archive

Tóth Gabi azt mondja, azért nem megy el a pénteki tüntetésre, mert olyanok szervezik, akik a lejáratásán dolgoznak

Több rajongó is szerette volna, ha Tóth Gabi részt vesz a pénteki, a kegyelembotrány miatt szervezett tüntetésen, ahol mások mellett Gálvölgyi János, Molnár Ferenc Caramel és Krúbi is demonstrálni fognak.

Kiadták a kilövési engedélyt Balog Zoltánra

Ez nem maradhat következmény nélkül, biztosan kiiktatják őt, mondják az ügyre rálátó forrásaink.

Súlyos gazdasági károkat szenved Magyarország az állami korrupció miatt

A Transparency International Magyarország a jelentésében azt javasolja a kormánynak, hogy fokozza az erőfeszítéseit a korrupció elleni küzdelemben, javítsa a jogállamisági rendszereket, és erősítse az ellenőrzési mechanizmusokat.

Kormány: siker, bravúr! – Külföldiek: “Magyarok, hogy élitek túl ezeket az árakat?!”

Szembeötlő a kontraszt a mindennapi tapasztalat, és aközött, ahogy a kormány és propagandája interpretálja a gazdasági híreket.

A nagy átverés: a kereszténység hős védelmezője elárasztja bevándorlókkal Európát

Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke a minap arról értekezett a Facebookon, hogy „Orbán Viktor valamit jól csinál”, „volna tőle mit tanulni”.

Magyarország vétózik, 79 országot haragított magára

Az EU és az afrikai, karibi és csendes-óceáni (AKCS) közösség törvényhozói ismételten követelték, hogy Magyarország szüntesse meg vétóját az EU és a 79 országot tömörítő blokk gazdasági és politikai kapcsolatait szabályozó Cotonoui Megállapodás utódjával szemben.

Nyugdíjasok, figyelem! Jár a távolléti díj 70 százaléka betegség esetén

Mi történik, ha egy nyugdíjas dolgozik, de járulékot - a szabályok szerint - nem vonnak tőle és beteget jelent? Kap betegszabadságot, táppénzt? Ezt járja körül az adó.hu.

Óriásplakátokon hirdeti a kormány, hogy a magyarok 97 százaléka az 1,358 millió ember

A magyarok döntöttek: 97 % NEM a szankciókra” – ez áll az új kormányzati plakátokon, amik már megjelentek az országban. Nem tudni, hogy ez a plakátkampány mennyibe került, de mindenesetre biztosan megtoldja a „nemzeti konzultáció” költségeit, amire eddig több mint hétmilliárd forintot költöttek.

Hol a legolcsóbb a bevásárlás, Németországban, Angliában, Hollandiában vagy Magyarországon? Kipróbáltuk, és meglepődtünk

Hol kerül kevesebbe a csirkemell, a tészta, a tej és néhány egyéb alapélelmiszer, Magyarországon vagy Nyugat-Európában? Külföldre költözött magyar családokat kértünk meg, hogy vásároljanak be ugyanazokból a termékekből ugyanakkora mennyiségben, majd az árakat összehasonlítottuk az itteniekkel. A Házon kívülnek nyilatkozó...

Leszakadt a szigetelés a X. kerületi panelben: az utcát fűtik a lakók, akik szidják Karácsonyt és a kerület vezetését

Egy helyi lakos hívta fel lapunk figyelmét, hogy a X. kerületi Sörgyár utcában a 27–29–31. szám alatti lakótömbnek katasztrofális a szigetelése, és az épület emiatt olyan lyukacsos, mint egy ementáli sajt. Elmentünk a helyszínre, ahol rögtön kitűnt a toldozott-foltozott ház a többi közül.

Azt beszélik a városban

43 vagyok és sok mindent láttam,

Hadházy Ákos megtalálta a kölcseys tanárokat kirúgó tankerületi vezető diplomamunkáját

A pedagógusok halálbüntetésről alkotott véleményéről szól.

Az új uniós jogállamisági jelentés szerint Magyarország minden erejével azon dolgozik, hogy aláássa az uniós értékeket

Fennáll a veszélye, hogy Magyarország súlyosan és rendszerszerűen megsérti az Európai Unió alapját képező európai értékeket – állapította meg a jogállamiság magyarországi helyzetéről szerdán elfogadott jelentéstervezetében az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE).

Kiszivárgott több dokumentum: Ukrajna után Putyin ezeket az országokat támadhatja meg!

Az orosz Pravda című lap hosszú véleménycikket közölt arról, mely országok ellen kell rakétacsapást végrehajtani amiatt, hogy segítik Ukrajnát, vette észre az ukrán Korrespondent, az Index és a lengyel TVN24.

