hetöndöe

Pálfordulás a Fideszben: go Soros!

Miközben itthon dübörög a kormányzati kampány, és éppen törvényt akarnak alkotni a migránsokat segítő civilek ellen, a Fidesz brüsszeli képviselői megszavazták, hogy a civil szervezetekkel együtt kell munkálkodni a menekültek érdekében – értesült a Magyar Nemzet.

Fodor Ibolya ismét okoskodni próbált

Fodor Ibolya megint megmondta a frankót: ezúttal arra volt kíváncsi, hogy Fogarasi Gábor "mit tett le eddig az asztalra".

Botrányba fulladt a vizes vb sajtótájékoztatója: minden elromlott, anyáztak az újságírók (+videó!)

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott ajnározta volna a kormányt az eseményen, de az összehívott operatőrök, riporterek inkább sűrű szitkozódásba fordultak.

Leleplező fotók: Felcsútról buszoztatták az embereket, hogy legyen valamicske közönség Orbán beszédén – Nyugati Fény

A környező utcákban parkolnak azok a buszok, amelyekkel a biodíszletet szállították.Gyér közönség előtt mondta el uszító beszédét a miniszterelnök, de most kiderült: még az a kis tömeg sem spontán verődött össze, hanem szervezetten buszoztatták őket, hogy ne maradjon szégyenben Orbán.

Letartóztatták azt a férfit, aki lerúgott egy nőt a lépcsőn

Egy berlini buszpályaudvaron fogták el.A 27 éves támadót egy távolságibusz-pályaudvaron fogták el, ahol még az egyik buszon ült, amely épp megérkezett Dél-Franciaországból.

Karaktert akart gyilkolni a TV2, de teljes leégés lett a vége

A TV2 Tények című műsora Gergely Zsófiának, a hvg.hu újságírójának szentelt egy két és fél perces riportot. A lényeg az volt, hogy Gergely Zsófia a hét elején írt egy cikket, miszerint infarktust kapott Várhegyi Attila, a Fidesz egykori pártigazgatója.

Rogán délután még arra emlékezett, hogy autóval ment haza, estére eszébe jutott, hogy helikopterrel

Miközben a magyarság sorsát minimum évszázadokra meghatározó népszavazás zajlott a hétvégén, a Fidesz egész pályás kampányát vezénylő propagandaminiszter, Rogán Antal épp Kis Grófóra mulatott egy esküvőn.

Ki más is lehetne a körúti robbantás fő tudósítója, mint egy orosz pornószínésznő

A köztévén turistaként hivatkoztak rá. Majdnem.

Orbán barátja Erdogán, állattetemek közé temettet embereket!

Külön temetőt kapnak azok, akik részt vettek a puccskísérletben, és akiket a török vezetés rendes temetésre méltatlannak ítélt.

Százmilliárdot tőzsdézett el az állam a nyugdíjpénzekből

108 milliárd forinttal ér most kevesebbet az a Mol-részvénycsomag, amelyet a kormány öt évvel ezelőtt vett ötszázmilliárd forintért a magánnyugdíjpénzek magánosításából az orosz Szurgutnyeftegaztól – számolta ki a napi.hu.

Nyomoznak a Főtáv áron alul elpasszolt teherautói után

Rendőrök jártak a Főtáv székházánál. A Bors cikke nyomán indult nyomozás hűtlen kezelés gyanúja miatt. A fővárosi távhőcég mélyen árul alul adhatta el teherautóit egy magáncégnek.

Hadházy: A nagy semmire költöttek nyolcszázmilliót a minisztérium jóváhagyásával

Az NGM tudtával és jóváhagyásával fizettek ki 837 millió forintot egy bátonyterenyei beruházásra úgy, hogy a tervezett logisztikai központból láthatóan egyelőre semmi nem valósult meg - jelentette ki Hadházy Ákos az LMP antikorrupciós szóvivője a hetente szokásos, visszaéléseket feltáró "Korrupcióinfó" címmel tartott...

Gödöllő örökös polgármestere nagyon nekiment a hatalmasoknak

Gémesi György szerint külpolitikánk mélyrepülésben van, az ország minden szövetségesét elvesztette, a gazdaságot tépázza a korrupció, az ország vezetői pedig nem a valós problémákkal vannak elfoglalva.

Orbán-imádó'újságírók' mocskolják a tanártüntetések vezérét

Beindult a legalja fideszes propaganda az új TV2-n. Miután Orbán kedvenc oligarchája, Andy Vajna rátette a kezét, gyors változások kezdődtek a csatornánál.A TV2 hírigazgatója (a szakma döbbenetére) Szalai Vivien, a Story magazin főszerkesztője lett.

