egyvandor

Hadházy 380 ezer aláírásnál jár
Az ciki lenne ha poltpeti nem tudná fedezni a fijjuk dolgait.
Jávor Benedek a nemzet szomorú töltőllának nevezte Áder Jánost
Életében nem dolgozott. Fogalma sincs mit jelent kiszolgáltatottan túlórákat vállalni, hogy egyáltalán megmaradjon a munkahelye. Haláláig kiemelt luxus életet biztosítunk számára, de neki a poszáták többet jelentenek mint egy annyit is ér ember.
Eljárást indított az adatvédelmi főbiztos a tévészékház egyes munkatársairól kikerült képek miatt
Ha kell megjelenik három fideszes jegyző, Ha kell nem jön a fidesz által vezénylet rendőrség. Minden fideszesnek kötelezően meg kell nyilvánulnia. Van olyan hatalmi ág ami nincs a kezükben? Miközben mindannyiunk pénzén vannak fenntartva?
Megvédte az MTVA-ban eljáró jegyzőt az óbudai polgármester, sőt bocsánatkérést vár
Ami csúcs. Mindenki aki jogosultsággal rendelkezik az ilyen ügyekben fideszes. Ha valami gond van mindig akad egy fideszes aki igazat a fideszes gazembereknek.
Publicus: A magyarok többsége megszavazta volna a Sargentini-jelentést
@F_Viktor: A fidesz többsége e lenyúlt összegekben rejlik. A mi adóforintjainkat is teljes mértekben ellenünk fordítják.
Bakondi: az EP-választás fő kérdése az illegális migráció lesz
Pontosabban. Ennek a vasnak a tűzben tartásával tudtok porondon maradni.
Mentek már magyarok boldogan az első világháborúba, sőt a másodikba is. Magyarországon az uszító suttyók pár kivétellel eddig még mindig megúszták.
Letették Budapest első Makovecz-templomának alapkövét – fotó
A makovetz építmények szerintem az eldobható zsebkendő kategória. Aki napfénynek tesz ki ilyen szerkezeteket annál valami hibádzik, vagy közpénzt tud vele zsebre vágni.
Forró: popsit villantott Iszak Eszti – fotó
37,28°C. De nem látom hogy van-e feneke. Igaz! A traktorkerék sem hat meg.
Segélymegvonást készíthet elő a kormány
@fideszes gyökér: Aminek azóta már kb. hússzorosát fizeti boldogan a közösbe a VIP-esek ellátásara, és akkor még a baleseti adóról nem is beszéltünk.
Segélymegvonást készíthet elő a kormány
Rájöttek minél többet vonnak meg tőlük annál több szavazatot kapnak onnan.
Kihallgatják Kósa Lajost a csengeri örökösnő ügyében
szegény kicsihuszárt hogy megvezette, kísértésbe vitte ez a velejéig romlott aljas öregasszony. úgy sajnálom szegény kósát mit tehetett volna mást???
4325 tanár hiányzik az állami iskolákból
@division: fehérgalléros tolvaj nertársaink egy része tud késsel villával enni sőt még kereszténynek is hazudják magukat de emberi minőségük mégis a béka feneke alatt van.
Szijjártó: az európai közösség ereje az erős tagállamokon alapszik
szijjártó ha erős tagország akarsz lenni ne 0,8% legyen a hozzáadott értékünk és ne nyomorban tartott jobbágyokkal akarjatok erősködni.
"Milyen iskolába jár a gyerek?" – Csattanós választ adtak a magyar államtitkárok a kíváncsi újságnak
@CsipkeRózsa: Az viszont nem magánügy hogy a magas színvonalúnak tartott közoktatás helyett miért éri meg valakinek kétmilkát fizetni egy évfolyamért, főleg ha az illető felelős is az adott ágért.
"Milyen iskolába jár a gyerek?" – Csattanós választ adtak a magyar államtitkárok a kíváncsi újságnak
A fideszes hívő szavazó úgysem fog rájönni, hogy azért kap tízezer forintos bözsi utalványt, hogy ezek stabilan évi kétmillióért járathassák gyerekeiket külön iskolába. Be is ismerve ezzel hogy a közoktatás színvonalát alacsonyan tarják hogy azok akik nem engedhetik meg a magas tandíjat azok gyermekei garantáltan szolgasorban maradjanak.