creativehun

Orbán végre komolyan, őszintén és mélyen akar beszélni
"végre komolyan, őszintén és mélyen beszéljünk nagyon fontos kérdésekről". Ez nem fog menni! Mivel fogalmad sincs,hogy milyen az a komoly,őszinte!
Két oltás után kapta el a koronavírust a fideszes képviselő, nagyon rosszul van, mindenkit buzdít, hogy oltassa be magát
Ez egy logikai elletmondás. Két oltás után beteg és szarul van..ergo mindenki oltassa be magát. Hát nem is tudom...nekem ettől valahoggy nem jött meg a kedvem!
Nagy lehet a baj: a Fidesz már most ledobta a politikai atombombát – petíciót indítanak Karácsony és Gyurcsány ellen
@Gyurka80: Azt a megnövelt aranytartalékot valójában a magyar nép fizette ki...persze a híveknek ezt hiába is magyaráznám.
Néhány pogácsára és italra 72 ezer forintot számolt el Müller Cecília hivatala
AKi volt valaha vállakozó az pontosan tisztában van vele,hogy miylen trükkök léteznek a nyereség eltüntetésére költségelési oldalról. Nos..pontosan ezekkel a trükkökkel élnek amikor egy-egy projektnél többszáz millióba kerül valami..ami bármikor megvalósítható lenne a töredékéből. Ilyenkor persze a NAV-nak lenne rá lehetősége,hogy tételesen ellenőrizze a számlák hitelességét..amit bizonyára meg is tenne ha ellenzéki pártokról lenne szó..no de fidesz közeli pénzek tisztára mosását a büdös életben nem fogják ellenőrizni.
Kötelezővé tehetik a munkahelyek a koronavírus elleni oltást – itt vannak az új javaslat részletei
Először szite kegy volt ha valaki oltakozhatott ..aztán már ajánlották..aztán kényszerítették tiltásokkal..most meg kötlezővé akarnák tenni. Mindeközben semmilyen konkrrét bizonyíték nincs arra,hogy az un. védettség..az valóban konkrét védettséget jelent. A legújabb angol adatok arról árulkodnak,hogy pont a kétszer oltottak kerültek többségükben kórházba ezzel az új delta variánssal.
A kormány „bármikor kész olyan döntést hozni, amely szembemegy a magyar emberek érdekeivel”
@Shikari: Ahogy ezt is már párszor megbeszéltük..nincsenek elvtársaim.Nem is értem miért kell ezt most? Sajnos a bárdolatlan stílus nem oldal függő...ezt valóbban tapasztaltam ellenzéki oldalon is. Azt gondolom,hogy mi..oldaltól függetlenül..eddig is..ez után is..tudtunk és hiszem ,hogy tudunk kultúráltan kommunikálni egymással.
Orbán szép csendben teleszórta az európai lapokat fizetett, politikai propagandahirdetésekkel
@Shikari: Azt még egy az olyan erős gazdaság mint az angol is megérzi...a mi gazdaságunkra nézve pedig katasztrofális hatása lenne ...
Novák Előd: "végül a köpönyegforgató Jobbik is beállt a bűnözők sorába"
@Shikari: Sajnos látható módon nem igazán érted a liberallizmus lényegét :( Én liberálisnak tartom magam...azzal együtt,hogy a torkom égeti a sav ha Trianonra gondolok..azzal együtt,hogy ha magyar csapat nyer vagy magyar áll a dobogón elérzékenyülök. A liberalizmus nem jelenti azt,hogy bárki is megtagadja a nemzeti identitását..a liberalizmus egyfajta élni és élni hagyni..elv..persze...ez nem mindenre érvényes...hisz egy tömeggyilkosra nem mondja azt,hogy persze..jól van...megengedő vagyok...csak csináld ha jól esik.. A liberalizmust sajnos nagyon sokan féleértelmezik...sokan pedig..önös politikai érdekből szándékosan más tartalommal ruházzák fel.
Európa pedofil politikusai – Egy holland aktivista legalizálni akarja a gyermekekkel való szexet – Rutte úr, mindent értünk - PestiSrácok
Európa pedofil politikusai..: Kaleta Gábor...mint bizonyított és ezzel a váddal a fidesz kormány igazságügyi rendszerében elítélt egyetlen európai politikus. Egyetlen más politikusról sem tudok akit ezzel a megalapozott váddal bizonyíthatóan elítéltek volna. Tehát ha a prostisrácok végzett Szájer seggének turkálásával..górcső alá veheti..ha megtalálja..Kaleta Gábort.
