cikicakk55

Meghívták Orbán Viktort a borsodi cigányok, hogy lássa, milyen 22 ezer forintból élni
A néhány száz főből álló falunak a fele gyermek. Talán nem kellene annyi gyermeket csinálni. Több idő és pénz jutna ha inkább dolgoznának. Tisztábbá tehetnék a környezetüket például. Minden esetre a kép alapján nem kifejezetten nélkülöznek.
Meghívták Orbán Viktort a borsodi cigányok, hogy lássa, milyen 22 ezer forintból élni
Még is a legnagyobb részük a Fideszre szavazott. Emlékszem hányan dicsekedtek április 3-án a facebookon,hogy Ők bizony a Fideszre szavaztak,mert kaptak rántott húst és pénzt is.
Orbán Viktor a nyugdíjemelés kapcsán: "Gondoskodunk az idősekről"
A nyugdíjasok több mint 2/3 része nem kapja meg az állítólagos átlag nyugdíjat. Elég sok idős embert ismerek,de talán 5 embernek,ha meghaladja pár ezer forint-al a 100.000 ft-ot. Jaj de szép is lenne tényleg 142.000 ft-ot kapni havonta.
Bemondta a köztévé, hogy a Fideszre kell szavazni vasárnap
Már több,mint 25 éve3 még véletlen sem kattintok Magyar tv csatornára. Főleg nem az M1-re. Én nem utasításra döntök,hanem úgy,amit a szívem diktál. " ORBÁN TAKAROGGGGGGY"
Gyurcsány: sokan mondták, hogy akkor lesz kormányváltás, ha áprilisban havazik
Hódmezővásárhelyen havazott,bár nem tudom milyen csapadék volt konkrétan. A hó nem szokott kopogni a kabátomon és nem gurul a földön. Nem is ez a lényeg,hanem,hogy " Orbán takarodj"
Átlátszó: a legmagasabb részvételt eddig Márki-Zay és Lázár körzetében mérték
Az biztos,hogy itt Hódmezővásárhelyen még soha mióta a rendszerváltás volt,ilyen hosszú sor nem kígyózott az ovoda előtt ahol szavazni kellett. Reménykedem,hogy leváltják a diktátort és a pártját. Mint Polgármesterben MZP-ben csalódtam,de lehet,hogy Parlamenti képviselőnek jobb lesz.
Zelenszkij: Orbán Moszkva felé félúton elhagyhatta az őszinteségét
@Horizont: Mint meg is írtam,szerintem Orbán soha nem is volt üszinte. A 89-es dumája,hogy " Ruszkik haza" és a " Térdre csuhások "is már akkor kamu volt
Zelenszkij: Orbán Moszkva felé félúton elhagyhatta az őszinteségét
Mi Magyarok sokkal hamarabb tudtuk,hogy Orbán soha nem is volt őszinte. A pénz és a hatalom motiválja.
Volt sorban állás, de négyévente egyszer belefér
Én is voltam szavazni már,de 67 éves vagyok és ilyen hosszú sor még sosem volt a szavazásokon. Nagyon remélem,hogy az a rengeteg ember úgy szavazott,hogy végre megszabadulunk a diktátortól.
Deutsch Tamás simán benyomta az unokaöccsét a külügybe – Kiderült, mennyit keresett
@csak úgy...: Szerintem Tompikának sincs igazi diplomája. Neki is úgy vették meg,mivel több év alatt sem tudott elvégezni egy évfolyamot sem.
Orbán az ellenzéki összefogásról: „Mindent kockára tettek, és vasárnap mindent el fognak veszíteni”
@sgl: Ma 8:56
Ráadásul pont a FideSS találta ki,hogy a rémhír terjesztőket meg kell büntetni. Idióta diktátor. Szídja az EU-t,de csak azért,mert egy
csomó pénztől elesett.
