cikicakk55

Lázár János: "Az irányt tekintve orbánabb vagyok Orbánnál…"
A olegnagyobbatt,mi Hódmezővásárhelyen élő emberek csalódtunk benne. Kezdő Polgármesterként még köszönt az embereknek,igaz nem előre,még a nőknek sem. Aztán mikor a köpcös kiemelte szinte egyik pillanatról a másikra szinte ellensége lett a városunk lakóinak. Érdekes,hogy még itt élt,semmit nem tudtunk a hátsó mesterkedéseiről,ám amint Budapestre került egyre jobban És egyre gyorsabban derültek ki a disznóságai. Annyira hihetetlen volt eleinte,de gyorsan rájöttünk,hogy Ő egy róka. Úgy is hívják itt a mai napig,hogy a rókaképű,
A vendéglátóhelyek üzemeltetőinek és tulajdonosainak türelmét és együttműködését kérte az operatív törzs
Na persze Nyunyóka! Amennyiben minden vendéglátó hely vezetői és dolgozói is megkapnák úgy a fizetésük 80%-át az államtól,mint a többi unios országban,akkor egész biztos nem próbálnának törvényt szegni. Miért nem segítetek annak a 300.000 munkáját elveszett embernek,akik már a tavaszi járványkor elveszítették a megtakarításukat,már ha volt nekik. Minden ország meg tudja tenni,még a csóró Bulgária is. Nálunk nincs rá keret,mert kell a Stadionokra, a botlábú focistákra, a Béka meneteseknek, a határon túli magyaroknak. Nyunyóka! Olyan okos vagy! Hassál már a vezérre,hogy adjon pénzt az embereknek,ha már nem dolgozhatnak és akkor nyugton maradnak. Nem hal bele Lölőke és a többi tolvaj sem,ha a havi jövedelmük 5% részét a járvány idején elvesztik. Sok lábon élnek. Más honnan majd befolyik az elveszett összeg.
Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat állítja a CÖF
Basszus ti a saját állampolgáraitokat sem hallgatjátok meg.Sőt még el is hallgattatjátok,aki szólni mer ellenetek. Hagyjátok már végre békén azt a 93 éves öregembert. Az valamikor a Fidesz legmocskosabb tagjait támogatta,akkor bezzeg jó volt a pénze. Ma a zsebcézár vályogvető lenne Felcsúton,ha nincs Soros. A barátai meg mind már süllyesztőben lennének. Miből loptatok volna ezer milliárdokat,ha nem ad pénzt az EU. nem soros veszi el a pénzt a magyar emberektől,hanem ez a mocskos kormány,akik ti vagytok már 10.éve. Remélem mielőbb eltakarodtok ,be a helyetekre valamelyik börtönbe.
Így reagált a Fidesz arra, hogy az ellenzéki pártok vizsgálóbizottságok létrehozását kezdeményezik
Nahát! Tarol a vírus a Parlamentben? Ennyire sok a beteg képviselő,hogy csak lézengenek abban a bazi nagy teremben? Most amikor az egészségügyi dolgozók a belüket kidolgozzák, a mentősök naponta az életüket kockáztatják,Ők be sem mennek a munkahelyükre. Nem tilos,csak maszkot kell használni. Őket is ki kellene penderíteni,mint azt a cirka 300.000 embert akik elveszítették a munkájukat a vírusjárvány miatt, és azt a sok kisvállalkozót akik kénytelenek voltak lehúzni a rolót. Bezzeg Lölőke,Vejkó és Rühellke cégeit támogatja pár milliárddal az állam. Rohadjatok meg naplopók.
Új tévécsatornát indít Hajdú Péter és Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége
@Nessy: Nekem sem az jut eszembe reggelente,hogy "jaj de jó! Mindjárt bekapcsolom a tv-t és Heuréka,már jó is a kedvem.! Lótúrót. Az ilyen szenny csatornáktól még inkább el megy az életkedvem. Nyugdíjas vagyok és még sem azzal kezdem a napot,hogy távkapcsolóért nyúlok. Takarítás,mosás, gondolkozás,hogy most vegyek-e húst hétvégére,vagy fizessem inkább be a gázszámlát? Melyik gyógyszerünket ne váltsam ki,mert egy heti kaja pénz az ára? Na ezeken a gondokon piszkosul nem segít semmilyen vidám jóreggelt műsor. Persze,ha a nyugdíjam annyi lenne,mint az Ő fizetésüknek a fwele, engem sem aggasztana semmi,bár akkor sem ezeket a szenny kanálisokat nézném.
