gazdag dezső

A KSH szerint 414 ezer forint volt az átlagkereset februárban
2 millió helyett 3milliót akartam írni ! Elütöttem véletlenül! Persze valahogy így számolhat a KSH is /3 millió + 200000=3millió és kettőszázezer ,osztva 2 -vel = 1millió 6százezer helyesen /Elütés után már nem tudtam javítani /
A KSH szerint 414 ezer forint volt az átlagkereset februárban
Ez az adat akár igaz is lehetne ,mert a kormánytagok ,és a hatalmas slepp ,akik kirívóan jól keresnek ,megemelik az átlagot .Az államtitkár kap innen onnan ,összesen 2 milliót a szakmunkás 200 ezret ,ez osztva kettővel = 1 millió hatszáz ezer. Persze mivel sokkal többen vannak szakmunkások ,segédmunkasok ,munkanélküliek aki leviszik a magas átlagot ! Így jók az átlagok ! De ha azt néznénk ,hogy vannak vezetők havi 4-5.6-7 milliós jövedelemmel !!!Ráadásul nagyon sok a jól kereső FIDESZ tagok / kormánytagok ,és közel állóak /Annyira sokan ,hogy egy 21-30 milliós országnak is sok lenne ekkora államapparátus .!!Kiemelt kormánybiztosok ,meg sorolhatni lehetne sokáig ,akik alig tudják ,hogy mi a dolguk ,csak elvannak a langyos vízben szépen .Nekik nagyon is jó ez a helyzet ,és imádják a FIDESZ-t.
Kósa szerint nem az önkormányzatoktól vontak el pénzt, hanem az emberek tarthatták meg azt
NEM ÉRTENI MIRŐL BESZÉL !! Hihetetlen ! Ennyire mellébeszélni a valóságnak !! A gépjármű adókat ,amit súlyadónak neveznek ,de nm az ,mert független a súlytól ,hanem a lóerő szerint számolják !Ezt eddig az önkormányzatok szedték be ! Most elvonták az önkormányzatoktól ,és a NAV veti ki ,és szedi be a saját számlájára ,de az embereknek ugyanannyi !!Ha nincsen tisztában ennyire semmivel ,akkor jobb lenne ,ha hallgatna !!N
Nem tartotta biztonságosnak a nyitást, otthomaradt a tantestület – Mindenki fegyelmit kapott
Igen !! EZ A BAJ A TISZTELT MAGYAR EMBEREKBEN !! NINCSEN ÖSSZETARTÁS ! ÁTULÓK ,PATKÁNYOK IS VANNAK !!
Sváby András megnézte, mennyire hat nála a kínai vakcina
Nagyon szomorú Orbán Viktorra ,hogy nem mond,és nem érez részvétet a huszonezer halottért ! NEM ÚGY MINT NÉMETORSZÁGBAN ,VAGY USZTRIÁBAN ,Ahol részvétet nyilvánítottak az ország vezetői ,és megköszönték az egészségügyi dolgozók odaadó ,lelkiismeretes munkáját ! De beszélhetnénk arról is ,hogy jónéhány oszágban a képviselők 30-50,meg 100 %-át ajánlották föl a járvány károsúltjainak segítésére! Itt nem ,inkább a nagy felhatalmazás arra lett jó ,hogy amikor sokezren vesztették el munkahelyüket ,megélhetésüket ,akkor Ők óriási jövedelem emelést szavaztak meg maguknak .Tovább játszák ki a nemzeti vagyonokat magánkezekbe ,segítik a rokonokat ,barátokat ! Miféle kerszténypárt az ahol senkinek nem jut eszébe megemlékezni azokról akik elhunytak a járvány miatt azokról akik ittmaradtak özvegyen ,vagy sok gyermek akik elvesztették a szüleiket !Nem jut eszébe a KDNP -ből SEMJÉN ÚRNAK SEM ! LEGFELJEBBA Z ÉJSZAKÁBAN KITALÁL VALAMI ALJAS TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁST ,AMIT PERSZE MÁSNAP MENYÚJTANAK ,ÉS MEGSZAVAZNAK .Embertelen ,kegyetlen ,és egyáltalán nem összeegyeztethető viselkedés a keresztény nézetekkel .Kitalál csodakaput 200 tonna agancsból ,és megvalósítani akarják többszáz millióból ,amikor több mint 20 ezer ember meghalt már a vírusjárvány miatt neki ez fotosabb mindentől ? Vadászati kiállítás többszáz millióból .
