cikicakk55

Összegyűjtötték Orbán Viktor 200 hazugságát
@rokker33: ma 08:38

nem,nem hazudik az ellenzék. Bár mit is mondanak hitelesen,dokumentumokkal tudják alátámasztani. Egy szóval nem mondom,hogy Gyurcsány 8 évében nem volt hazugság,de azok első áldozó szűz lányok voltak Orbánhoz lépest.A politika különben is arról szól,hogy hazudni kell,ha nem áll jól a széna. Orbán mindenben hazudik és ezt tudja egész Európa,egész Magyarország,sőt szerintem az egész világ. 30 éve még össze keverték Budapestet Bukaresttel. Ma már mindenki tudja,hogy innen indul minden,innen iddul a harag, a gyűlölet, a népek szétszakítása, a családok összeugrasztása. Azt nem értem,hogy nagyon sok Miniszterelnök sokkal kevesebb bukással és hazugsággal önként lemondott,mert nem akarta,hogy állandóan az Ő hazugságai legyenek a címoldalon. Orbán milliárdokat költ a biztonságára. Ha megy valahova 2-3 kilométeres körzetben elkerítik a forgalmat. Hermetikusan élő emberekkel építenek köré védő bástyát. Kinek van szüksége ekkora védelemre? Csak is annak,akire az Ország legnagyobb része haragszik. Tudják nagyon jól,hogy egy elmebetegnek ha lenne rá lehetősége már rég kilőtte volna. Na ezért kell a golyó álló mellény, a Kossuth rádió biztonságos kiürítése még ott tartózkodik. Nem mer emberek közé menni. Már fél mindenkitől,mert annyi bűnt követtek el,hogy a legjobban hitt barát is támadhat. ezért kell ez a rengeteg pénz,mert egyre többe kerül az életben tartása. Minden esetre én bízom benne,hogy a nép végre felébred és sok szentfazélk végre észre veszi,hogy a papok is palira veszik Őket. Én örülnék,ha Csaucseszkú után Ő lenne a következő,de túl sok pénz vitt ki az országból és az a pénz nagyon kellene egy új orszőág felépítésére. Nyugodjatok meg,több kamionnal érkeznének vissza a pénzek és az elég lenne az egészségügy,az oktatás, a létminimum élők támogatására, a vírus miatt munka nélkül maradt emberek támogatására. Annyit loptak,hogy egy teljesen új Magyarországot fel lehetne építeni belőle.Most nehéz a plgári engedetlenség,de ha afoci miatt kinyitnak,akkor a...
A DK magyarázatot követel, hogy Orbán "hobbija" miatt jelentették-e be a nyitást
@justhpeter: Szerintem minden Magyar ember,akinek még nem mosták át az agyát tudja,hogy a foci miatt lett a nyitás. Sőt! Szerintem az összes Fideszes is tudja,csak Ők nem szólhatnak. Remélem minden Fideszesnek kötelező lesz elmenni a meccsre.Az ellenzéknek meg ha van egy csepp esze nem vesz jegyet. Fertőzzék már le egymást. Felháborító,hogy a Fideszeseket még a vírus is elkerüli.
Már 63 egészségügyi dolgozó halt bele a koronavírus-fertőzésbe Magyarországon
Nagyon szomorú ez! Amikor egy rendőrt munkája közben lelőnek,vagy bár milyen baleset éri és bele hal,vagy egy katonát akit az ellenség lelő,azt hősi halottnak nyilvánítják. Az özvegy, a család komoly kártérítést kap és az állam a temetést is fizeti. Kíváncsi lennék ezeknek az Orvosoknak,Nővéreknek, ápolóknak, és ki tudja még kiket takar az EÜ név, vajon mivel segíti a családot az állam? kapnak-e majd valami megbecsülést,ha vége lesz a járványnak? Kapnak-e most valami segítséget,mikor a család váratlan magára maradt?
Szijjártóék bekérették a német nagykövetség ügyvivőjét Petry Zsolt kirúgása miatt
Pont Szíjjártó beszél szólás szabadságról? Itt csak a pórnépnek van még lehetősége bár mit is mondani,mert úgy vannak vele,hogy mi nem tudunk nekik ártani. Ám egy közügyekkel foglalkozótól már nem tűrik,hogy mást mondjon,mint amit a csuti akar. Ott már megy a megtorlás. Még nem lövik a Dunába,még nem viszi el a Fekete autó, de lassan közeledünk arra felé. Ma még csak pszichológiai gyilkosságokat követnek el azokkal szemben,akik ki mernek állni a véleményük mellett,ráadásul nem is egyek a sok közül. Na nekik már a családjuk,munkahelyük elvesztése, súlyos anyagi károk érhetik tiszta véletlenül.
Müller: meghalt egy 8 hónapos, koronavírusos baba Magyarországon
Jaj Nyunyóka! Menj már nyugdíjba,vagy bár hová,csak ne mássz naponta az ember képébe. Direkt nem nézem a tévét,mert ott bár mikor felbukkanhatsz,de már a neten sem vagyok biztonságba. Nem hazudtál még épp eleget? Az egész biztos,hogy nem a kormány és a Fidesz szorgos kezeinek köszönhető a beoltottak száma. Sokkal inkább a holtfáradt orvosoké és nővéreké. Minden esetre nem kellene dicsekedni a 2,5 millió beoltottal,mert az első oltás még semmi. Majd ha mind a kettőt megkapták. Azt meg épp csak 1 millió ember kapta meg. A virológusok szerint a nyájimmunitáshoz a lakosság 70% nál beoltottnak kell lennie,mind a kettővel. Na az van még rohadt messze,ráadásul majd kiderül addigra,hogy melyik vakcina is szenteltvíz a vírusnak.
