cs.n.

Schmidt Mária benevezett a trollbajnokságba

Interjút adott Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatója, a Figyelő nevű feketelista tulajdonosa a Mandinernek.

Tóta W.: Balog Zoltán emlékére

Schmitt Pál óta nem búcsúztattunk ekkora senkit. 

Az NVB szerint a törvényt nem muszáj betartani

A Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Jobbik azon fellebbezését, mely szerint nem született a törvényes határidőn belül végeredmény Miskolc 1. számú választókerületében, ezért új választás kiírása lenne indokolt.

A Tények végképp egy aljas hazugsággyár lett

És az elég szomorú, hogy tudatosan terjeszt hazugságot, ami még csak nem is olyan, mint Lázár János bécsi pokoljárása, amire rá lehet fogni, hogy mindenkinek másutt van az ingerküszöbe a sokszínű társadalmakat és a közterülete tisztaságát illetően, nem. Ez most egy szándékos, aljas, alávaló, mocsokság.

Hiába vitatják, valószínűleg marad az óraátállítás

Ezen a hétvégén egész Európában átállítjuk az órákat, ahogy minden évben kétszer. Most március 25-én hajnali kettőkor egy órával előrébb, az úgynevezett nyári időszámításra. Ennek október 28-án intünk búcsút, amikot egy órával visszamegyünk a téli időszámításra (standard time).

Tóta W.: A viták ideje nem járt le

Karácsony, Vona, Szél: bármelyikük jobb iskolát csinál, mint az, aki nem mert vitázni.

TGM: „Nem érnek rá lopni”

És hadd jegyezzük meg: azokat, aki ráérnek lopni, nem föltétlenül az alsóbb néposztályok soraiban kell keresgélni.

A holland szélsőjobb vezére végre találkozott a példaképével: Orbán Viktorral

A múlt héten Magyarországon turnézott Geert Wilders, holland szélsőjobboldali politikus, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) vezetője. Wilders amellett, hogy bemutatta az új könyvét Győrben, találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel is. Erről ugyan a kormány elfelejtett beszámolni, Wilders viszont kirakott Twitterre egy...

Most akkor nézzük, miről nem ír az Origo meg a Ripost

A kormánypárti agitprop általános amnéziát hirdet, ha Orbán korábbi kijelentéseiről van szó.

Készülj a sokkra: nagyot ugrottak a magyar élelmiszerárak

Űgy tűnik, decemberben csak az év végi akció miatt torpant meg az élelmiszerárak emelkedése, januárban viszont mindent bepótoltak az áruházak: közel 7 éve, 2011 májusa óta nem mértünk akkora éves áremelkedést felméréseink során, mint 2018 első Árkosár-körképében - ebben az is benne van, hogy a tavaly év eleji...

Balog: Maffiamódszerekkel csábítják külföldre az egészségügyi dolgozókat

Balog Zoltán az Országgyűlés népjóléti bizottságában éves meghallgatásán az orvoselvándorlásról azt mondta, ha a béreket nem tudják versenyképessé tenni, akkor plusz-családtámogatásokkal lehetne itthon tartani a fiatalokat.

Az orbánizmus, a sikerre épülő eszmerendszer

A Fidelitas nyári szabadegyetén arról beszélt Horváth József György, a 888.hu “újságírója”, hogy már nem elég fideszesnek lenni, most már az orbánizmus a menő. Persze nincs semmi új ebben, de azért így kimondva mégis nagyon szép!

Orbán azzal próbálta lenyűgözni Putyint, hogy itt szoktak idézni a dzsúdós könyvéből, amit magyarra le sem fordítottak

„Én úgy tudom, hogy te írtál is egy kis könyvecskét róla. Szoktak idézni belőle Magyarországon. »Vlagyimir Putyin azt mondta a dzsúdóról, hogy... azt mondta, hogy...«, mit lehet tőled tanulni, ellenfél tisztelete... Szokták idézni itt Magyarországon.”

Holland külügyminiszter: Mindenképpen felhívom Szijjártót

A tárcavezető szerint szó sincs arról, hogy a magyar kormány tevékenysége a szélsőséges iszlamistákéra hasonlít. Úgy fogalmazott: egészen biztos, hogy Gajus Scheltema sem így értette, amit mondott.

