ittott

A kutatóintézetek fenntartójának egy mondat is elég, hogy eldöntse, támogatható-e egy téma
van egy másik listájuk. ki a NER-es. elég a neve. és a háttérben ott van a Kubatov lista is.
Megszólalt Miklós Edit váratlan leváltása után: „Valakinek kell a helyem”
ez egy mocskos pénzlenyúlós székely rinyagép. mi a fasznak kell nekünk síszövetség. havunk sincs, hegyünk sincs, csak olyan alig valami.
Késsel támadt egy rendőrnőre a férfi
istenem. remélem nálunk is gyakorlat lesz. különös tekintettel a kigyúrt barmokra.
Nem megy el Szűcs Lajos temetésére Pártos Csilla
csilla egy haszonelvű mocskos ribanc. élősködött és a fiát is erre nevelte. most az ügyvéd dugja. gondolom a seggével fizet.
VV Fanni feltételezett elrablója rossz állapotban van
már látom, hogy a rendőrök és az ügyészek eltévedtek valahol. volt már ilyen. az állam meg fizetni fog, mint egy rendőrtiszt. Ugye Pintér (mindent tudó) Elvtárs
Az amerikai állam, ahol egy nap alatt 15 ezren fertőződtek meg, mégsem hajlandóak maszkot viselni az emberek
aki külye, haljon meg. így helyes. javul a trsadalom szociokultúrája. és amert a hülyék halnak, az IQ átlaga is nő
Karácsony Gergely elárulta, hogy szembeszáll-e Orbán Viktorral a miniszterelnökségért
@Béla333: nincs közöttünk vita. de a pártok nem fognak lemondani erről a szerepükről. megegyeznek, és leosztják a hatalmi pozíciókat. ennyi. nevezettet meg nem fogják lenyelni, mert fideszes múltja van.
Karácsony Gergely elárulta, hogy szembeszáll-e Orbán Viktorral a miniszterelnökségért
ki a faxom ez a Márki-Zay Péter. a jelölt állítás a pártok dolga. az a majom meg celebmód Zay-ong
Itt a rendőrség állásfoglalása a Gesztesi Károly sírját rendbe tevő Molnár Anikó ügyében
@namihami: egyetértek. a családnak megszólalt a lelkiismerete, és most hárítanak.annak bizonyos exnek a hírek szerint nem jár semmi. ezért aztán jár a szája.
Fejlemény a Kaleta-ügyben: nyilvános lista készülhet az összes magyar pedofilról
és akkor mi van? mi lesz?
nagyobb a látencia, mint a látható valóság.
kupik sincsenek
mégis pénzért baszik egy rakat nő
Kásler Miklós: az Árpád-házi királyok dinasztiája Afganisztánban területén alakult ki 4500 évvel ezelőtt
én már láttam a legújabb kutatások kéziratát. Az O1G vérvonalában a roma ágon megtalálták az ósi genom forrást. 4521 éve, 6 hónapja 9 napja történt, hogy a táltosok táltosa a teherbe ejtette szolgálóját, aki aztán szép segge okán felesége lett a HUN OR nevű ősmagyarnak, aki nem kutatta ki hogy 243 felesége, és 800 ágyasa között ki lehet az, aki megpiszkátta a felséges asszonyt. Az így létrejött MAG-MA lett a közös őse a cignykirálynak, és tegyük hozzá, hogy az Árpád háznak. Kll még 8 palesz, 2 l kumisz, két TU d ÓS és OV1G királlyá lesz koronázava. a vérvonal egyezése okán.
Koronavírus-fertőzöttek voltak egy sátoraljaújhelyi táborban
rohadjon meg minden szervező, aki a nagy nemzeterősítés ürügyén ráknk hozza a bajt.
Mocsai Lajos lett a Magyar Rektori Konferencia társelnöke
@kereső: egykor saját programom volt. belülről tudtam megítélni. az biztos, hogy nagyon kiegyenlítetlen a doktori iskolák feltételrendszere. Az újaknál sem hagyomány, sem kutatási tapasztalat. a műszaki terüeten valóban nagy a követelmény, de az új iskolák sajnos inkább társadalomtudományiak. az új egyetemeken a termtud is haldoklik. ami nagyon hiányzik az a kutatásmódszertan. egykor részt vettem a felsőoktatási intézmények "minőségi mutatóinak" a vizsgálatában, és reorganizációban. soroljam-e hogy hol van hiátus? felesleges. a program vezetők egykor akadémiai doktorok voltak. mára leadták a követelményeket. Akadémiai doktor nem megy vidékre. elszakad mindentől. a Phd pedig sokszor csak folytatása az egyetemnek. és pénzt hoz a kasszára. megtakarítható, elkölthetős a normatív támogatás miatt. ezért aztán felduzzadt a létszám. nem is folytatom. .mit tud egy "navracsics, egy matolcsi, vagy egy keresztény.. egyetem. Doktorit ad annak, akinek kell.
Mocsai Lajos lett a Magyar Rektori Konferencia társelnöke
@kereső: én valódi vagyok, és megharcoltam érte. Szégyen ami történt. ez a politika minden tegtehet. az átkosban, Rákosi is tiszteletben tartotta a tudományos életet. Nem beszélve arról ami Kádár idejében történt. Anno egy jogászprofesszor bár a tanszékén fogadta Rákosit, a professzri irodája ajtaját bezárta előtte. EZ AZ ÉN AUTONÓM TERÜLETEM. mondta, és Rákosi tudomásul vette. de akkor még az Akadémia adta doktorit. nem az egytemek ajándékozták PhD címen.
Mocsai Lajos lett a Magyar Rektori Konferencia társelnöke
VICC. egy a tudományban nulladik senkit kivakartak a szarból, és most már ő diktálja a követelményeket. sírás kerülget. vajjon orbán mikor fogja a lovát bevinni az országyűlésbe.
Senki sem gondozza Szilágyi István sírhelyét
ránézve a család korábbi képeire, és "történetükre," nem csak egy alkesz volt a családban