Megszólalt Müller Cecília az Astra Zeneca-ügyben: Ha az Európai Gyógyszerügynökség állást foglal, arra a magyar hatóságok is reagálni fognak
@Klubtag: Sajnos így utólag már teljesen mindegy milyen eszközökkel lett meg a 2/3. Minden esetre emlékszem,hogy a Fidesz 51% volt,az ellenzéki pártok 49%. Ez bár mennyire is számolom épp csak a fele. Semmi esetre sem 2/3. Sajnos a Fidesz matek más,mint amit mi tanultunk az iskolában. Az biztos,ha csak 50 - 50% lenne a Fidesz és az ellenzék,akkor fele ennyi mocskot nem tudtak volna ránk sózni az utóbbi 11 év alatt. Ráadásul nem lenne 22.000 halottja a vírusnak az országban.
Hello, Dictator! – ebben a filmben magyarázzák el Nyugat-Európának Orbán rendszerét – Itt a videó magyar felirattal!
@Nyírfa: Olvasni kell. Alatta ott van Magyarul. Sajnos soknál nem lehet érteni mit mond például Karácsony Gergely,mert a Német szöveg elnyomja. A többi rész feliratozva van. Jó hosszú,de tanulságos film. Mondjuk az Unióra nézve elég lejárató,de legalább most már tudjuk miért halad minden ilyen lassan. Nekik van idejük.
Kiderült, milyen vakcinákat adunk Csehországnak
@division: Akkor félre értettem a hozzászólásod." Nejem 3 napig izomfájdalmakkal küzdött, fájt a karja a Pfizer után, elmúlt. Más egyebet nem igazán tapasztalsz a többi oltástól sem, max, némi kis hőemelkedést, de ez sem törvényszerű." Ezt értettem úgy,hogy a feleséged több oltást is kapott.
Pataky Attila akkorát csalódott egyszer, hogy vastagbélrákja lett
Nem tudom sajnálni. Az a "nem élt jól" a 80-as években az az Ő hibája is volt. Akkor még lehetett dolgozni,munka is volt bőven.Talán ha nem egyből a zenélésből akart volna megélni,akkor nem élt volna nehezen. Amúgy a " nehezen élés " nála egészen mást jelent,mint mondjuk ma a létminimum alatt élőknél.
Ráküldték a fideszes lapokat az elhunyt DK-s képviselő halálhírére
@Gyurka80: Konkrétumokat is tudok,csak sajnos meg van tiltva az egészségügyi dolgozóknak,hogy beszéljenek róla. Így ha akarod elhiszed,ha akarod nem. Én nagyon hiszek annak akitől tudom.
Három pénisszel született egy kisfiú, döbbenten pislognak a világ orvosai
@Yoda69: Ezeknek mindenről az ugrik be! Bár milyen cikk,vagy hír,nekik egyből Gyurcsánysorosmigránsokbrüsszel. de főleg Gyurcsány. Én azon röhögök,hogy ezek az agyatlanok azt hiszik,hogy aki nem csípi Orbánt és náci fajtársait,azok mind Gyurcsány emberei. Garantálom,hogy Magyarország legalább 20%-ban nem Gyurcsány párt,de nem is Fideszes. Sőt egyik pártot sem képviselik.
Észak-Korea a Covid miatt nem engedi a sportolóit az olimpiára
Ez Magyarra lefordítva azt jelenti,hogy ez a nárcisztikus idióta annyira fél a vírustól,hogy mindent bezárat,mindenkit ki tilt az utcákról,neki is csak steril ruhába csavart emberek vihetik be a kaviárt. Mi vagyunk a második ország ahol ennyire idióta a vezetés. Nálunk annyival különb a főni,hogy a focit beengedi ha bele döglik az ország akkor is.
Direkt36: Kínai hitelből és kínai céggel építene kínai egyetemet a magyar kormány Budapesten
Mind ezt az egészet az alatt találták ki és írták alá,miközben itthon tombol a 3.hullám,naponta több mint 200 beteg hal meg, kb 300.000 magyar embernek nincs munkája,sőt semmi bevétele. Eddig azt szajkózta Orbán,hogy a Külföldi vállalkozások teremtenek a Magyaroknak munka lehetőséget. Nos itt egyetlen magyar sem fog dolgozni,bár ahogy én ismerem a Kínai béreket nem is sokat veszítenek. Tulajdon kép Magyarország teljesen ingyen ad egy hatalmas területet az országból,azért,hogy a kínaiak itt tanulhassanak, majd itt alapíthassanak családot,majd itt dolgozhassanak. Lassan ki lehet írni a határra,hogy Kinahung.
Mindjárt megvan a 2,5 millió beoltott, közben azonban 22 ezer életet követelt eddig a vírus
Mint ha arról áradoztak volna,hogy hétvégére meg lesz mind a 2,5 millió ember oltása. Ehhez képest még mindig hiányzik ( Fideszes matek) majd 8000 ember. Ráadásul csak cirka 1,2 millió ember kapta meg mind a két oltást már. Mind e közben az első vakcinák óta megjelent az Angol mutáns, a Dél Afrikai mutáns és kb 1 hete a Brazil mutáns is. Orbán szerint és Szíjjártó szerint, (akik mint tudjuk doktoranduszok is,sőt Virológus és Infectológusok is) bár a fasorban sem volt még az utolsó 3 vírus mikor kifejlesztették a Kínaiak és az oroszok az első védőoltásokat. ettől függetlenül véd minden ellen,még a szájpenész ellen is. Sajnos az agyhalál ellen nem véd,viszont biztosítja a Fideszeseket,hogy az agyhalál után is van élet.
Kiderült, milyen vakcinákat adunk Csehországnak
@division: árinis 4 21:33