Jaroslaw Kacyznski: Minden kapcsolatot végleg megszakítunk és kezdeményezzük Lengyelországból kitiltani a magyar kormány tagjait

LENGYELORSZÁG ARRA KÉSZÜL, HOGY A KÖVETKEZŐ HETEKBEN MINDEN KAPCSOLATOT MEGSZAKÍT A MAGYAR KORMÁNNYAL, KIVÉVE A NEMZETKÖZI TESTÜLETEKEN BELÜLI TALÁLKOZÓKAT

Jó tudni: Nem az ukránok támadták meg Oroszországot

“Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedd reggeli beszédében kitért Magyarországra és azt mondta, Orbán Viktornak választania kell Oroszország és a világ többi része között. Hozzátette, többször is kereste Orbánt, de nem kapott választ, mert a magyar kormányfő szerinte fél az orosz befolyástól.

Hé, paraszt, melyik út megyen itt felfelé?

“Nem leszek a saját lakóhelyemen megtűrt ellenség, ennek kurvára semmi értelme. Főleg úgy, hogy a saját anyám még tapsol is hozzá. Ha őt nem zavarja, hogy lekomcsizzák a gyereküket minden alap nélkül, ha nem nyílik ki a bicska, akkor nincs miről beszélni” - billentyűzte be Dávid barátom keserűen a választások után egy nappal...

Orosz oligarchák magángépeit figyelő oldalt csinált a korábban Elon Musk útjait követő tinédzser

A korábban Elon Musk magánrepülős útjait követő Twitter-oldalt létrehozó 19 éves férfi most egy új fiókot csinált Russian Oligarch Jets néven, ami az orosz oligarchák légiútjait követi nyomon.

Brigitte Bardot a vadászati világkiállítás szervezőinek: "Menjetek ti a büdös fenébe!"

Szánalmas!

Magyar fotós készítette az év legviccesebb természetfotóját

Kércz Tibor képe nyerte az év legviccesebb természetfotója címet a Comedy Wildlife Photo Awardson, ahol az év legviccesebb természetfotóit gyűjtik össze évről évre. Kércz Tibor kuvikos fotója mellett láthatnak képeket nevető peléről, motorozó majmokról, illetve egy rókáról, aki golfpályán könnyít magán. A legjobbak közé...

Van egy nagyon rossz hírünk! Keményen adózniuk kell ezentúl a kutyatulajdonosoknak! Ekkora összeget kell fizetniük hamarosan:

Semjén Zsolt miniszterelnök – helyettes nyújtotta be azt a törvénymódosító javaslatot, amelyben a kutyatartókat is adóval sújtaná. A törvényjavaslat elkészítése során a miniszterelnök – helyettes kényesen ügyelt arra, hogy kivételnek számítsanak ez alól az adó alól az “Országos Magyar Vadászkamara által kiállított...

Kutatás bizonyítja, hogy a nők inkább egyedül élnek, mert a férfiak lusták

Uraim, itt az ideje rendezni a sorainkat. Már feltéve, hogy akarunk egy állandó nőt magunk mellé.

Ide menekíti családját Lagzi Lajcsi, miután régi birtokát "meggyalázták"

Lagzi Lajcsi új otthont teremt családjának, mivel a régi házukat szerinte „meggyalázták” a rendőrök.

A rajtkövön maradt egy spanyol úszó Budapesten Barcelona miatt

Egy spanyol úszó, Fernando Álvarez a 200 méteres mellúszás rajtjánál egy percig a rajtkövön maradt, így emlékezve meg a barcelonai terrortámadásról, írja a 444. Az eset a budapesti Masters Világbajnokságon történt augusztus 19-én, szombaton. Az úszó az El Espanolnak azt mondta, hogy a futam előtt egy orvoson keresztül sikerült...

Rommá szívatja Vajna Tímeát Instagramon egy pomázi nő

Vajna Tímea hatalmas kedvvel posztol Instagramon. Hol egyedül, hol pedig férje, Vajna András társaságában láthatjuk.

Ingyen piát sosem utasítasz vissza!

Ricciardo ellopta a show-t a karót nyelt F1-esek között.

Megőrjíti az olaszokat a szexis Gáspár Evelin!

Nem csoda, visszafogott öltözékben is eszméletlenül dögös ez a lány!

Pápai Jocit a mentő vitte el

Vannak olyan házimunkák, amiket egy férfinak illik megcsinálni. Ilyen egy villanykörte cseréje vagy egy apró mázolási munka. Pápai Joci ebből az egyiket annyira elbénázta, hogy magára hívta a mentőt. Elvitték.

Szerinted is elég volt a panaszkodó művészekből? Mert annyira azért nincs okuk panaszkodni!

Elegünk van a panaszkodó művészekből! Tele van a média az utóbbi időben azzal, hogy jaj szegény művészek milyen szerény nyugdíjból élnek.

A nőket korcsoknak tartja: Szexuális bűncselekményért és súlyos testi sértésért ült a Papp László boxakadémia elnöke

Erőszakos nemi közösülés kísérletéért és súlyos testi sértésért kétszer is jogerősen elítélték korábban a Papp László Ökölvívó Akadémia elnökét, aki 2006 és 2008 között a magyar női ökölvívó válogatott szövetségi edzőjeként tevékenykedett. A férfi ellen jelenleg is bűnvádi eljárás zajlik: súlyos testi...