sorba, és agyondicsárni a kormány zsenialitását, remek húzásait, minden segítő tényezők sorra kizáró, erőszakos önfejűségét. Csápolni kellene, hogy csak párezer ember halt meg eddig, a katonák és a rendőrök a gépkarabélyt még nem is használták, a határainkon a katasztrófális államadósság ellenére 300 (bevallottan 50) ultraklassz Toyota terepjáróban csajoznak a határvadászok, a kormányrepcsi lassan elkopik a nagy dubajozásban. Tapsolnunk kellene talán a semmitmondó, vagy eltitkolt statisztikákhoz, minek azt tudni egy vágómarhának, hogy most jött el az ideje ?
Az exjobbikos Mirkóczki Ádám nem tekinti magát az ellenzék részének
Ostoba haszonleső, aki viszont okosabbnak képzeli magát azoknál, akik a tényekhez alkalmazkodnak. És mint ilyen, egyszerűen nincs jövője, ki fogják nyírni és még csak segítségélért sem fog kiáltani (mert ugye, minek) . Teszem hozzá, hogy ez nem Jobbikos, hanem tisztán egyéni, személyi jellemhiba ! Orbánnal és a rezsimmel nem lehet egyezkedni ! Nincs értelme, időhúzás, agónia, leépülés és szégyen !
Magyarország megtámadta az EU jogállamisági rendeletét
Kapkodhat, ugrálhat, toporzékolhat ! A mximum, amit el tud érni, a folymaatok némi lassítása, mert a kikerüléséhez kell pár hónap. Ha meg mereven szembetámad, nos, baromi nagy frász kaphat a nagy magyar jogrendetlenség ! És akkor nem elkerülhető a felelősségre vonás sem ( valaki nem lesz véletlenül rabló, útonálló, mondhatnám, fasiszta) !
Orbán Viktor kiment a reptérre egy vakcinaszállítmánnyal pózolni
Személy szerint nem ment meg senkit sem. De jól esne nem lkátni többé a sajtóban, úgy sem jelent már semmit sem. A vakcina bejön magától, ki van fizetve, a pénzt befizettük, elszámolni nem kell, amúgy sem számolna el vele. Minek ez a fazon ide, elénk ? Pacsizni egy robot is tudna, a rakodók meg reggel amúgy is bemennének dolgozni, nem önkéntesek, ez a dolguk ! Szóval, nem orbán csinálja a tavaszt, a vakcinát és a jókedvet. INkább menjen haza, spórolni, tartalékok nélkül felelőtlenség egy családot fenntartani (még ha kétszemélyes is, hiszen a gyerekek a saját lábukon szívják a vérünket).
Kirívóan egyoldalú a Szputnyik-szerződés, az oroszok késedelmes szállításának nem lesz következménye
Nyilvánvaló, hogy mivel anyagi kötelezettségek elmulasztásárl van szó, az ÁSZ-nak ez is ki kellene vizsgálnia ! Azonban az ÁSZ az összes kezével a seggében most éppen hallgat, mint csuka a fűben ! Elfogyott az aktivitási tere ?
Szokatlan helyről kapott segítséget az ellenzék: ezt küldte el nekik a házi őrizetben lévő magyar milliárdos
Meg kell köszönni az ilyent ! És a tanulmányt meg nagyon figyelmesen el kell olvasni ! Gyerünk ellenzék, nagyon sok dolgotok van, magatokon kell kezdeni, de nagyon kevés idő van már arra, hogy a jellemükben sebezhetőket visszavonjátok és tiszta embereket toljatok ki az első sorokba. Másképpen nem megy ...Bige példája is mutatja !
Hadházy: kétszeresére emelkedett a vakcina ára Kína és Magyarország között
Az egész bűzlik ! A közvetlen vételáron felül tételesen kellene tudni, mit számítanak még fel - ez itt egy kalappal le van borítva és meg van fizetve a vételárban. Az ÁSZ-nak kutya kötelessége lenne ez az ügyet kivizsgálni és megtalálni a felelősségre vonható tisztviselőket ! A közbeiktatott vállalkozás szerepének a tisztázása is ide tartozik. Feltételezem, hogy az Airbus igénybevétele nem szerepel a vételárban elismert költségek közé, azt is fel kellene tárni, hogy az mennyivel drágította az egy egység (adag) bekerülését (szembeállítva a magyar honvédség rendelkezésére álló három szállítógéppel való "saját rezsis" szállítással).. Elég lehetne már a sunnyogásból !
Kocsis Máté durván beszólt Gyurcsánynak: Ennyire vastag bőr nem lehet valakinek a képén, Ördögfajzat!
