kakambuki

Kiküldték Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet Debrecen egyik kedvenc étterméből
@csak úgy...:"A debreceni Belga Étterem és Söröző" Nos tegyük föl hogy a fenti név nemcsak fantázia szüleménye hanem valós állapotot jelez, tehát a tulajdonra illetve a tulajra is utal, vagyis belga mindkettő. Akkor hol itt a "bolsi módszer"? Lehet menni tiltakozni a belgáknál a "bolsi módszereik" miatt. Jót röhögnek majd legfeljebb! Ja és egy bolsi országban nem szoktak éttermet és sörözőt nyitni a belgák!
Vatikán: a "szivélyes légkörű" találkozó 40 percig tartott Orbánékkal
@sgl: Ja sietett találkozni a ballibes szlovák elnöknővel. Vele vajon milyen nyelven beszélget majd és legfőképpen miről? Egyébként meg csak csak elment az ország(unk) közepéről az északi felébe. A gépe az egykori magyar koronázóváros repterén szállt le.
Elképesztő pofon ez Orbánnak – a pápa Hitlerhez és Sztálinhoz "hasonlította", teljes mértékben ellenzi a politikáját
@Toller Béla: Igaz lehet. Viszont Orbánnak is vannak értékei. Ha ez nem így lenne akkor nem lopkodnák folyton az ötleteit, nem utánoznák néhány módszerét még ma is. hitványságokat nem szoktak lopkodni, primitív emberek legfeljebb, nem gondolja?
Elképesztő pofon ez Orbánnak – a pápa Hitlerhez és Sztálinhoz "hasonlította", teljes mértékben ellenzi a politikáját
Tegyük föl hogy tényleg ezt mondta, vagyis Hitlerhez és Sztalinhoz hasonlította a Vityát. Szerintem akkor a minősítővel van valami súlyos probléma nem a Zorbánnal! De az is lehet hogy mindez ócska kamuzás csupán valaki vagy valakik részéről és az Atyec (sosem) nem mondott ilyet. Hogy mit gondol az meg nem tartozik senkire.
24.hu: csődöt mondott a kormány oltási programja
@lusta: Hagyd a f.nébe úgy sem érti meg. Az ismerőseim közül fél tucat ember végezte így. A tragédia további része hogy még végezheti is, mert igen sokan olyan felfogással bírnak továbbra is mint a barátunk!
24.hu: csődöt mondott a kormány oltási programja
@Pálinkás Pál: Beoltattad már magad Barátom? Ha igen akkor ne pampogjál, ha pedig nem akkor se csüggedj! Még mindig kipróbálhatod a reklamálást a lélegeztető gépre rákötve, feltéve ha lesz erőd és kedved hozzá! Oltatlanul meglehetősen nagy sanszod van hozzá.
24.hu: csődöt mondott a kormány oltási programja
Elképzelhető hogy így van. Igen sokan tettek ugyanis igen sokat azért hogy ez így legyen. Bukjon a rezsim még ilyen áron is!
"Komoly terrorra készülhetünk!" – Orbánnak még jól jöhet az afgán helyzet
@gina: Így beszél egy abszolút felsőbbrendű feddhetetlen és megfellebbezhetetlen személy másokról Megazanyádkínjáttekreténjószág!
"Komoly terrorra készülhetünk!" – Orbánnak még jól jöhet az afgán helyzet
"Eddig szerencsénk volt, hogy az iszlám állam terrorszervezetének nem volt légi ereje, de a táliboknak az afgán kormányerő kapitulációjával lett katonai légicsapás-mérő ereje, hadianyaga, repülőgépei
- nyilatkozta Tarjányi Péter." Elhiszem. Még azt is hogy például a modern repülőeszközökhöz képzett pilótáik vannak. Csak azt nem tudom még hogy honnan. Ja és ha az afgán katonáknál még a fegyverük hat jegyű sorozatszámának bemagolása is gondot jelent, akkor a tálibok miért, mitől lennének képzettebbek illetve kik fogják kiképezni őket?
Pattanásig feszült a Magyar-Szlovák viszony: "Budapest folyamatosan üzenget és kioktat minket"
Hát a Benes dekrétumok nem kioktatás és nem üzengetés, megemlítés legfeljebb. A szlovákok ha megfeszülnek sem tudnak még csak hasonlót sem üzenni vagy kioktatni a magyaroknak. Lehet hogy ez csípi a szemüket.
