cikicakk55

70 évesen szült gyereket, boldogabb, mint valaha
Én 42 évesen szültem meg a fiatalabb fiamat. Nem volt betervezve,de 9 vetélés után már biztos voltam benne,hogy Ő sem marad meg. Nem is mentem orvoshoz,nem írattam ki magam táppénzre. Emelgettem a nehéz betegeket,rohangáltam,ahogy azt az ápolónőktől elvárják.17 hetesen azért már elmentem az orvoshoz. 20 hetesen csinálták meg az amniocentézist( genetikai vizsgálat magzatvízből. Mikor megtudtam,hogy egészséges,csak eleven lesz nagyon és színtévesztő,onnantól elkezdtem vigyázni rá. Meg sem fordult a fejemben,hogy talán idős vagyok már anyának.36.hetesen beindították a szülést,mert túl nagy volt a gyerek,végül császáros lett. Nagyon boldog voltam,de 4 éves volt a fiam mikor kiderült,hogy az apja Parkinsonos. Sajnos 50 éves korom után a munkámmal járó fizikai megterhelés nálam is komoly gondokat okozott. 2010-től pokollá vált az életünk. Nem volt mit ennünk,a gyerek többször feküdt le éhesen,és mi nem tudtunk segíteni,hisz betegek voltunk és a kettőnk rokkantnyugdíja kevés volt 3 emberre. 124.000 ft volt a családival együtt. Akkor sokat gondoltam arra,hogy miért is vállaltam én 42 évesen gyereket,hisz ápolónő létemre tudhattam volna,hogy az 50 év vízválasztó. Jönnek sorra a bajok és a Fidesz romboló gazdasági tettei is csak rontottak a helyzetünkön.Mindenkinek csak azt tudom javasolni,hogy jól gondolja meg,hogy hány éves korig vállal gyereket. Én egész biztos,ha tudom mi vár ránk a gyerek 15 éves korától,nem vállaltam volna be a szülést. Ez a nő sem tökéletes. Még is mit gondol meddig fogja tudni nevelni a gyerekét? 10 évesen árva gyerek lesz belőle?
Szanyi Tibor: levél MZP-nek, harmadszorra is - Tisztelt Bugyibuci!
@kereső: Én határozottan emlékszem,mikor 2019-ben Márki - Zay Péter minden héten felbukkant valahol a városban és elmondta,hogy mi ne süllyedjünk le a Fidesz szintjére. Mi ne irkáljunk sértő bejegyzéseket a facebookra. Mi ne mocskoljuk azt utcán.piacon,de még a négy fal közt sem Orbán Viktort és a Fideszt. Mi viselkedjünk igaz keresztény ember módjára. Arra is határozottan emlékszem,mikor azt mondta,hogy Ő Hódmezővásárhelyért akar élni és nem megélni akar belőle. Ehhez képest ma már bár hol ahol megjelenik,csak a gyűlölködés,csak a mocskolódás ömlik a szájából. Útáom a Fideszt,de azt én is felháborítónak tartottam,hogy Orbán fiát nyíltan lebuzizta.1 éve nem törődik Hódmezővásárhellyel,de lemondani nem akar. Továbbra is a város állja a fizetését,csak már nem mondja el,hogy mennyi bevétele volt a városnak és azt mire költötték. Én is azok közé tartoztam,akik minden szabadidejüket az Ő érdekében kampányokra fordítottam. Akkor még évtizedekig tervezte,hogy Polgármesterünk lesz,de úgy látszik 2 év alatt már kinőtte az egőja ezt a rengot. Már csak járja az országot és mindenkivel elakarja hitetni,hogy Ő az egyetlen aki képes Orbánt leváltani,miközben egy 44.000 lakosú várost képtelen irányítani.