Sváby András megnézte, mennyire hat nála a kínai vakcina
Nagyon szomorú Orbán Viktorra ,hogy nem mond,és nem érez részvétet a huszonezer halottért ! NEM ÚGY MINT NÉMETORSZÁGBAN ,VAGY USZTRIÁBAN ,Ahol részvétet nyilvánítottak az ország vezetői ,és megköszönték az egészségügyi dolgozók odaadó ,lelkiismeretes munkáját ! De beszélhetnénk arról is ,hogy jónéhány oszágban a képviselők 30-50,meg 100 %-át ajánlották föl a járvány károsúltjainak segítésére! Itt nem ,inkább a nagy felhatalmazás arra lett jó ,hogy amikor sokezren vesztették el munkahelyüket ,megélhetésüket ,akkor Ők óriási jövedelem emelést szavaztak meg maguknak .Tovább játszák ki a nemzeti vagyonokat magánkezekbe ,segítik a rokonokat ,barátokat ! Miféle kerszténypárt az ahol senkinek nem jut eszébe megemlékezni azokról akik elhunytak a járvány miatt azokról akik ittmaradtak özvegyen ,vagy sok gyermek akik elvesztették a szüleiket !Nem jut eszébe a KDNP -ből SEMJÉN ÚRNAK SEM ! L
Legalább húsz kisgyerek meghalt egy óvodai tűzben
Nem jók ezek a beszólások .Komolytalanná ,gusztustalanná teszik a parlamentet. Semmi tisztelet .Nem így kellene támadni !! SOKKAL NORMÁLISABBAN KELLENE VISELKEDNI AZ ORSZÁGHÁZBAN ! Az hogy igaza van ,de nem így kocsmai stílusban kellene .Vannak komolyabb dolgok amiket meg nem is említenek meg !! Ez csak színház ?SZÓRJÁK A KÖZPÉNZEKET ,SIKKASZTJÁK A MILLIÁRDOKAT ,ÉS ARRÓL SENKI SEM BESZÉL AZ ELLENZÉKBŐL ?
Egy éve nincs látogatás a börtönökben, így is megfertőződött a fogvatartottak hét százaléka, öten meghaltak
VAN MÉG EGY MÁSIK LEHETŐSÉG AZON KÍVŰL HOGY A SZEMÉLYZET ,ŐRÖK VISZIK BE.SOKAT TUDOK ARRA GONDOLNI ,ÉS EGYRE JOBBAN BENIZONYOSODIK ,HOGY EZT A VÍRUST A LEVEGŐBŐL IS MEGKAPHATJÁK AZ EMBEREK!! EZ PEDIG ARRA ENGED BIZONYSÁGOT TENNI,HOGY SZÁNDÉKOSAN A LEVEGŐBŐL FERTŐZIK AZ EMBEREKET .A LÉGMOZGÁS AZTÁN TOVÁBB VISZI ERRE -ARRA !!
Orbán kilép az EU néppárti frakciójából, ha megszavazzák az új alapszabályt
@Pegero: Én csupán arról beszélek, hogy nem tehet egyszemélyben ilyen lépést az Orbán ! Nem arról kizárják ,mert az egy másféle történet ! Amikor belépett az ország akkor is népszavazás kellett hozzá. Ha kilépne akkor is. Egyszemélyben nem hozhat ilyen döntést! Ha kizárják az országot az egy másik folyamat !
A maszkviselés ellen tüntettek a Hősök terén
Nem győzöm leírni ,mert folyton eltüntetik ! Ez nemcsak a maszkviselés elleni tüntetésnek indult ,hanem rendszerváltási kezdeményezés!! Sikerülni is fog majd ,mert kell ,hogy hogy végre börtönbe kerüljenek akik odavalók ,és teljes vagyonelkobzásra !!
Orbán kilép az EU néppárti frakciójából, ha megszavazzák az új alapszabályt
Szerintem egyszemélyben Orbán nem tehet olyan lépést a nép szavazata nélkül ,hogy kilép az EU-ból ! Ez viccnek is sok !
Undorító módszert talált ki a férfi, hogy 14 éves kislányát rendszeresen erőszakolhassa
Könyörgőm miért nem lehet az ilyen embereket lecsukni örök életére, ha már kivégezni nem lehet !!???
Megszólalt a nyugdíjszakértő: A jelenlegi nyugdíjrendszer sokszorosan sújtja a kisnyugdíjasokat és az alacsonyabb nyugdíjból élőket
Sajnos nem 120-130 ezerből élnek legtöbben ,hanem akár 50-60-80 ezerből .Gondoljunk bele a kerekítés kedvéért 10 % az 1 mlliónál 100 ezres emelés lenne ,míg a 50 ezresnél 5 ezer emelés .Sajnos még a régi rendszer maradványai ,vagy az újabb rendszer kiváltságosainak AKÁR 600-800,VAGY AKÁR1 MILLIÓS NYUGDÍJUK VAN ! Az emelések során ,egyforma százalékos emeléssel még tovább szakadnak el egymástól a magasabb ,és alacsonyabb nyugdíjak .!
Késsel rohant vásárlója után a várpalotai pékség dolgozója
Persze !! Csak fogadjunk be mindenféle bűnöző jellemű embereket az országunkba !! Itt az eredmény,de még mennyiről nem tud a nagyközönség .Az ilyeneket azonnal kitoloncolni kell !!
Kósa üzent a vendéglátósoknak – videó
Nem is lehet minősíteni az ilyen szarházit !!!Mindenhez értő ,laikus okoskodót !! Mindenbe beleüti az orrát ,de semmihez sem ért,és még beszélni sem tud normálisan .Van diplomája ? Ha igen akkor úgy kaphatta mint Csaucseszkó felesége !!Tele van a kormány ilyen emberekkel !! Erszcsatornás melegekkel ,!! Ez a KDMP ?? Remélem vannak kivételek ,és csak azokat tudnám tisztelni .!Ilyen D. Tomikák ,meg hasonlóak -at nem !!
Szabó Zsófi válik férjétől – videón a drámai bejelentés
Mondja meg valaki !! Kit érdekel Zsófi szétválása ??? Amikor napoponta 100 ember meghal ,és sokszáz megbetegszik a vírustól ,a gazdaság haldoklik egyenlőre ,az emberek félnek kimozdúlni ,és akkor jön ez a hír.Csinálja össze magát az ilyen hírt adó személy !!! Szégyelje magát a rohadék ember !!Ilyenekkel etetni a buta embereket.Tudom nem kellene elovasni .Nem is szoktam ,de már annyira elég ,hogy megkellett írnom a véleményemet ami remélem sok mással megegyező !!!
Egyetlen minisztérium sem vállalta az oltási tervet Ujhelyi István szerint
@gina: @gina: Nagyon is egyetértek ,és ajánlom Kásler doktornak is elolvasni !!
Megszólalt az immunológus professzor a kínai vakcináról: "A hátamon feláll a szőr attól, hogy inaktivált egész koronavírussal oltsunk"
Ajánlom Kásler doktornak is elolvasni az immunológus professzor nyilatkozatát !! Bízom benne ,hogy a professzor érti a szakmáját !!
Megszólalt az immunológus professzor a kínai vakcináról: "A hátamon feláll a szőr attól, hogy inaktivált egész koronavírussal oltsunk"
VANNAK ORSZÁGOK AHOL NAPONTA AKÁR FÉL ,VAGY 1 ILLIÓ OLTÁST IS ELTUDAK VÉGEZNI !! KÁSLER NEM TUDJA MEGSZERVEZNI !!??AZ OLTÁSOK BEADÁSÁHOZ EGÉSZSGÜGYIT VÉGZETT GYAKORLOTT SZEMÉLY IS ELÉG LENNE TALÁN !!
Kásler azt üzeni, fejezzük be a válogatást a vakcinák között
Jobb lenne ,ha Kásler inkább az oltási terv -el foglakozna ,ami a dolga lenne,de nem ért hozzá ??Már régen megbukott a Magyar nép előtt !!! Inkább maradna csendben ,és vállalná a felelősséget a zürzavaros szervezetlenségért ,vagy mondjon le azonnal !!