Táncba vitték Orbán miniszterét
Csak xólok! Egy miniszter nem lehet jókedvű sohasem? Na és miért nem?
Varga Judit úgy beoltotta Lewis Hamiltont, hogy köpni-nyelni nem tudunk – A Fidesz meg megköszönte neki
Hamiltonnak egyébként tényleg mi köze a magyar törvény(ek)hez? Már nem megy az autóversenyzés úgy mint korábban?
Orbán olyat kommentelt a Facebookon, amire senki nem számított – mutatjuk
Egy nagy hibát vétett annyi bizonyos. Nem hagyta abba a csúcson vagy röviddel utána hogy szép emlékekkel távozzon és úgy maradjon meg az emberek emlékezetében sikereivel, kikezdhetetlenül. A (közvetlen) környezete is hibás ebben hogy nem figyelmeztette időben erre!
Orbánnal kapcsolatban tartana népszavazást a luxemburgi külügyminiszter
Lássuk csak: Uniós népszavazást tartani Orbánról lehetetlen, az Unió jogrendje ezt nem teszi lehetővé. Sem neki, sem pedig a luxemburgi kormánynak nincs joghatósága Magyarországon hogy ilyen népszavazásról dönthessen. Az illető egy olyan ország kormányának a feje amely gyakorlatilag az EU alapítói közé tartozik és ennek ellenére nemcsak eléggé alul tájékozottnak, hanem modortalannak is tűnik. Orbán ugyanis sosem mondott ilyeneket róla.
Kínos: Orbán fél órát kapott a pápától, aki még aznap három napra Szlovákiába látogat – Kiderült az is, hol találkoznak majd
"A találkozót reggel háromnegyed 9-kor tartják. A miniszterelnök és a köztársasági elnök fél órát kapott a katolikus egyházfőtől. A Szentatya szeptember 12-én érkezik, majd azonnal megy tovább Pozsonyba." Teljességgel elhiszem hogy így lesz. Na de mi lesz a magyar püspöki karral, élén a Budapest esztergomi érsek prímással? Őket, vagyis az ezer éves katolikus Magyarország, Mária országának teljes papságát is kenterbe veri majd az Atyec fél óra alatt? Nem semmi!!
Atomkatasztrófa Pakson? Az osztrák szakértők szerint a Paksi Atomerőmű és Paks II telephelye a magyar a nemzetközi ajánlások alapján nem alkalmas atomerőmű létesítésére
@balos: Szeretnéd? hát akkor látogass oda lökött, ne csak pofizgass össze vissza. Én ott születtem ott vannak a rokonaim ma is, a felmenőim meg a temetőben már sajnos. Két-három hetenként oda járok hozzájuk virággal de nem nagyon látom a rémületet a városlakók szemében. Ja és az erőmű folytán lett város az egykori kis mezővároskából és ez sem mondható az idegenkedés jelének.
Atomkatasztrófa Pakson? Az osztrák szakértők szerint a Paksi Atomerőmű és Paks II telephelye a magyar a nemzetközi ajánlások alapján nem alkalmas atomerőmű létesítésére
Szerintem PaksI.-II. nem egy fukushimai létesítmény, hiába igyekeznek bizonyítani az ellenkezőjét a labancok. Paks I. közel ötven éve működik már, a legkisebb rengések nélkül. Labanc uraimék szórakozgatnak egy kicsit megint mert ugye ők a királyok, náluk semmilyen probléma nincs, nem is volt és nem is lesz soha. Majd meglátjuk!
A lengyeleket balesetszerű kilépés fenyegeti az EU-ból
@Nessy: Jó. De akkor miért beszélsz cezaromániáról amikor volt módod megtapasztalni az igaziakat? A bődületesen kulturált nyugati államok közül pedig én nem az olaszokra görögökre gondoltam még csak a pofátlan kommunistáikra sem, hanem Belgiumra , Hollandiára meg Luxemburgra. Találd ki hogy miért!