Wilders üzent a magyaroknak: elnézést kérek emiatt a hasznos idióta #Rutte miatt
A magyarok visszaüzentek Mi is elnézést kérünk e miatt a haszontalan idióta miatt. Ne haragudjatok,..de már megint meglépett Grazból!
Magyarországon tilos a harmadik oltás
@sgl: Sajnos teljesen egyet kell ,hogy értsek veled. A fidesz akkora baromságokat csinált és annyiszor adott magas labdát ...amit egy nem teljesen pancsernek már rég le kellett volna csapnia,hogy az ember már nem tudja mit gondoljon?! Az ellenzék is a fidesz kottából játszik és elvannak a meleg szarban orbán sodorvizén..vagy ennyire dilettáns módon politizálnak?? Nem tudtak valós politikai tőkét kovácsolni a 36 havi munkaidőkeretből...egyáltalán..a munkaidőkeretből...az egészségügyisek helyzetéből..és a szerződésükből..a kormány katasztrofális járványkezeléséből..a kormány civileket megkülönböztető és szegregáló törvényéből..a másságot a pdeofiliával összemosó bohózatból...Szájer Borkai és kaleta cselekedetiből. Könyörgöm..ha ennyi nem elég ahhoz,hogy emberek millióit vigyék ki az utcára..akkor mi a túrót akarnak???
Megjött a kormány válasza az autópályák koncesszióba adásáról: Gyurcsány!
Fideszes ..ergo ..hazudik. Gyurcsány idejében egy gazdasági világválság közepén voltunk..amikor az ország túlélése volt a kérdése. magyarországnál jobb helyzetben lévő országok is dőlétek be abban az időben..csak utána kellene nézni...és nem a butaságot szajkózni a csordával. Most ellenben..állítólag..olyan éteri magasságokban szárnyal a gazdaságunk,hogy a nyugati vezetők sírva könyörögnek a sorszámért..,hogy mikor jöhetnek végre már megnézni a magyar gazdasági csodát..amit Matolcsy unortodox gazdaságpolitikája tett lehetővé.
csak aztán amikor nagy nehezen engedve a rimánkodásnak megmutatják nekik..akkor derül,hogy nincs itt semmi..nem ,hogy csoda...mindössze annyi történt,hogy kusza szem kancsalsága okán...két grafikont véletelnül összekevert.. Az egyiken a GDP arányos államadósság volt..a másikon a magyar gazdaság időarányos teljesítménye...no ezt a kettőt összekeverte...
Jön a Békemenet, minden eddiginél több dühös fideszest várnak az utcára
@NKF: Akire valóban illene a se nem jobboldali nem baloldali..az a fidesz. Persze..ők inkább valami maffia besorolás alá lennének csoportosíthatók..ahol orbán lenne a tutto di tutti capi...
Orbán szép csendben teleszórta az európai lapokat fizetett, politikai propagandahirdetésekkel
@Shikari: Majd amikor kibasznak bennünk az Unióból..amin azért gondolom nem lepődne meg senki..akkor is hajrá Viktor,szeretünk...Te vagy a mi vezérlő csillagunk molinókat lengetve vonuljatok amikor munkahelyek tíz ezrei szünnek meg..és emberek százezrei vállnak munkanélkülivé.. Szóval..nyugodtan lehet tovább hirdetgetni..csak azt azért ne feljtsük el..nem a farok csóválja a kutyát ! Ez egy ősi ..dakota.. közmondás!
Novák Előd: "végül a köpönyegforgató Jobbik is beállt a bűnözők sorába"
@Shikari: Mint már több alkalommal is megbeszéltük..van aki így van aki úgy lát helyzetek. Ez..azt gondolom ..érthető..hisz nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Novák Előd: "végül a köpönyegforgató Jobbik is beállt a bűnözők sorába"
@rokker33: Figyelj csak...ezt a stílust nem tolerálom. Nem adtam rá okot...még ha nenm is egyezik meg a véleményünk,hogy nekiállj..vinnyogsz..ugatsz..stílusban személyeskedni. Mond csak! Te ha valakivel szóban kommunikálsz akkor is ezt a faragatlan modort nyomatod vagy akkor képes vagy erőt venni magadon? Most reagáljak én is hasonlóan? Nem fogok!
