joopapa

Orbán Viktor látja Soros György pénzét, és amúgy utcai harcos típus
Ha végre az emberek felébrednének, és az ellenzék is összefogna és tényleg az emberek érdekeit néznék, nem a kis hatalmi játszmáit játszaná a háttérben/ tisztelet a kivételnek/! Nem az lenne a tét választáson hogy orbán és bandája ellenzékbe kerül vagy nyer, hanem mennyi időre mennek a dutyiba! Amit meg ez a sejthalmaz összehordott a nyalonc rádióban, eléggé szánalmas! A fideszt támogatta annak idején a Gyuri bá, a fityeszesek tanultak a pénzén, és erre van bizonyíték, az ő állítására meg nem! Ezt úgy hívják hazugság!
Kósa: Soros által fizetett emberek ülnek a Velencei Bizottságban is
No kupakos lala kéne erre valami bizonyíték, mert ez így elég szánalmas! Mert ha én azt mondom hogy te egy szánalmas, hazug, beszéd képtelen lelki nyomorék vagy, arra ott van sok cikk,riport, és a youtubon is fenn van egypár videó ami bizonyítja az állításaimat! Eddig csak arra van bizonyíték hogy a fideszt támogatta a Soros!
Németh: Soros hívta össze a következő nemzetbiztonsági ülést, ezért ő nem megy el
Ez a hájfejű nyomja a süket kretén dumáját, minden alap és bizonyíték nélkül! Elég szánalmas ember aki elhiszi hogy itt a Soros bármiről tehet! Végül is van egy amiről tehet hogy ezeket a kreténeket sgitette!
Hihetetlen, de bocsánatot kért a T-Systems a BKK-s balhé miatt
Vazze te most is csak azért szólaltál meg mert az emberek a facsén rátok zúdították a haragjukat!És mi ez a duma, hogy a rendszer bizonyos komponenseinél már léteznek fejlettebb, korszerűbb megoldások! Akkor miért nem azt alkalmaztátok!
Csisztu Zsuzsa leoltotta a vizes vb megnyitója miatt fanyalgókat
Te Zsuzsi, tudod van akinek tetszett van akinek nem, ez így van jól! Nem lehet kritizálni valamit? Miért nem? Ízlések és pofonok nem egyformák! Én nem láttam, nem is kritizálom!
Szólt a BKK-nak a biztonsági résről a hacker – feljelentették
Itt nem kiber támadás történt, mert a srác levelet írt a hibáról, a kibertámadások elkövetői nem szoktak levelet írni! BKK-nál valakinek/kIknek/ került veszélybe, havi fizu kiegészités! Mert ha hibás a program akkor nem kapja meg a cég a 22 millát havonta amiből gondolom valaki/kik/ részesültek volna!
Európa legnagyobb mellű nője valamit nagyon elrontott – fotó
"28 éves nő élete álma, hogy egy hatalmas Barbie-ként tetszeleghessen a kamerák előtt." Szerintem ő játszhatná a rém Barbiet valami zs kategóriás horror paródiában! Szánalmas ez a nő, orvost neki!
Semjén is beszállt a sörháborúba
Ez az állkeresztény tömjén zsoti és társai, miért pofázik bele két cég dolgába?! Ja és a kereszténység nevében hány százmillió embert irtottak ki és nyomorítottak meg? Ezen az alapon akkor a kereszt is lehetne önkény uralmi jelkép!
Mészáros Lőrinc: "azt sem tudom, ki az a Momentum"
Ez a kretén nem tud semmit! Elfelejtett egy milliárdot bevallani, elfelejtette hogy van egy cége! Hogy lehet egy hogy ez mindenhez ért, gázszerelő, földműves, vasútépítő, média stb! És azt se fogja fel hogy mekkora gáz hogy a saját tévéjénél egy volt komcsi lehazaárulózza azt aki nem akar olimpiát! Ezek a fideszesek lealacsonyították a Nemzeti szót mikor minden nemzetinek neveztek például a trafikokat, meg a hazaáruló szót a fideszes kommentelők és a bencsik féle volt mszmp-és seggnyalók, akik mindig az aktuális segget nyalták jó pénzért! Azt se tudják hogy mit jelent a haza áruló szó, vagy ha tudják és mégis mondják az még szánaémasabb!
Irritálják a cigány szomszédai a Budai Vár egyik bérlőjét
Ekkora kretént te jó ég! Azt se tudja kik a szomszédai, mert ha tudta volna kiderül hogy a foszer olasz a neje meg magyar! Nem az számít hogy a szomszéd roma vagy magyar hanem hogy viselkedik! Nekem roma a szomszédom, semmi bajom vele, egy kicsit magának való csendes ! De ismerek olyan magyart akit még az ellenségemnek se kívánnák szomszédnak! Na ezt a foszert az mellé költöztetném, sokat járna a bíróságra!