Vona: egy pszichésen beteg ember irányítja Magyarországot

Vona Gábor videóüzenetben válaszolt Orbán tegnapi beszédére. Három pontban sorolta fel reakcióit:

Így kaphatják vissza egyenlegüket a telenorosok

A Telenor 60 napig visszaadja a hívószámot és az egyenleget azoknak, akik lekésik a feltöltőkártyás adategyeztetést. A cég szerint már esélytelen, hogy mindenki regisztráljon.

Tényleg Soros irányítja az országot?

Bejött-e a Fidesznek a Soros György elleni kampány? Mit gondolnak az emberek a magyar-amerikai milliárdos befolyásáról? Erről készített felmérést a Republikon Intézet a 24.hu megbízásából.

Nem megy a rezsicsökkentés, a magyar gázár nőtt legjobban egész Európában

Egész Európában jelentősen csökkent a gáz ára, kivéve Magyarországon, Hollandiában és Svédországban – derül ki az Eurostat ma közzétett adataiból. A 2015-2016-ban mért 1,5 százalékos magyar gázáremelkedés a legnagyobb volt az egész EU-ban.

Németh Szilárd: Soros megbízottjai pofont provokálnak

Főként egymást sértegették a különböző pártok képviselői a parlament hétfői ülésén napirend előtt.

Tóta W.: Az elnök, aki ott se volt

Akadtak nők, akiknek volt tökük felállni. Neked csak bajszod van.

Hírünk a nagyvilágban #1300: Már az AFP is foglalkozik Orbán álhírgyárával

Az 1944-ben alapított, a világ egyik legmegbízhatóbb hírügynökségének számító AFP

Kútja van? Itt a jó hír, meghátrált a kormány

A kormány úgy döntött, hogy megsemmisíti a 2016-os döntéseket, így a fennmaradási engedélyeket nem kell végrehajtani, akik már kérték az engedélyt, azok az eljárási díjakat visszakapják , a "miniszterelnök úr instrukciói alapján" - mondta Lázár János.

Hazugság a fideszesek összes állítása arról, hogy ez a törvény nem a CEU statáriumszerű bezáratására készült

A kormány azzal érvel, hogy a CEU nem tartja be a törvényeket, holott ezek a megjegyzések mind arra a törvényre vonatkoznak, amit éppen kedden fogadnak el. Holnap hozott szabálynak tegnap nem lehet megfelelni.

Magyarországon épít szélsőjobbos bázist, ide is költözik Nick Griffin

„Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdődik a Nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi...

Tóta W.: 10 % > 2/3

Sajátos népszavazási kultúra bontakozott ki Magyarországon. Amint egyáltalán felmerül egy sikeres referendum lehetősége, mindenható miniszterelnökünk hóna alá csapja a farkát, és menekül árkon-bokron át. Olyan gyáva, hogy le se kell szavazni.

Egy apróságot kihagyott az MTI a NOB-elnök nyilatkozatából

Vasárnap délután az Indexen is megjelent az a hír, amiben az MTI számol be Thomas Bach, Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének az AP-nek adott interjújáról . Ebben több téma is érintésre kerül, például az, hogy Budapest eleve kisebb eséllyel rendelkezik jelenleg arra, hogy megrendezze a 2024-es nyári játékokat. A Népszava...

Sikeresnek tartja a magyar kormány a pozsonyi találkozót

Magyarország politikája sikereként értékeli az Európai Unió pénteki, Pozsonyban tartott informális csúcstalálkozóját - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap Kovács Zoltán kormányszóvivőre hivatkozva.

Furcsán feledékeny lett a honvédelmi miniszter

Alig 5 hónap távlatából a honvédelmi miniszter korábbi válaszának gyökeresen ellentmondó nyilatkozatot adott.

83 éves korában meghalt Gene Wilder

83 éves korában meghalt Gene Wilder. Az amerikai színész, forgatókönyvíró és rendező régóta Alzheimer-kórban szenvedett. Halálhírét családja jelentette be.

Erről tudott? Csak be kell gépelnie 4 betűt a YouTube-videók linkjébe, és máris letöltheti a zenéket

MP3-as zeneként, MP4-es videóként és GIF-ként is letölthető bármilyen YouTub-videó, ehhez mindössze 4 betűt kell a linkjükbe írni.