dorkaaa

Szürreális Éden a Hungexpon – Mondocon 2015 nyár – GTOGG

Az, hogy a Heads will roll-ra gurulunk be a Hungexpo területére, a minden eddiginél hatalmasabb conlátogató tömeg, a kíméletlen szüntelenséggel tűző Nap, és a reggeli esemény, melyben medikusként asszisztálok végig egy orrpiercing-műtétet a természet lágy ölén, alapjaiban határozza meg a napot.

Irány a nagy nyári Matsuri! – MondoCon 2015 – GTOGG

Hétvégén ismét jó eséllyel lehet majd összefutni egy-két Narutoval, birodalmi rohamosztagossal, vagy egyéb mesefigurának öltözött alakkal a 2-es metrón. A jelmezes alakok vonulási útvonala egészen a Hungexpo területéig tart, ahol megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb animés és geek találkozója a MondoCon. Az előrejelzések...

Egy kis koreai gasztronómia Magyarországon

A koreai, thai, japán konyhában használatos alapanyagokat importáló Pan Asia cég világszerte arra vállalkozott, hogy az ázsiai ízeket becsempéssze az emberek konyhájába.

Az őrület folytatódik, mobilos játék is készült a kungfu-zsarus film alapján – GTOGG

Kungfu-zsaruk, dinoszauruszok és nácik – mindez csupán egy ízelítő a Kung Fury által kínált őrületből.

Mennyibe kerülne Iron Man bőrébe bújni?

Vasember - valódi nevén Tony Stark - nem csak egy cool ruhával rendelkező szuperhős, hanem kütyümániás zseni, dollármilliárdos iparmágnás, a Stark Művek tulajdonosa, feltaláló és playboy, valamint az emberiség legyőzhetetlen páncélos védelmezője is egyben. No de mennyibe is kerülne ez az életforma?

'Ezek a fiatalok nem ijedősek!' - Video

Nehéz pályát választott horror-figura cosplayerünk egy kis ijesztgetésre: bizarr külsejével egy videojátékos rendezvényen próbálta ráhozni a frászt a közönségre.

MondoCon majális április – GTOGG

Az első gondolat, ami felötlött bennem a szombati tömeget látva, hogyan fogom így megtalálni a barátaimat? Persze - gondolhatjátok -, mintha lennének barátaim. És valóban, hiába álltam legalább 3 percig az embereket pásztázva a kereszteződésben, senki sem jött oda hozzám, köszönni. Szóval itt volt az ideje barátokat keresnem.

Hétvégén vár a tavaszi MondoCon! – GTOGG

Április 11-én és 12-én ismét megrendezésre kerül a MondoCon, így aki szereti a japán rajzfilmeket, képregényeket, mangákat, fantasyt és videójátékokat, az a hétvégén birtokba veheti a Hungexpo területét, ahol rengeteg izgalmas program várja a közönséget.

Itt az első Deus Ex: Mankind Divided előzetes – Videó – GTOGG

Szóval itt az a bizonyos új Deus Ex játék.

A titokzatos gomb - te megnyomnád?

Kisebb közösségi pszichológia-tesztté kezd alakulni a Reddit idei április elsejei tréfája. Ezidáig több, mint félmillióan vettek részt az őrületben, és habár már 2 nap eltelt a játék felbukkanása óta, a számláló rendületlenül pörög tovább.

Ilyen lenne a Star Wars japán anime stílusban - Videó

Mi lenne, ha valaki készítene egy Birodalom-centrikus Star Wars animációs filmet, mely a mai Japánban már nem divatos nyolcvanas évekbeli igényességgel és árnyékolással lett megalkotva?” – teszi fel a kérdést Paul „OtaKing” Johnson, a választ pedig ez a videó meg is adja.

A szoknyavadász Alien - Videó

Az úgy történt, hogy egy tavalyi animetalálkozón kedvenc Alienünk pórázát egy kicsit hosszabbra engedtük a kelleténél, a közönség pedig teljes mértékben elvette a bestia eszét.

A fejtörő amit senki nem tud megoldani!

A Do Not Believe His Lies egy fura valami. Nyolc hónapja került fel az i-telefonok fejtörő játékai közé, azóta már több mint 40-ezren letöltötték, lelkes userek rengeteg időt eltöltöttek a rejtvények kibogozásával, fórumok alakultak neten az elakadtak segítésére, ám a végső megoldást még senki sem tudta felmutatni. Mert ez egy...

Pornó és a virtuális valóság (18+)

Tény, hogy az Oculus Rift az eddig fejlesztett legrealisztikusabb virtuális valóság eszköz. 

Villanó mellbimbók, repedő nadrágok – avagy nem minden ruha praktikus, ami jól néz ki

Néha a csillogó álom-ruháról csak használat közben derül ki, nem éppen vad színpadi ugra-bugrálásra lett tervezve: aljas módon megreped, felcsúszik, lecsúszik, önálló életet él...

