TollerBela

„Fuck off SZFE” – üzente a Fradi egyik szurkolói csoportja a derbin – fotó
Sohse a fradika volt a magyar népi intelligencia alapköve. Zsidóznak a bugrisok, képtelenek róla leszokni. Inkább sportoljanak, az jobban megy. Nem kell beleszólni mindenbe ... de ha mégis, hát előbb tanuljanak, tisztálkodjanak, viselkedjenek (próbáljanak meg). Ha ez a velejéig korrupt kormány, a mindenkori köröszténykatolikus, nem kötne ki mindig fradi anyagi felpumpálásánál, ez az egyesület már régen elmúlt volna, valami történelemkönyvben lehetne csak megtalálni !
"Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk” – Gulyás Gergely szerint az SzFE-ért tüntetők igazából a kormány mellett vannak
Persze, normális, csak annyira szemét mődon cinikus,hogy leginkább kedvem lenne arcon ütni ! A ló farára kívánja őket a nép feleszmélt többsége, erre azt állítja, érte mentek az utcára. Az ő embereivel szemben, de őérte. A bábjaival szemben, érte ! A bábok akármikor tárgyalnának, addig ülnének a meleg pisiben, amíg a diákok meg nem unják - de jottányit sem haladnának, hiszen a kormány mögöttük áll, fizeti őket, nem is engedné őket engedni semmiből sem. És a kormánynevében ejtette el ez a gülü azt is, hogy talán mégis egyszerűbb lenne kisöpörni az SZFE-t, a karhatalommal, naná …..
A közmédiánál demonstrálnak Hadházyék, Bede Zsolt is megjelent – videó
A bede…..nem érdekel senkit. Légy a sörben, majd megfullad, addig egy másikat kell rendelni...ezt nehogy kiöntsétek, amíg nem végzett vele …..
Orbán Viktor: "Adtunk elegendő türelmi időt, mindenki megérthette, hogy a maszkviselésen múlik a járvány megfékezése" – videó
Operatív bohóckodás ! Mi is adunk elegendő türelmi időt arra, amit most találunk ki, hogy adjunk rá türelmi időt a népnek, vagy magunknak, akik csak most kezdjük el viselni a nemzeti zászlós vagy seggnyaló maszkot - no mindegy, szóval, adunk mi is türelmi időt, nem sokat, orbánnak, hogy eltakarodjon a vidéki földesúri fogalmaival, szóhasználatával és képzeteivel a fenébe ! Egy elfuserált dörmögő dömötör jancsibohócnak álcázott jutasi őrmester felszerelésben !
Kioktatta a Fidesz Karácsony Gergelyt
Ami meg a rideg valóságot illeti, előre megmondták, hogy a turisták és budapestiek részére csak nyáron áll a vásár, utána megint a közlekedés lesz az első. Erre jön a helyi fidesz és felfedezi a makaróniban a lukat. Igaz, azt is állítja, hogy miatta fúrták ...
Orbán gúnyos üzenettel reagált Jakab Péter krumplis kirohanására
Amúgy meg, nem szégyenli magát a miniszterelnök, hogy krumplival kell megvesztegetni a cigányokat, hogy szavazzanak rá ? Miután papíron milliárdokat költött a velük kapcsolatos programokra, és még hegedászsuzsát is rájuk uszíttotta (hadd köhögje le őket)?
Hollik István sem indul el egyéniben Budapesten
Na de kérem, ki az a hollik ? Mit tesz, hogy indítják vagy nem ? Az ilyen alsőrendűt kinevezni szokták, nem megszavazni !
Szívmelengető gesztus az SzFE egyetemfoglalóitól: A számukra felajánlott adományok egy részét rászoruló gyerekeknek adják
Mennyi ostoba tökfej van ebben az országban, Egy főre mennyi jut ? Hajrá SZFE, tényleg nagyszerű a dolog. Bárcsak még többet tudnék segíteni...….magunknak !
Kósa Lajos a nap poénját sütötte el Jakab krumplis akciója kapcsán
Nagyon gyenge ! Nem éri meg, lajos. A Hócipő, az igen ….De te még mindig egy buta fasz vagy.
BREAKING: Nem engedtek be az SzFE épületébe egy osztályt – Erre hivatkozott a személyzet
A személyzet ! EZ mutatja a MOK kudarcának okát is ! Egy egyetem, egy szakma, bármilyen intézmény - komplexen az azt alkotó emberekből áll, egyetlen csoport sem szakadhat el a többitől, mert meghal. Ez a társadalom egyik természeti törvénye !
Légvár, lufi, boszorkányüldözés, álcivilek – Varga Judit így beszél arról, hogy az EU komolyabban venné a jogállamiságot
Ha valami eldurrant, az a vargadeka feje volt ! Nincsenek már érvei, ez a jogászkodás nem megy tovább. Hiteltelen. Meg amúgy nem is igaz. Ha valaki veszi magának a fáradságot, könnyen a végére járhat. És mostanában egy páran vették ….Lehet vicsorogni !