Kásler azt üzeni, fejezzük be a válogatást a vakcinák között
SZERINTEM HA KÁSLER BIZONYÍTOTTAN BEOLTATJA SAJÁTMAGÁT IS A KÍNAI VAKCINÁVAL ,AKKOR MONDJON ILYENEKET .MINDADDIG HAZUG MARAD .VAGY SZÍJJÁRTÓ PÉTER IS BEOLTATHATJA MAGÁT A TÖBBI 300 KORMÁNYTAGGAL EGYÜTT ,ÉS AKKOR ELFOGADJÁK MAJD A MAGYAR POLGÁROK IS !! MINDADDIG NEM ,ÉS GONDOLOM EZ IS OLYAN BEVÁSÁRLÁS LESZ AMIBŐL ZSEBBE KERÜL SOK PÉNZ .EZ IS OLYAN MINT A BELÉPTETŐKAPUK VOLTAK A TAMÁSKÁNAK !!
Fekete-Győr András kihívta a „keménykedő fideszes csinovnyikokat”
Sajnálatos,hogy emberek hogy kivetkőznek emberi mivóltukból .Leállatiosodva üzengetnek egymásnak !! Hallatlan !! Attól,hogy más,és más véleményen vannak emberek ,attól még lehetne emberies,kultúrált módon is üzenni egymásnak .Az meg külön szomorú dolog ,hogy az ilyen leveleket engedik megjelenni !! Nagyon szomorú műveltségi alacsony színvonal !!
A Fidesz határozottan elítéli Klaus Iohannis román államelnök magyarellenes nyilatkozatát
Talán ajándékokat sem kellene a Románoknak adni ,a Magyarok kárára.A Románok meg a gondolat gondolatától is félnek ,hogy valaha volt Maryar területek vissszakerüljenek,vagy nálló függetlenséget kapjanak .Románia a kapott területek nélkül egy csoró cigány népség lenne! Ott vannak a különböző bányák ,hatalmas erdők ,csodálatos épületek ...sok-sok más.Mindezeket a Németek elárulásáért kapták .Pontosabban kiléptek a csatlósságból,és hadat üzentek a Németeknek ,mint tudjuk.SOHA SEM VOLTAK TISZTESSÉGESEKA MAGYAROKKAL SZEMBEN .!! Pedig tőlük sokan idejönnek kéregetni az utak mentén ,kereszteződéseknél míg tehették .Jöttek ide dolgozni .Tisztelet a kivételeknek ,de sokan bűnözők is jöttek ide ,akik komoly bűnöket követtek el.Miért nem veszi észre ezeket a kormány ,és folyamatosan tolja oda a pénzeket!!
Nyílt levélben fordulnak Orbánhoz és Pintérhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet dolgozói
Sajnos csak az átgondolatlan intézkedések sorozata látható ! Ésszerűtlenségek halmaza !! Több kárt tesznek a súlyos betegek hazaküldésével mint amit a vírus okozta veszteségek tesznek ki !!Sok épület üresen ! Volt laktanyák ,,,és sok mások üresen állnak ,és fosztogatják azokban lévő ,még meglévő dolgokat .Talán ha nem Afrikában ,hanem Magyarországon a Magyaroknak építenének gyors szükségkórházakat ,akkor egyszerú lett volna. Kiskunhalasi példa !!!
TASZ: Jogsértő listát közölt az állam a koronavírus áldozatairól
Annyit még hozzá,hogy név nélkül kellene az adatokat nyílvánosságra hozni .Eddig az volt a baj sokaknak,hogy nibncsen megfelelő tájékoztatás a polgároknak ! Most meg az a baj,hogy van ???Persze név nélül kell !!
Nyilvános lett a járványban elhunytak neme, kora és alapbetegségei
Igen ? Hova lett az a néhány milió védőmaszk ,hogy nem jutott a kórházaknak ??? Betárolták valakik ?? Esetleg olyanok akik most sokszoros áron hírdetik eladásra ?
Nyilvános lett a járványban elhunytak neme, kora és alapbetegségei
Ajánlom a kórházigazgatónak,hogy olvassa el ezt a hírt ,miszerint nyilvánosak az adatok
A jászberényi kórházigazgató két lábbal szállt bele a polgármesterbe, amiért az nyilvánosságra hozta a fertőzés hírét
Ajánlom ennek a feketelelkű kórházigazgatónak olvasson is egy kicsit néha,hogy művelődjön ,ha ennyire elmaradott.Éppen afeljelentését közliaz Propeller ,és a követkzőben pedig közli az elhunytak számát korát,és nemét ,betegségeit hívatalosan ..