Új fegyvert vetett be Márki-Zay ellen Orbán, most a XXI. Század Intézet talált valamit a politikus múltjában
@namihami: Az a gond,hogy én végig néztem MZP színváltozását. a 2019-ben még mélyen keresztény újból megválasztott Polgármester arra kérte a vásárhelyieket,hogy mi ne süllyedjünk le a Fideszesek színvonalára. Ne mocskolódjunk,ne írjunk sértő kommenteket,ne nyúlkáljunk a Fideszesek magánéletébe. Aztán 2020-ban kiderült,hogy Miniszterelnöki babérokra tőr. Akkor már nem hallottuk tőle mennyire hálás az embereknek amiért bíztak benne és megint megszavazták. Be fogja bizonyítani,hogy megérdemelte a bizalmat. A mi kis városunk példakép lesz a többi városnak,hogy kevés pénzből,összefogással is lehet széppé varázsolni egy városkát. Mi történt egy év alatt? A mélyen keresztény MZP száján dől kifele a mocsok. Támad mindenkit,aki nem az Ő céljai szerint gondolkozik. Minden erejével azon van,hogy szétverje az összefogást,ami pedig elengedhetetlen lenne Orbánék elzavarásához. Még Karácsony nem lépett vissza a javára,addig Ő is volt minden,csak alkalmas és rátermett nem. Most már csak Dobrev az akit elutasítanak a magyar emberek.( Szerinte) Már az is pofátlanság,hogy gúnyosan " Gyurcsánynénak szólítja. Nem vagyok egyik pártnak sem a tagja,de támogatom az összefogást és ha fogcsikorgatva is,de kénytelen leszek MZP-re szavazni. Még most szólók,hogy ugyan az a hatalom mániás,cezaromán,egekig érő egójú nímand,mint Orbán.
Orbán: "Körbe vagyunk kerítve"
Bár már tényleg körbe lenne kerítve. Mondjuk egy hátul megkötős fehér gyolcs ing is megtenné,vagy egy gumi szoba. lenne Amint Őt bekerítik,a Magyar emberek egyből felszabadulnának,főleg a vele viszik a haverokat is és kiszedik belőlük azt a sok ezer milliárdot amit a fene tudja milyen szigeten raktak letétbe. Bezárnám Őket egy sivár szobába és addig ott tartanám,még be nem vallják hol a lóvé. Hiába lenne kormány váltás,üres kasszával az ígéretüket lehetetlenség betartani.
Márki-Zay Péter: "Az önök érdekében vagyok radikális” – videó
@Macskaszem: Már pedig az utóbbi egy évben bőven volt korrupt. egy nagyon jó barátja,aki 2018 óta anyagilag támogatója volt,kinevezte Alpolgármesternek. Minek egy 44.000 lakosú városnak 3 alpolgi? Egy másik havernak meg a buszos cégét behozta a városba,úgy,hogy a Volánnal még élő szerződése van 2023 december 31-ig. Elbukott 16 milliárd forintot,mert a könyvtár + tudásház helyét 1 év alatt sem volt képes meghatározni. 2 középiskola is nyert felújítási pályázatot,de azt is elbukta,mert 3x is kért halasztást,még sem adta le a költségvetést. Nem ért rá,járta az országot,kampányolt magának. Egy időben minden vasárnap élő facebook adásban elmondta,hogy az utolsó héten mennyi pénz jött be a városba és ebből mennyit,mire költött el. Most semmit nem mond. Nem tudjuk miből fedezi az egész tavasz óta tartó kampányát. A városra magasról tesz. Nyakig ér a gaz, a játszótereket nyár közepén mind lezárták,mert 3 éve képtelen volt felül vizsgálni az állapotukat. Volt a vakcina ügye,hogy a felesége és az apósa soron kívül megkapták a Pfízert. Sorolhatnám mit tesz és mit nem tett,de nincs annyi karakterem.