Hány vakcinát kapott a feleséged? A pfízertől 2-3 napig fájta a karja,de a többitől sem volt semmi baja. Ő is olyan,mint Orbán? Február elején felvette a Pfízert,majd márciusban lejött két fénykép,ahol az egyik szerint Orbán felveszi a kínai vakcinát a jobb karjába,majd még az nap jön a másik kép,hogy Orbán felveszi a Kínai vakcinát a bal karjába. Remélem túl adagolták a zsírdisznót.
Kiderült, milyen vakcinákat adunk Csehországnak
@lampa laz: Április 4 20:31

Megértelek,hisz te ki vagy téve a fertőzésnek. Én nyugdíjas vagyok,ritkán mozdulok ki itthonról,bár heti 3-4 alkalommal el kell mennem ( bolt,bank,posta,gyógyszertár, stb) igyekszem úgy megoldani,hogy a csekkeket összegyűjtöm, a boltba mindent megveszek legalább egy hétre és csak az egy sarokra lévő kenyereshez kell mennem 2 naponta. A fiam Covid osztályon dolgozik,így napra kész vagyok a járványról és teljesen megértem,hogy a sok rossz közül az egyiket ki kell választanod. Tudod ha nem oltatod be magad,akkor könnyen a munkahelyed is ellened fordulhat. Most tényleg csak drukkolok,hogy ne legyen mellékhatása, ne kapd el a mutánst( állítólag az ellen nem véd). Sok szerencsét és reményt kívánok.
Ráküldték a fideszes lapokat az elhunyt DK-s képviselő halálhírére
@Gyurka80: Április 4 12:37

