durbincs

Hidvéghi Balázs a Liszt Ferenc reptéren talált egy LMBTQ-mesekönyvet - bejelentést tett

Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő szerdán a gyermekvédelmi jogszabályok megsértése miatt tett bejelentést a budapesti főispánnál, mert a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik üzletében nyilvánvalóan öncélú homoszexuális tartalmat árusítanak a gyermekkönyvek között.

Iványiék egy hét alatt 45 milliót tarháltak össze

Gyurcsány lelkésze, Iványi Gábor múlt héten fogalmazott meg segélykérő kiáltványt, hogy a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség "ki tudja fizetni a dolgozóikat, és tovább üzemeltethessék a hozzájuk tartozó szociális intézményeket", a lelkész szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint pedig az azóta eltelt egy...

Feljelentést tett az OTP Karácsony 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében

A lap birtokába jutott feljelentés szerint a főpolgármester által gründolt mozgalom számlájára több mint félmilliárd forint érkezett annak megnyitása óta.

Ijesztő felvételek: késekkel, létrákkal érkeznek a migráncsok Magyarország határához

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az utóbbi napokban komolyan megnőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál.Hozzáteszik, a Kormány.hu felvételein is látható, hogya késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel...a létrákkal, csapszegvágókkal, hegesztőtrafókkal felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain...

Ellentámadásban Eva Kaili, új módszerrel próbálja megúszni a felelősségre vonást

Eva Kaili, az Európai Parlament egykori baloldali alelnöke, a brüsszeli korrupciós botrány egyik főszereplője, akit decemberben tartóztattak le és vádoltak meg korrupcióval, most merész jogi fordulattal akarja megbuktatni a teljes nyomozást, azzal érvelve, hogy a rendőrség és a kémszolgálatok törvénytelenül jártak el, amikor...

Zelenszkij: az időjárástól függetlenül folytatódik az ellentámadás és kizárt, hogy területekről mondjunk le

Zelenszkij azt is elismerte, hogy Kijev sokat hangoztatott ellentámadása, amely már több mint három hónapja tart, “nem túl gyors”. Mindazonáltal azt mondta, hogy Ukrajna az időjárástól függetlenül folytatni fogja azt.

Besz@rás: Baranyiék már a szökőkútban mossák a kukákat

Tudja vajon a baloldali polgármester, Baranyi Krisztina, mi folyik a kerületében?

Viktorus megüzente, miben kellene változnia Brüsszelnek

A magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán írta meg, mit kellene szerinte tennie az Európai Uniónak.

Rendkívüli: közel száz illegális bevándorló bujkált egy budai házban - Exkluzív helyszíni tudósítás! (Videó+fotó) - PestiSrácok

    Embercsempészés miatt indított a rendőrség nyomozást, miután egy budai házban 90 embert találtak.

Lenint idézve szólalt fel az Európai Parlamentben egy „zöld” képviselő (Videó)

Hogy Vlagyimir Iljics Lenint idézzem, ahol akarat van, ott út is nyílik

Az ukrán hadsereg transz szóvivője közölte, hogy levadásszák az "orosz propagandistákat"

Szerdán Sarah Ashton-Cirillo, aki az Ukrán Területvédelmi Erők transznemű részlegének hivatalos szóvivője, az angol nyelvű közönségéhez szólva közölte, hogy levadásszák az orosz propagandistákat egy jövő heti akció során, amelyet az Istenbe vetett hit vezet majd.

Gyülekeznek a sötét felhők Cseh Katalinék feje felett – ezt lehet eddig tudni a példátlan uniós botrányukról

Milliárdos vagyonlefoglalás, több gyanúsított, külföldről beszerzett kulcsfontosságú információk – ezek mind az elmúlt hónapok hatósági lépései abban a büntetőügyben, amely a Cseh Katalinékhoz köthető, zavaros körülmények között megszerzett európai uniós pályázati pénzek ügyében zajlik.

Ferenc bejelentette 20 évig akarja irányítani Magyarországot

A dollárbaloldal vezetője - hol máshol, a dollármédia egyik lapjában adott provokatív interjút.

Pressman: elviszem a gyerekeimet az iskolába és megyek a Demográfiai Csúcsra

Az ameriakiak homoszexuális budapesti nagykövete a Twitteren osztotta meg a mai programját.

Olaf Scholz szerint csak „mese”, hogy az USA akadályozza a béketárgyalásokat

Olaf Scholz: az orosz csapatok kivonása nyithatja meg az utat a béketárgyalásokhoz.

Olaf Scholz elmondta, mikor kezdődhetnek a béketárgyalások Ukrajnában

Az orosz csapatok kivonása nyithatja meg az utat az Oroszország Ukrajna elleni háborújának lezárásól szóló béketárgyalásokhoz – mondta Olaf Scholz német kancellár kedden Berlinben.

