kakaósbögre

10 milliárdot vettek ki a nyugdíjvagyon morzsáit kezelő cégből

A padlást is kisöpörték.

Beleragadtunk a kiszolgáltatottságba « Mérce

Magyarország jobban teljesít, mindeközben a hasonló történelmi fejlődés ellenére szomszédaink lettek a bezzegországok, a hazai minimálbérből pedig gyakorlatilag nem lehet megélni.

A magyar kormány a rezsicsökkentés miatt blokkolta az uniós klímatervet

Fontosnak a klímaváltozás elleni harc, de nem annyira, hogy emiatt emelkedjen a magyar családok rezsije.

Halász: Meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket

A Czeglédy-ügy rávilágított arra, hogy meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket az igazságszolgáltatás elől - hangsúlyozta a Fidesz-frakció szóvivője Budapesten, sajtótájékoztatón annak kapcsán, hogy az Országgyűlés szerdán megkezdte az úgynevezett lex-Czeglédy törvényjavaslat...

Megszavazták az uniós kifizetések jogállamisági feltételekhez kötését

"A Fidesz szerint Brüsszel ezzel nyílt politikai nyomásgyakorlás rendszerét akarja létrehozni."

A gyávaság és a haszonlesés mindennél lehangolóbb megtestesülése: a magyar „keresztény értelmiségi”

Megpróbáltak pozícióvesztés nélkül becsületesnek látszani, de összetojták magukat, és sietve visszavontak mindent.

Megáll az ész: Orbán kormánya fogadta be az Őcsényből kiutált menekülteket

A miniszterelnök korábban még üdvözölte a „migránsok” miatt kitört hisztériát.

Tudta? A kormány szerint még mindig a "kalandvágy" a legfőbb kivándorlási ok

Nagyot ment a Nemzetgazdasági Minisztérium tanácsadója, Szalai Piroska a Magyar Időkben.

Jurák Kata folytatja az ámokfutást

Jurák Kata szereti saját magát újságíróként meghatározni, mégis folyamatosan úgy viselkedik, mint egy jól megfizetett fideszes provokátor.

Ha ezt telepíti a gépére, hirtelen megcsappan a kormánypropaganda a böngészőjében

Valaki készített egy tartalomszűrő bővítményt a Chrome böngészőhöz. A kiegészítő neve elég beszédes: Felcsút 1.0 PropagandaBlokkoló.

Orbán, a régi-új földesúr

Mellár Tamás közgazdász 2012-ben a Népszabadságban mesélte: Orbán az első miniszterelnöki ciklusában többször beszélgetett négyszemközt vele, s nyilvánvaló, hogy a politikus a 2002-es, a Fidesz számára hidegzuhanyként ható választási vereség után lépett új útra.

Schmidt Mária szerint a bajbajutott Európát a nagy és dicső Orbán Viktor fogja megmenteni

A „történészasszony” felvázolta látomásait a Nyugatról. Jaj mindenkinek!

Szörpházmodell: családi lak uniós forrásból

Uniós forrásból épített házat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelényhez tartozó szőlőhegyen a település polgármesterének, Molnár Oszkárnak a felesége.

Európai Magyarország

Meghalni Orbán Viktorért vagy élni Magyarországért.

Fidesz: sikkasztásban elítélt bűnsegédet az értéktár bizottságba!

Elképesztően szégyenletes, hogy a volt fideszes, hazaárulózó, fenyegetőző, sikkasztás bűntettében bűnsegédként elítélt Fodor Ibolyát javasolja a Pécsi Értéktár Bizottság új tagjává választani Páva Zsolt, Pécs polgármestere.

Beteg törvényjavaslatot adtak be: a nyugdíjasokat is dolgoztatná a Fidesz és a KDNP!

Fordítom fideszről magyarra:dolgozz nyugger amíg bírsz egy fillért sem kapsz érte,azt meg hogy mire költjük a pénzedet,melyik stadiont építjük,melyik erdélyi magyar Tőkés Lászlót fizetjük, Orbán Ráhel melyik csámpás saját lábára veszünk új topánt,Mészáros Lőrinc melyik futballcsapatát támogatjuk,melyik Ripostban mondjuk el...

Orbán a bujdosó – Varánusz

A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a “hegyek vajúdnak és egeret szülnek” az is pazar látvány, gondolom én.