Az MSZMP-ből a Fideszbe

Jogerős ítéletet hozott a Szegedi Ítélőtábla.

Igazságszolgáltattás Illiberáliában

Lehetetlen helyzet!

Ezt a rommá égett, államosított buszt akarja visszaadni a KLIK - Régió

A nagy iskolaállamosításkor tárgyi eszközök is a központi iskolafenntartóhoz, a KLIK-hez kerültek "kötelező vagyonkezelésbe".

Hosszút a magyar szövetség közlésére hivatkozva keverik doppinggyanúba

Hosszú Katinka kínos helyzetbe kerülhet amiatt, hogy a Magyar Úszószövetség korábban azt állította, csak a versenyzõ Facebook-oldaláról értesült arról, hogy Amerikában versenyez. Van olyan lap, amely doppingvétséget emleget.

Az egyszerűség kedvéért az okmányiroda egyik munkatársa vette át az első új személyit, nem ám egy sima állampolgár - 444

Újabb vicces lebukás a Tízmillió Beépített Sajtófotószereplő Országában: egy mai MTI-fénykép nem pont az, aminek látszik.Klasszikus sajtófotó-esemény zajlott ma Budapesten: Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára beszédet mondott az „első új típusú, elektronikus személyazonosító igazolvány”,...

„Ne engedjük be a belgát!”

A magánkézben lévő földek megvásárlásából ki akarják szorítani Geebelen Cristophe-ot, a 20 éve Békésben élő belga gazdát, miközben az állami földárverésen törvényesen, ellenfél nélkül licitál, és még örülnek is neki.

Az MSZP-ből akart, de véletlenül a saját pártjából csinált bohócot a fideszes Becsó Zsolt - 444

Becsó Zsolt, a természet és az óvodák megszállottja Nógrád megye fideszes országgyűlési képviselőjeként nagyban kampányol az 58 napra lévő salgótarjáni időközi önkormányzati választás miatt. (A városban a Fidesz Simon Tibort indítja.)

Belföld - Százezrekkel túlárazott padokkal csíphettek le a közpénzből

Kovács Ferencnek, Nyíregyháza fideszes polgármesterének aligha telt felhőtlen örömben a karácsonya, hiszen nemhogy csitulna, de egyre nagyobb hullámokat kavar az önkormányzat sóstói beruházása kapcsán kirobbant botrány.

Mit csinált Fekete György az ötvenes években?

Mikor Nagy Imrét felakasztották, Ön megbecsült káder volt, kedves uram.

Jól dolgoztak, megérdemlik: 7 millió karácsonyi jutalom a fideszes polgármesternek

A Dunakeszi-Online szerint az önkormányzat december 10-i ülésén terjesztették a tavalyi, 2014. évi polgármesteri, illetve alpolgármesteri munka elismeréseként a törvény adta maximálisan adható, hat havi jövedelemnek megfelelő jutalomról szóló javaslatot a testület elé.

Fideszközeli erdélyiek nyertek a Nemzeti Kereskedőház cégének közbeszerzésén

RMDSZ-tanácsnok, EMNP-politikus, és a magyar Országgyűlés külügyi bizottságának elnökéhez közeli vállalkozás is 18-19 ezer eurót nyert a Magyar Nemzeti Kereskedőház tenderén, hogy magyarországi cégek exporttevékenységét támogató irodákat nyissanak Erdélyben.

Aki elmegy, az hazaáruló

Pár hete írtam barátomról, aki elment Angliába, mert elege lett ebből a tündérországból, ahol vakok között Orbán a király.

Megint Csányi az, aki a legnagyobb nyertes lehet

Hatalmas lobbizás indulhat meg mostantól annak érdekében, mely agrárcégeket nyilvánítson mintagazdaságokká a kormány.

Fizikusok: a törökök és az oroszok is hazudnak a lelőtt vadászgépről

A Leuven-i Katolikus Egyetem két asztrofizikusa egy írásukban kifejtették, hogy a gép nem zuhanhatott úgy le, ahogyan azt Törökország és Oroszország állítja.

Brókerbotrány után: feladja a kormány a biztonsági vésztartalékot

Január elsejétől megszünteti a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek stratégiai állami készletezését a kormány.

Hová tűnt a Horthy-szobor?

Az Index olvasója tájékoztatta a hírportált arról, hogy hétfő reggel eltűnt a Kerekiben pár éve felállított Horthy-szobor.