gazdag dezső

Volt miniszter cégének sok száz milliós támogatását vizsgálja az Integritás Hatóság
@Eladott Ország: Itt akire időközben valamiér megsértődnek ,arra kilövési parancsot adnak .Ez látszik világosan .Ezzel a hivatallal is egyel több az a szervezet akik megbüntethetik azt aki nem az Ő szekerűket tolja .Szembe mer fordúlni a NER-el ! Simicska ,és sokan mások .Majd Magyar P .-nek mi sikerűl ??Az egész ország figyeli ,de 80-90 százaléka drukkol neki szerintem .
Orbán már tudja, ki lesz a Fidesz következő köztársasági elnöke
De miért is hivják magukat KDNP -nek amikor annyi közük van a kereszténységhez mint elefántnak a számitógéphez ,meg az hogy több pénzeket ,vagyonokat adnak az egyházaknak ,mint emennyit az egészségügyre ,amiért a papok cserében még a templomokban is politizálnak támogatva a FIDESZT.De mennyit adnak a Magyar nép pénzéből külföldre ,futball akadémiákra ,ottani korházakra iskolákra ...sok másokra ellenőrizhetetlenűl óriási pénzek folynak el.Nem a Magyar polgárok javára !.Meg magánzsebekbe ,IGY LETTEK MÚLTI MILLIÁRDOSOK HAZÁNKBAN 10 .TIZENÉV ALATT !
Nem kell tovább körmöt rágni, azon nyomban kiderül! - Deutsch Tamás és dr. Sulyok Tamás nagy napja
Egy bűnöst védeni nem szimpatikus nekem sem .De akkor ,ha ezt mindenki elútasitaná ,akkor nem lennének védőügyvédek .Ez nem nemcsak a jogtudásról szól ,hiszen kemény gyilkosokat is védik elismert ügyvédek .Ez csupán a hivatás,de legfőként a jó pénzkeresés.A védő a bűnöst védi azzal bizta meg a vádlott .De mert valaki védő szerepet játszik azért nem kellene egy jogtudóst kirúgni ,még akkor sem ha elitéljük mi is a bűnösöket .
Fegyelmi indult Somos András ellen, mert azt mondta az ATV műsorvezetője, hogy Kaleta nem pedofil
Kaleta szégyent hozott az országunkra ,a kormányra ,hogy egy ilyen embert nevezett ki követnek ,de ezek után már az sem szégyen ,hogy egy narkós Deutsch Tamás a Fidesz EP listavezetője ! Kiváló fedhetetlen emberek ,akárcsak a csatornamászó Szájer is ...meg még sokan mások .
Orbán Viktor nyomán Bródy János is évértékelőt tartott
@Maccska:Kövér Nemcsak tag volt ,hanem alkalmazotti státusza volt .Korábban valaki megosztotta az eredeti igazolványát .Azonkivűl 3/3 -as is volt .
"A fideszes talpnyaló miniszternek rég börtönben lenne a helye" – Hadházy sorra vette Balog Zoltán "bűneit"
Balog korábban azt nyilatkozta ,hogy ő hivta össze az egyházi vezetőket ,és kiderűlt hogy erről is hazudott ,mert Öt hivták be ,hogy nyilatkozzon a történtekről . Valoszinűleg tagadta ott is ,hogy köze lenne hozzá ,és igy többségi szavazattal továbbra is biznak benne .Mi az igazság ? Ha valakit már többször is hazugságokon értek ,hát már nincsen igazán bizalom !!Az egyháznak kikel vetni magából az ilyen embereket ,főként magasrangú vetetőtől megkell vállni !!
Novák kegyelmi botránya után, most Szalay-Bobrovniczky Kristóf „tetszési indexét” mérik
Azt gondolom az ország akkor nézett volna fől igazán az elnök asszonyra ,ha megmonta volna az igazságot ,hogy parancsra tette amit tett .
Novák kegyelmi botránya után, most Szalay-Bobrovniczky Kristóf „tetszési indexét” mérik
@simmering73: Igen a kaszinó neki akkor sem kell majd dolgozni !! De sok mások is vannak még akiknek mennie kellene .
Novák kegyelmi botránya után, most Szalay-Bobrovniczky Kristóf „tetszési indexét” mérik
Hát igen ott van még a végrehajtó maffia Bűnök ,ami nemcsak Völner bűne ,de Orbánnak is ismernie kell a teljes résztvevő tagságot saját magával együtt.A Tóni Rogán !!
Keményen nekiment Rogán Antalnak, majd lemondott Varga volt férje az állami tisztségeiről
Igazi közmondás ,hogy addigg jár a korsó a kútra ,mig egyszer összetörik ,vagy minden titok egyszer csak kiderűl ,Utolérik előbb ,utóbb egyszer csak a hazug embert is ,hamarabb mint a sánta kutyát !!!
