kakambuki

Öregített Orbánnal kampányol a korrupció ellen egy svéd szervezet
@Qqberci: Ne mondd! Az eszedbe sem jut hogy azért a diplomáciában másféle képzettséggel is rendelkeznie kell az ott szereplőknek? Bevallom nekem már a t.köm is tele van az efféle szakmanusokkal a politikában. Hány éves vagy egyébként? Esetleg emlékezhetnél még népi demokráciánkból a villamoskalauz hadseregtábornokra, az esernyőkészítőből lett nagyfőnökünkre, vagy a műszaki rajzolóból lett miniszterelnökre., aki a saját munkatársai szerint is olyan h.le volt hogy egy egy mondatos válasz is csak egy nap elmúltával tudott megfogalmazni rendesen De nagyon unom már a házban földön fetrengőinket, a vasajtónak fejjel rohanókat a beszéd helyett torka szakadtából üvöltőket, meg a házban nyilvánosan l.faxozókat is. Te nem?
Öregített Orbánnal kampányol a korrupció ellen egy svéd szervezet
@fideszes gyökér: @fideszes gyökér: Tájékoztatlak! Én a Vityának megfelelő beosztású manusukra gondoltam. Nem elég hogy talpig rosszindulatú vagy hanem még h.le is?? Ja és nincs más dolguk csak velünk foglalkozni?? Fogadnom sem kell hogy hiszen látszik hogy sokkal többet ártottak eddig saját maguknak, mint a magyarok egyszer is nekik.
Öregített Orbánnal kampányol a korrupció ellen egy svéd szervezet
Nocsak! Idegen tollakkal akarnak ékeskedni? Csak nem szégyellik a rosszképű hegesztő munkás főnöküket?
20 hónap alatt 260 millióért utazott Orbán Viktor
@kulabombaafityiszre: Hát ha te meg a délelőttös libernyákböszme vagy akkor igen! Egyébként meg mikor is becézgettelek úgy mint te engem legutóbb??
20 hónap alatt 260 millióért utazott Orbán Viktor
Háát, az ingyenes repülőjáratokat még nem találták föl. Egyébként rollerrel kellett volna közlekednie?? Ja és ha mindez igaz elég sok helyen járt illetve sok helyen fogadták. "Diktátorokkal" nem szokás ilyet tenni.
Lekapcsolták az internetet az SZFE-n
@fideszes gyökér: Nem még nem adtak, tervben sincs róla szó. Ebben sem hasonlítanak rád derék f.szopó gyökér.
Lekapcsolták az internetet az SZFE-n
@simmering73: Teljességgel elhiszem. Még azt is hogy az internetet a hallgatók fizetik zsebből. Jaj bocsi ezt már tényleg nem hiszem el! Az internetet ugyanis mint minden ilyen helyen a fenntartó fizeti sok más egyébbel együtt, vagyis jelen esetben az "illiberális fasiszta magyar állam". Vagy tévednék?
Az Európa Tanács szerint is borzasztó a romák helyzete Magyarországon – Ezeket a megoldásokat ajánlják
@jesz: Igaz lehet, tényleg az a nevük eredetileg is, nem pedig a roma. Ez embert jelent magyarul. Mellette a mi nevünk meg cigányul gádzsó, vagyis paraszt. Jó mi? Amíg pedig nincs számottevő cigány értelmiség addig a cigányok helyzete semmit nem változik, vagy csak alig. Idegenek nem tudnak hatékonyan foglalkozni velük, ma sem.
Annnyira növekszik a betegek száma, hogy rövidesen meg kell nyitni a kiskunhalasi járványkórház intenzív osztályát
@Peller Anikó: Ne mondja! Ő egyedül hozta mind az ezret? Ki mondta hogy utánozzák? Azt viszont mondta, ő és a tisztifőorvos még az egész folyamat elején hogy várható egy második hullám is amely jóval keményebb lesz mint az első volt, amelyet viszonylag nagyobb problémák nélkül sikerült levezényelniük. Ez a második folyamat még nem ért véget és ha az emberek nem hajlandók viselkedni akkor akármilyen vége is lehet. Na de várjuk ki a végét! Én bízom a jó vagy jobb eredményben mint ahogy az emberek zöme is bizakodó.
Annnyira növekszik a betegek száma, hogy rövidesen meg kell nyitni a kiskunhalasi járványkórház intenzív osztályát
@tudode: Miért mit kéne csinálnia? Böfögnie a netre úgy mint te? Ja és ő nyugodtan piálhat hiszen neki és a kurmánynak köszönhető hogy áll a szükségkórház. (Meg is kapták érte a soros gyalázkodást annak idején amikor átadták, hogy minek meg fölösleges, sok pénzbe került stb.)