Letöltendőt kértek a francia férfira, aki a Szigeten molesztált egy sátorban alvó 11 éves kislányt

A Győri Fellebbviteli Főügyészség büntetése súlyosítását indítványozta annak a francia férfinak, aki évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatott egy gyereket.

Hamilton nem örül, hogy az FIA férfinak nevezi a versenyzőket

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton nemtetszésének adott hangot a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) szemben. Az FIA egyik fő problémája szerinte, hogy a versenyzőket férfiként...z FIA egyik fő problémája szerinte, hogy a versenyzőket férfiként határozza meg, kihagyva a női nemet. Arra célzott ezzel, hogy az angol...

Gyerekeknek szóló LMBTQ-könyvből olvasott fel büszkén Cseh Katalin

Olvassatok fel Ti is egy "veszélyes" könyvből, álljunk ki a kirekesztés, a megbélyegzés ellen. Meseország mindenkié! – írja közösségi oldalán Cseh Katalin.

Fütyülnek a szakmai ellenvéleményekre, tovább építik a biciklisávokhoz a KamuGeri-karókat

zért nem szüntetik meg a fővárosban óriási dugókat okozó, műanyag parkolásgátló oszlopokkal elkerített kerékpársávokat, mert a védett biciklisáv a közösségi költségvetés nyertes projektjeként, a „budapestiek döntése nyomán” valósult meg – nyilatkozta nemrég Balogh Samu, Karácsony Gergely kabinetfőnöke és...

La Stampa az Elle magazinról: A fotó nem csak szépség, de dac is

A baloldali olasz lap is megszakértette a homoszexuális párt bemutató Elle-címlapot.A La Stampa olasz lap is beszámolt az Elle magazin legfrissebb számáról, aminek a címlapján van a meleg pár, am...A La Stampa olasz lap is beszámolt az Elle magazin legfrissebb számáról, aminek a címlapján van a meleg pár, amint egy kislányt puszilgatnak.

Jogerős: Márki-Zay korrupciós botrányba keveredett

A törvényeket megkerülve szervezte ki a több száz millió forintos buszbizniszt a saját kampányfuvarosának Márki-Zay Péter, a korrupciós esetet jogerős bírósági ítélet is kimondta.

"Jó estét, Vietnám!" - megint az összevissza beszélő Joe Bidenen röhög az egész világ

Joe Biden amerikai elnök vasárnap este sajtótájékoztatót tartott a vietnámi Hanoiban, ahol ismét borzalmasan zavarodottnak tűnt, zagyvaságokat beszélt. A kínos jelenetsor úgy zárult, hogy az elnök végül közölte a hallgatósággal: ő most lefekszik aludni.

Kizuhant az ablakon a szlovák maffiagyilkosság koronatanúja

Agysérülést szenvedett Tóth Róbert, Miroslav Sýkora pozsonyi maffiavezér gyilkossági perének koronatanúja, miután kizuhant egy párkányi lakóház negyedik emeletéről – értesült a Markíza.

Robert C. Castel: Az ukrán ellentámadás egy romániai autósztráda

A Nyugaton kiképzett és a Nyugat által felszerelt új ukrán dandárok, amik pótolhatatlan szolgálatokat tehettek volna ha reális célok elérésére vetik be őket, felmorzsolódtak. Lehet szallagcímeket gyártani, és twitter videókba kapaszkodni, de a lényeg lényeg marad. Ukrajnának nem sikerült megváltoztatnia a háború logikáját és...

Felmérés: Kiben bíznak leginkább a szlovákiaiak? Viktorus a második, Bide az utolsó

A lista dobogósai között Emmanuel Macron francia államfő is szerepel.

A világon elsőként Kalifornia bevezeti a „Transzneműség Történelmi Hónapját”

Kalifornia lett az első amerikai állam, amely meghirdette a „Transzneműség Történeti Hónapját”, az állami törvényhozás szavazása nyomán. A döntés értelmében ezentúl augusztusban ünneplik az államban a transzneműség történetét, amely a képviselők állásfoglalása szerint már jóval az európai gyarmatosítók megérkezése...

Semjén: Magyarország nem adja ki Ukrajnának a katonai szolgálatra alkalmas menekülteket

“Mi nem vizsgáljuk egyetlen ukrajnai menekültnél sem, hogy az ukránok szerint katonaköteles-e vagy sem. Magyarország nem adja ki őket Ukrajnának” - nyilatkozta Semjén Zsolt az atv.hu-nak. Kérdésünkre azt is kijelentette: az adataikat sem adják ki.- írj az ATV.hu.

Csokis Olívabogyó lett a DK klímaügyi árnyékminisztere

Átalakította árnyékkormányát Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök – tudatta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc felesége.

Újra Magyarországra jöhetnek a mocskos külföldi antifa csoportok

Külön figyelemreméltó, hogy Ausztriából és Németországból is lesznek fellépők, valószínű tehát, hogy ismét nemzetközi antifa elemek érkeznek Magyarországra.