Vay Ákos

Megölték Magomed Tusajevet az ukránok: ő volt a csecsenek legfontosabb hadvezére
Annak, amit ezek a derék magyar firkászok is magomednek írnak, helyesen mohamed lenne az átírása, de a mi kimívelt emberfőink asse tudják, hogy harkiv vagy harkov. Kijevet még nem írják kijivnek, de csak idő kérdése.
Fotók a helyszínről: elkezdődött a tüntetés a Fideszes elnyomás ellen, Iványi Gábor mellett
Nem t'om, véreim, nem ösmerem ezt az iványit, lehet, hogy tényleg nagy gazember, adócsaló vagy ilyesmi, de ezt csinálni a kan pány hajrájában épp oly alantas mocsokság, mint a lapopokat fideszes képviselőknek elvinni az oskolákba.
Kifigurázták Orbánék vereségét – ezen röhög most az internet
@ómió: Gondolkodóképesség...? Oh boy... Azt sajna a fröcsögőképesség nem pótolja. A demagógia meg az, amikor bal oldalt vádolom azzal, amit magam vidáman elvégzek (cf. forintócsítás, meg arról való pofádzás, hogy a bal oldal elkúrta az ejróbevezetésünk lehetőségét, utána 3 kormányozási cikluson át arról pofádzunk, hogy nem is kell nekünk ejró...) Mindegy ki kezdte a forintócsítást, bokoros, vagy dobzse lászló, a lényeg, hogy senki sem csinálja jobban, mint az orbánkormány, nem valamikor régen, hanem itt és most. Ami meg az árstoppokat illeti, ottan tényleg kellene kelmednek egy kis józan ész, annak fölfogásához, hogy a beszállítók semmit nem adnak olcsóbban, és a végin mindenér' meg kell fizetni. Mármost ki fogja ezt megfizetni? Ne törpengj tovább: a lakosság. Épp csak az a kérdés, mikor.
Kifigurázták Orbánék vereségét – ezen röhög most az internet
@ómió: Hát nem édi ez a kormány? Még a far hát árát is alacsonyan tartja. Meg a benzinét is. Igaz, hogy a beszállítók attól nem adják olcsóbban a cussost, és valamikor meg kell fizetni érte a lakosságnak is, de az már kit érdekel? Addigra vagy más lesz kormányon, és akkor annak a nyakába varrják, vagy ők lesznek kormányon, és akkor ugyanúgy hazudnak tovább. A komenisták elvették a XIII. havi nyögdíjat, de a fidesz visszaadta!! (a komenisták elvették a XIII. fizut is, és a fidesz visszaadta? Nem!! A komenisták bezárták az opni!! És a fidesz újra nyitotta? Nem!! Meghiesi petru ócsítani akarta a forintot, a nyomorult gazember! Elinflálni a zemberek megtakarítását, vagyonát!! MOST nézd meg, mennyi az ejró árfolyama). Szóval nem kell mindent elhinni a jóságos mikulásnak, aki csak azt nézi, hogyan tegyen minket boldoggá.
Német magazin cikkezett Novák Katalinról
Ja, és természetesen minden jobb oldali megkeseredett, besavanyodott, (és nem simán jobb oldali, hanem szélső). Meglepően tárgyilagos cik... idióták.
Német magazin cikkezett Novák Katalinról
Soxor nevet, és sok helyen járt már? Akkor kuss legyen, fasiszta banda. Alkalmas és kész. Mint kamala alelnöknek. Na jó, ő nem alkalmas, de elsőre alkalmasnak tűnt. Legalábbis azoknak, akik megválasztották.
Közel 400 millió forintból fejlesztették Szabadszállás szegregációval veszélyeztetett városrészét
Szegregációval fenyegetett? Oh boy... minő fenyegetés. De mink most majd úgy felzárkóztatjuk őket, mint a sicc. Ezek a programok úgyis mind sikeresek. Egytől egyig sikertörténet. Nem ám csak a pénzet öljük beléjük, a nyírségtől nógrádig. Mindég lehet egy jó újságcikket írni rólok, hogy mennyi millió ment bele a szegregáció csökkentésébe (aztán két-három év múlva úgyse megy ki a kutya se megszámolni, hogy mennyivel kevesebben vannak szegregálva.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
@Horizont: Jaj, Istenkém,... nem aszerint rugózok, ahogy te szeretnéd, bármennyire is fontos nékem, hogy te mit szeretnél. De olvasgasd csak a többi topikokat, oszt meg fogol lepődni, mi mindenen rugózom.
