eteszt

Percenként frissülő hírek a koronavírusról – InfoVilág

Az oldal folyamatosan frissítve, a megjelenést követően azonnal listázza a vezető hazai hírportálok koronavírussal foglalkozó anyagait. Az oldal különlegessége egy szavakból generált kép, ami első ránézésre mutatja, mik a legfontosabb kulcsszavak a hazai médiában a járvánnyal kapcsolatban.

150 megapixeles légifotók készültek a szentendrei Skanzenről

Egy kísérleti projekt keretében a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum két, egyenként 10 hektáros területéről készültek ultra nagy felbontású felvételek.

Drónfelvételek a szolnoki RepTár-ról

Légifelvételek készültek a hivatalos nyitás előtt a szolnoki repülőmúzeumról.

Drón repkedett az esztergomi bazilikában (videó)

Két drónnal készültek felvételek az esztergomi Nagyboldogasszony és Szent Adalbert prímási főszékesegyházról.

Drón is megörökítette a Nemzeti Színház feliratozását

Formájában kicsi, de tartalmában annál jelentősebb átalakításon esett keresztül a Nemzeti Színház külseje. 13 és fél évvel a megnyitó után felkerült az épület homlokzatára a színház neve.

13 000 lóerő - nézd meg velünk elsőként! (videó)

Tíz év után ismét Mobilitás Autókiállítás és Vásár.

A világ megmentőkre vár - videóval

Az élő játéknak otthont adó csúcstechnológiájú eszközökkel berendezett ház már a megjelenésével is extra élményt ígér a látogatóknak, és egészen biztos, hogy a bent töltött idő alatt a hétköznapi gondokat elfelejtve, könnyed kikapcsolódásban lesz részük.

Megérkezett Magyarországra az első IRIS+ drón (videóval)

A 3D Robotics IRIS+ drónjának első magyarországi példányával készültek az alábbi videófelvételek.

Körülnéztünk egy drónnal a holnap kezdődő Szigeten

Hivatalosan holnap nyílik az idei Sziget Fesztivál.

Józsefvárosi Sörfesztivál - amerikai sörkülönlegességekkel

Olyan világvárosok, mint Tokió, Shanghai, New York vagy Dublin után a többszörös nemzetközi díjnyertes Kentucky Ale® sörök megérkeztek Magyarországra. A kézműves sörkülönlegességeket, melyeket a Kentucky állambeli Lexingtonból szállítanak hazánkba, először a Józsefvárosi Sörfesztiválon kóstolhatják meg a hazai sörbarátok.

Okostelefon beépített kémprogrammal

Ki ne szeretne hozzájutni egy nagy tudású okostelefonhoz a bolti ár töredékéért?

Így csapol a Tankcsapda - képgaléria

Megnyitotta kapuit a IV.

Indul a Kultkikötő - képgaléria és videó

A Balaton déli partjának kulturális védjegyévé váló, 960 fős befogadóképességű Kultkikötő mára hozzátartozik Balatonföldvár és környéke kulturális-turisztikai látnivalóihoz, egy-egy különleges színházi bemutatóra vagy zenei eseményre pedig a Balaton északi partjáról, Somogy és Veszprém megyéből, valamint a...

Takarítás egy király szemével - videó

Mit lát egy robotporszívó?

Most megtudhatod, mennyire vagy népszerű a Facebook-on!

Azoknak, akik szeretik a különböző elemző alkalmazásokat és megtudni minél többet a közösségi jelenlétükről, azoknak az orosz kiberbiztonsági vállalat most létrehozott egy eszközt, amely röviden és átláthatóan elemzi a felhasználó Facebook aktivitását (az alkalmazás teljes betöltése a felhasználó aktivitásától függ)....

Mindenki azt iszik, ami a keze ügyébe kerül - képgaléria

A magyar egyetemisták több mint fele mindig is koccintott sörrel, egyharmaduk viszont még a másfél évszázados „tilalom” letelte után is tiszteletben tartja a hagyományt - derült ki IV.

Sosem látott képek kerültek elő az Aranycsapatról

Az ötvenes évek ismert sportfotográfusa, Kozák Lajos hagyatékából kerültek elő korábban sehol sem bemutatott képek a kor legismertebb labdarúgóiról.

Szavazás helyett strandolni megyünk a hétvégén

A jó idő fontosabb a magyaroknak, mint az uniós választások, legalábbis ez látszik a szállásfoglalási statisztikákból: május 25-én kétszer annyian utaznak el, mint az országgyűlési választások idején.

Nézd meg hogyan működik: internet, internet előfizetés nélkül

A UPC digitális tévé előfizetői mától online tartalmakhoz is kényelmesen hozzáférhetnek, egyebek közt YouTube videókat és a neten tárolt fényképeket vagy híreket is nézhetnek a tévéképernyőjükön, ingyenesen és akár internet előfizetés nélkül is.

A Bujdosó mentőövekkel segíti a balatoni Vízimentőket

A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, amely a Balaton és a vízisportok elkötelezett híve, 2014-től támogatja a balatoni vízimentőket az termékcímkével ellátott Mentőöv nevű boraival.

Kincsem - legenda két felvonásban- képgaléria

Az 1870-es években játszódó színdarabnak a világhírű és azóta is utolérhetetlen versenyló, aki 54 futamban indult és mindegyikben győztes lett, csak az egyik, majdnem mellékes szereplője.

Megérkeztek a veterán trolibuszok - képgaléria

Öt veterán troli látható a Közlekedési Múzeum előtt.

MISS Colours International Kerekesszékes Szépségverseny

Egy küldetés, amelynek legfőbb üzenete az, hogy megmutassa: a kerekesszékben ülő hölgyek számára is ugyanolyan fontos a szépség, és a nőiesség, mint ép társaiknak.

Festéktől lesz fehér a jég a budapesti műkorcsolya és jégtánc EB-n - képgaléria

Öt nappal a versenyek kezdete előtt az újságírók bepillanthattak a kulisszák mögé.

Ezt látni kell: elkészült Európa új turisztikai imázsfilmje

A négyperces kisfilmbe a tervezetthez képest jóval több magyarországi képkocka került, ugyanis olyan témákat is hazánkban vettek fel, amelyeket más országokban terveztek feldolgozni.

A román jégkorong-válogatott 22 tagjából 21 erdélyi magyar

Diána fiatal budapesti nő, szlovák fiúhoz ment férjhez.

Mikrobusz és vonat karambol, sósav a síneken - képgaléria

Egy mikrobusz szabálytalanul a sínekre hajtott, összeütközött az arra közlekedő személyvonattal, amely kisiklott, majd nekicsapódott a szomszédos sínpáron veszteglő tartályvagon töltőcsonkjának.

360 fokos interaktív panorámakép a felújított Erkel Színházból

November 7-én, Erkel Ferenc születésének évfordulóján adják át hivatalosan a felújított Erkel Színházat.

Titokzatos fényjelenség Budapest éjszakai égboltján

A futurisztikus repülő nyomtató által az égre nyomtatott, részleteiben kirajzolódó képeket és üzeneteket hosszú záridejű kamerák örökítik meg, és teszik az érdeklők számára láthatóvá.

Képgaléria: Pálinka- és Kolbászfesztivál

A több száz pálinka és kolbász mellett idén a Karib-térség és annak nemzeti étele valamint itala, a rum mutatkozik be. És még szilvafát is örökbe fogadhat, ami pálinkát terem.