cikicakk55

Újra megrősödött a Fidesz támogatottsága – Ennek kellene történnie az ellenzék győzelméhez
@Horizont: ma 11:54
Teljesen igazad van. Az ellenzéki összefogás kezd erősen szétesni. Nincs olyan hét,hogy valamelyik ellenzéki politikus ne ugarana neki egy másik ellenzéki politikusnak. Fekete Győr András például nekem nagyon nem szimpatikus. nagyon,de nagyon emlékeztet az 1989-es Orbán Viktorra. Ugyan az az agresszivitás, ugyan az a harsányság, ugyan az a ki ha én nem stílus. Ráadásul vele van a legtöbb gond a többi pártnak is. Sokkal jobban kellene az összefogást az emberek közt terjeszteni. Pont azért nő a bizonytalanok száma,mert az emberek is látják,hogy ez az összefogás nem az amit mi egyszerű emberek összefogásnak tartunk. Egész biztos benne van a keze a Fidesznek is rendesen,hogy egyre több az egymásnak feszülés az ellenzékben. Nem értem például miért cseszegetik Hadházyt? Addig jó volt még kinyomozott egy csomó Fideszes disznóságot.? Most miért lett hirtelen minden ellenzéki szemében szálka?
Furcsa dolgot vett észre Hadházy Ákos Orbán sajtószabadságos videóján
@koszpeko: Csak hogy Gyurcsányt bár mikor le lehetett videózni. A környezetét is. Orbánnak soha nem mutatják,hogy mennyi ember van körülötte és mennyire közel,ha vannak is. Köztudott,hogy amerre a megtervezett útvonala van,ott előtte már egy órával el van terelve a forgalom. Emlékszem mikor Gyurcsányt filmezték,amint kerékpárral ment be dolgozni a parlamentbe. Végig mutatták,ahogy teker. Jöttek mentek körülötte az emberek,de nem kigyúrt testű izomagyak,hanem egyszerű hétköznapi emberek. Orbán még egy öregasszonytól is fél.
Kövér László szerint az ellenzék gyakorlatilag "nyílt zendülést hirdetett az alkotmányos renddel szemben"
"mint hangoztatta – "ha visszajönnek azok, akik régen kommunistáknak vallották magukat, ma pedig európaistáknak vallják magukat, akkor itt kő kövön nem marad" Rohadnál meg bajszos szar! A Fidesz tele van volt kommunistákkal és nácikkal. Pont ti alkottátok Fideszesek azt a rendszert ami most van. Saját magatokat szidjátok,ne az embereket. Persze,nem lépnétek be az Unióba most! Miért hazudsz te szemét? A pénzük bezzeg jó volt,ugye? Abból lettetek milliárdosok,az Uniós támogatásokból. Azt az Unió azért adta,hogy Magyarország felzárkózhasson a nyugati színvonalhoz,vagy legalább is közelebb kerüljön hozzá. Ti azonban stadionokra, kisvasutakra, Orbán családjára és barátaira, a nem létező köztársaság elnökének fizetésemelésére költöttétek. Jachtok,kastélyok, luxus nyaralások,mind mind Uniós forrásból,még az emberek egyre szegényednek el a közép osztály meg már csak egy vékony csík a palettán. Valamikor a Középosztály elég vastag réteg volt. Ma már csak a Fideszhez közel állók,de nem túl közeli rokonok,vagy szomszédok a középosztály. Ezt is kukorékoljátok el az Unióba. Remélem kibasznak benneteket,minél hamarabb. Mi úgy sem látunk egy fillért sem az uniós pénzekből.
Jakab Ferenc szerint ekkor jön a 4. hullám – „Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai, hogy ezt a járványt leküzdöttük”
@Nessy: tegnap 22:41
Remélem a 4. hullám már lesújt a sok doktorrá avanzsált Szíjjártóra. a dr. kolostormalacra és a többi nagyon okos ,tudálékos fa... fejre.
Jakab Ferenc szerint ekkor jön a 4. hullám – „Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai, hogy ezt a járványt leküzdöttük”
@Pálinkás Pál: tegnap 09:19
A kormány 30.000 halottat vallott be,de szerintem mindenki tudja,hogy ez nem igaz. Igaz,közvetve,de jóval több volt a halottak száma. Gondolj az első hullámnál a 30.000 rehabilitációs ágy felszabadítására. Csupa olyan idős embert dobtak ki,vontak ki az ápolás alól,akiknek lehet,hogy még éveik voltak hátra,csak a demencia, vagy az Altz -Heimer kor miatt már önálló életre alkalmatlanok voltak. A 30.000-ből vajon mennyien vannak ma életben? Az elmaradt egy napos műtétek miatt hány embernek lett szepszise vajon? Az akkor még csak egy napos műtét vajon milyen komplikációkat okoztak? Gondolj a szakorvosi ellátás hónapokig tartó szüneteltetésére. Akik nagyon súlyos betegek voltak,mehettek a sürgősségire, ott ülhettek,feküdhettek órákig és talán egy részük be is került kórházba,de nagyon kevés volt rá az esély. Ráadásul a járvány alatt kórházba kerülni nem volt életbiztosítás. Attól,mert a kormány erről nem beszél,a halottak száma bizony rendesen megugrott az első hullámtól a harmadik hullám végéig.