Tigrisek, vámpírok és nagy visszatérések – 2015 legjobban várt ázsiai filmjei /1.

A látvány-orgiára koncentráló, ám kicsit lapos, illetve sok csalódást (azért szerencsére némi meglepetést is) hozó 2014-es ázsiai filmfelhozatal után reménykedve tekintünk 2015 felé.

Róma Kína ellen indul – ‘Dragon Blade’ előzetes

Milyen filmben lehet összehozni a kínai kung-fu-börleszk-mester Jackie Chan-t (Részeges karatemester) az örök-entellektüel-művész Adrien Brody-t (A zongorista) és a mindig-különc John Cusack-t (A John Malkovich menet)?

Egy konzol megvásárlásának viszontagságai karácsony előtt

Hosszú hetekig vívódtam, mire eldöntöttem: veszek egy kis Nintendo 2DS konzolt.

Donkey Kong jelmez miatt lett szívbeteg, most perli a Nintendot

Parker Mills, miután munkája révén a Los Angeles-i hőségben volt kénytelen a népszerű Nintendo karaktert megtestesíteni egy életnagyságú jelmezbe bújva, beperelte a japán cégóriást.

Íme a LEGO Star Wars trailer

Az elmúlt pár napban többet hallottunk a Star Wars-ról, mint az elmúlt pár évben összesen. Ennek pedig egy roppant egyszerű, prózai oka van: kijött a hetedik rész előzetese.

Kövesd a tündét! - Szívecskés gatyások és pofátlan vadászok a MondoCon-on

Első feladat: a terep megtalálása, becserkészése: tündetalálat, követés, buszraszállás… project over.

Mangafigurák, szuperhősök, cosplay minden mennyiségben - MondoCon 2014 Nyár

Belépve a Hungexpo füves-fás területére, első ránézésre az év „geek”-találkozója úgy néz ki, mint egy jobbfajta szigetfesztivál részegek és kéregetők nélkül, sok cosplayerrel, akik saját maguk és mások szórakoztatása miatt érzik jól magukat; így érzem magam én is.

Észak-Korea háborús cselekedetnek minősíti az Interview című film bemutatását

Az Interjú című vígjáték Evan Goldberg and Seth Rogen rendezésében kerül majd októberben az amerikai mozikba. Alaptörténete két televíziós újságíróról szól, akik a show-műsoruk és karrierjük építésének céljából elhatározzák, hogy Észak-Koreába utaznak interjút készíteni Kim Jong-un elnökkel. A CIA szimatot fog, és...

Skarlet mindenkit lekaszabol!

Skarlet lejött a színpadról, előhúzta a hátára helyezett tanto-kat, mélyen a szemembe nézett, és annyit mondott: zúzzunk.

Most ingyenesen letölthető a népszerű retro-mobil-játék okostelefonokra - Kígyónosztalgia

Volt, illetve van egy kígyós játék. Ami sokmindent megért, sokféle neve, és verziója volt, és még külön történelem is jár hozzá.Nagy népszerűségre akkor tett szert, mikor a „kőtelefonokat” a 90-es évek elejétől kezdték felváltani a könnyebb telefonok, majd a Nokia ezt a játékot tette a készülékeire ('97).

Játékok, amik soha nem láttak napvilágot

Szomorú, de nagyon is valós tény, hogy egyes játékok a fejlesztők legnagyobb igyekezete ellenére sem készülnek el – a háttérben lehetnek anyagi problémák, alacsony eladások, esetleg a piac igényeinek változása is mind-mind közrejátszhat egy sorozat vagy játék bukásában. Az alanti visszatekintőben néhány ilyen alkotásra...

Thief – Árnyékok közt – Ismertető

Kerek tíz évvel a sorozat harmadik részeként kiadott Deadly Shadows után megérkezett a Thief sorozat negyedik darabja, mely az előzetes spekulációk ellenére végül komplett reboot lett, nem pedig folytatás.

Verhetetlen – ketrecharc az életért

Unbeatable AKA MMA, 2013-as hong kong-i akció-dráma sok verekedéssel, könnyel, humorral, végtag-töréssel és Nick Cheung (Election) talán pályafutásának legjobb alakításával.

Sci-fi és fantasy-orgia a nyáron

Világmentő személyiségzavaros főhősök, izzó kigyúrt férfitestek adamantiumba vagy szuperman ruhába öltöztetve, bájos vámpírlányok, csoszogó zombik, vízi gigaszörnyek pankrációja óriásrobotok, élőhalott zsaruk shot-gun-orientált hajszája az árnyvilág lényei ellen. Vagy éppen koccintás sörrel. A Világvégére.