balos

Elismerte hibáját a lebukott kormányzati főpropagandista: hülyét csinált magából és a kormányból
@Shikari: Ahhoz képest,hogy apád bráneréből ittad a tejet,egész jól viseled a szarakodást!Azért ha nem itt ennéd jobban örülnének az Emberek!A prostik hálásak az ilyen turul csicska minden böfögéséért!
Népszava: egyelőre nem derült ki, hogy mennyiért használta Szijjártó a rendőrség helikoptereit
Akkor kérdezem én mi re fel kapnak útiköltségtérítést,hiszen azt is felnyalják,mert az is jár nekik(nem csak a mocskos pofájuk)!
Nagy Ervin: amikor Orbánra szavaztam, nem tudtam, hogy ezt képviseli
Megint bebizonyosodott,hogy o1+1geci keleti kottából játszik!Neki minden eszme annyit ér amennyit zsozsót ki tud hozni belőle!Némi Seggnyalás segítségével!Szar lehet a seggeknek,akik ezt kapják törlő kendőnek!
Több ezres tömeg, fáklyák, különleges hangulat – Szenzációs videó készült a tegnapi SzFE-s ünnepi tüntetésről
@vacsi: Szerintem a fertőzést az ilyen "magyar-nemzeth-geci" kretének terjesztik,mint te is jó pénzért és krumpliért!
Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt
@ómió: Anyukádat is lekurváztad,hogy felépítette az országot amit a büszke elődeid bevittek a hábórúba?Nem várom,hogy értsd meg a való világót,de legalább a prostik oldalára menj faszért!
Bakondi: télen a szárazföldi útvonalakon lesz nagyobb mozgás
Pedig az angyalok repülni is tudnak bubi!Ezért a pénzért egy házat is felépítenek 20 emeletest,amit a sötét erődből merítesz!
Orbán tanácsadója koronavírus elleni orrsprayt ajánlgat iskolásoknak, de semmi sem bizonyítja, hogy a szer megvédi a gyerekeket a vírustól
Az ilyen koklereket a középkorban máglyára küldték!Inkvizitór nertárs!Vedd ki a seggedből a kezed és intézkedj!Arra használd a "nyelved"!
Bajnokok Ligája: 5-1-re kikapott a Fradi a Barcától
A fradi legények örömükben szétverték a rendőrők sorfalát!A múltkorban!
Ki a nagyobb keresztény? A kormány nem ért egyet a püspökkel a lombikprogramról
Ezt az infot közölték a katolikusnak születő gyerekekkel is?Remélem,hogy a keresztelőn nem kérik a Donor nevét?
Koronavírusos tortát kapott születésnapjára Varga Mihály miniszter
@Horizont: Az a kina úgye,ahol tankkal vasalják a tüntikézőt?Ahol úgy építik a jövöt,hogy a jelenlegieket,ha útban vannak "leaszfaltozzák"!
Üzent az SzFE vezetősége: Következmények lesznek, ha maradnak a diákok
@verőce21:56ban te is lötted a tüntikézőket ezerrel!Leragadtál a csendőr tempónál csicska!Azért,mert a szart "porcelánon" kapod nem kéne másra is ráerőltetni,mégha nemzethy seggből való is!
Lehazaárulózták Vágó Istvánt
@Gazella: Nedves!Azért,mert neked a stilusa nem tettszik,az nem azt jelenti,hogy Ő buta,hanem,hogy te bizonyos szint főlé,már "alacsony" vagy!
Óriási bejelentést tesz a TV2
A tv2 1-2re sem jutna,ha maffia nem nyomná beléjük a lopott zsét!
Orbán: A pogácsa remek volt – videó
@ómió: ÉAzért,mert felismertek nyilas geci,hogy már a bolsik seggét is nyaltad,hogy "ilyen jól ismered a tetveidet",na hangoztasd!Még összekevernek valamelyik kopasz SA verő legénnyel!
„Kezelhetetlen helyzetet okozhat Orbán javaslata" – szakértők szerint óriási káoszt okozhat, amit a miniszterelnök mondott
Ez a dupla nulla,a mekk eleket is felülmúlja!Szerencsére csak a szájával terjeszti a szart,bár követői ,erre ráépítik a légvárakat!