A bukástól rettegő kormány most készül Magyarország történetének talán legnagyobb lenyúlására - véli a főpolgármester
@Duke Nukem: Szerintem amint megszűnik a km-es TEK-es körgyűrű Orbán körül ezrek kelnek útra,hogy kinyírják a G..it. Szerintem azért nem sikerült eddig,mert túl zárt a védelem körülötte. Hiába írják,hogy bezzeg Amerikában mesterlövészek,orvgyilkosok ezrei vállalkoznak védett személyek kinyírására,de azok a védett személyek nem rettegnek annyira,mint Orbán. Őket csak testőrök védik. A légtérben is cirkál egy-két helikopter,de az orvlövészeket nem tudják elkapni,hisz kevés esély van rá,hogy meg akarják ölni. Itt viszont bár hová is megy,már napokkal előtte minden aknát leforrasztanak,minden házat leellenőriznek és az adott napon se ki se be az ott lakóknak. Szóval itt ha lenne is rá pénz,egyenlőre lehetőség nincs rá.
Gyurcsány visszaszólt Orbánnak: "Tele a gatya"
@simmering73: Az a baj,hogy még több hónap van a szavazásig,de az összefogás kezd szétesni. Jakab a tegnapi Fidesz mellé állással,nálam elvesztette a bizalmam,pedig eddig hittem neki. A párbeszéd állandóan bele köt valamelyik ellenzéki pártba. Márkí-Zay Péter nem áll be az összefogásba,hanem önállóan akar indulni az MMM színeiben. Így nagyon nehéz lesz. Én Hódmezővásárhelyen élek és 2018 óta Márkí-Zay Péterért a tűzbe mentem volna,de mikor megtudtam,hogy indul a Miniszterelnöki,vagy Parlementi képviselői posztért akkor nálam Ő is vesztett. Ráadásul az utóbbi időben csak az országot járja, a város már nem is érdekli,.
Jakab keményen nekiment a kormánynak a Kaleta-ügy miatt: "Ezt a fickót az Orbán-kormány hozatta haza titokban, ahelyett, hogy hagyta volna megrohadni egy dél-amerikai börtönben"
Hidd el,hogy szégyenli is. Tudod az a nagy különbség( Nem vagyok DK-s és MSZP-s sem), hogy Gyurcsánynál egész biztos nem úszta volna meg egy ilyen enyhe büntetéssel. Nagyon jól teszi Jakab,hogy erre felhívja a figyelmet,mert a pedofília minden nációnál bűnnek kell,hogy legyen. A bűnösöket meg meg kell büntetni. Attól,mert Ő Magyarországot képviseli egy olyan országban,mint Peru,attól Ő még egy Magyar politikus és piszkosul nem mindegy. Amennyiben egy noname embernél fedeznek fel egy ilyet,azért az az ember egész biztos,hogy sokkal súlyosabb büntit kapott volna. Ez az enyhe ítélet és az,hogy még suttyomba haza is hozták a jelenlegi Magyar kormány szégyene.
Döbbenetes dolgokról mesélt Gálvölgyi János
Én nagyon szerettem Hofit és Gálvölgyit is nagyon szeretem. Bajor Imrével és Hernádi Judittal közösen forgatott filmjeiket,műsoraikat mindig néztem. Egyik ember magánélete sem érdekel,de ha írnak róluk,akkor lelkük rajta.
Mészáros Lőrinc interjúban tálal ki volt és leendő nejeiről
Nagyon kár volt ezt a címet adni a cikknek. Semmit nem tálalt ki,amit mondott már nem is egyszer megírták.Ráadásul fordítva is adták le az igazságot. Nem a gyerekeinek( is) köszönheti a vagyonát, hanem a gyerekei köszönhetik az apjuknak a saját gazdagodásukat. majd vissza hálálják,amint kiderül,hogy csak a gyerekeinél lévő ingatlanok azok az értékek,amik az övé lehetnek. Orbán bukása után fog kiderülni,hogy abból a sok száz milliárdból mennyi is az Övé.?
