gazdag dezső

Kárpáti Rebeka ennyi ételt tudott venni 7 ezer forintból a Szigeten
Rablás persze ,de megérdemlik akik odamennek ! Éltetik azt a magánszektort akik a tulajdonosok .Rablók,de amig van vevő ,addig működik a rablásra szervezkedett csókos !!
"Mit tud Orbán Viktor? Mitől ilyen sikeres?" Elmagyarázták a fideszes médiában
Nahát ekkora hülye szöveget !! Analfabétákat etessék ilyenekkel !! Talán még ők elhiszik ,de az sem biztos!! A feketét is fehérnek mondani !!
Az Agrárminisztérium államtitkára szerint baloldali hazugság, hogy csökken az erdők területe
Hogy lehet ilyet mondano épelméjű normális embernek ??Kitermelnek egy hatalmas mennyiségű fát ,Tarvágással ,és nem csökken az erdőterület .Ha még mindig erdőnek van minősítve akkor is a valóságban már nem erdő .Elveszünk belőle,és mégsem csökken a mennyiség .Fizikai,maze,matikai lehetetlenség .Hogyan lehet több diplomás embernel is ilyen véleménye .Bukta általános iskola 6-8 osztályos időben ?!!! Ez a fideszes hozzáálállás?? Butaság finoman .Analfabéták akarnak lenni ??
Agrárminiszter: a fa kitermelése nem csökkenti az erdőterületet
Érdekes megállapítás a matekkal ellentétes! Ha kiveszenek ,sok fát ,erdőket kitermelnek ,és megsem csökken a mennyiségük .Ez fölöttébb nagyon érdekes .Jó lenne ilyen pénztárca !!
Több milliárd közpénzzel tömték ki az Alapjogokért Központot, ami a CPAC-t szponzorálta
Az a baj,hogy a világon mindenfelé szórja a Magyar nép pénzét ,a népnek meg megszorítás jut..Fantasztikus mennyiségű pénzek mentek kis mostanában is.!Elmeháborodott támogatások egyházaknak Erdélyben ,meg különböző más szervezeteknek Szerbeknek ,horvátoknak ,de Afrikába is.Fotbal stadion őrült támogatások ,fotbalistáknak ,különböző előadóknak .Milliárdok mentek el .A választások előttiről nem is beszélve.Nincsen senki a kormányban aki figyelmeztetné,,?,
Ezért nem vonatkozik a taxikra a benzináremelés
A taxisoknak teljesen luxus a kedvezményezett üzemanyag tarifa ,úgy hogy a mentök,és a tűzoltok nem kapnak kedvezményes üzemanyagot !Taxival utazni egy kicsit luxus,de a mentők,és a tűzoltók életeket mentenek..Nekik sokkal fontosabb az ellátás. Á többség ,a magyar polgárok életét mentő szervezetek segítségére számít. ..Akinek taxira van pénze az nem életfontosságú úgy mint a tűzoltás vagy mentős szállítás.Fizesse meg .De tudom minden kormány fél a taxisoktól ,mert azok legalább egységesen összefognak céljuk érdekében .Egyszerüen eddig is horror áron szálítottak .De tölem akár emelhetik is a tarifájukat .Egyszerű számítással bebizonyítható mekkora hatlmas haszonnal dolgoznak a taxisok.De ha nem ,hát menjen el gyárba dolgozni ,vagy az építőiparba .Legalább megtudja milyen dolgozni .
Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője kiállt a Fidesz mellett, elárulta mi a 2022-es választás tétje
Ez a hit gyülekezet önkéntesen kinevezett,hamis iratokkal pap, egy köztörvényes bűnöző pap lenne normális körülmények közt .Semmi helye a történelmi egyházak mellett.Csodálom ,hogy a egyház sem tiltakozik .Ha valakik nem ismerik ennek az álpapnak a módszereit ,ajánlom ismerkedni a módszereivel .Még külföldre is képesek utána menni annak aki megpróbál kilépni ;és nem fizeti be a sarcot .Minimum 10 % a jövedelméből .
Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője kiállt a Fidesz mellett, elárulta mi a 2022-es választás tétje
Szégyen ,gyalázat ,hogy ilyen szektaszerű szervezet is élősködik az országban .Persze azért élteti a Fideszt ,hogy szabadon garázdálkodjon .Mit szól ehhez Semjén elvtárs aki kereszténynek vallja magát .Persze ez még viccnem sem jó.Neki semmi köze nincsen a kereszténységhez .Olyan neki a kereszténység mint az elefántnak a számitógép.Annyi köze van az egyházhoz ,no meg az hogy osztja oda is a pénzeket .Ha igazi keresztény lenne nem hagyná semmiképpen egy ilyen gyalázatos bűnözőt szektavezetőt élősködni .Nem összeegyeztethető az Ő egyháza a kereszténységgel .Továbbá még soha sem hallottam részvétet nyilvánítani a 30 ezer halott hozzátartozóinak,árváknak ,és özvegyeknek .Soha nem tiltakozott a kereszténységet gyalázo emberek ,és szervezetek kigúnyoló filmjei ,és megnyilvánulásai ellen .Csendben van .Ami mgy neki az z hogy éjjel kitalál valqami baromságot ,reggel benyújtja ,és a sok bátor/ volt MSZMP tagok Nagyrészt / megszavazzák !! Sajátmaguknak az UNIO-s béreket is vastagon ,mg még sok mások !!
28 éve halt meg Antall József, halálhíre bejelentésekor szakították meg a Kacsameséket
Én ne azt írtam ,hogy egyedül Antall csinálta a nagy kiárusításokat fillérekért ! Sőt azt írtam ,hogy Ő kezdte meg ,és aztán a többiek tovább folytatták a mai napig ! SŐT MOSTMÁR SZAVAKKAL NEM LEHET KIFEJEZNI ,HOGY MENNYIRE JÁTSZÁK ÁT A VAGYONOKAT ,ROKONOK ,BARÁTOK RÉSZÉRE !
28 éve halt meg Antall József, halálhíre bejelentésekor szakították meg a Kacsameséket
Bár sohsem került volna min.elnöki székbe Antall Ő volt az aki elkherdálta potom összegekért a hatalmas állami vagyonokat !! Ő volt az aki abszolút semmit sem értett az ország irányításához .Annyira akart min.elnök lenni ,hogy mindent megígért hogy nem lesz elszámoltatás...satöbbi csak adját át a kormányt .Aztán akik körbevették megvezették ,és elszórta elsőnek a sok vagyont fillérekért,az elrontott ,elhibázott privatizációnak nevezet rablások.Utánna már az összes többi kormány folytatta a nagy vagyonok elrablását .A jól működö tsz-eket szétverte,az állami gazdaságokat is.Bármilyen művelt ember is volt,de ehhez a kormányzáshoz abszolút semir való volt .sokszáz milliós cégeket vettek olyan MDF-es -ek akik 3 millió tőkével csináltak céget ,és megvettek malmot 70 millióért,ami sokszáz milliót ért,és csak egy a sokszáz közül .Hatalmas vagyonokat mentettek ki a csókosok .Ő volt az első aki elnézte ,és segítette a sok hirtelen meggazdagodó ,ügyeskedő emberket tovább vagyonosodni .A Tsz -ből százszámra vitték ki a párttitkár és az agronómus a gépeket méhtelepi kilós áron .Egyszóval Ő kezdte el az országot tönkre tenni ,és utána a többiek ezeken felbuzdúlva tovább folytatták. A mai nap már szinte rablások vannak .Állami vagyonok kimentései .Ez az ország igen gazdag szépország lehett volna ha nem így kezdik el a politikai váltást ,ami ugy csak egy vicc .Ezek ugyanazok ,ugye Kövér elvtárs? ,és a társai akik egykor MSZMP tagjai ,besugók ,párt alkalmazottaio voltak !"Apám is megmondta ,ezek ugyanazok !! Cak a köpenyt fordították meg !
Óriási csalódás: a nagy orvosi béremelés tovább rontott az egészségügy állapotán
Itt a bizonyíték ,hogy fejetlenségek ,kapkodások, de legfőképp a hozzá nemértés jellemzi az egészségügyi vezetést .Kásler Úr miért nem mond már le ??? Mindenki látja ,hogy nem megfelelő ember erre a posztra !!!Valalmire való kicsit is értelmes ember is sokkal jobban eltudná így látni ezt a feladatot .Miért ennyire szakbarbár emberre bízzák ,. SAJÁT TERÜLETÉN MÉG LEHET AKÁR JÓ ORVOS IS ,BÁR EZT KÉTLEM ,DE ILYEN SZINTEN VEZETŐNEK ABSZOLÚT ALKALMATLAN ,DE MÉG AZ IS AKI EZT NEM VESZI ÉSZRRE !
Botrány: Megdöbbentő dolgokat állít Katalin őrmester, szörnyű dolgokat tettek vele kollégái
Volt olyan eset régebben,amikor is a testnevelő tanárt megvádolták a gyermekük molesztálása miatt .Mindennemű bizonyíték és vizsgálat nélkül azonnal felfüggesztették a tanárt .Elvesztette az állását ,de majd később kiderült ,hogy az egész azért volt bosszúból ,mert rossz jegyet adott a tanár .Na most itt van ez az eset amikor is felvételekkel ,orvossal is lehetett volna ,és még mindig fennál a bizonyíték lehetősége .Semmi hátrány nem érte az elkövetőket !! Hogy is van ez ??? Bűnözők e tettesek felettesei ? Feljelenteni az egész sort ,és ha kell a belügyminiszterig elmenni a piszkos aljas 2 kolléga elítélése miatt !! Börtönbe velük !!!
Megkérdezték Kásler Miklóst, "hogyan viselné a vizelettartási problémákat"
Kásler nem való arra pozícióra amiben van ! Alkalmatlan teljes mértékben emberileg de szakmailag is / amit megfelelő szakemberek is alátámasztanak /Miért ,és hogy lehetnek ilyen akalmatlan emberek magas pozicióban ? Ha ránéz valaki egyből bizalmatlanságot lehet látni rajta !A külleme ,de a viselkedése szakmailag ,emberileg !!!
Brutális áremelés vár mindenkire karácsony előtt: luxuscikk lett a margarin
Valaha volt olyan hogy tisztességes haszon 10-15%!! EZ MÁR A MÚLTÉ ! Vannak olyan árúcikkek ,kereskedések ahol akár 50-100-200 % -os a haszonkulcs. Á patikákról ne is beszéljünk ,mert az horror ! Nem lehetne ezeknek a dolgoknak gátat szabni ? ???Visszatérni arra sokat szidott Kádári időkre amikor elkapták az ilyen kereskedőket ,tisztességtelen haszonszerzés miatt !!! NEM LENNE INKÁBB AZ ÓRIÁSI REKLÁMKŐLTSÉG ,MERT AZ A VEVŐT NEM ÉRDEKLI ÁM .Mindenki megkeresi azt a árút amire szüksége van ,és nem kellene az adásidő nagy részét reklámoknak kitőlteni .AZ ADÓ ÁLLOMÁSOK IS FOGJÁK VISSZA A KIADÁSAIKAT ,ÉS MINDENFÉLE BADAR ADÁSOKRA SZÁZEZREKET FIZETNEK .!!
Több mint 50 ezren várnak jelenleg valamilyen műtétre Magyarországon
A legnagyobb baj az ,hogy szándékosan is csinálják a hosszú-hosszú várólistákat !!Arra kényszerítik az embereket,hogy a magánkórházakba tereljék egyre inkább a betegeket .Ilyen listán vannak olyan emberek akik addigra már elhalnak!!!De azonnali műtét esetén meggyógyúlhatnának !! EZ EGYFAJTA NÉPÍRTÁS IS !!KIVITTEK A MAGÁNKLINIKÁK RENGETEG FELSZERELÉST A KÓRHÁZAKBÓL !! Működnek akár a kórházakban is sokfelé.Személyesen is tudok ilyent.MRI röntgen várólistán sürgőssen is 50-60 nap,de ha valaki kp-vel fizet ,akkor azonnal van ugyanott ugyanabban a kórházban ,ugyanazzal a berendezéssel ,és így a 9,00 órára behívott beteg 14 órára kerül be 50 nap várakozás után .Ki a felelős ?? Anak örökre bucsúzni kellene az egészségügytől !!