Orbán Ráhellel készült bulifotón Vitézy Dávid, aki elutasítja a Párbeszéd személyeskedő válaszát
Az Orbánpárti emberek ,média mindig arra emlékeztet amikor Rákosit is hogy éltették az emberek .Azok egy része most is kormányközelben ,vagy éppen a kormányban van ,Kövér elvtárs ,és társai akik még III/ 3 asok is voltak akkoriban ,és most meg szidják a kommunistákat ! Nem néznek tükörbe ?? Vagy az is eltorzitja a valóságot .Kövér eltárs mondta " a kommunistákat messziről meg lehet ismerni a szagukról ,mert nagyon büdösek" Valaki azt válaszolta rá ,hát akkor Kövéréknél hatalmas bűz lehet !Miért vannak ilyen köpönyegforgató emberek ??
Orbán Ráhellel készült bulifotón Vitézy Dávid, aki elutasítja a Párbeszéd személyeskedő válaszát
Remélem a fővárosiak attól sokkal okosabbak,hogy Vitézit válasszák meg ! Vitézi abszolut hozzá nem értő,de semmihez sem talán ,de a fővárosi közlekedéshez ,és irányitásához végképp nem .Már ezt sokszor bebizonyitotta amikor helyzetbe hozták .
Új év, új fizetés: Megint emeltek, Pintér Sándor 4 millió forintot keres havonta miniszterként
Ilyen pénzért ,de a többiről ne is beszéljünk ami a kormány tagjai közt is a leggazdagabb miniszter !,tönkre teszi mégjobban az egészségügyet ,az oktatást ,,,??
Orbán Ráhellel készült bulifotón Vitézy Dávid, aki elutasítja a Párbeszéd személyeskedő válaszát
@Eladott Ország: Igen ! Én is azt állitom ,hogy Vitézi nem szakember ezen a területen ,és már korábban is bebizonyitotta ,hogy abszolut alkalmatlan ilyen tiszségekre.
Ismét lecserélték a főigazgatót a nem létező Fudan Egyetemet fenntartó alapítványnál
Igy lehet ellopni ,lenyúlni milliárdokat ! A semmi élén igazgató ,főigazgató !Beosztott is van ?? A fantom szervezet igazi példája ez !!!A lopások egyik formája !!Ezek a guruló forintmilliárdok a NER embereinek !!
Nagy Mártonék szerint jó hír, hogy több pénzt költenek a magyarok – Még akkor is, ha kevesebbet vásároltak
Ha többet költesz ,akkor több a bevétele az államnak a 27%-os áfával ! Miért lenne érdeke leszoritani az inflációt ,?Az már a kutyát sem érdekli ,hogy a több pénzért sokkal kevesebb árút kap. Mert ami nagyon kell ,azt kénytelen megvenni a család ameddig birja a pénzével! .
Nagy Mártonék szerint jó hír, hogy több pénzt költenek a magyarok – Még akkor is, ha kevesebbet vásároltak
Hát elkapott egy nagyon vicces dolog .Gondokodáspolitikai államtitkár létezik ilyen .!!Nagyon vicces ! Mit lehet még kitalálni ,hogy minden jóbarát fideszesnek legyen jólfizető állása .Ilyanok akik életükben m ég nem dolgoztak ,úgy ,hogy produktiv munkát végeztek volna .Nem is értenek semmihez ,csak a nagy szövegeléshez .Tisztára nevetséges ! De nincsen oktatási,és egészségügyi miniszter !!Tönkre is tették teljesen .
Folytatódik a panaszáradat a kormány „nagylelkűségére” – Újabb problémák merültek fel a laptop-projekt kapcsán
@division: Brüsszelnek semmiköze a pedagógusok fizetéséhez .Azok bérét a Magyar kormánynak kell állni.Csupán csak a hiszékeny embereknek beszélték be .Azért nem emelünk mert Brűsszel nem küldi a nekünk járó pénzt,Nem adtunk kölcsönt nekik.Nem jár .Csak kapható,mint az ajándék .Nettó befizető az ország .De ki kellene érdemelni a jogállamiság megteremtése ,és sok más az akadálya a kifizetéseknek .A jogállamisággal börtönbe is kerülhetne nagyon sok ember .és igy hát nem ,nem akarnak .!!!
Hálapénzes orvost értek tetten Nyíregyházán – videó
Amikor a fotbalista millókat keres ,és nem fizet adót ,a kaszinókkal együtt ,és nem fizet EHO-t ???Normális dolog ??Erről is kellene ám a Konzultácios kérdőivekben kérdezni ?? vagy azt már nem ?? Milyen kormány ez ? Nem azoké akik produktomokat hoznak létre ??A dolgozo,az ország népének terméket létrehozó munkás embereknek ???A heréket még a Méhecskék is leölik !