Nem nézik ki Mészárosból, hogy saját gondolatai jelentek meg az interjúban – kapott egy kihívást
@csak úgy...: tegnap 19:04
Semmi más kívánság nem volt Lölővel szemben,azon kívül,hogy Felcsúti lakosnak kellett lennie. Az alap elvárások benne vannak,csak rá kell nézni. Legyen elég hülye ahhoz,hogy ne fogja fel,hogy Ő csak egy kesztyűbáb,egy aláíró ember,egy védőpajzs. Orbán csak így tud vagyontalan miniszterelnök lenni. Annak a lehetősége,hogy Mészáros IGEN-t mondjon Fekete- Győr Andrásnak,annyi az esélye,mint egy Orbán- Gyurcsány élő politikai vitának..
Pákh Imre szerint a Munkácsy-gyűjteménye nem eladó, cáfolta Mészáros Lőrincet
Szerintem amennyiben Magyar állampolgár Pákh Imre,addig ne legyen olyan biztos benne,hogy nem eladók a festményei. Egyszerűen hoznak éjszaka egy törvényt és másnap már megy is a kincstári autó az összes cuccért. Én a helyében kivinném ebből az országból és csak kiállításra hoznám haza.
Pákh Imre szerint a Munkácsy-gyűjteménye nem eladó, cáfolta Mészáros Lőrincet
@nemkati: ma 09:25
Szerintem ez az IQ nuku Mészáros azt sem tudja mit érhet egy festmény. Ki zárt,hogy valamennyit is értene hozzá. Gondolom annyit amennyit én. Tudom és ismerem a híres Magyar festőket,de ha nem írják a kép alá,hogy ki festette nem találnám ki. Épp úgy a hamisítványokat sem ismerném fel. Szerintem Ő sem,viszont két-háromszoros túlárazással tovább adná. Természetesen szigorúan csak a kolostormalac engedélyével.
A halálát kívánják az Edda dobosának a hétvégi balesete után
Azért ez érdekes. Egy nagyon jó ismerősömnek a fiát lemeszelték. Ő még csak balesetet sem szenvedett,nem tört össze semmit,csak beleesett a szűrésbe. Ott helyben elvették a jogsiját, 18 hónapra és 180.000 ft a bünti. Azt nem tudom,hogy kell-e újra vizsgáznia? Az,hogy híres ember,ezek szerint csak jelent valamit,mert a jogsiját nem vették el.( Mondjuk én nem ismertem, csak Patakit. Ő sem volt soha a kedvencem,de amit mostanában művel zeneként,az kifejezetten undorító.
Orbán: "Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám"
@csak úgy...: tegnap 22:14

Már pedig úgy néz ki,hogy csupa idiótát választottak maguknak. Mondjuk nem csodálom,mert értelmes ember nem fog nekik trollkodni.
Nem tudják tartani a megbeszélt árakat az építési vállalkozók, akkora a drágulás
@Néro: Hidd el a "nyuggerek" érzik legjobban az inflációt. Persze nem az építkezéseknél,mert nagyon ritka az olyan "Nyugger" ( aki van,az sem Magyar") akik most akarnának már építkezni.
Tíz év alatt ötszörösére nőtt a képviselők alapfizetése
@RonaGyuri: Még most is a nagyobb résznek a 104.000 ft is messzi határnak tűnik.
Tíz év alatt ötszörösére nőtt a képviselők alapfizetése
Az én nyugdíjam 10 év alatt 69.000 ft-ról 80.200 ft-ra nőtt. Ez még a 30%-ot sem éri el,nem,hogy a háromszorosát.. Ezeknek a mocskoknak lopás arányosan már mínuszban kellene,hogy legyen a fizetésük.
Miért nem vállal miniszterelnök-jelölti vitát Orbán Viktor?
Egyszerűen tudja,hogy esélye sem lenne bár milyen kérdésre is válaszolni. Az előre megírt kérdésekben erős,mert ott a választ is megírják neki. Orbánnal bár ki felmosná a padlót,még egy mezei politikus is. Nem kellene hozzá semmilyen politikai ismeret,csak Őszinte kérdések és már is bele zavarodna.
Rusvai Miklós: Akik nincsenek beoltva, veszélyeztetik a beoltottakat is
Nem feltétlen a kevés jelentkező okozza a még be nem oltottak létszámát. Én is regisztráltam már régebben a férjem már több mint egy hónapja. Mikor időpontot akarok kérni kiírja ,hogy nem vagyok regisztrálva. A férjem szombaton vittem be az oltó központba. Ott volt olyan ember,akinek időpontja volt,behívták és mikor bejelentkezett azt mondták neki,hogy Ő már megkapta,miért jött megint? Szerencsétlen hiába mondta,hogy még ez lenne az első és Őt behívták,nem magától ment el,még is elküldték. Ez az egész regisztrációs cirkusz kész káosz. Már akkor is gond volt,mikor regisztrálni akartam. Két napon keresztül óránként próbáltam és állandóan azt írta ki,hogy a weboldal nem érhető el. 2 nap után bele untam és a menyemet kértem meg rá,aki egészségügyben dolgozik. Neki végül szintén többszöri próbálkozásra sikerült engem regisztrálnia,de azóta meg az időpont kérésnél vagyok bajban,mert nem tartja nyilván,hogy már regisztráltam. Ne bennünket szidjanak a beoltottak. Nekik szerencséjük volt,de én az epilepszia miatt csak a Pfízert kaphatom és most volt a városunkban rá lehetőség,de lehetetlen időpontot kérnem.
