biropeti

Így fog kinézni Obama központja

Barack Obama személyesen mutatta be a nevével fémjelzett Obama Presidential Center első látványtervét Chicagóban.

George R.R. Martin beszólt Trumpnak

"Az én életemben még soha nem volt ennyire alkalmatlan elnökjelölt az ország vezetésére" - utalt a republikánus ingatlanmogulra.

Obamáék kaszálni fognak a könyvpiacon

A New York Times által megszólaltatott könyvpiaci szereplők véleménye alapján Barack Obama hatalmas összegeket fog besöpörni az elnöksége után megjelenő könyveivel.

A felső tízezernek nagyon jól megy Amerikában

A leggazdagabb 10% kezében van a vagyon 76%-a az Egyesült Államokban - közölte a legújabb adatot a Kongresszusi Költségvetési Hivatal.

Trump brutálisan bezuhant New York államban

Mr. Manhattant elképesztő arányban veri Hillary Clinton a legújabb közvélemény-kutatások szerint. A republikánusok országszerte zsugorodnak.

Donald Trump népszerűségi mutatói csúnyán zuhannak

A Fox News legújabb felmérése durva pofont jelent a republikánusok számára, akiknek elnökjelöltje az utóbbi két hétben sorozatos botrányokba keveredett, lerontva ezzel az egész párt választási esélyeit.

Stagnál az okostelefon-piac

Az okostelefonok világpiaci forgalma nem nőtt lényegesen az idei második negyedévben sem.

Jövőre indul az Obama Center megépítése

Az Obama Foundation bejelentette, hogy az elnök örökségét jelképező központot Chicago déli részén, a Jackson Parkban fogják felépíteni.

Donald Trump: Kedvelem Obamát

Miután az idei Democratic National Convention színpadán az Egyesült Államok leköszönő elnöke elmondta beszédét, nem várt helyről kapott dicséretet.

Hillary Clinton programja nagy növekedést hozna

Hillary Clinton gazdasági programja felgyorsítaná a növekedést és 10 millió új munkahelyet teremtene az Egyesült Államokban a Moody's most nyilvánosságra hozott elemzése alapján.

A sztárvilág kezd felsorakozni Hillary mögött

Több mint száz amerikai híresség kötött szövetséget egymással, hogy egységesen kiálljanak Hillany Clinton mellett az elnökválasztási kampányban. A sztárok között szerepel Julianne Moore, Chloë Grace Moretz, Cynthia Nixon és Meg Ryan is.

Kalifornia megelőzte Franciaországot

A világ hatodik legnagyobb gazdaságává vált az USA egyik állama, lehagyva ezzel Franciaországot. A siker a munkahelyteremtésben és az erős dollárban keresendő.

Az USA gazdasága 2030-ban is Kína előtt lesz

Jelentősen emelkedik majd a globális GDP 2030-­ra, de a különbség a gazdagabb és a szegényebb országok között továbbra is megmarad.

Nagyon vezet a Rolex

A Bank Vontobel elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját.

Középkori falu 23 millió euróért

Közép-Olaszország dombokkal és hegységekkel körülzárt régiójában, Umbriában, a Borgo nevű település mindössze 35 kilométerre található Spalato­tól, és körülbelül 72 kilométerre a régió központjától, Perugia­tól.

Csaknem ötvenmillió dolláros birtok Montecitoban

Kalifornia állam egyik legrangosabb területén, Montecito szívében található a Rockbridge névre hallgató birtok, amelyet a Sorrell Design tervezett, a felépítése pedig közel öt évet vett igénybe.

New Yorkban hódít Ralph Lauren étterme

A Ralph Lauren márkanév ma már túlmutat a ruházati termékeken, hiszen az alapító nevével fémjelzett éttermek is sikeresen üzemelnek a világ néhány nagyobb városában, például Párizsban és Chicagó­ban.

Ezek Trump legértékesebb ingatlanjai

A 69 éves elnökjelölt-aspiránsnak rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliója van, Trump becsült személyes vagyonának összege pedig meghaladja a 7 milliárd dollárt.

Trump hamarosan Izraelbe repül

A toronymagasan vezető republikánus elnökjelölt bejelentette, hogy hamarosan Izraelben találkozik Benjamin Netanyahuval.

Kőgazdagokról írt, most kereskedelmi miniszter

Kanada új nemzetközi kereskedelmi minisztere újságíróként vált ismertté, de írt már pozitív hangvételű könyvet a világelitről, jóban van George Sorossal, nézetei miatt pedig Putyin kitiltotta Oroszországból.

Én csak egy kölyök vagyok, aki filmeket készít

Kristen Stewart nagy terjedelmű és őszinte interjút adott a Nylon magazinnak, ahol szó esik az új filmjeiről, de beszél az örökös zavartságról, és saját szexualitásáról is.

Spielberg lett Obama tanácsadója

Obama még idén júniusban Beverly Hillsbe utazott, ahol Hollywood két nagyágyújával találkozott.

Ronaldo a Trump Towerbe költözik

A New York Post értesülései szerint a sztárfocista a jövőben több időt szeretne tölteni New Yorkban, ezért egy luxuslakást vásárolt magának, méghozzá a Trump Towerben.

Jennifer Lopez eladja villáját

Jennifer Lopez 2010­-ben vásárolta az ingatlant az akkori férjével, Marc Anthony­-val együtt.

Nászajándék volt, ma kastélyszálló

Massachusetts állam aranykorában épült fel a Wheatleigh kastély, a környék több hasonló ingatlanával együtt.

Igazi tőzsdecápa állt Trump mellé

Donald Trump korábban többször megemlítette már, hogy amennyiben megválasztanák az Egyesült Államok elnökévé, akkor bankárokkal, tőzsdegurukkal töltené fel kormányát.

Ma összecsapnak a republikánusok

Ma összecsapnak a republikánus elnökjelöltek a FOX NEWS első vitáján, melyen a tíz legnépszerűbb aspiráns vesz részt, név szerint: Donald Trump, Jeb Bush, Scott Walker, Rand Paul, Ben Carson, Marco Rubio, Mike Huckabee, Ted Cruz, Chris Christie és John Kasich.

Trendmagazin: A világ legszebb felhőkarcolói

A felhőkarcolók a világ modern csodái közé tartoznak, hihetetlenül magas építmények, melyek nemcsak hasznosak –hiszen ha már nincs több hely a földön, miért ne építkeznénk az ég felé?­ De egyben érzékeltetik is az emberi fajra olyannyira jellemző vágyat, hogy mindig felfelé törekedjünk.

195 millió dolláros ingatlan Kaliforniában

Néhány hónappal ezelőtt kelt híre, hogy a híres floridai birtok, a Le Palais Royal 139 millió dolláros árával a legdrágább ingatlanként lett meghirdetve az Egyesült Államokban, most pedig egy másik rekordárú ingatlant dobtak piacra az ország másik oldalán, Kaliforniában.

Csökkenti árait a Tag Heuer

A Tag Heuer a Baselworld kiállításon bejelentette, hogy tekintettel a svájci frank megnövekedett értékére, a márka nemcsak ellenáll a kísértésnek, hogy emelje az órái árát, hanem valójában sokkal inkább arra hajlik, hogy csökkentse azt. A Tag Heuer hivatalos közleménye: