kiscsillag66

Novák Katalin kitüntetést kapott a Nagycsaládosok Egyesületétől
Én rosszul vagyok Novák Katalinnak attól a kijelentésétől, hogy folytatják a Nők negyven sorozatot, hogy minél több nő tudjon az unokáinak élni. Természetes, hogy az idős nők szeretnek foglalkozni az unokákkal is, de nemcsak ez az ő vágyuk. Azért mert megöregedtek, szeretnének kicsit függetlenül is élni!!!
Döbbenetes pocakot növesztett Orbán
Felháborító, hogy ott áll a szerencsétlen, és senki nem adja át a helyét... Bezzeg, a rendelőben rögtön előre engedték, ott tudták, mi az illem!
Fidesz: az országgyűlés tisztségviselőinek tiszteletdíja az általuk vállalt munkával arányosan alakul
Ez a fizetés valóban nem lenne sok, ha "ezek" normálisan dolgoznának és ne csak a saját megélhetésükön aggódjanak. De amíg emberek tömegei megélhetéssel küzdenek, addig kutya kötelességük lenne azokat megoldani. Ne hivatkozzanak arra, hogy eddig ők mindig kimaradtak a béremelésből, Nem maradtak ki, állandóan variáltak valamin, amíg nem emelkedett a bérük.
Váltsuk már le őket valahogy!!!
Gyilkosság Inárcson: halálra késeltek egy ügyintézőt – fotó
Sajnos, ide vezet a kormány intézkedése. Megtiltják a hajléktalanságot, ők pedig hajléktalanokat képeznek a kilakoltatásokkal. Hogyan lehet kilakoltatni embereket? Nem lehetnek ilyen elvetemültek. De sajnos, lehetnek.
"Merj nagyot álmodni!" – Így vonul a Budapest Pride
@maci0427: Tegnap volt egy érdekes riport a világon fellelhető Pride-felvonulásokról. Mit mondjak? Ilyen elmaradt társadalom, csak nálunk van. Torontoban például a miniszterelnök is kimegy és a miniszterek. Jeruzsálemben például van meleg-strand is. Nem sorolom tovább. Hol vagyunk mi az ilyenektől???
"Merj nagyot álmodni!" – Így vonul a Budapest Pride
@maci0427: Arra nem gondol senki, mi van, ha majd az ő gyereke is más lesz? Akkor???
"Merj nagyot álmodni!" – Így vonul a Budapest Pride
@csipetke: Szerintem egy évben egyszer nézzük el, hogy felvonulnak.
Új társa lesz Jakupcsek Gabriellának
Hát én nem tudom, mi lesz. Egyre jobban elbúvárosodik a csatorna, és ráadásul napi műsor lesz. Megint egy műsor amit nem nézek meg. Örültem, hogy Hajdú elmegy, és tessék, egy rosszabb jön helyette.
A Fidesz:ilyen keményet még nem üzent Sorosnak: "Tartsa meg a szennyes pénzét!"
Én csak azon csodálkozom, hogy még eddig nem csavarodtak be. Nincs más baj az országban, csak Soros??? Borzadály ország lettünk, nem is az ország, hanem a benne élő emberek. Csak gyűlölködni tudnak!
Balog Zoltán: Óvatosan kell bánni a keresztény szóval
Nekem az a legborzasztóbb, hogy egyértelműen kijelentik, hogy keresztény-ország vagyunk. Lehet, de akik ezt hirdetik, tuti, hogy nem azok, ha a cselekedetüket nézem.
Hoppá! Schiffer András kilépett az LMP-ből
@Eladott Ország: Én soha nem kedveltem őt igazán, de nálam akkor vált teljesen hiteltelenné, amikor Gyurcsányt feljelentette Sukoró ügyben. Most pedig miért nem tetszik neki, hogy Szabó Szabolcs az LMP-frakcióba ült? Ha a többi tag elfogadta, akkor mi a baja? Nem fog hiányozni senkinek!
Üzentek a tüntetésszervezők a TEK-nek!
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből! Remélem, kulturált lesz minden csoport.
EMMI: a kormány ott fog állni a leendő édesanyák mellett, mikor gyerekvállalásra készülnek
Az édesanyák már nagyon várják, hogy a tervezéstől a nyugdíjas korukig ott álljon az EMMI (úristen, mennyi ideig akarnak itt maradni???).
Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"
Eddig is a fényben voltak! Nincs más problémája ennek az embernek??? Akkor én adok neki témát: oktatásügy, egészségügy, szegénységügy! Ha nem elég, tudom folytatni!
A Jobbik május 8-án lebontja a Kossuth téri kordont
Valóban, hiba volt bejelenteni. "Ezek" majd jól rájuk uszítják a Tekeseket.
Feloszlatta magát Pásztó önkormányzata, időközi választás lesz
Dömsödi Gábornak drukkolok! Mindenkit kicsinálnak, aki nem az ő szájuk íze szerint beszél.
Ököllel ütöttek ki egy nőt a Ligetvédők tüntetésén – videó
Minden tiszteletem a Ligetvédőké! Ilyen undorító atrocitásra csak ezek az izomagyúak képesek, nyilván jó helyről kapnak támogatást!