Vicces jelenetet kaptak le Orbán és Boris Johnson találkozóján – erről beszélgetett a két miniszterelnök
@szegfue: ma09:12
Szerinted ilyen alakra lehetséges egyáltalán öltönyt varrni? Én még nem láttam görbe szárú nadrágot. Ez a kolostormalac úgy nézhet ki egy szál alsógatyában,mint Jabba a Hut, a Csillagok háborúja-ban.
Orbán bezárta a fiát a 2006-os zavargások idején
@magyar1: ma 10:22
Nekem is szimpatikus volt és azóta is az Gyurcsány beismerése. A Kolostormalac úgy nyilatkozott volna a saját kormányáról,hogy loptatok,csaltatok,hazudtatok reggel,délben este. Gyurcsányban legalább volt annyi becsület,hogy saját magát is besorolta a bűnösök közé. Amennyiben annyira súlyosan bűnös lett volna már rég börtönbe csücsülne,hisz Orbán lett volna az első aki előássa a bűnügyeit. Tudjuk is jó,hány pert akasztottak a nyakába,hány vádeljárást indított ellene a Fidesz,de egyet sem sikerült bizonyítani. Ráadásul az EU sem lett az ország ellensége és nem indítottak eljárást az MSZP kormány ellen korrupcióért. ( Pedig tudjuk,hogy akkor sem mind ma született bárány volt kormányon.
Alig tesztelték időseken a kínai vakcinát, de Menczer államtitkár szerint hatásos és biztonságos
Akkor magatoknak miért nem azt adattátok be magatoknak,görény! Persze, a 60 éven felülieknek nyomattátok ész nélkül,pedig maga a kínai prof vallotta be,hogy nem volt tesztelés rá az idősebb korosztálynál.
The Economist: az eddigi koronavírus-halálozási adatoknál háromszor magasabb a valódi szám
Már nálunk is minimum 2x annyian haltak meg a Covid miatti botrányos " válságkezelés miatt,mint azt a hivatalos adatok közlik. Igaz,hogy közvetve,de még is a Covid áldozatai. Gondoljunk csak a tavalyi 30.000 fős rehabilitációs ágy leépítésére. Mennyien is maradhattak életben szakszerű ellátás nélkül? Gondoljunk az elmaradt egy napos műtétekre,amit az egészségügyben dolgozók létszám hiánya és a műszerezettség hiánya okozott. Gondoljunk a megszűnt szakrendelésekre, a körzetorvosok nehezített elérésére. A kései felismerésre a második hullámnál,de főleg a harmadiknál is.
Alázzák Orbán Viktort a "fészbukosok", kár volt feldobnia a magas labdát
Úgy látszik ma a Propellerre vannak ráuszítva a trollok. Részemről el is köszönök,majd ha nem lesz ilyen büdös itt a légkör jövök újra.
Szél Bernadett teljesen kiborult: Müller Cecília egy "orbános propagandainterjút" küldött vissza a halálozási adatok ügyében feltett szakmai kérdésére
Még is mit várt el Nyunyókától? Még felolvasni sem tudja az elé tolt megírt szöveget. Képtelenség lenne tőle egy saját véleményt,vagy igazságot kérdezni. Ennyi erővel egy kóbor kutyától is megkérdezhette volna,hisz az sem adott volna értelmes választ. Kár volt az idejét pocsékolni. A Magyar emberek jó nagy része már a Covid megjelenése utáni 2. 3. hónapban rá jöttek,hogy hazudnak és kavarnak de nagyon.
Jelentősen nőtt a fertőzöttek száma, meghalt 52 beteg, 224-en vannak lélegeztetőgépen
Szerintem csak azért alacsony a szám,mert jóval kevesebb tesztet csinálnak. Most ez az érdek,hogy alacsonyak legyenek a számok,mert jön a Focu EB, és Mészáros szállodáinak is nyitnia kell. Akik megtehetik,hogy oda menjenek,úgy is megkapták már a legjobb és a legbiztonságosabb vakcinát a sok közül. Majd Ősszel,mikor vége a turisztikai szezonnak és a szülők megvették az összes jó drága tankönyvet,majd akkor közlik a valós számokat és lehet októberben még 9 napot rátenni a vészhelyzetre. Még a legegyszerűbb emberek is ki tudták következtetni,hogy mikor mit és miért tesz a kormány. Rohad érdek emberek.