A lengyeleket balesetszerű kilépés fenyegeti az EU-ból
@Nessy: Na vazzeg! Ha neked két ezer éves európai ország nem kultúrnemzet, vagyis kulturálatlanok, szemben néhány alig száz éve alapított gyarmatosító múlttal rendelkező nagy és bődületesen kulturált nyugati országgal az LMBTQ-s és egyéb agyrémeikkel együtt, hát akkor magadra vess! Elég jól érzed magad a cezaromániás országában ahogy olvaslak. Hány éves vagy egyébként? Egy kis Rákos-Róth féle cezarománia igazán nem ártott volna neked, csak hogy tudd mi is az egyáltalán!
A lengyeleket balesetszerű kilépés fenyegeti az EU-ból
@Kapanyél: Tényleg, aztán hogyan? Mert hogy jelenleg nem lehet senkit kivágni az EU-ból, sem csak úgy, sem pedig másként. Az alapítóatyák ugyanis elfeledkeztek rendelkezni erről. Kilépni magától pedig egyik ország sem akar és nem is fog, a kóceráj szétesése előtt legalább is nem. Magyarország távozása szerintem még nem rengetné meg az EU-t, de a nála jóval nagyobb Lengyelországé már neki is betenne keményen.
Vakcinabiznisz: "Orbán hatalmas balek? A kínai kommunista barátai átverték!"
Csak xólok! Kína megvan még ma is, annak ellenére is hogy a teljes lakosságát kizárólagosan saját vakcinával (Sinopharm, Sinovac) oltották be! Arról tudok hogy a Pfizer gyártója javasolni fogja a harmadik, emlékeztető oltás beadatását a vakcinájából is, ami ugye nem egy kínai minőség egyesek szerint. Moslékpofáskodni pedig tilos, bár buzgón gyakorolják egyesek itt is sajnos, de hát ez van! Ők ennyit tudnak, ennyi telik belőlük stílusban és mondanivalóban is vita vagy legalább szarkasztikus humor helyett.
"A koronát nem tudtad ellopni?" – Orbán tiszteket avatott, nekiestek a Facebookon
@ómió: Nem egészen. Az alkotmány szerint Magyarország köztársaság. Ugyancsak az alkotmány szerint a fegyveres erők főparancsnoka nem egy miniszter, nem is a miniszterelnök, hanem a köztársaság elnöke.Ennélfogva az említett erők vezetői állományának avatása is az ő jog és hatáskörébe tartozik. Az avatást tehát minimum az elnöknek kellett volna levezényelnie, ott beszédet mondania, esetleg a miniszterelnök jelenlétében!
Kínai, vagy orosz vakcinával oltották? Akkor nem jár az EU-s vakcinaútlevél
@simmering73: Te is ezek közül kaptál drága barátom? Mert ha nem akkor ne köszöngess mások nevében. Nem kértek föl erre! Aztán meg milyen ócska képmutatás az egész, amikor magyar kormánytagok is kaptak belőlük és szabadon közlekedhetnek egész Európában? Vagy csak a plebsszel szemben van nagy pofájuk az igazságosztóknak?
Párbeszéd: Hiába követelte Orbán a szovjetek kivonulását, most szervilizmussal dörgölődzik hozzájuk
Én úgy emlékezem, javítsanak ha rosszul, hogy nem a Vitya ajándékozott pulikutyát anno a szovjet vezérnek a magyar barátság jeléül. Ki is volt az??
Kivonul az amerikai filmipar Magyarországról a homofóbtörvény miatt?
"Valaki a sokak közül csak bevált valamit a kifejezetten fasiszta magyar állam elleni fogadkozásokból!" Jól teccik lenni az úrnak?? Kedvenc háziorvosa és gyógyszerésze mikor látta utoljára?
Szijjártó azt teszi, amiért fizetik: gorombán kioktat, megleckéztet
Ha gorombán megtámadják és kioktatják akkor bizony ő is azt teszi a támadóival. Mi van ebben ezen csodálkozni való?
Merkel egyik minisztere is keményen nekiment Orbánék homofób pedofiltörvényének – Szerinte ez súlyosan diszkriminálja az LMBTIQ embereket
Az illető (nem magyar) miniszternek ez rendes hivatalbeli elfoglaltságai közé tartozik és miért? Esetleg otthon hagyta a szemüvegét hogy nekiment a Zorbánnak?
Orbán megvillantotta híres angoltudását – videó
@Yoda69: Nem tőled légy nyugodt. Ha nem hiszed akkor vedd le a napszemüveged vagy pucold meg a másikat és máris elolvashatod több helyen és többször is hogy honnan vettem az illető információkat.