Tudod milyen sokan meghaltak azok közül akik már megkapták a vakcinát? Sajnos az orvosok nem mondhatják el,de szinte mindenkinek van orvos,vagy ápoló( nő) barátja,barátnője, rokona, akik szúk körben elmondhatják és el is mondják. Nem kell itt politikai bakit kreálni egy ember halálából. A többi halottról miért nem írnak,akik már mind a két vakcinát megkapták,még is meghaltak?
Pataky Attila akkorát csalódott egyszer, hogy vastagbélrákja lett
@division: Igen,ebben igaza van,de hidd el,hogy kizárt nála,hogy egy csalódás miatt vastagbél rákja legyen.A sok stressz bizony segít a rák kialakulásában,sőt a már meglévő rákot is befolyásolja a rossz irányba,de egyetlen csalódás azért még nem okoz rákot. Gondolj bele,neki milyen élete volt. Soha nem éhezett,nem voltak rezsi gondjai. Híres volt.Két végén égette a gyertyát. A pia, a narkó, az állandó éjszakázás,a rendszertelen és káros ételek bevitele inkább okozta mint a barát hátba támadása.
Ráküldték a fideszes lapokat az elhunyt DK-s képviselő halálhírére
Undorító már amit művel a Fidesz. Egy ember halálából politikát kreálni a legaljasabb tett? A Fideszes elhunytak is oltás ellenesek voltak? Az eszébe sem jut a csutinak,hogy sok ember azért halt meg,mert pont az oltóközpontban való várakozás közben kapja el a vírust? Esetleg az is eszébe juthatna,hogy a miatta az Egészségügyet elhagyó 5500 dolgozó hiányzik és azért hullanak az emberek?
Súlyos sérülést szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott egyik kulcsembere
Nem gond,majd Orbán küldi neki a 300%-os táppénzt. Kulcsember!!! Van egyáltalán olyan zár amelyikbe ezek a kulcsok bele mennek?
Beérte a Jobbik a DK-t és a Momentumot
Hajrá ellenzék. Irtástok ki az összes mocskot,de előtte vegyétek vissza tőlük az ellopott milliárdokat. Utána engedjétek Őket szabadon be a nép közé. Majd a több mint 20.000 halott hozzátartozói és a 11 év alatt a kormány mocskos döntései és az egészségügy szétrohasztása miatt meghalt,öngyilkos emberek hozzátartozói helyre teszik őket. Mondjuk csak a fejüket tekerik a seggük felé.
Lázadnak Pikó ellen a háziorvosok! A polgármester megfenyegette az orvosokat. Óriási a botrány
@gina: Hagy a fenébe ezt a Román trollt. Látod milyen jól el van a fajtársaival. Totál szétcseszték a propeller húsvéti hangulatát.Én mindegyik ilyen orbánc trollon átgörgetek. Szerencsére a nevüket sem kell elolvasni,már kép alapján látom,hogy itt a szemét az út.
Baranyi Krisztina csalódott, mert ledöntötték a BLM-szobrot
@voltmárjobbis: április 2. 21:27

A rendőrök pont azért voltak ott,nehogy megzavarja valaki a szobordöntögető nácikat. Kellenek a csuti bukása után a parlament megtámadásához.
Pataky Attila akkorát csalódott egyszer, hogy vastagbélrákja lett
Atya világ! Ezek szerint a Magyar emberek 90%-ban vastagbélrákban fognak elhunyni. Te ütődött!!! Tudsz olyan emberről,aki egész életében egyszer sem csalódott? Nem csak a barátok tudnak csalódást okozni,de a férjek,feleségek,anyák,apák,gyerekek,sőt még az orvosaink is.Én most 66 éves vagyok,szerintem a te felfogásod szerint én már legalább 20 éve nem is élek. Totál szétmosták az agyadat az ufók!
Kiderült, milyen vakcinákat adunk Csehországnak
@lampa laz: Ma 08:13

Nekem is a kínait akarták beadni 3 hete,pedig nem is regisztráltam. Nem vagyok vakcina ellenes,sőt mielőbb szeretném megkapni,de inkább azt,amelyiket már az EU is elfogadta és nem a külügy-miniszterünk - szakértette meg,hanem egy nem megvásárolt tényleg orvosként dolgozó virológus. Maga a kínai professzor vallotta be,hogy 60 éven felülieknél és 10 éven aluliaknál nem tesztelték. Igaz,szegény egy héttel a megosztott videója után kizuhant egy toronyház fene tudja hányadik emeletéről. Nem a Magyar híroldalakról tudom. Na én ezért nem kértem a vakcinát,mivel közölték,hogy a kínait kapnám. 66 éves vagyok.
Orbán szerint jó eséllyel egy-két napon belül meglesz a 2,5 milliomodik beoltott is
Olvastam reggel a telexen. Ott azt is írták,hogy korán hajnalban,meglepetés szerűen csapott le az oltóanyag központra. A saját maga vezette fekete furgonjában. Némi kis huza-vona után beengedték. Na persze,véletlenül. Gondolom senkinek nem tűnt fel a kb 20 gépjárműből álló konvoj. Orbán még a wc-re is a TEK-el jár. Most tök magányosan,neki indul a pesti éjszakának és teljesen váratlanul. Na akik ezt el is hiszik,azok vagy nem itt élnek,vagy totál szét mosták az agyukat.