Román követője lett Orbánnak - magyarokra hullik vissza a CEU-törvény

Victor Ponta volt román kormányfő nagyon jónak és helyesnek tartja a külföldi egyetemek működési feltételeit szigorító magyar törvénykezdeményezést, és bejelentette: jövő héten ő is kidolgoz egy ugyanilyen javaslatot, amelyet a bukaresti parlament elé terjeszt - közölte pénteken a Hotnews.ro hírportál.

Újdonság a Facebook-profilképeknél: tegye rá a magyar zászlót

A nemzeti identitás kifejezését erősítvén közel 200 zászlóval bővítette profilkép-felturbózó eszközét a Facebook. Ott van a magyar trikolor is.A Facebook profilkép-keretező eszköze nem újdonság: például rendre előtérbe kerül a világot megrázó események után, amikor egy profilképcserével szolidaritást fejezhetünk ki...

Nemzeti konzultáció a semmiről: a buszos utaztatással kapcsolatban bezzeg kíváncsi a kormány az emberek véleményére

Tegye mindenki a szívére a kézét: mégis mit értünk mi, pórnép, az utca egyszeri fiai és lányai a buszos utaztatásokhoz? Ugye, hogy semmit. Felesleges erről internetes konzultációt tartani? Igen. Ennyire egyszerű az egész.

Orbán vérlázító mondatára még saját rádiójának riportere is megfeledkezett magáról, és visszakérdezett!

Az orcátlanság csimborasszója, bizony, méghozzá a miniszterelnök orcátlanságáé, aki szokásos – és Orwell 1984 c. művét idéző – péntek reggeli rádiószólamában azt találta mondani, hogy „komoly szégyentől és lejáratástól mentettük meg az országot”. Tudniillik azzal, hogy elhatározták (alkalmasint elhatározta), hogy...

A liberálisok, a gyerekek, a tanárok és a számítógépek esküdtek össze a magyar oktatás ellen

Mindenki felelős a kudarcért, kivéve azok, akik hat éve irányítják az oktatást Magyarországon.

Vásárhelyi Mária: Vádolom… - 168 óra

Vádolom a kormányt, mert a kialakított oktatási rendszer visszafordíthatatlanná teszi a társadalom teljes dezintegrációját, az ország kulturális leszakadását és akadályozza Magyarország felemelkedését.

Végül mégse törli el a letelepedési kötvényt a Fidesz?

Október 27-én a kormányinfón jelentette be Lázár János, eltörlik a letelepedési kötvényt.

Pénzügyi szankciókkal fenyegette meg Brüsszel a magyar kormányt

Súlyos következményekkel járhat, ha Magyarország és Lengyelország megakadályozza a korrupcióellenes nyomozati jogokkal rendelkező európai ügyészség felállítását - közölte az Európai Bizottság illetékes tagja, miután Budapesten sikertelenül próbálta meggyőzni a kormány tagjait.

Leszakadt Erdély és Délvidék az egri Nagy-Magyarország emlékműről

Szétesett az Országzászló-emlékművet díszítő térkép az egri Pyrker téren. Az alkotáson több darabból állt össze Nagy-Magyarország, és a darabok közül először is levált Erdély és Délvidék.

Nyílt levél idióta honfitársaimhoz

Állati nagy balfaszok vagytok véreim, amikor benyaljátok Orbán Viktor hazug és durván uszító lózungjait a magyar értékekre veselkedő és az asszonyainkra, lányainkra gerjedő illegális bevándorlókról, miközben a felcsúti csak korlátlan hatalmat akar az ország és annak valamennyi lakosa fölött.

A szemeteket kilopjuk úgyis!

Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi…

Uniós fejlesztési forrásokból romhalmaz – a rakamazi turisztikai projektek

Bedöglött projektek szegélyezik az utat, ami a hírhedtté vált rakamazi Teknősház és vízi tanösvény teljes kudarcához vezetett.

Hajdu János:szakmából elégtelen:: Labanc Ferenc Blogja

És persze mennek a hülye lózungok a főnyomozót hőssé nyilvánítják,alezredes lesz belőle (meg a tábornoki előléptetés se lenne sok),de persze megse fordul az urak fejébe,hogy szerencsétlen minden bizonnyal nem akart hős lenni csak tette a dolgát,hogy utána haza mehessen…..