Márki-Zay Péter: "Az önök érdekében vagyok radikális” – videó
@Macskaszem: Mint Hódmezővásárhelyen élő lakos és 2019-ben aktív kampányoló Márki Zay Péternek,már megbántam,hogy annyira lelkes voltam. Nem vettem észre a benne rejlő másik embert.Egy mélyen keresztény ember,aki április óta járja az országot és csak úgy fröcsög belőle a gyűlölet. 2019- ben még azt mondta nekünk,hogy mi ne süllyedjünk le a Fidesz szintjére. Ő most ugyan azt teszi. Eddig Orbánt,most már Dobrev Klárát illeti olyan szavakkal,amit ki sem mondhatna,ha tényleg olyan vallásos.2 éve választottuk meg másodszorra. ( előszőr 1,5 évig volt Polgi.) akkor még hálás volt,hogy a város vezetője lehet és büszke is volt rá. Mi történt,hogy rá két évre már még sem volt olyan heuréka a Polgármesterség. Mi tudjuk akik itt lakunk,de sajnos nagyon sok ezer ember, a régi Márki- Zay Pétert látja benne.
Fekete-Győr őszödözni kezdett, majd betámadta Dobrevet – hamar megbánta
Még fél év a választásig és már csesztetik egymást. Milyen összefogást akarnak ezek csinálni? Semmi esélyünk,ha csak egyetlen ellenzéki párt is külön indul. Minden normális Magyar emberre szükség van!!! Most nem pártok indulnak,hanem Magyarország - kontra Fidesz. F.Gy.A Orbán fiatalabb kiadásban. Ugyan ilyen volt Orbán már 98-ben is. Erőszakos,üvöltöző,nagyszájú,hatásvadász. Csak úgy volt bátor,ha a haverok mellette álltak. Remélem a hatalom közelébe sem kerül ez a HitlerJugend.
Orbán migránsnak nevezte a lányát – hatalmas ellentmondásba keveredett a miniszterelnök
@tudode: tegnap 21:48
Ezt egyetlen normális Magyar ember sem hiszi el. Még a Magyar gyerekek sorsa sem érdekli Őket. Csupán fedő sztori a mocskos ténykedésükhöz. Majd a szociálisan rászorult gyermekeket ide utaztatják nyaralni,miközben Anikó asszony szőlőit gondozzák. Nekik már az is nyaralás,ha nem röpködnek golyók a fejük körül.
Orbán migránsnak nevezte a lányát – hatalmas ellentmondásba keveredett a miniszterelnök
@Eladott Ország: Tegnap: 09:11
Majd jól elrabolják az unokáját,vagy a lányát,vagy az egész családot és már ugrott is a sok ezer milliárd amit elloptak. Szerintem is érzi a getzi a vesztét,megcsapta a bukás szele és próbálja menteni ami menthető. Ott a TEK semmit nem ér! A maffiának meg sem kottyan pár ezer testőrt kinyírni.
Újra megrősödött a Fidesz támogatottsága – Ennek kellene történnie az ellenzék győzelméhez
@Horizont: ma 11:54
Teljesen igazad van. Az ellenzéki összefogás kezd erősen szétesni. Nincs olyan hét,hogy valamelyik ellenzéki politikus ne ugarana neki egy másik ellenzéki politikusnak. Fekete Győr András például nekem nagyon nem szimpatikus. nagyon,de nagyon emlékeztet az 1989-es Orbán Viktorra. Ugyan az az agresszivitás, ugyan az a harsányság, ugyan az a ki ha én nem stílus. Ráadásul vele van a legtöbb gond a többi pártnak is. Sokkal jobban kellene az összefogást az emberek közt terjeszteni. Pont azért nő a bizonytalanok száma,mert az emberek is látják,hogy ez az összefogás nem az amit mi egyszerű emberek összefogásnak tartunk. Egész biztos benne van a keze a Fidesznek is rendesen,hogy egyre több az egymásnak feszülés az ellenzékben. Nem értem például miért cseszegetik Hadházyt? Addig jó volt még kinyomozott egy csomó Fideszes disznóságot.? Most miért lett hirtelen minden ellenzéki szemében szálka?