Lehazaárulózták Vágó Istvánt
A pestivagányok egy szennylap. Szóa sem érdemes. AMi meg a jelzőket illeti, nos, az orbánisták egyre agresszívebbek, ahogy trumpli zombijai is. Most még egy repcsit is vettek, jó drágán, egy széle törzsű polgári szállítógépnek nevezett Airbust ! Teljesen feleslegesen ! Ezt is műsoron kívül, nyilván az árfolyamnyereségből (vagy csak úgy nyomtatott pénzekből). Itt valaki légi dinasztiát alapít, lássuk be ! MIközben rohad az egész gazdaság, és egy Lánchídon problémázik a Várban uraskodó szarházi kormány !
„Kezelhetetlen helyzetet okozhat Orbán javaslata" – szakértők szerint óriási káoszt okozhat, amit a miniszterelnök mondott
A napbarnította, dagadt és önelégült gazember összevissza beszél, ő azt hiszi, bölcsességeket ! Mert ugye, ma mindenki a síeléssel foglakozik, a énz elköltésével - addig mondjuk neki, amíg csak elhiszi ! Ideje lenne már elküldeniezta bandát melegebb helyekre, valamiféle nemes elégtételt venni rajtuk, amint számolgatják a bolt előtt az aprót !
Kásler Miklós bejelentette: katonákat vezényelnek az iskolákba
Olyan ez, mint a légió ! katona, útépítő, vízhordó, polgár, tanár és gyerek egyszerre ! Fejőstehén és megveszi a tejet, adózik, nem beszél ! Hát mit mondjak, hogy finom és elfogadható maradjak …..
Pálinkás: az ellenzéki pártokból hiányzik a kormányzóképesség
Azért ám ez a hólyag sem kormányzott valami tehetségesen ! Antallt meg direkte nem a kormányzási érdemei emelték ki a semmiből ! Annak ellenére, hogy valaki jobboldali, kissé még liberális is, nem jár neki automatikusan az ész, meg a kormányzati készség !
„Agyonverlek, ha nem húzod fel a maszkodat!” – kiráncigált a boltból egy idős asszonyt
Persze, hogy kamuzik az öregasszony ! ele vannak a b oltok ilyen máriákkal, és csak azért nem szól nekik az ember, mert fél a rikácstól ! De hát vannak rendészek, nekik ez lenne a feladatjk ! Ami meg a verést illeti, azzal nem illik fenyegetőzni, pláne nem a NER halódó szakaszában ...még rászokik az ember ...
Orbán Viktor így vélekedik a testalkatáról
A mi miniszterelnökünk egyszerűen, kritikátlanul dagadt ! Fegyelmezetlen, erőszakos, a humora csikorog...Kellene egy ...
Megszavazta a parlament az orvosok béremelését, a törvény büntethetővé tette a hálapénzt
A demagógiában az a baj, hogy a kevéssé bátor emberek nem mernek ellene fellépni ! Hát még a fülüket-farkukat behúzó ellenzékiek ! Behívták az egész orvosbrancsot, vegyétek már észre ! Az orvospereket a katonai bíróságon tartják majd meg ? A tartós átvezénylés elutasítása a foglalkozástól való eltiltással jár majd ? Vagy fővesztéssel (golyó csak a tényleges katonáknak) ? Az orvosok kapnak katonai rangot, legalább a megszólíthatóság érdekében, vagy marad a kutya1, kutya2, hé maga ott, tetű, ótvarkám, stb. megszólítás ? A magánpraxist nem lenne egyszerűbb betiltani ?
A legsötétebb időket idéző plakátot ragasztottak egy budapesti könyvesbolt ajtajára – fotó
Ez a mai neofasz Magyarországonbvmég csak nem is szabálysértés. De löttyints egy csepp vörös vízfestéket az ÁSZ falára ...vagy nyomd meg a dudát a Clark Ádám téren ...vagy akár dobj el egy füstcsíkota a rendőrök orra előtt ...jön a pintérség !
Életet mentett a kórházparancsnok telefonhívása
Megható történet ... Egy rendőr kell ahhoz, hogy rend legyen, a fene egye meg. Statuálni csak ők tudnak. Egyébként kb. tízezre nem jelentkeznek munkáraa a megadott időben, naponta, Budapesten, jelentik is valakinek - oszt semmi sem történik. Senkinek eszébe nem jutna a rendőrséget felhívni és utasítani ! Naná, hogy nem jut eszébe, ha józan ...Jut eszembe, nemkatonai parancsnokokról volt szó ? Hát már minden alávaló fideszes csak úgy behívhatja az embert ?
Vidnyánszky üzent az SZFE hallgatóinak: "Fájó lesz a kijózanodás"
A kijózanodásról ennek a faszkalapnak fogalma sem lehet ! Már vagy ötven éve ! Nehéz élete volt neki, molsgt kompenzál - de minek kellünk ehhez mi, mindvégig észnél lévő magyarok ? Fenyegetni merészelne ez a gazember ? Valaki molndja már meg neki, hogy mennyire és milyen mértékben törvénytelen az, amit csinál ! Vegyenek neki saját pénzén egy saját alaptörvényt, ha már másra nem futja ! Abban, amit csinál, nincs semmi törvényes. Erőszak van benne ! És veszteni fog, az nem vitás.