Ferenc pápa: A menekülttáborok a mai koncentrációs táborok
MIUTÁN AZ EGYHÁZ HALLATLANÚL NAGYON GAZDAG ,NYITHATNA EGY MENEKÜLTTÁBORT ,ÉS ADOMÁNYOZHATNA A MENEKÜLTEKNEK !! ANÉLKÜL HAZUGSÁG AZ GÉSZ NYILATKOZATA.HONNAN ISMERI OLYAN JÓL AZOKAT AZ EMBEREKET ,ÉS A VISZONYOKAT ??NEKI IS VANNAK BESUGÓI ? AKIK ROSSZÚL TÁJÉKOZTATJÁK ??
Kövér László: "A baloldalon a sunnyogást, a mellébeszélést felváltotta a nyílt hazaárulás politikája"
Ha valaki igazán nagy hazaáruló ,akkor Kövér elvtárs igazi hazaáruló!! Aki egykor párttag ,MSZMP munkatársa ,besúgó,és ost pedig szidja a KOMMUNISTÁKAT ??hOGY VAN EZ ??
Hihetetlen fordulat Palikék bombaként berobbant szakításban
Miért kell ezt több napon át megírni ? Magánügy ,és senkire nem is tartozik .Piszkos dolog magánügyeket kitárgyalni ,és ki is kíváncsi rá ?Napok óta megy a hír sokféle magyarázattal !!! Szégyenletes! Tetszik valakiknek ? Mások családi magánügye ez !
A KSH szerint 414 ezer forint volt az átlagkereset februárban
2 millió helyett 3milliót akartam írni ! Elütöttem véletlenül! Persze valahogy így számolhat a KSH is /3 millió + 200000=3millió és kettőszázezer ,osztva 2 -vel = 1millió 6százezer helyesen /Elütés után már nem tudtam javítani /
A KSH szerint 414 ezer forint volt az átlagkereset februárban
Ez az adat akár igaz is lehetne ,mert a kormánytagok ,és a hatalmas slepp ,akik kirívóan jól keresnek ,megemelik az átlagot .Az államtitkár kap innen onnan ,összesen 2 milliót a szakmunkás 200 ezret ,ez osztva kettővel = 1 millió hatszáz ezer. Persze mivel sokkal többen vannak szakmunkások ,segédmunkasok ,munkanélküliek aki leviszik a magas átlagot ! Így jók az átlagok ! De ha azt néznénk ,hogy vannak vezetők havi 4-5.6-7 milliós jövedelemmel !!!Ráadásul nagyon sok a jól kereső FIDESZ tagok / kormánytagok ,és közel állóak /Annyira sokan ,hogy egy 21-30 milliós országnak is sok lenne ekkora államapparátus .!!Kiemelt kormánybiztosok ,meg sorolhatni lehetne sokáig ,akik alig tudják ,hogy mi a dolguk ,csak elvannak a langyos vízben szépen .Nekik nagyon is jó ez a helyzet ,és imádják a FIDESZ-t.
Kósa szerint nem az önkormányzatoktól vontak el pénzt, hanem az emberek tarthatták meg azt
NEM ÉRTENI MIRŐL BESZÉL !! Hihetetlen ! Ennyire mellébeszélni a valóságnak !! A gépjármű adókat ,amit súlyadónak neveznek ,de nm az ,mert független a súlytól ,hanem a lóerő szerint számolják !Ezt eddig az önkormányzatok szedték be ! Most elvonták az önkormányzatoktól ,és a NAV veti ki ,és szedi be a saját számlájára ,de az embereknek ugyanannyi !!Ha nincsen tisztában ennyire semmivel ,akkor jobb lenne ,ha hallgatna !!N
Nem tartotta biztonságosnak a nyitást, otthomaradt a tantestület – Mindenki fegyelmit kapott
Igen !! EZ A BAJ A TISZTELT MAGYAR EMBEREKBEN !! NINCSEN ÖSSZETARTÁS ! ÁTULÓK ,PATKÁNYOK IS VANNAK !!