Furcsa dolgot vett észre Hadházy Ákos Orbán sajtószabadságos videóján
@koszpeko: Csak hogy Gyurcsányt bár mikor le lehetett videózni. A környezetét is. Orbánnak soha nem mutatják,hogy mennyi ember van körülötte és mennyire közel,ha vannak is. Köztudott,hogy amerre a megtervezett útvonala van,ott előtte már egy órával el van terelve a forgalom. Emlékszem mikor Gyurcsányt filmezték,amint kerékpárral ment be dolgozni a parlamentbe. Végig mutatták,ahogy teker. Jöttek mentek körülötte az emberek,de nem kigyúrt testű izomagyak,hanem egyszerű hétköznapi emberek. Orbán még egy öregasszonytól is fél.
Kövér László szerint az ellenzék gyakorlatilag "nyílt zendülést hirdetett az alkotmányos renddel szemben"
"mint hangoztatta – "ha visszajönnek azok, akik régen kommunistáknak vallották magukat, ma pedig európaistáknak vallják magukat, akkor itt kő kövön nem marad" Rohadnál meg bajszos szar! A Fidesz tele van volt kommunistákkal és nácikkal. Pont ti alkottátok Fideszesek azt a rendszert ami most van. Saját magatokat szidjátok,ne az embereket. Persze,nem lépnétek be az Unióba most! Miért hazudsz te szemét? A pénzük bezzeg jó volt,ugye? Abból lettetek milliárdosok,az Uniós támogatásokból. Azt az Unió azért adta,hogy Magyarország felzárkózhasson a nyugati színvonalhoz,vagy legalább is közelebb kerüljön hozzá. Ti azonban stadionokra, kisvasutakra, Orbán családjára és barátaira, a nem létező köztársaság elnökének fizetésemelésére költöttétek. Jachtok,kastélyok, luxus nyaralások,mind mind Uniós forrásból,még az emberek egyre szegényednek el a közép osztály meg már csak egy vékony csík a palettán. Valamikor a Középosztály elég vastag réteg volt. Ma már csak a Fideszhez közel állók,de nem túl közeli rokonok,vagy szomszédok a középosztály. Ezt is kukorékoljátok el az Unióba. Remélem kibasznak benneteket,minél hamarabb. Mi úgy sem látunk egy fillért sem az uniós pénzekből.
Jakab Ferenc szerint ekkor jön a 4. hullám – „Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai, hogy ezt a járványt leküzdöttük”
@Nessy: tegnap 22:41
Remélem a 4. hullám már lesújt a sok doktorrá avanzsált Szíjjártóra. a dr. kolostormalacra és a többi nagyon okos ,tudálékos fa... fejre.
Jakab Ferenc szerint ekkor jön a 4. hullám – „Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai, hogy ezt a járványt leküzdöttük”
@Pálinkás Pál: tegnap 09:19
A kormány 30.000 halottat vallott be,de szerintem mindenki tudja,hogy ez nem igaz. Igaz,közvetve,de jóval több volt a halottak száma. Gondolj az első hullámnál a 30.000 rehabilitációs ágy felszabadítására. Csupa olyan idős embert dobtak ki,vontak ki az ápolás alól,akiknek lehet,hogy még éveik voltak hátra,csak a demencia, vagy az Altz -Heimer kor miatt már önálló életre alkalmatlanok voltak. A 30.000-ből vajon mennyien vannak ma életben? Az elmaradt egy napos műtétek miatt hány embernek lett szepszise vajon? Az akkor még csak egy napos műtét vajon milyen komplikációkat okoztak? Gondolj a szakorvosi ellátás hónapokig tartó szüneteltetésére. Akik nagyon súlyos betegek voltak,mehettek a sürgősségire, ott ülhettek,feküdhettek órákig és talán egy részük be is került kórházba,de nagyon kevés volt rá az esély. Ráadásul a járvány alatt kórházba kerülni nem volt életbiztosítás. Attól,mert a kormány erről nem beszél,a halottak száma bizony rendesen megugrott az első hullámtól a harmadik hullám végéig.