Durván kiakadt Rubint Réka: "Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember?"
Valamikor olvasgattam a " Blikk" nevű újságot (online) szinte naponta volt róluk valami cikk. Természetesen Ők maguk által kierőszakolt cikkek voltak. Aztán panaszkodtak,hogy a Facebookon mennyire bántják őket. Már csak azért is benéztem a facebookra és alig találtam negatív beszólást. Be is írtam a "Blikkbe," hogy nem olyan sok azért a kritizáló. Akkor tudtam meg,hogy kifejezetten fizetnek moderátorokat,akik törlik azokat a véleményeket,amelyek nem pozitív a számukra. Hová lettek a moderátoraik? megcsömörlöttek? Nem csodálom,attól az öntömjénezéstől amit ezek levágtak,még Teréz anya is kiborult volna. Norbika a fene nagy tudásával,orvosi tanácsival,örüljön,hogy nem börtönbe csücsül,mert nem oszthatná az észt a cukorbetegeknek. Arra viszont nem volt rest,hogy a szívműtétje után " húsevő baktériumot" vizionáljon magának és ecsetelje a szenvedéseit,még a "B" neje egy szál cipőfűzőbe tekerve vonaglott apácska firrsen műtott mellkasán,miközben szegény Norbit ugye ette a húsevő baktérium. Ez a bunkó legalább olvasott volna arról,hogy mi is az? A kórházat lezárták volna,ha ott húsevő baktérium üti fel a fejét,nem,hogy egy egész fotós brigád vakuzhatott volna ott.
Hollik: a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott
Már megint a kavarás a Fidesztől. Be is jelentette a Pfiezer cég,hogy csak egy hetet lassult a vakcina gyártás,mert bővítik az üzemet,hogy utána már naponta 2x annyi biztonságos vakcinát gyáthassanak. nem hiszem el,hogy Merkell ilyet mondott,de ha tényleg ezt mondta,akkor adassa be Ő magának és azoknak a Német embereknek akik hisznek az Oroszok dokumentum nélküli vakcinájában. Magyarország egyenlőre még Unios tagország,így nekünk olyan oltóanyagot szabadna használni amit az Unio ellenőrzött és hatásosnak is tartott. Az orsoz 50-70% biztonságot nyújtó ( de a mellékhatásokat még nem kivizsgált) termékét meg használja a Fidesz - KDNP. Bízzanak benne,hogy Isten megsegíti őket.
Kásler nagyon reméli, hogy alábbhagy a vakcinaválogatósdi a magyaroknál
Akkor oltasd be magad vén mocskos az Orosz,vagy a Kínai vakcinával. Nem válogatnak a Magyar emberek,csak élni szeretnének. Mindenki jobban hisz az Europa Unió által engedélyezett vakcinákba,mint az Orosz,vagy a Kínai dokumentumok nélküli löttyökben. Tudjuk,hogy spórolni akar az állam,túl sok a nyugdíjas és a nem nyugdíjas de rokkant ember,akiknek fizetni kell ha teszik a kormánynak ha nem. Megoldásként ugye itt az eszement járványügyi törvény,ami kapkodásból és megfontolatlanságból született baromságok halmaza de lényeg,hogy hullanak az alapbetegségben szenvedők rendesen. Pár stadion árást kihoztátok a meghalt emberek nyugdíjából,de ugye kell az orosz és kínai vakcina is ahhoz,hogy aki túlélte a korona vírust,az legalább a vakcinától hulljon el. Nem hülyék az emberek. Csernobil óta tudjuk,hogy az oroszok hazudnak,titkolóznak. Kínai cuccokból amik egyszer használatos vacakok,meg tele az ország.