Publicus: fej-fej mellett áll a Fidesz és az ellenzéki összefogás
@Eladott Ország: Bár csak igazad lenne! Az egy dolog,hogy itthon fej-fej mellett haladnak és így remény lenne legalább a 2/3 megszűnésére,de ott vannak a határon túli Magyarok,akik bizony mind Orbánékra szavaznak. Remélem ha nyer az ellenzék ezt a szavazási lehetőséget eltörlik.Csak az szavazhasson,aki ide fizet TB-t, adót, nyugdíjat.
A református egyház arra kéri a híveit, hogy szavazzanak a Fideszre
Balogh, te aljas ördög szolgája. Én nem vagyok egyik vallásban sem benne,de a környékemben sok idős ember él és Ők azt mondják,hogy már kedvük sincs templomba járni,mert többet van emlegetve Orbán és a FideSS,mint az Isten. Miért engedik,hogy Isten házában a papok politizáljanak? Hagyják már az embereket békén. Istenbe higgyenek,ne ennek a szélhámosnak.
"Ilyen utolsó, aljas, szenny vezetője rég volt Magyarországnak!" – Szabó Tímea keményen nekiment Orbánnak
@kereső: ma11:36
Ezt a lényt már embernek sem lehet nevezni. Ez már csak egy féreg,egy hernyó,egy parazita,egy vérszívó,egy fertőző minden embert elpusztítani akaró halálos vírus.
"Ilyen utolsó, aljas, szenny vezetője rég volt Magyarországnak!" – Szabó Tímea keményen nekiment Orbánnak
@ESCOBAR: ma: 11:21

Más országokban nem 12 évet bitorolnának az ilyen miniszterelnökök,hanem már a harmadik évben lengedeznének valamelyik lámpavason. Nagyon is jól mondja Tímea! Ez a gazember rendesen belenyúlt az Ukránok életébe és Putyinnak szop már 12 éve.
Levélben "könyörögnek" a fideszes szervezők a lengyeleknek: jöjjenek a Békemenetre, busszal vagy autóval
Azt olvastam,hogy eszük ágában sincs jönni,.Na Kolostormalac,befürdesz. Nem kell a néptől ellopott pénzed már a lengyeleknek sem. Nem sokan lesztek hi-hi-hihi
Putyin teljesen kivan, magából kikelve őrjöng a háború miatt
@Horizont: Szerintem van az a pénz,amiért adnak ki híreket Putyinról és Orbánról is. Főleg így,hogy látják már a seggnyalók is,hogy vesztésre állnak az Isteneik.
Hírszerzési bizottság: valami nagyon nincs rendben Putyinnal, megváltozott a viselkedése
@Horizont: Elég sok magánéleti problémám volt mostanában, Az életkorom miatt már nem szerelmi bánat az ok. Nem sok időm van a géphez ülni,a telefonomon meg nem szeretek írni,mert néha önállósítja magát. Nem azt írja be amit én akarok,és fene nagy baromságok jönnek ki a végén.
Szijjártó: Magyarország szerepet vállal a humanitárius katasztrófa enyhítésében
Ugyan már Kakadú! Te magad a saját pénzedből hány kiló cukrot, lisztet, stb küldtél? Te a saját házadba hány menekültet fogadsz be? A közelükben nem mérték menni. Majd a földbe taposott, általatok adócsalónak kikiálltott Iványi Gábor és csapata segít rajtuk. Még Te villogsz mint a Magyar jótékonyság egyik vezére, addig a civilek és sok önkéntes a saját pénzükből vesznek ételt és egyéb segítséget. Nagyon sajnálom az Ukrán embereket, de Ők mennyivel jobb emberek, mint az a sok ezer szintén háború elől menekülő ember akiket 2015 - ben nem, hogy nem segítettétek Őket, de direkt kínoztátok is. Nem az Ukránokon való segítséggel van bajom, csak nem értem mi a különbség a menekült és a menekült közt?
