ibn Said

Vadai Ágnes Márki-Zay Péternek: Kifordultál magadból. És nem tudom, hogy miért
@Béla333: Ahogyan valaki már írta neked:" ha olyan messze laknál amilyen hülye sose érnél haza!" Én nem így gondolom, mert nem az a gondom, hogy más a véleményünk. és teljesen másképen látod a dolgokat! Nekem az a bajom, hogy a Te kiválasztottad bármit mondhat, az rendben van, ha ezt szóváteszik neki akkor a DK gyülölet kampányt indított...
Akkor gondolj vissza néhány napot, ki kezdte a szar dobálást! A DK akkor még nem szólt, de szólt pl. Jakab, és Oszkó. Tegnap volt egy határ "hazaáruló" aki Dobrevet támogatja, ez minden normát túllépett ezért a DK is reagált. Te most ezt kéred számon a DK-n!? Ha igen, akkor az idézetben lehet valami igazság.
Karácsony reagált: "Tudom, sokan rosszul érzik most magukat."
@Béla333: "Aha! És a DK-t a jelen állás szerint ki támogatja?"
Teszed fel a kérdést, ha nem tudod akkor leírom a VÁLASZTÓK! Ők fontossbbak minden pártnál!
Fekete-Győr: Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát
Te elvakult vagy, így nem lehet értelmesen vitatkozni veled... hagyd a DK-t és fogadd el a tényeket! A DK helyett íjuk hogy AAA akkor elfogadod, hogy az AAA-nak nagyobb a támogatottsága, mint a nemlétező Párbeszéd(-MSZP) támogatottsága? Elismered, hogy nagyobb a támogatottsága azAAA-nak, mint a láthatatlan MMM-nek? Elisnered e hogy nagyobb a támogatottsága, Dobrevnek, min Karácsonynak, és MZP-nek?
Ezek tények, és ez a szavazók akaratából lett így!
Mellesleg ha az embereknek (szavazóknak) nincs bajuk a DK-val, és Dobrevvel akkor "Ti" hogy jöttök ahhoz hogy ezt felülbíráljátok, holmi paktummal aminek a célja Dobrev legyőzése, nem pedig tisztességes verseny, és mégegyszer leírom "Nektek" Dobrev legyőzése fontosabb mint a Fidesz eltakarítása!
Senki nem mondhatja, hogy csak Ő az egyetlen aki legyőzheti OV-t és a Fideszt, mert azt is a választók fogják eldönteni!
Felesleges acsarkodni bárki ellen is, hiszen annak a szavazóira is szükséglesz a végső győzelemre! NE PRÓBÁLJÁTOK MEG HÜLYÉNEK NÉZNI A VÁLASZTÓKAT!
Fekete-Győr: Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát
@Béla333: Nem hazudtak, de ne csak másokon kérjük számon a leírtakat! Az egyeség szerint nincs alkudozás, tisztségek osztogatása, stb... verseny az van, nyerjen az akire többen szavaznak, ne pedig alkuk, és mások kijátszása legyen a fő cél! "Nektek" Dobrev legyőzése fontosabb, mint a Fidesz eltakarítása!
Fekete-Győr: Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát
Kit érdekel a DK, ne légy annyira elvakult, hogy ne lásd a fától az erdőt! Ki kapta a legtöbb szavazatot? Ki nyert a legtöbb egyéni választó körzetben? Az emberek Őket akarják, nem pedig MZP-t! Ne próbljanak a szavazók kihagyásával alkukat kötni, mert az az összefogás, és a választók szembeköpése! Ne alkudozzanak, méressék meg magukat a legtöbb szavazatot kapót pedig támogassák! Az is tisztességesebb, ha valamelyikük bejelni, hogy XY javára visszalépek, minden alkudozás nélkül! Hozzáteheti, hogy XY-t esélyesebbnek tartja OV ellen, de ez csak az Ő véleménye...
Fekete-Győr: Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát
Mennyire nincs benned realitás érzék Bélám! Hiába nyerne MZP a parlament támogatása nélkül nincs semmi haszna, hogy Ő a kormányfő! Látod ez az ami csak a hatalomról szól! Nem is igazán hatalomról inkább pozícióról...
Fekete-Győr: Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát
@Béla333: Bélám! Ki lenne a "kormány" ha MZP kormányfő!?
Ki támogatná a parlamentben!? A 32 DK-s és a 28 jobbikos?
Fekete-Győr: Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát
@Béla333: Kedves komment társ!
Sokan próbálták elmondani, hogy a módszerrel van baj ahogyan egyezkednek, de az DK gyűlöleted végett semmit sem értesz abból amit írnak, sőt Te pont olyan vagy aki nem fogadja el a tényeket, és szajkózod a magad véleményét, hivatkozva arra hogy a DK csak a hatalmat akarja! Nos ez "a DK csak a hatalmat akarja!" duma Fideszes baromság, és aki ugyan ezt mondja az annyira sötét, hogy a Negró világít a szájában! Mindenki aki választáson indul a hatalomért indul, ugyanis a nélkül nem lehet kormányozni!!! Persze, a hatalommal lehet élni, és visszaélni is, de ez most nem része a vitának... Kinyilatkoztattad, hogy csak is MZP lehet az igazi aki elhozza a kánaánt! Pedig a szavazatok alapján inkább Dobrev lenne a nyerő! De majd a szavazók eldöntik (második forduló) kit tartanak alkalmasnak Orbán leváltására!