Álfotós szexelt a kihasznált és átvert lánnyal, majd ráadásul megzsarolta az intim felvételekkel
@namihami: Áldozathibáztatás!! Szegény lányok ártatlan áldozatok!! Olyanok, mint a frissen hullt hó, mint a ma született bárány!! Ártatlan testüket adták a fotográfusnak, aki íly rútul visszaélt véle... Ha nem két csajt visz fel az a marha, hanem csak egyet, akkor még ő gyött volna ki jól a dologból, mer' egyszerűen aszongya, hogy a csajszi húzta csőbe őt, aszondva, hogy ingyen is hajlandó szekszelni, oszt utána meg pénzet követel, s nem ő húzta csőbe a csajszit...
Tanulság: hatalmas a teremtő vadasparkja, véreim.
„Szánalmas parasztvakítás az egész” – ez a védőnők véleménye a béremelésről
Muszáj valamit hazudni a bérontásról így a választások előtt. Azt mégse nem mondhatják el, hogy a tanarak se nem béremelést kapnak, hanem csak pótolékot, és az ápolónőknél az eddig pótolékokat most beleépítik a bérbe. De ha egyszer nincsen, véreim, ha egyszer nem jut... szegény parlamenti képviselőknek is mindég egy évet kell várniuk az újabb emelésre. Mostan a déli híradóban a kétszámjegyű emelésről pofádzik valaki, hogy milyen jól megy az országnak. Mostan meg már márkizajjal ijesztgetik a népeket. Csak a szoquányos...
Kék villogót is szerzett az autójára Schadl György, eléggé kiborult, mikor elvették tőle a lehetőséget
@csipetke: Ööö... el kelletett volna olvasnod, amit írtam, mer' akkor nem csináltál volna magadból ekkora hülyét. Persze szíved joga akkora hülyét csinálni magadból, amekkorát csak akarsz.
Kék villogót is szerzett az autójára Schadl György, eléggé kiborult, mikor elvették tőle a lehetőséget
Nem is tudom, véreim... nékem ez a szegény bangóné egyre rokonszenvesebb. Ő csak kicsit sznob, és szeretett volna valakinek látszani, de hát a modora meg a helyessírása amúgyis elárulta. De ez, hogy a nertársnak jár a kék villogó, és ennyire pofátlan ez az egész söpredék, ahelyett, hogy meghúzná magát a temérdek pénzivel, kissé már éjszak koreára kezd emlékeztetni.
Itt van Kulcsár Edina első videoklipje, már le is tiltották alatta a kommentelést
Úgy kell nektek. Ha ennek a nőnek az élete érdekel benneteket, mikor annyi fontos és érdekes dolog történ a világban.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
@Horizont: Ha mindenik gyereked diplomás, végigélted velök, akkor nagyon is érted, mi ez a diplomahazudozás. Diplomát szerezni nehéz, strapás, vesződséges, hosszadalmas. Egyszerűbb
hazudni. Mer' a diploma presztízs. Ha a setét bunkó politikus azt mondja, hogy őneki van diplomája,
akkor többnek látszik. Azt meg nem igaz, hogy nem érted, miér' szórakozom bangónén. Mer'
a nyomorultnak akkora pofája volt, mint akinek száz diplomája van. Papírokat tépkedett, a
,,paraszt" szót sértésnek akarta használni (ami különösen visszataszító), a földön fetrengett,
hogy az milyen kurva erős kép lesz... szóval, ahogy a sportriporterek mondják, a legszebb
öröm a gólöröm. Nem mintha a völnerügy sokkal vonzóbb lenne, meg schadl,meg a sírva
vallomást tevő vagy sírva tagadó végrehajtóké... mer' asse nem. Csak nem tudom, hogy ki
lehet-e ezt mindég mérni patikamérlegen, hogy ha az egyik, akkor a másik is.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
@kereső: Örülök. Bár nem értem egyszerű eszemmel, ha nem terelgetitek, mint a juhász, akkor miér' kaptam sorozatosan, hogy bezzeg szóljak már a másik oldalról. Mind a két oldal elszórakoztat minket. Szegény hofi 1989-ben azér' fohászkodott, hogy ne derüljön már ki több... sancta simplicitas. Sajnos újra és újra újabb derülnek ki dolgokat. Béke veletek.
P. S.: Most az ún. ,,közszolgálati" (=fideszszolgálati) híradó megy a tévében, és súlyosan öklendezek.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
@kereső: A nyájat terelgessétek, barátaim, ne a témát. Most nem az ereszen mászó képviselő, nem völner a téma, még csak nem is a kormánypárt kép,mutatása, hanem ez a szegény bangóné. Azt senki sem állítja, hogy a fidesz nem képmutató, vagy hogy nem látja a gerendát a saját szemiben. Csak akkor csináljatok egy gerenda-topikot, mer' ez így uncsi, hogy bármelyik oldal lebukik, mint a gyöngyhalás, a másik elkezdi ezt a ,,bezzeg ti" meg ,,kettős mérce"-áriát énekli. Tehát még 1x: bangóné a téma. ha nem túl bonyolult.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
@Horizont: Ööö... mondj már egy diplomát hazudót a jobb oldalról! Kutakodom, de nem sikerült. Ráczzsófikának se nem volt diplomája, amikor állami titkárhelyettessé tették, de az ő kedviér' (mivel nélkülözhetetlen; érted? NÉLKÜLÖZHETETLEN) törvényt módosítottak. Schmittpalibá'nak van, csak épp a doktorátusa egy részit lopta. Dajcstomi, amíg nem volt diplomája, nem foglalta el a székit. Illetve van még ez a farkasflóri, akivel kapcsolatban vannak kételyek, és aki úgy néz ki, mint a kincs ami nincsben a királynő ütődött fia, (lehet, hogy szellemi qualitásaiban is őrá hajaz) meg még egy fideszes képviselőről, korábbi kormánymegbízottról tudni, hogy az ún. kisdoktorijával docenset csináltak belőle, de diplomája neki is van. Nem tudom, elég-é ez néked, ha már mindenáron a másik oldalt erőlteted, pedig szegény bangónén is jól lehetne szórakozni.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
@Baker: Horizontnak már válaszoltam erre a bárgyú felvetésre. Mikor bangónéról van szó, akkor nem a másik oldalról van szó. Egyes esetekben egyes mérece van. Figyelmeztetlek, hogy ha elkapnak gyorshajtásér' akkor hiába mondogatod a rendőrnek, hogy na de mások is... ha meg asziszed, hogy a gyurmány szakdolgozata mintegy véletlenül ,,kallódott el," akkor eléggé együgyű vagy, hogy udvariasságosan fogalmazzak.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
@Horizont: De zavar, szegénykém. Csak most épp nem a másik oldalról van szó, hanem pont bangónéról. Beszéltünk arról is, amikor valaki pajzán tarzán módjára az ereszen ereszkedett le, a batyujában némi tiltott tudatmódosító szerrel. Feltesszük azt a kérdést is, hogy a völner nevű miér' nem mond le a képviselőségéről (mintha nem tudnánk a választ), csak éppen itt s most nem ezekről van szó, hanem szegény bangónéról. Akinek a patkányozása annó nem tetszett különösebben, s most örülünk, hogy beleverik a pofáját a saját mocskába. Ez íly egyszerű kedves (szűk) horizont.
Az egyetem szerint nem is járt hozzájuk a szocialista képviselő, hiába állítja ezt a parlamenti honlapján
Most izéltek? Elkallódott, mint a gyurcsány szakdolgozata. Majd lesznek ilyen szóláshasonlatok, hogy ,,magas, mint bangóné végzettsége"
Eddig 18 millió forintot vehetett fel az el nem indult külföldi nyelvtanfolyamok miniszteri biztosa
Most mit izéltek megint? Úgy a hülye is tud pénzet keresni, hogy dolgozik érte. Ez a művészet; papíroszacsakban átvenni a zsozsót (oszt ezek gúnyolódtak évekig a nokiásdobozon), törvénymódosítás után, 22 évesen helyettes állami titkárként felnyalni a fizut, vagy az onlájn okítás idejin is kussolni digitalizálódásér' ,,felelős" kormánybizonyosként.
Megvétózza Ferencváros polgármestere, hogy a képviselők durván megemeljék a saját képviselői illetményüket
Most mit izélnek ezek? Szegény parlamenti képviselőknek mindég egy teljes évet kell várni a béremelésre, akkor legalább az önkormányzati képviselőknek legyen jó.
"12 év után te mocsok" – Orbán Viktor bejelentést tett, nem volt osztatlan az öröm
A bal oldal elvette a 13. havi fizut is. Akár azt is vissza lehetne adni, de arról nem ugattok.
Lázár János körzetének több polgármestere nem kér Márki-Zay kampányából – és ezt írásba is adták
Márki egy idióta, aki legtöbb megnyalvánulásával a fideszt erősíti. De olyan akkor se nincsen, hogy polgármesterek írásba adják, hogy ők nem kérnek belőle... lehet, hogy az ellenzék nem is a kormánypárti polgármestereknek kan pányol. De hiába, ha egy demokrata polgári, akkor az nagyon demokrata. Ez a kioktatás, lenézés, szán a lom éppen lázár körzetiben érdekes, aki szerint de mindenki annyit ér, amennyije van. De ha egy demokrata polgári, akkor az nagyon demokrata...