Hírszerzési bizottság: valami nagyon nincs rendben Putyinnal, megváltozott a viselkedése
@Horizont: szerintem ez a " Németh István egyszerűen nem normális, vagy a csuti valamelyik seggnyalója álnéven. Normális ember nem tartja Putyint beszámíthatónak.
Hírszerzési bizottság: valami nagyon nincs rendben Putyinnal, megváltozott a viselkedése
@Eladott Ország: Ugyan az történt vele, mint Orbánnal 12 éve. Elvette az eszét a hatalom. A pénz már nem boldogítja, hisz ha 500 éves koráig élne akkor is bőven jól élhetne. A hatalmát félti. A csuti is a hatalom mániájába zakkant bele. Még egyetlen diktátor sem élte túl saját hatalmát. Mind a kettőt kényszerzubbonyba kellene összezárni közös cellába.
Tíz szavazóból hat nem támogatná Joe Biden elnököt, ha ma lenne a 2024-es elnökválasztás
Ha összeakarnánk foglalni röviden a mondani való lényeget, akkor egy lépésre vannak attól ,hogy széttapossák Őket mint egy rakás férget.
Orbán Viktor üzent az ellenzéknek: "kerékkötők, károgók, hátráltatók, országrombolók mindig voltak, de az ő nevükre senki sem emlékszik"
Bezzeg a tiedre mindenki emlékezni, fog,pedig Pedig szerinted és a talpnyalóid szerint te vagy a második Teréz anya. Te az éhezők megmentője, Fagyoskodó gyermekek re bundát és drága prémet osztogató jó ember vagy, Mindenedet odaadnád a nyomorgóknak,az éhezőknek a betegeknek,aztán felébredsz és rá jössz, Hogy bilibe lóg a kezed. bilibe lóg s kezed.
„A most vasárnapi” választáson a Fideszre voksolna minden második szavazó
Aztán meg felébrednének,hogy a bilibe lóg a kezük. Nincs itt az országban már csak olyan Fidesz szavazó,akiknek direkt haszna van belőlük,vagy éppen nélkülük is jól elvannak,de Ők nem biztos,hogy szavaznak. Orbánnak a Határon túli 1,5 Magyar a legbiztosabb választója. A többi a kamu pártok, a csalások, a zsarolások és a megfélemlítések eredménye lehet. 12 év alatt szétlopta az országot. A segghülye szomszédjából Magyarország leggazdagabb emberét hozta ki.bár ezt mindenki tudja,hogy ha szorul a hurok a nyakán mindent vissza vesz Lölőtöl. Andit nem,de az a házasság addig is fog " boldog lenni.
Márki-Zayt ismét elővette az „antiszemita, homofób, meleg, zsidó” kártyát, és reagált az antiszemita vádakra is
@fergeteg: Sajnos nem! Ő aki 3 éve egyfolytában a kormányt szidja a korrupció és a sógor koma jóbarát helyztebe hozásáért,ugyan ezt csinálja most Hódmezővásárhelyen. Korrupt módon a haveri,rokoni cégekhez szervezte ki a gyeremk, és szociális étkeztetést egy Pest Megyei cégnek,akiknek a vezetője,igazgatója,tulajdonosa egy igen csak közeli jó barát,aki jobboldali,de keményen. A szemétszállítást is kiszervezte,pedig eddig semmi baj nem volt velük,de most egy közeli rokon Bács-Kiskun Megyéből igazgatja a szemétszállítást,sok bosszúságot okozva ezzel a lakosságnak. Egy teljesen tökéletes belvárosi forgalmas utcát feltúratott,mert a sógora ötlete volt,hogy az alapból is szűk egyirányú utcából még két oldalról elvegyenek 1,5 métert,mert oda facsemetéket akarnak ültetni. Rengeteg sokkal rosszabb állapotú út van a városba,amire jobban ráférne a felújítás. Sorolhatnám tovább a korrupt dolgait,de az agy mosott Márkistáknak nem jut el az agyukig. 1 éve semmit nem csinál,mint Polgármester. A helyettese a 3 hónapja felbukkant elég zűrös előélettel rendelkező Szabó János most a Polgármester,de senki nem választotta le,? Márki meg nem mond le,pedig egy seggel két lovat megülni lehetetlen.