Novák Előd: "végül a köpönyegforgató Jobbik is beállt a bűnözők sorába"
@rokker33: Nem minden párt...ezt én nem mondtam...de Elődkéék igen..az hétszentség. A zsidósággal kapcsolatban...én nem vagyok antiszemita ergo..nem látok mindenhol és mindenben kampósorrú zsidó bankárokat...ha te igen..lelked rajta.
A Kúria elnöke szerint alkotmányos puccs megtervezése folyik
" Magyarország nem igényel kioktatást, "nem szeretjük a kioktatásokat" Ez a kretén a gazdájához hasonlóan tudathasadásos..és önmagát magyarországgal azonosítja! Te idióta ...Magyarország nem te vagy..és nem is orbán..Magyarországot senki nem oktatta és nem is oktatja ki..de az olyan fogyatékos,hatalom mániás kreténeknek nem árt a kioktatás..és ha ebből nem értenek akkor egy tockossal kell őket jutalmaznmi..aztán ha ez sem használ...akkor bayer szavaival élve..a taknyukon és vérükön kell kirángatni azokat a gazembereket a parlamentből akik az elmúlt 11 évet a magyar alkotmány sárba tiprására és a jogrend megpuccsolására használták fel.
Beszóltak a katolikusok Vadai Ágnesnek a pedofilellenes javaslata miatt
Gyónási titkot nem sérthet meg gyóntató. A gyónás és magga a gyónási titok egy olyan erős lelki kapocs amelnyke során a gyónó személy bármit elmondhat gyóntatójának..tudván..az sem közvetlenül sem jközvetve nem sértheti meg a gyónási titkot mivel ezzel akár a kiátkozást is kockáztatja. A gyónási titok alól egyébként még a pápa sem adhat felmentést.
Novák Előd: "végül a köpönyegforgató Jobbik is beállt a bűnözők sorába"
@Shikari: Ugyan már...mindenki tisztán látja aki nem vak,hogy ezek a fidesz seggéből bújtak elő. Persze..ha valaki nem akarja látni..akkor nem látja..de ez nem a látás..sokkal inkább az erkölcsi nihill oka.
Orbán mai követelése: "Több tiszteletet a magyaroknak"
Akinek vaj van a fején ne menjen napra. Legalább ezt megtanulhatta volna ez a purgyé..
Dobrev: "Lám Orbán még a focimeccset is lemondja, ha nála erősebbekkel találkozik." – Orbán Brüsszelbe megy a német-magyar meccs helyett
@Shikari: "Buzi bandázni" nem ildomos egy olyan pár szimpatizánsaként amely igazoltan hemzseg az aberrált ál keresztényektől!
Dobrev: "Lám Orbán még a focimeccset is lemondja, ha nála erősebbekkel találkozik." – Orbán Brüsszelbe megy a német-magyar meccs helyett
@Shikari: Az igazságnak nincs szüksége arra,hogy hangosan mondják ki. A hazugság az ami hangosan kimondott szavak mögé rejtőzik...
Dobrev: "Lám Orbán még a focimeccset is lemondja, ha nála erősebbekkel találkozik." – Orbán Brüsszelbe megy a német-magyar meccs helyett
@Shikari: Ne legyünk már ilyen kis szemforgatóan álszentek. Orbán ezzel egy dolgot üzent...mivel mindenki tudja,hogy foci buzi..és egy ilyen meccset akkor sem hagyna ki ha közben idehaza újabb 30 ezren halnának meg ...ez az olasz szélsőjobbos vacsi..ez meg csak elterelés ..semmi más. ..szóval..Viktor egy dolgot üzent..,hogy ne azt nézzük mit mond..hanem mit cselekszik..és bizony az alapján..tele a gatya,.
Ilyen mezben fognak játszani a mai német-magyar meccsen – Magyar válogatott csapatkapitánya újabb egy évig a klub játékosa marad
@Shikari: Közvetlenül a magyar agtyhalottak után. Engem az azért mindenképp elgondolkodtat,hogy a gazdaságunk erősen ezektől a német agyhalottaktól függ. Gyakorlatilag ha a kedvük úgy tartaná a magyar GDP 30%-át heteken belül nulláznák...