Schmuck: hamis képet láttat a kormány a bérhelyzetről
Minden túlságosan is hamis amit a kormány próbál elhitetni az emberekkel. Nem tudom,hogy van-e olyan aki ezt el is hiszi? Szerintem Ők maguk is tudják,hogy messze nincs annyi az átlagkereset,de mikor a Fidesz vezérkar havi több milliót vág zsebre, és a kisvárosok munkásai max 140-160.000 ft-ot visznek haza,akkor úgy könnyű kihozni ezt az átlagot. Nem kellene ilyen statisztikát csinálni. Ki kellene venni a politikusokat és a 100 leggazdagabb Magyart az átlagolásból. Csak a ténylegesen munkájukat végző embereket kellene bele venni ezekbe a felmérésekbe. Egyből kiderülne,hogy messze van az átlag a valóságtól. Ugyan így a Magyar átlag nyugdíjak is messze nem 148.000 ft. De jó is lenne ha ennyi lenne a nyugdíjam egy ledolgozott élet után. Sajnos még a 100.000-től is jóval messzebb van és a városunkban élő nyugdíjasok legnagyobb részének is. Inkább a 80-90.000-hez közeli nyugdíjak vannak,még csak a gyógyszereinkér,amelyek ugyan azok,mint két évvel ezelőtt voltak,most 27.500 ft a + amivel többet kellene költenem,de sajnos vagy eszünk,vagy gyógyszert szedünk. Próbáljuk a középutat megtalálni,de nagyon nehéz.
Ezek az államtitkárok kaptak milliós prémiumokat 2020-ban
@Eladott Ország: Nincs valami jókedve,de mikor megnézem azokat a képeket amiket te felraksz,még is csak nevethetnékem támad. Lementettem már eddig is ami nagyon tetszett,de továbbra is lementem,mert néha jól esik őket nézegetni,mikor sorra jönnek a hétköznapi csapások.
Ezek az államtitkárok kaptak milliós prémiumokat 2020-ban
@Eladott Ország: Ez piszok jó! Rezsi Sziszinek az írás és az olvasás küzdősportÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ na ezt sem az eszéért tartják ilyen dagadt jómódban. Kíváncsi lennék rá,ha egy fele akkora ugyan annyi idős küzdősportoló megtámadná,mennyire tudna védekezni? Mire megmozdítaná azt a hájas valagát,már el is vágták a nyakát. Jaj de megérdemelné.
Szikora Róbert: „A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni"
Már több könyvet is elolvastam róla,de a zenekat tagjai is utálták a hisztijei miatt, a nekik dolgozó diszletmunkások is idegbajt kaptak,ha megtudták neki kell színpadot építeni, Pont olyan irritáló,mint Győzike. Undorító vagy Robi. Soha nem szerettelek,se téged,e a zenéd,bár lett volna pár szép dalod,ha nem a te affektáló stílusoddal lett volna előadva. Inkább maradtál volna dal és zeneszerző és nem énekes.
Szétszakadt az ország, 450 ezer forint a különbség a fizetésekben a leggazdagabb és a legszegényebb település között
@simmering73: Úgy azért még is csak jobban hangzik,hogy 295.000 ft. Mikor az nővérek és ápolók megkapták az 500.000 ft-os egyszeri juttatást,ott is elég ritkán írták ki,hogy bruttó. Mennyivel jobban hangzik,mint az,hogy a nővérek ápolók 320.000 ft rendkívüli juttatást kaptak,mert annyit dolgoztak,hogy kilógott a belük. A rendes megérdemelt fizetés nem egyszeri 500.000 ft-nak kellene lenni bruttóban,hanem minden hónapban nettő 500.000 lenne a reális fizetés,bár még így is messze van a nyugati bérektől. Csoda,hogy menekülnek a szakképzett dolgozók a migránsoktól hemzsegő nyugatra? Úgy látszik,hogy inkább vállalják azt,mint hogy itthon szép lassan éhen haljanak,vagy egy életre eladósodjanak a bankoknak. Itt a legjobb példa. Be jön egy ilyen világjárvány és sec perc alatt 300.000 ember elveszti a munkáját.Nem,hogy a banki hitelt nem tudják törleszteni,de megélni sem tudnak.Ott ahol gyermek vagy gyermekek vannak még bele gondolni is borzasztó
Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával
@human: Menekült jogot,mint Griuveszki( lehet,nem jól írom a nevét) Na meg a Belgrád -Budapest vagy fordítva,az sem két fillér,még az unokáink is azt nyögik majd. Azért nyal az Oroszoknak, a Kinaiaknak,csak nem tudja felfogni,hogy Ő addig számít nekik valamit,még mi az Unióhoz tartozunk. Ez mindenre képes,hogy a családja,rokonai,ismerősei,szomszédjai, a talpnyalók megkapják a beígért állásokat,pénzeket,tesz a Magyar népről magasra.A Kinai és az Orosz vakcinát is majd az idős krónikus betegek fogják megkapni,azoknak már úgy is mindegy. Már így is 10.000 nyugdíjjal kevesebbet kell kipengetniük,és én nem az átlag nyugdíjat számolom,hanem azt amit tényleg kapnak az emberek,a 100.000 fölötti nyugdíjak száma nagyon alacsony. De még 80- 90.000ft os minusz kifizetés is szép summa. Az aktív dolgozók,akik még hasznot,adót termelnek, Ő rájuk még szükségük van,mert ki tartja el a sok léhűtőt?
Futóversenyre hívta ki Németh Szilárdot és Budai Gyulát Fekete-Győr András
Na Német Sziasziszire befizetnék. Még sietni sem tud,nem,hogy szaladni. A csigák huss elszaladnak mellette.
Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával
@jesz: +Amit a fényképen,vagy videón mutatnak,az egyszerű placebó,vagy valami vitamin,az igazit Orbán nem a Kínai vakcinából kapja. Sem az elsőt sem a másodikat.
Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával
@human: Alélegeztető gépekről,amit Kínából hozattak,már rég kiderült,hogy használhatatlanok,hiányoznak bizonyos alaktrészek belőle,de Orbán megvette,mert ugye nyalni kell Kínának és Oroszországnak is.
Dicsérte a Hír TV-ben a fiatalok SZJA-mentességét, kiderült róla, hogy fidelitasos
Szerintem elég nagy hum-bug ez az egész. A fiatalok egy jó nagy része tovább tanul az érettségi után,Ők kb 24 éves korukig tanulnak. Egy évig élvezhetik az adómentességet. A szakiskola után( fiam 22 évesen lett szakápoló) 3 évig kapja az adómentességet,de ugye a fizetés a letöltött évekkel emelkedik. Egy kezdő Ápoló egész más bért kap,mint egy 10-20 éve dolgozó. Természetesen örülök ennek is,mert sokat számít ez is,főleg a kezdőknél,de kicsit lehetett volna azon a határon tolni is,hogy a fiatalok házasodási kedve is javuljon. Nem vagyok örök elégedetlenkedő,de nem tudok már hinni ennek a bandának,hogy csupa emberségből is képesek valamit csinálni.
Szijjártó szerint azért megy lassan nálunk az oltás, mert Brüsszelben “botrányosan” lassúak
Rohadék kakadú! Az eszetekbe sem jut,hogy azért halad lassabban a vakcina gyártása,mert az EU utána jár,hogy biztonságos legyen.Ez nem borpalackozó ütemben készül,ahol egy nap alatt több százezer üveggel tudnak csinálni.Természetesen ti inkább megveszitek a szart,csak,hogy megmutassátok,hogy mennyivel jön több keletről mint nyugatról. Marhára nem érdekel benneteket,hogy az oltás ellenesek,pont azért ellenkeznek,mert félnek,hogy nem a biztonságos EU által ellenőrzött vakcinát kapják,hanem a Kinában vagy bánatom tudja hol élő embereken kísérletezték ki,ahol fel sem tűnik,ha 100.000 ember csak úgy feldobja a bakancsot. Nos mi nem vagyunk annyian és békésen ki várjuk az EU-ból jött vakcinát.. Jelenleg még úgy is tart a járvány.Aki ma megkapja,az 2 hét múlva kapja a második adagot és annak a hatásideje 4 hét. Tehát a két oltás csak 6 hét múlva fog védettséget adni. Addigra meg lehet,hogy elkapjuk alapból is,elvégre a beoltott emberek sem védettek még.
Gulyás: gyakorlatilag megállapodott kormány az egyik kínai vakcinagyártóval
@kissé felnőttem: ma 12:07
Tudod most úgy csinálják,hogy nem fiúk jobbra ,balra lányok,hanem nyugdíjas,beteg,rokkant Orosz Kínai vakcina, Dolgozni még képes,adózó állampolgár EU-s oltóanyag,elvégre hát ha túléli,hisz ennyire gyorsan elég nehéz biztonságos vakcinát feltalálni. Nem vagyok oltás ellenes,mert én már 65 évesen az esetleges mellékhatást sem érzem túl nagy problémának,de a gyerekeimet nem szeretném valami gyorstalpalón végzett orvos,vagy tudós vakcinájának kitenni.
Gulyás: gyakorlatilag megállapodott kormány az egyik kínai vakcinagyártóval
@lampa laz: ma 11:58

Tudod ezzel csak az a gond,hogy mire mi leülünk arra a székre,ahol beadják a vakcinát,azt már egy szorgos nővérke az eredeti ( vagy átcimkézett) üvegecskéből már felszívta, így mi csak azt láthatjuk,hogy belénk oltanak valami fehért löttyöt,ami vakcina,csak éppen lehet,hogy Knaí,mert a biztonságosabb EU által küldött vakcinákat elküldik az Ukránoknak,Románoknak, meg Feket Afrikába,meg a bánatom tudja hova. Addig jó,még nincs itt se orosz,sem kiníai. Nem vagyok oltás ellenes,de én nyunyóka levelét bal kézzel kivettem a postaládából,jobb kézzel bele hajítottam a szelektív szemetesbe. Már automatice valahogy rászoktam,hogy amit a Fidesztől jön,az a kukában landol.
Deutsch Tamás: "Nincs szándékomban kiszállni"
Tompika azt mondja,hogy " büszke vagyok a szakmámra"milyen szakmádra te szerencsétlen? Hány évig jártál az egyetemre? Te nem lediplomáztál,hanem a haverod megvette neked a diplomát,mert már szégyellte,hogy több év alatt sem voltál képes diplomát szerezni. Azt is te mondod te gané,hogy ""A kezdetektől fogva azért dolgozom, hogy Magyarország, a magyar nemzet szabad és sikeres legyen" Magyarország és a Magyar nemzet nem belőletek áll Fideszes senkiházik. Itt 9,5 millió ember él,akik 70%-ban nem boldogok, a maradék 30% meg úgy van,hogy éppen jól meg van a vállalkozása,nekik tök mindegy ki van hatalmon,el sem mennek szavazni. Szóval ha az volt a terved,hogy a nép boldog és elégedett legyen,akkor nem tettél érte semmit,viszont ellene annál többet.Ne kábíts bennünket,csak azért maradsz ott képviselő,mert itthon a negyedét sem kapnád annak amit most kapsz fizetésben. Úgy is kivágnak onnan is hamarosan.
Szijjártó: Érdekünk, hogy együtt tudjunk működni az USA-val
Jaj Kakadú! Magyarországnak ugye minden az érdeke, illetve a ti érdeketek,ott a parlamentben. ? Érdekünk az USA, Oroszország, Kína, a Törökök, az Ukránok, a Románok, stb .Mindenkivel érdekünk a jó kapcsolat,csak azt felejtitek el,hogy benneteket néznek szélkakasnak. A gond ezzel sajnos az,hogy legtöbbször nem azt mondják,hogy a "Magyar Kormány",hanem hogy a "Magyarok" Már pedig nekem,mint a Magyar emberek egy tagjának nem az az érdekem,hogy jóban legyünk bár melyik országgal is erőszakkal,hanem az,hogy az ország vezetői az EU-s pénzeket, a Közpénzt és a TAO-t ne saját magára és a talpnyalóira költse,hanem a Magyar emberekre,főleg most,hogy ennyi áldozatot követelt a Pandémia.. Ám ti még a járvány közepén is azzal voltatok elfoglalva,hogy a választási törvényt átírjátok, és,hogy Lölő szállodái és cégei működhessenek. Úgy vagy egy nagy G. mint a gazdád.
Behavazódik a fél ország – ennyi hóra számíthatunk a hétvégén
Az a gond a hóval,hogy nálunk ekkora hó már a katasztrófa helyzetet hozza magával,még vannak olyan országok,ahol örülnek,ha csak ennyi hó esik. Amennyiben tényleg lesz ennyi hó,már előre látom,hogy bedugul minden forgalom,a hókotrók kevesen vannak,nem érnek időben sehova. a Fővároson kívüli városok szinte el lesznek vágva a külvilágtól,mert nálunk már pár centi hó is hatalmas katasztrófa .division! igen,aggasztó a föld felmelegedése a sarkok olvadása,de nézd a helyzetet Magyar szemmel. Nekünk a tél egy csomó + kiadást jelent,ráadásul nagyon sok olyan vidéki város,falu van,ahol olyan idős emberek laknak,hogy képtelenek fizikailag a hó eltakarítására. Tavasszal meg a Román hegyekből lezúduló hó hozza az árvizeket,ami nálunk megint csak katasztrófa.
Lassan eléri a háromszázat az állami vezetők száma
@lampa laz: december 23 14:59

Igen,mi a nép döntjük el. Ennek két nehéz akadálya is lesz. Az egyik,hogy Orbán addig még annyi törvényt hozhat amennyit akar és a már meglévők miatt megduplázhatja a határon kívüliek számát. A másik az,hogy valamiért én már nem tudok hinni ennek a fene nagy összefogásnak. Érdekes,hogy a 2018-as választások után nem sokkal már tudta az ellenzék,hogy mit kell.vagy kellene csinálni majd 2022-ben. Miért nem tudták 2018-ban? Akkor még nem volt meg az a törvény,hogy le lehet fényképezni a választólapokat. Na ezzel sokat rontott a Fidesz az ellenzék esélyein,ugyan is elég sok megzsarolt megígérte,hogy igen a Fideszre fog szavazni,de tudták,hogy a fülkébe nincs ott a Fidesz. Most ott lesz,mert ha nem igazolják fényképpel,hogy rájuk szavaztak,akkor ugrik a közmunka,Fideszes vezetésű cégekből kirúgják a dolgozókat, a romák utólag kapják meg a krumplit, a pörköltet, a tűzifát, a lóvét,vagy mit tudom én hol mit ígérnek. Szóval nagyon necces lesz. Talán a 2/3 tényleg nem valósul meg,de ha a Fidesz parlamenti párt marad,akkor lőttek az elszámoltatásnak, semmiért nem lehet majd őket felelősségre vonni. Arról nem is beszélve,hogy tudjuk milyen tud lenni a Fidesz ellenzékben. A focihuligánok és az izomagyak alig várják már a tűzparancsot.
Élesben Zacher Gáborral: A kormány felelőssége is, hogy az emberek félnek az oltástól
Én mindig a védő oltások mellett voltam. Én is megkaptam minden védőoltás gyermekkoromban, a fiaimat is beoltattam mindennel amit csak akkor volt. Az unokáim is megkaptak eddig minden védőoltást,de most bizonytalan vagyok. Azt tudom és biztos vagyok benne,hogy hoznak majd egy olyan törvényt,amelyik a beoltatlan embereket nem engedi be a bankokba,orvosokhoz,iskolákba,óvodákba,járművekre,stb. Így előbb utóbb a fene nagy önkéntes vakcinázás élet.-halál fetétele lesz,de nem a vakcina mellékhatása miatt. Sokkal inkább rettegek attól,hogy ha majd oda kerülök,hogy fel kell vennem,milyen vakcinát fogok kapni? Mire én meglátom már a fecskendőben lesz és gondolom mint minden védőoltás ez is színtelen,így fogalmam sem lesz honnan származik a védőoltás. Rengeteg tudós nyilatkozott már hol így ,hol úgy, ezek alapján nehéz dönteni. Minden esetre a családunk és környezetünk kivárja még annyi szigorítást akasztanak a nyakunkba,hogy ha nem akarunk éhen halni és megrohadni a házunkban,akkor nincs mese,jön a vakcina. Abban bízom csak,hogy addigra eltelik pár hónap és kiderülnek a disznóságok a mellékhatásokról.
327 millió forintból építenek római játszóteret és kelta emlékhelyet Paks közelében
Még oda is csalogatják a gyerekeket? Nem elég,hogy még az unokáink is a Paks II adósságát fogják nyögni az Oroszoknak( Budapest - Belgrád vasútvonalat most nem számítom) de az oly méltán megbízható Oroszok építette erőmű mellé feltétlen játszótér kell. Van 300.000 munkanélküli,vagy rengeteg gyászoló család, még nem vagyunk túl a víruson,még jühet egy harmadik hullám is,de Orbánék már szórják szét a még meg lévő pénzt. Undormány amit ez a kormány művel 10. éve.
Megszólalt az ATV-től távozó Fiala János
@Pokróc: "A fickónak totál igaza van amikor kérdez amikor kikel ,amikor csodálkozik .Amikor nem érti "
Erre a beírásodra válaszolnám azt,hogy igen,igaza van mikor kérdez,hisz Ő a műsorvezető, akkor is ha nem ért valamit és kérdez. Ám mind ezeket egy - két mondatban le lehetett volna mondani,vagy megkérdezni. A kel fel Jancsit soha nem nézte,ott nem tudom milyen volt,de azt esti műsorában vállalhatlanul nyomult és ez nagyon sok néző részére idegesítő volt.
Friss híreket közölt Müller Cecília a koronavírus elleni oltásról
@szegfue: Én is ettől tartok,hogy ez egy teljesen ismeretlen vírus, a Spanyol nátha óta nem tudok olyan járványról,ami az egész világot ennyire nagy mértékben sújtotta volna.Mondjuk ahogy én Orbánt ismerem egész biztos,hogy C vitamint,vagy valami placebót adatna be magának,ha nép nagyon morgolódna,de szerintem az lesz,hogy akik nem akarják beadatni,majd olyan törvényt csinálnak ellenük,hogy nem mehetnek boltokba,bankokba,Önkormányzatokhoz,nem szállhatnak semmilyen járműbe,nem léphetnek be iskolákba,óvodákba stb. Majd fel kell mutatni mindenhol valami oltási kártyát,amit majd Lölő vagy a Vejkó cége több milliárd forintért kinyomtat és kiosztják a beoltottaknak. Egy + TB kártya. Így aztán ha tetszik,ha nem be kell adatnunk,mert éhen halunk,ha nem.Én a magam részéről a kinai és az Orsoz vakcinától félek leginkább és mikor nekünk beadják mi már csak a fecskendőben látjuk a vakcinát. Ki tudja éppen melyiket kapjuk meg? Mi idősek már teher vagyunk a kormány vállán,így passzív eutanáziát is alkalmazhatnak.Soha senki nem tudja majd bebizonyítani.
Friss híreket közölt Müller Cecília a koronavírus elleni oltásról
@Giovanni Alba: Az ATV-n volt valamelyik nap egy adás,ahol mutatták élőben,hogy az Izraeli Miniszterelnök legelsőnek oltatta be magát. Ott Izraelben is elég feszült a helyzet,mert a lakosok jó nagy része nem bízik a septbéne össze állított vakcinában. Csak a 3.fázis a humán tesztek több évig is tarthatnak,mire kiderül,hogy semmi következménye nem lesz a vakcinának. Sok olyan vakcinát nem engedélyeztek,mely pont a 3. fázisban mutatta meg,hogy bizony pár hónap múlva a vakcina szövődményt vált ki. Ezzel nincs is semmi baj,mert a puding próbája az evés. Nálunk is példát mutathatna a Mini elnök és a 133 bátor ember,hogy Ők nem félnek a következményektől. Egész biztos,hogy a nép nagy része,akik eddig viaskodtak magukkal,ha látnák,hogy a kormány is beadatja magának a vakcinát,egész biztos megváltoztatnák a véleményüket.Nem vagyok virológus,nem vagyok infektológus,sem kutató tudós,de még köztük is megy a vita.Egy életünk van és azt féltjük.