A bukástól rettegő kormány most készül Magyarország történetének talán legnagyobb lenyúlására - véli a főpolgármester
@Duke Nukem: Szerintem amint megszűnik a km-es TEK-es körgyűrű Orbán körül ezrek kelnek útra,hogy kinyírják a G..it. Szerintem azért nem sikerült eddig,mert túl zárt a védelem körülötte. Hiába írják,hogy bezzeg Amerikában mesterlövészek,orvgyilkosok ezrei vállalkoznak védett személyek kinyírására,de azok a védett személyek nem rettegnek annyira,mint Orbán. Őket csak testőrök védik. A légtérben is cirkál egy-két helikopter,de az orvlövészeket nem tudják elkapni,hisz kevés esély van rá,hogy meg akarják ölni. Itt viszont bár hová is megy,már napokkal előtte minden aknát leforrasztanak,minden házat leellenőriznek és az adott napon se ki se be az ott lakóknak. Szóval itt ha lenne is rá pénz,egyenlőre lehetőség nincs rá.
Gyurcsány visszaszólt Orbánnak: "Tele a gatya"
@simmering73: Az a baj,hogy még több hónap van a szavazásig,de az összefogás kezd szétesni. Jakab a tegnapi Fidesz mellé állással,nálam elvesztette a bizalmam,pedig eddig hittem neki. A párbeszéd állandóan bele köt valamelyik ellenzéki pártba. Márkí-Zay Péter nem áll be az összefogásba,hanem önállóan akar indulni az MMM színeiben. Így nagyon nehéz lesz. Én Hódmezővásárhelyen élek és 2018 óta Márkí-Zay Péterért a tűzbe mentem volna,de mikor megtudtam,hogy indul a Miniszterelnöki,vagy Parlementi képviselői posztért akkor nálam Ő is vesztett. Ráadásul az utóbbi időben csak az országot járja, a város már nem is érdekli,.
Jakab keményen nekiment a kormánynak a Kaleta-ügy miatt: "Ezt a fickót az Orbán-kormány hozatta haza titokban, ahelyett, hogy hagyta volna megrohadni egy dél-amerikai börtönben"
Hidd el,hogy szégyenli is. Tudod az a nagy különbség( Nem vagyok DK-s és MSZP-s sem), hogy Gyurcsánynál egész biztos nem úszta volna meg egy ilyen enyhe büntetéssel. Nagyon jól teszi Jakab,hogy erre felhívja a figyelmet,mert a pedofília minden nációnál bűnnek kell,hogy legyen. A bűnösöket meg meg kell büntetni. Attól,mert Ő Magyarországot képviseli egy olyan országban,mint Peru,attól Ő még egy Magyar politikus és piszkosul nem mindegy. Amennyiben egy noname embernél fedeznek fel egy ilyet,azért az az ember egész biztos,hogy sokkal súlyosabb büntit kapott volna. Ez az enyhe ítélet és az,hogy még suttyomba haza is hozták a jelenlegi Magyar kormány szégyene.
Döbbenetes dolgokról mesélt Gálvölgyi János
Én nagyon szerettem Hofit és Gálvölgyit is nagyon szeretem. Bajor Imrével és Hernádi Judittal közösen forgatott filmjeiket,műsoraikat mindig néztem. Egyik ember magánélete sem érdekel,de ha írnak róluk,akkor lelkük rajta.
Mészáros Lőrinc interjúban tálal ki volt és leendő nejeiről
Nagyon kár volt ezt a címet adni a cikknek. Semmit nem tálalt ki,amit mondott már nem is egyszer megírták.Ráadásul fordítva is adták le az igazságot. Nem a gyerekeinek( is) köszönheti a vagyonát, hanem a gyerekei köszönhetik az apjuknak a saját gazdagodásukat. majd vissza hálálják,amint kiderül,hogy csak a gyerekeinél lévő ingatlanok azok az értékek,amik az övé lehetnek. Orbán bukása után fog kiderülni,hogy abból a sok száz milliárdból mennyi is az Övé.?