Varga Juditék elmagyarázták a diákoknak, miért jó, ha fideszes kézben van az egyetemük
@verőce21: Meg az olyan örök dolgokhoz, mint az örök időkre kinevezett kúr a tóriumi tagok, médiavezérek, kaszinó- és autópálya koncessziósok. Ami nem örök, az nem igaz (Hermész Triszmegisztosz)
Varga Juditék elmagyarázták a diákoknak, miért jó, ha fideszes kézben van az egyetemük
A legnagyszerűbb dolog, ami az egyetemekkel történhet? Irgalom atyja, ne hagyj el... megszabadultak a közalkalmazotti béklyóktól? Tibor, talán meg kellett volna kérdezni az érintetteket, te vadbarom. De ti olyanok lettetek, mint a komunisták: akkor is boldogítjátok az embereket, ha beledöglenek. A közszféra átalakításáról nem tartottatok konzultációt? Persze a jelentéktelen kérdésekről, amelyek nem érintik a haza jelenét és jövőjét, kár konzultációt tartani. Az ilyen területeknek még minisztérium sem kell. A biztos sikerhez vezető út, te ökör? Akkor miér' nem tettétek meg az első lépést mondjuk tíz esztendeje? Mi tartott ilyen sokáig? Mi az apukátok ivarszervét csináltatok tíz évig, te szemétláda? Sajnáltátok a biztos sikert az egyetemektől korábban, te hernyó? Na és hol volt stumpfi, tiborka? Tudod, a ,,modellváltás" UTÁN kinevezett modellváltásügyi biztos. Bocs, véreim, de ezek most rendesen kiakasztottak.
Élőben gyújtotta fel magát a magyar, transznemű celeb
Ez a transznemű celeb volt, véreim? Mer' akkor lemaradtam valamiről. No és mitől volt celeb? Csak mer' transznemű? Vagy mer' felégette a haját? Nem értem én eztet egyszerű eszemmel. Nem kelletett volna ilyen bombasztikus kezdéssel indítania. Mondjuk először lenyeli a vibrátorát élő adásban - bocsi, lájvban, ahogy a firkász fogalmaz kínjában - és csak utána égeti le a haját. Az még több nézettséget és lájkot hozott volna. Még celebebb celeb lehetne a nyomorult.
Greta Thunberg szerint Joe Biden kormánya ígérete ellenére csak tovább súlyosbította a klímaváltozást
@durbincs: Nem hülyítik. Ő hülyít másokat, akik hagyják magukat hülyítni. Olyannyira, hogy angliában intézményeket keresztelnek át, mer csörcsill nagy gazember volt, híjjuk a kolidzsot vagy a teret mostantól grétatunbergnek. NEM maradhatunk le a hülyeségben amerika megett, ahol flojddzsordzs a hős, az egyszerű kétkezi bűnöző. Csak remélni tudom, hogy a viszkis rabló is kap nálunk köztéri szobort. Nagy szulejmán is kapott nálunk szobort, de még nem sokan követik nemes és élenjáró példánkat. Ezek a bigott ruszkik is emelhetnének szobort a fűrernek sztálingrádnál. De ők bunkók. Még sokat kell fejlődniük, míg ilyen civilizáltak lesznek.
Keményen nekiment a Fidesznek Tordai Bence: "Fegyverként használják a buzizást, sokan fogják a vezetőik közül börtönben végezni"”
Bence... hagyd már ezt a siket dumát. A rendszerváltás óta minden ellenzék vadul ígérgeti az elszámoltatást kormányra kerülése alkalmából. Egyiknek se nem sikerült. Se kellerlacinak, se budaigyulambulamnak, még neked se nem fog, Akármekkora most a pofád, meg a gyurcsányé is. Nem azér' mer' nem lenne jó, de nem megy. Néktek ellenzéknek nem hülyeségekkel kellene az időt töltenetek, hanem azzal, ami igazán fontos: a közszolgálati státuszból kirúgott embereket, az okítás tönkrecseszését, a harmadik világbeli éhbért a közszférában, meg ilyesmit. Na jó, értjük mi, hogy az sokkal nehezebb, mint handabandázni, és te csak azzal tudsz ösmertséget szerezni magadnak, de itten már nem babra megy a játék.