Nem bír a kocsis magával ! "Le a kínai vakcinával, éljen az oltás !" - hol van itt ellentmondás ? AMi meg az arcbőr vastagságát illeti, hét neki már ideje lenne valami lazítót kenni orcájára, mert olyan lesz, mint Sharon Stone hófehér képe a Macskanőben !
Bencsik András szerint mosónő lelkületű primitív ember az I. kerület polgármestere – videó
Ronda, aljas gazembrek ezek ott. Kultúrszennyek. Mert a hatalom árnyékában minden honoszságra kések, gátlástalanok. Nem voltak ezek ekkora arcok, és nem is lesznek ekkora arcok. Most azonban élvezkednek a gaében. Nem kell velülk törődni, hírt sem kellene adni róluk - minek magunkat idegesíteni. Eltűnnek majd, ki a faházba, ki az albérletébe, amit utoljára végzett, képességeihez mérten tisztességes munkával el bírt érni ! Talán nem halnak éhen ...
Kiderült, ők kapják meg a most érkezett több mint százezer adag Pfizer vakcinát
Óriási dumaparti, pofagyalu ! Kis hazánk már egymillió oltottnál tart a hivatalos kisbírók szerint, valójában a fene tudja hol tart. A legidősebbek sincsenek átoltva, a 60-80 közöttiek nagy része ugyanúgy nincs beoltva. Gyerekek és fiatalok nem, közönséges alatvalók szintén nem, A tanárok, szállító, kereskedők joggal hőzöngenek, tehát ők sem. A fenébe is, kellene valami oltási terv, nem ?
Orbán Viktor elutazik a héten
Jó duma, eszmecserélnek a vakcina alkalmazásáról ! A két kiemelkedő virológus, vakcinológus, járványügyi szaki ! A Merkely-t ne hagyjátok már itthon (hátha infraktust kap ott valaki). És a ceci ...A cecinek látnia kell, legalább látnia, hogy hgyan is megy ez !
Szijjártó államtitkára nem volt hajlandó közölni, hogy a kínai vakcinának mi az ára
Ha ennyire szégyenlenivaló, akkor minek csinálják ? És mekkora jutalékot fizetünk mi ezeknek a gazembereknek ?
Hoppá! A szekszárdi fideszes polgármester 50 százalékkal csökkentette a képviselők fizetését, a sajátjához azonban nem nyúlt
A pasast egyszerűen fel kell jelenteni a hatalommal való visszaélésért. Ha ezt le lehet tagadni, akkor jöhet az éjszakai pokrócba csavarintás és adj neki !
Mondjuk a Moderna vakcina megdöbbentő mellékhatását! – Képek!
De az igazán áttentő csak azután következ ! Mutatjuk a képet. Ime ! Három füle, négy keze és ugyancsakkét köldöke nőtt annak a szerencsétlennek, aki nem az orosz, vagy megbízható kínai, hanem a Pfizerrel párhuzamosanfejlesztő Moderna vakcináját kapta be ! Hihetetlen, hogy mik vannak ! A plusz kinövések egy napon belül vixszahúzódnak, és velük a demencia, valamint az agytérfogat is a normálisra alakul vissza. Nem , az Istenért, dehogy is válassza a Modernát ! Két tized ezrelékben (írjuk két tized százaléknak, úgy jobb lesz) igazi bőrpír alakulhat ki, netán duzzancs, hát ez elképesztő, tragice ...
Országos razziába kezdett a rendőrség, ezt fogják figyelni
Menjenek dolgozni inkább ! Vége a dologtalan életnek, csak úgy megállítgatnak akárkit a rendkívüli helyzetre való hivatkozással. Nem is tudnának már rendesen rendőrködni ! A szabálytalanságok a közúton normákká váltak, a sebességek korlátozása teljesen önkényes, minden forgalmat akadályozó kezdeményt azonnal meg is lépnek, egy ember leállíthat hatsávos főútvonalat, stb. Lenne dolga a forgalomfigyelő és irányító röndérnek, csak nincs belőle egy darab sem ! A bűnt meg üldözze az áldozat, ha nem hozza a bűnöst a bizonyítékokkal, ne is lássuk ! De a tüntetéseken több a rendőr, mint a tüntető, erre van gondja a rezsimnek. Fenyegető ez az egyenruhás tömeg !
Gulyás: a sajtóban megjelentekkel ellentétben az oltási program egy percre sem állt le
Potenciálisan mi vagyunk a legjobbak. Orbán befolyásos ember (Magyarországon). Gulyás egy cinikus gazember (Magyarországon). Aki szombaton nem tudott elmenni, vagy nem akart feleslegesen, az vasárnap miért nem kaphatta meg auz oltást ? Csak, mert a ...no, miért nem ? Ha volt orvos, volt vakcina és volt rá idő is, miért nem ?