csapnivalo

József Attila: Hazám

József Attila verse több szempontból igen aktuálissá vált. Olvasd figyelmesen, és megérted! Az éjjel hazafelé mentem,

Ma Lőrinc és Viktor napja van

Egyszerre.

Mennyi az 1 milliárd forint?

A bérből és fizetésből élő átlagembernek a kézelfogható összegek a milliók.

Burger King a vegetáriánus szivató

Hogy miért is írom ezt?

Tankolj és vásárolj olcsóbban? Röhej...

Ajánlgatják bizonyos benzinkutakon a SONY termékeit, hogy a tankolásért kapott pontokat beváltva majd olcsóbban vásárolhatod meg azokat.Nagy benzinkút hálózatról van szó.

Beléptem én is a CBA klubba...

Mármint abba a körbe, akik romlott élelmiszert vettek észre, vagy vásároltak. Én az utóbbiak között voltam és inkább szívesen elkerültem volna az esetet.

Rászoruló, mint a templom egere

A napokban világot látott egy belső utasítás egy munkahelyen. Hogy hol, az nem érdekes, de mivel tele volt vele az Internet, szerintem tudható.

Egyetértesz az üzletek vasárnapi zárva tartásával?

Összeírtam, kifejezetten figyeltem rá, hogy meg legyen a létszám, készítettem egy felmérést 100 emberrel.

M0 ingyen, ha malacod van

A szilveszteri malac sok helyről még (autópályailag) ingyen utazhatott a fővárosba, hogy levágják és megegyék óévbúcsúztató lakoma gyanánt, de ilyen többet nem lesz.Valami eszement kiválló koncepció alapján fizetősek lettek az M0 bizonyos szakaszai.

Magamat bátorként tudnám aposztrofálni...

A HVG online változata közöl egy cikket Hoffmann Rózsa szakértői kérdőívéről, melyben cikkezik a kérdőív pontjainak magyartalanságát.

Józan paraszti ésszel nem csinálna ilyet...

...a jozanparaszt.info oldal. Azonban a neve ellenére nem sok sütnivalója van. Gratulálok! Itt az újabb versenyző a Mo.-i spammer klub jelöltjei között. Rövid életű vállalkozások jellegzetessége, hogy beszereznek minél nagyobb email címlistát, felrántanak egy weboldalt és a...

Feketelistát vezet a Sztárold.hu!

Feketelistát vezet a Sztárold.hu hírmegosztó oldal rengeteg magánszemély email címéről.

A Freemail a Gmail ügynöke!

A Freemail a kezdetek óta ott volt velem és én ott voltam vele. Még 2000 év előttről is jónéhány levelet tároltam benne. Sok olyat is, ami közel állt a szívemhez, bár erről a Freemail nem tehet.

A hatos lottó nyerőszámai

2, 12, 14, 33, 34, 42

Csapnivaló - Én is lehidaltam

A minap kaptam egy levelet egy ismerősömtől, ami eléggé felkeltette a figyelmemet. Eléggé aktuális a téma. Hídépítésről van szó. Éppen túl vagyunk egy Megyeri hídon és egy Szabadság hídon, most pedig jön a Margithíd felújítása.

Csapnivaló - Nem tökéletes a budapesti Boscolo Hotel

Kedvelem a régi kávéházakat, a szép épületeket. Budapesten - a második világháborús bombázások ellenére - szerencsére elég sok megmaradt az utókornak.