A libernyákozó Kovács Zoltán közölte: letiltotta a kormány hivatalos fiókját a Twitter
Az a helyzegt te ökör, hogy vannak szabályok, és hát aki azokat nem tartja be, azt letiltják. Automatikusan ! A gyenge felfogóképességetekre tekintettel nemsokára visszakapcsolják, de ember, légy résen, az automata bekapcsolva marad !
Varga Judit: abszurd és valótlan az Európai Bizottság jogállamisági jelentése
Nem valótlan, csak felületes, nagyon is elnéző ! Ennél sokkal rosszabbb a helyzet a törvényesség területén (jogalkotás, a jogrend egységességének védelme, a parlament, Alkotmánybíróság, ügyek ide-oda helyezése, a féktelen bűnpártolás lehetősége már az eljárási szabályokban, az ügyészség kritikán aluli, kifejezetten pártppolitikai ihletésű munkája, stb. ).
Jogállamiság-jelentés: hatalmas sallerokat kapott a szégyenpadra ültetett Orbán-rezsim
A jogrend vizsgálata közben odág el sem jutottak, hogy a jogállamiság szégyeneként midenféle kormányutasítás, miniszteri rendelkezés mond ellent érvényes törvényeknek, odáig, hogy elveszik mindenféle önkormányzat önállóságát és cselekvési terét ? Hogy nincs építési hatóság, műemlékvédelem és környezetvédelem, tájvédelem ? Miféle felületes vizsgálódás volt ez ?
Elbukta a pénzét Orbán Viktor
Csak nem gondolta komolyan, hogy egy olyan sztárcsapat, mint a Molde, lefekszik a nagyorcájú Fradinak ? ANnyira még nincs válság, főleg nem Norvegiában ! Amúgy meg, a reális erőviszonyok felmérése terén ez a viktrnyák tényleg nincs a fasotban sem. Addig nyomja, amíg tudja ... A Fradinak kb. most lesz vége, a főtáblán jó, ha gólt tud rúgni !
Müller Cecília: Lassulni látszik az emelkedés, nincs napirenden a szigorítás
A ceci tényleg nem beszámítható. Bejelentik, hogy kevesebbet tesztelnek majd bejelenti, hogy alacsonyabb a növekedés. Az égvilágon semmit sem hatnak a járványra, mikkor esik már le neki ? Személy szerint neki - semmikor sem !
BREAKING: Bajnai Gordon visszatér a magyar politikába – az is meglepő, melyik párt mögé állt be
Nem a DK lesz az ellenfele, hanem az LMP ! EZ utóbbi máris sietett lkeszögezni, hogy véleménye szerint maradhatnak a külföldről ideszavazók (soha és tartósan itt nem élő állampolgárok), másrészt sérti a nemzetet az EU Egyesült Államok gondolata. Nos, ezzel a csikicsukival kell kezdeni valamit, vagy hagyni az LMP-t a fidesz uszályában elhalni. Gyurcsánynak jelen pillanatban mindenféle Momentum megfelel, és fordítva is így kell lnnie. A cél az orbánrezsim végleges felszámolása !
Ezt reagálták az SZFE hallgatói arra, hogy Vidnyánszky kuratóriuma más helyszínen kezdené meg az oktatást
Minél nagyobb képtelenség, annál inkább vonzza a fideszes gazfickkat. Ők akkor is mwgcsinálják, ha nem lehet. Na ugye alapon. A tények, a konkrét eredmények, az egésznek az értelme - semmit sem jelent nekik ...
Orbán Viktor újabb titkos tervet leplezett le: Szerinte így akarják elérni az EU-ban, hogy kevesebb pénz legyen a koronavírus elleni harcra
Ha nem eveznénk mindig a száliránnyal szemben, talán nem lenne ennyi összeesküvés sem ellenünk ! Azért kiváncsi vagyok, meddig dagad még ez a gazember, az arca már alig felismerhető a hájtól ! Lassan nem maradnak arckifejezései ...
Egészségügyi szakértő: "Ritka kivéreztetésnek lehetünk tanúi az Uzsoki kórház kapcsán"
És a válasz ? Maga a provokáció ! A Kihívás ! Azt mondják, a 12 ember az semmi, minden mehet tovább a régi módon, semmi láványosság, lehet továbbmenni. Ugyan nem bizonyítható a lehetetlenülés, hiszen ehhez embereket kellene szenvedni hagyni, esetleg elpusztulni, de azért lehetne annyi vér a főigazgató pucájába, hogy adott esetben veszi a kalapját ! ÉS a többiek is ... Ha nem kell az Uzsoki, akkor nem kell. Legyen már következménye valaminek !