Sváby András megnézte, mennyire hat nála a kínai vakcina
Nagyon szomorú Orbán Viktorra ,hogy nem mond,és nem érez részvétet a huszonezer halottért ! NEM ÚGY MINT NÉMETORSZÁGBAN ,VAGY USZTRIÁBAN ,Ahol részvétet nyilvánítottak az ország vezetői ,és megköszönték az egészségügyi dolgozók odaadó ,lelkiismeretes munkáját ! De beszélhetnénk arról is ,hogy jónéhány oszágban a képviselők 30-50,meg 100 %-át ajánlották föl a járvány károsúltjainak segítésére! Itt nem ,inkább a nagy felhatalmazás arra lett jó ,hogy amikor sokezren vesztették el munkahelyüket ,megélhetésüket ,akkor Ők óriási jövedelem emelést szavaztak meg maguknak .Tovább játszák ki a nemzeti vagyonokat magánkezekbe ,segítik a rokonokat ,barátokat ! Miféle kerszténypárt az ahol senkinek nem jut eszébe megemlékezni azokról akik elhunytak a járvány miatt azokról akik ittmaradtak özvegyen ,vagy sok gyermek akik elvesztették a szüleiket !Nem jut eszébe a KDNP -ből SEMJÉN ÚRNAK SEM ! LEGFELJEBBA Z ÉJSZAKÁBAN KITALÁL VALAMI ALJAS TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁST ,AMIT PERSZE MÁSNAP MENYÚJTANAK ,ÉS MEGSZAVAZNAK .Embertelen ,kegyetlen ,és egyáltalán nem összeegyeztethető viselkedés a keresztény nézetekkel .Kitalál csodakaput 200 tonna agancsból ,és megvalósítani akarják többszáz millióból ,amikor több mint 20 ezer ember meghalt már a vírusjárvány miatt neki ez fotosabb mindentől ? Vadászati kiállítás többszáz millióból .
Sváby András megnézte, mennyire hat nála a kínai vakcina
Nagyon szomorú Orbán Viktorra ,hogy nem mond,és nem érez részvétet a huszonezer halottért ! NEM ÚGY MINT NÉMETORSZÁGBAN ,VAGY USZTRIÁBAN ,Ahol részvétet nyilvánítottak az ország vezetői ,és megköszönték az egészségügyi dolgozók odaadó ,lelkiismeretes munkáját ! De beszélhetnénk arról is ,hogy jónéhány oszágban a képviselők 30-50,meg 100 %-át ajánlották föl a járvány károsúltjainak segítésére! Itt nem ,inkább a nagy felhatalmazás arra lett jó ,hogy amikor sokezren vesztették el munkahelyüket ,megélhetésüket ,akkor Ők óriási jövedelem emelést szavaztak meg maguknak .Tovább játszák ki a nemzeti vagyonokat magánkezekbe ,segítik a rokonokat ,barátokat ! Miféle kerszténypárt az ahol senkinek nem jut eszébe megemlékezni azokról akik elhunytak a járvány miatt azokról akik ittmaradtak özvegyen ,vagy sok gyermek akik elvesztették a szüleiket !Nem jut eszébe a KDNP -ből SEMJÉN ÚRNAK SEM ! L
Legalább húsz kisgyerek meghalt egy óvodai tűzben
Nem jók ezek a beszólások .Komolytalanná ,gusztustalanná teszik a parlamentet. Semmi tisztelet .Nem így kellene támadni !! SOKKAL NORMÁLISABBAN KELLENE VISELKEDNI AZ ORSZÁGHÁZBAN ! Az hogy igaza van ,de nem így kocsmai stílusban kellene .Vannak komolyabb dolgok amiket meg nem is említenek meg !! Ez csak színház ?SZÓRJÁK A KÖZPÉNZEKET ,SIKKASZTJÁK A MILLIÁRDOKAT ,ÉS ARRÓL SENKI SEM BESZÉL AZ ELLENZÉKBŐL ?
Egy éve nincs látogatás a börtönökben, így is megfertőződött a fogvatartottak hét százaléka, öten meghaltak
VAN MÉG EGY MÁSIK LEHETŐSÉG AZON KÍVŰL HOGY A SZEMÉLYZET ,ŐRÖK VISZIK BE.SOKAT TUDOK ARRA GONDOLNI ,ÉS EGYRE JOBBAN BENIZONYOSODIK ,HOGY EZT A VÍRUST A LEVEGŐBŐL IS MEGKAPHATJÁK AZ EMBEREK!! EZ PEDIG ARRA ENGED BIZONYSÁGOT TENNI,HOGY SZÁNDÉKOSAN A LEVEGŐBŐL FERTŐZIK AZ EMBEREKET .A LÉGMOZGÁS AZTÁN TOVÁBB VISZI ERRE -ARRA !!