Nem nézik ki Mészárosból, hogy saját gondolatai jelentek meg az interjúban – kapott egy kihívást
@csak úgy...: tegnap 19:04
Semmi más kívánság nem volt Lölővel szemben,azon kívül,hogy Felcsúti lakosnak kellett lennie. Az alap elvárások benne vannak,csak rá kell nézni. Legyen elég hülye ahhoz,hogy ne fogja fel,hogy Ő csak egy kesztyűbáb,egy aláíró ember,egy védőpajzs. Orbán csak így tud vagyontalan miniszterelnök lenni. Annak a lehetősége,hogy Mészáros IGEN-t mondjon Fekete- Győr Andrásnak,annyi az esélye,mint egy Orbán- Gyurcsány élő politikai vitának..
Pákh Imre szerint a Munkácsy-gyűjteménye nem eladó, cáfolta Mészáros Lőrincet
Szerintem amennyiben Magyar állampolgár Pákh Imre,addig ne legyen olyan biztos benne,hogy nem eladók a festményei. Egyszerűen hoznak éjszaka egy törvényt és másnap már megy is a kincstári autó az összes cuccért. Én a helyében kivinném ebből az országból és csak kiállításra hoznám haza.
Pákh Imre szerint a Munkácsy-gyűjteménye nem eladó, cáfolta Mészáros Lőrincet
@nemkati: ma 09:25
Szerintem ez az IQ nuku Mészáros azt sem tudja mit érhet egy festmény. Ki zárt,hogy valamennyit is értene hozzá. Gondolom annyit amennyit én. Tudom és ismerem a híres Magyar festőket,de ha nem írják a kép alá,hogy ki festette nem találnám ki. Épp úgy a hamisítványokat sem ismerném fel. Szerintem Ő sem,viszont két-háromszoros túlárazással tovább adná. Természetesen szigorúan csak a kolostormalac engedélyével.
A halálát kívánják az Edda dobosának a hétvégi balesete után
Azért ez érdekes. Egy nagyon jó ismerősömnek a fiát lemeszelték. Ő még csak balesetet sem szenvedett,nem tört össze semmit,csak beleesett a szűrésbe. Ott helyben elvették a jogsiját, 18 hónapra és 180.000 ft a bünti. Azt nem tudom,hogy kell-e újra vizsgáznia? Az,hogy híres ember,ezek szerint csak jelent valamit,mert a jogsiját nem vették el.( Mondjuk én nem ismertem, csak Patakit. Ő sem volt soha a kedvencem,de amit mostanában művel zeneként,az kifejezetten undorító.
Orbán: "Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám"
@csak úgy...: tegnap 22:14

Már pedig úgy néz ki,hogy csupa idiótát választottak maguknak. Mondjuk nem csodálom,mert értelmes ember nem fog nekik trollkodni.
Nem tudják tartani a megbeszélt árakat az építési vállalkozók, akkora a drágulás
@Néro: Hidd el a "nyuggerek" érzik legjobban az inflációt. Persze nem az építkezéseknél,mert nagyon ritka az olyan "Nyugger" ( aki van,az sem Magyar") akik most akarnának már építkezni.
Tíz év alatt ötszörösére nőtt a képviselők alapfizetése
@RonaGyuri: Még most is a nagyobb résznek a 104.000 ft is messzi határnak tűnik.
Tíz év alatt ötszörösére nőtt a képviselők alapfizetése
Az én nyugdíjam 10 év alatt 69.000 ft-ról 80.200 ft-ra nőtt. Ez még a 30%-ot sem éri el,nem,hogy a háromszorosát.. Ezeknek a mocskoknak lopás arányosan már mínuszban kellene,hogy legyen a fizetésük.