Reviczky Gábor felélte a tartalékait
Válaszként. Hiszen azt írtad hogy "Amúgy jó színész." Szerintem is.
Reviczky Gábor felélte a tartalékait
@jesz: Amúgy. Én úgy tudom hogy a Revisnyei Reviczky családból származó színész egyik rokona volt Reviczky Gyula író. Egy másik rokon őrnagyi rangban szolgált a Horthy hadseregben Reviczky Imre. Zsidó munkaszolgálatosok tucatjait mentette meg a frontra küldéstől és a biztos haláltól. A későbbi üldöztetéstől pedig zsidó katonáinak vallomása mentette meg és föl Amúgy!
Kormánysajtó: Gyurcsányé lett az Index
@Szeparepa2: Ba.om! Eredj Afganisztánba aztán szárítgasd ott a saját beleidet füstön ha ennyire tetszik neked. Az agyadat nem kell, mert az szikkadt máris, feltéve ha van még egyáltalán belőle.
Megérkezett a tüntető tömeg Orbán Viktor hivatalához
@solidedge: Aha, túl messzire ment. Most éppen miben ment messzire? Szerintem inkább elég messze volt és van is a történéstől mert semmi köze hozzá. Az illető lap és oldal tulajdonos kivágta a cégtől a beépített ügynök főszerkesztőjét, ennyi. Ja és az illető (Momentumos) elfti nem a Vitya ügynöke volt hanem a DK-s Gyurcsányné pártfogoltja akivel titokban rendszeresen egyeztetett a lapnál folyó eseményekről és ez kiderült. Mi köze van tehát ehhez Orbánnak??
Óriási tömeg tüntet a magyar sajtószabadságért – élő közvetítés
@kulabombaafityiszre: Arany haverom ifjú h.lye, csak néhány dolgot említenék ismét, mert nem (nagyon) értetted meg ahogy olvaslak. Miért kell a várba futni amikor egy magántulajdonos intézkedett a tulajdonát képező vállalatnál, miért nem tüntiznek a tulaj háza előtt vagy a főszerkesztő fazonnál aki végrehajtotta az akciót a cégnél? Mégis milyen intézkedést várnak vele szemben a Vityától? Aztán hogy lehet egy terrorista jelszóval pingál trikójú fazonnak dolgozni egy lapszerkesztőségben, illetve helyén valónak tartod-e ezt nem pedig (köz)veszélyesnek a gazdája felfogásával együtt? Aztán ha mindez így volt mert így történt akkor pedig miért kell az utcán óbégatni hogy veszélyben a sajtó szabadság az országban, amikor magáncégnél történt a dolog magántulajdonos által vezényelve: Csak nem azért hogy jó kis balhé helyett legyen már inkább jó nagy és majd rálőcsöljük az egészet az utcán rendet tenni igyekvő hatalomra. Erőszakot az erőszakra, ahogy a trikó felirat hirdette egy képen a cég előtt. Ja és ne feledd: Te is tűnhetsz még vén h.lyének mások előtt csak vigyázz, nehogy megüssön a guta jóval előtte még.
Óriási tömeg tüntet a magyar sajtószabadságért – élő közvetítés
@Csizmás Kond: A koromnál fogva gyanakvó vagyok, lehet hogy túlságosan is. Mindenki tudja és olvasta is hogy az illető ügyet nem a hatalom gerjesztette, hanem a (magán)tulajdonos intézkedett és elküldött néhány fazont a szerkesztők közül. (Lehet hogy a jelszavas pólós fickó is az egyik volt közülük, akinek a pólója hátulján az "Erőszakra erőszakot" jelszó állt egy képen angolul. Ilyen mentalitású pacák dolgozott egy lap szerkesztőségben!) Az eset pedig kapóra jött egyeseknek meg a pacákhoz hasonlóaknak és gyerünk csináljunk egy jó nagy utcai balhét amit majd lazán rákenünk a hatalomra a kinti szimpatizánsok segítségével. Ne legyen igazam, de én gyanakvó vagyok mostanában. Öregszem!
Orbán Brüsszeli győzelmétől hangos a kormánysajtó
@tudode: Létezik. Az ország neve Magyarország, államformája köztársaság. Ezt az alkotmányban is rögzítették amely valamivel azért sokkal másabb a stalini-Rákosi féle tákolmánynál, illetve még a Kádár félénél is, amely vazallus rendszerben népköztársaságnak nevezték a megvalósított osztálydiktatúrát. Gyurcsány Ferenc pedig nem miniszter elnök már hál"Istennek és talán nem is lesz többé sosem.