Áder János üzent: „Emberek, térjetek már észhez!”
Egy Köztársasági elnök nem lehet ennyire gyenge logikával eleresztve. Az a baj,hogy a népet meghülyítették a vakcinák körüli huza -vonával. Az egyik orvos javasolja,a másik ellenzi. Nyunyoka egyik pillanatban A maszkot mindenkire a mások pillanatban már a maszk is káros. Aztán jöttek a sorban a jobbnál jobb vakcinák és már annyi vakcina volt,,hogy melyik a jobb,melyiket adassuk be. És mi nem tudtunk,mert hiteles virológusok,híres kínai orvosok egymásnak ellentétesen nyilatkoztak. melyiket adassuk be. Közben persze jöttek a nagyon okosok,akik szerint az ember úgv van megalkotva,,hogy legyőzi a számára mérgező vírusokat,baktériumokat,csak ahhoz olyan életmódot kell élni.Persze azt nem tették hozzá,hogy ahhoz legalább havi 2, millió forintot kellene keresni. Politikát csináltak a Covidból. Piszkosul nem érdekli Őket ,mennyi emberhal meg,,lényeg,hogy mi megkapjuk az ingyen( szinte ingyen a nyugati vakcinákat..Mi megvesszük a Kínaiaktól a szerintük is semmire nem jó vakcinákat,aztán elajándékozzuk. Teljesen megkavarják az embereket,mert senki nem tudja mi lenne a jó,melyiket kellene válaszaim,mennyire veszélyes a vírus. Az biztos,hogy a foci eb, a előválqsztásokmiatti több százezer ember fel maszkban fle nem, a vadászkiállítás mind mind terjeszti a vírust.
Kövér Lászó: Márki-Zay bolond
Nagyon utálom Kövér Ficsúrt,épp úgy,mint a többi kollégiumi társát,de most az egyszer igaza van. Márki -Zay nál is erősen hibádzik valami. Már kez Ő is 3 méterrel a föld felett lebegni, az állandó egyes szám első személytől ( megoldom,én vagyok a legalkalmasabb, én ismerem a legjobban az a politikát amit Amerika is csinál, Én fogom az országot úgy képviselni,hogy mindenkinek a hazája legyen,aki itt született. Stb. Azt már egy éve elfelejtette,hogy Ő még egyenlőre Hódmezővásárhely Polgármestere és még nem Miniszterelnök,csak jelölt. A város számára már nem létezik,nem is érdekli. Már több mint egy éve az állandó lakcíme is Budapesten van. Miért nem mond le? Ja persze,a havi egy milla azért az jól jön.
Kövér Lászó: Márki-Zay bolond
@Peller Anikó: A Tourette szindrómások két tik közt azonban teljesen normálisak. Persze itt is vannak súlyossági fokok. Vannak akiknek nap 6-7 tikjük van és vannak akik szinte folyamatosan tikkelnek. Ettől függetlenül Ők tisztán gondolkoznak, Orbánnál legalább is 1000x több eszük van. A kórházban ahol dolgoztam volt egy Tourett szindrómás doktornő. Ő szerencsére nem káromkodott váratlanul,inkább hitelen kimeresztette a szemét,mint ha meglátott volna valamit,de csak pár pillanatig tartott. Kb 2 hét alatt megszoktuk,mert egyébként egy nagyon kedves,becsületes, empatikus doktornő volt.Addigtológiai osztályon volt orvos,ahol tényleg szükség van az orvos türelmére és megértésére.