A Karácsony - Márki-Zay paradoxon
Ha MZP szakmai segítője, az MMM aktivistája, így látja, akkor vajon mi mit gondoljunk!?
Nagy lehet a baj: a Fidesz már most ledobta a politikai atombombát – petíciót indítanak Karácsony és Gyurcsány ellen
@Gyurka80: Hát olvasva a válaszokat, valós cáfolat, vagy érv egy sincs, de személyeskedni azt nagyon tud!
Miért kell a tények ellenére a hülyeséget fröcsögni!? Ja, tudom, mert a fidesz és hívei nem a valóságban élnek, hanem az általuk megteremtett álom világban, ahol csak az az igaz amit ők mondanak!
Nagy lehet a baj: a Fidesz már most ledobta a politikai atombombát – petíciót indítanak Karácsony és Gyurcsány ellen
@Béla333: Nem állítom, hogy hazudnak, csak a politika nem mindig (sőt!) fekete-fehér! Nem felesleges az előválasztás, hiszen így lesz lehetőség a leginkább támogatott mögé be állni, DE ismerve a történelmet, nem mindig az nyer, aki az élen végez! Nem a nép választja meg a jelölteket, csak abból válogathat, akiket a pártok eléjük tesznek... abból kell főzni ami van!
Ne akarjunk, szarvas bélszínt erdei gombával, ha csak krumpil, és hagyma van a kamrában, ergo abból "csak" paprikás krumpli lesz. Az is lehet jó, de azt is ellehet rontani!
Nagy lehet a baj: a Fidesz már most ledobta a politikai atombombát – petíciót indítanak Karácsony és Gyurcsány ellen
@Béla333: (8:59) Ha Márki-Zay-t választanák meg min.elnöknek, akkor úgy járna mint Gyurcsán!
A frakciók nem támogatnák, vagy a saját programjukat erőltetnék a kormányra. A fityisz azért erős (a 2/3-on túl), mert a kormány (Orbán) minden javaslatát megszavazzák, sőt, ha kell ők maguk nyújtanak be javaslatot Orbán érdekei szerint!
Olyat kell megválasztani, akit valóban minden ellenzéki támogat! Akkor sikerülhat legyőzni a fityiszt, és talán sikerülhet olyan kormányt alakítani, anit minden ellenzéki támogat a szavazataival a parlametben (is)!
Kiderült: ennyire emelkedhet jövőre a minimálbér
@Shikari: " És sértegesd a kurva, tevebaszó anyádat!"
te nagyon "magyar" és-sel nem kezdünk mondatot, és az "anyám" nem tud tevét baszni, de baszatni tudná magát!
Olyan buta vagy hogy azt már leírni sem lehet+
Persze a lényegre sosem válaszolsz, csak személyeskedsz! Nem vagy te senki-semmi csak egy rakás szerencsétlenség!
Kiderült: ennyire emelkedhet jövőre a minimálbér
@Shikari: te sem vagy az mégis minden magyarokat érintő dologba beleszólsz!
Kiderült: ennyire emelkedhet jövőre a minimálbér
@Shikari: Én MAGYAR vagyok! Kaptam állampolgárságot Rogán Antaltól a letelepedéis kötvényért cserébe!
Szijjártó megmondta, miért nem segítenek az embereken: "A segély kiszolgáltatottsághoz, védtelenséghez, kiszámíthatatlansághoz vezet"
@Eladott Ország: ❗A magyar dolgozók többet érdemelnek: több pénzt és több jogot! A munkavállalók magasabb életszínvonalat érdemelnek! A dolgozó emberek munkáját a minimálbér és a garantált bérminimum emelésével is el kell ismerni.
gdb.rferl.org/2042052f-ec43-40a1-82fc-8b9312ad5261_w1300_r0.jpg
Erre (is) gondoltál?
Közösen nyúlta le az EU-s pénzeket az óbudai MSZP-s és a Fidesz közeli vállalkozó – pert nyert Hadházy
Nem értem, sokan csodálkoznak, sőt bosszankodnak, hogy ilyenek a politikusok! De belegondolt e valaha is abba, hogy Ő pont ilyen csak kicsiben!? Mert ugye "megoldjuk okosba" legyen az az autó vizsgáztatása, vagy a vízszerelő aki eleve úgy teszi fel a kérdés áfával, vagy a nélkül, de nyugtát sem kérünk sok helyen, és sorolhatnám. Azért elnézőbbek a nagy többség, mert tudják, hogy ilyen a rendszer! Ezen, és a saját szemléletünkön kell változtatni, ha azt akarjuk követelni, hogy a politikusok is legyenek tisztességesek!
Feljelentették az MLSZ-t az UEFÁ-nál a portugál meccsen homofób transzparensekkel szurkolók miatt
De hülyék ezek a feljelentők! A szurkolók, csak a Magyar Közlönyt lobogtatták, amiben az új törvény volt leírva!