Orbán Brüsszeli győzelmétől hangos a kormánysajtó
@tudode: Lehet. Az ország elleni politikai támadást védte egyenlőre, de a zsét csak úgy kapta meg hogy az elköltése feletti pénzügyi szakmai ellenőrzést magára vállalta, vita nélkül! Nagybecsű elődeihez hasonló pártsíbolás és magán költések tehát szóba sem jöhetnek. Az ugyanis a Vitya bukását jelentené. Ha pedig mégis megtenné és titokban akkor vagy nagyon ügyes zsugás, vagy pedig az ellenfelei nagyon h.lyék! de majd meglátjuk.
Orbán Brüsszeli győzelmétől hangos a kormánysajtó
@solidedge: Lehet, igaz én a másik csatornákat is nézem mert szeretek nagyokat röhögni néha. Viszont a német cégek java itt csak van nálunk, annak ellenére is hogy én milyen csatornákat nézegetek. Érdek és profit!! Ez a lényeg mindig és mindenhol, a többi csak a körítés. Érted-e?
Orbán Brüsszeli győzelmétől hangos a kormánysajtó
"Magyarország 3 milliárd euróval több pénzt kapott a tervezettnél. Angela Merkel német kancellár ígéretet tett, hogy a német elnökség alatt, 2020. végéig lezárja a Magyarországgal szemben indított 7-es cikkely szerinti eljárást." Én erről tudok. Ha ez így igaz akkor Dobrev Klára mondhat amit akar!
30 kilométer/órás sebességkorlátozás lép életbe a Lánchídon
Vigyék át a tűzijátékot Debrecenbe. Én megtenném a hatalom helyében brahiból is. Aztán várnám a reakciókat Budapestről, na nem Karigeritől, hanem a pestiekét!
A határőrség visszaállítását követeli a Jobbik
Tényleg? Jó de miért? Hiszen köztudott hogy a határokon, beleértve a délit is, csak álproblémák léteznek, vannak!
Elképesztő: megbüntették és megalázták főnökei a tornadeszkás tesitanárt, aki százezrekben tartotta a lelket a karantén alatt
@balos: Figyusz balos birka! Olvassál többet magyar irodalomból mondjuk Gárdonyit. Aztán rájössz gyorsan hogy bizony akkor is baj volt a tankerületi rendszerrel és nem is kicsit, nemcsak a népi demokráciánkban, vagy esetleg mostanában. H.lyék voltak, vannak és lesznek is, mindig!
"Orbán elveszítette a járvány elleni első csatát" – megszólalt az ellenzék
Elhiszem, hogy figyelmeztették. Karigeri főpolgármester atyát miért nem figyelmeztették ugyanerre? Nem nagyon látszik ugyanis hogy agyon igyekezné magát ugyanebben, sőt!
Megint lecsapott a rendőrség Hadházyék dudálós tüntetésére – videó
Ha bejelentett demonstráció volt, legalább a közlekedésiekkel egyeztetve akkor pereljenek. Ha viszont nem az volt, megszegték a közlekedés szabályait, a gyülekezési szabályokat, akkor bizony kuss, nekik is!
Hiller: Magyarországon ma nincs igazi köztársaság
Barom! Jaj bocs. M.ha barom. Így már stimmel. Tényleg nagyon sajnálom hogy ezt kellett mondanom, na de az előzmények után mi volt várható szerinted???
Hiller: Magyarországon ma nincs igazi köztársaság
@RonaGyuri: Őszintén szólva most mit válaszoljak neked buta bunkó?? Már csak azért is mert én sosem minősítettelek így. Ennyi idős korodra csak ennyire telik tőled??? Ugyan má'!
Hiller: Magyarországon ma nincs igazi köztársaság
@ómió: Na de ez volt, ezt tették jóval később is nem? Az utca emberével az utcán még pedig a legnagyobb demokrácia közepette. Nem éppen a demokrácia dísze volt az egész, nem is nagyon dicsekednek vele, manapság sem.
Hiller: Magyarországon ma nincs igazi köztársaság
Elhiszem Pityu, teljességgel elhiszem. Az csak akkor volt amikor ti regnáltatok. Csak azon tűnődöm hogy ha akkor annyira igazi volt az egész akkor mi a búbánatos telefaxnak buktatok meg? Aztán még azon is merengek hogy ha annyira vágytok a hatalom után akkor miért nem takarítotok magatok körül? Így nem fog menni barátom, nemcsak legközelebb, később sem!