kismari

Megsértődött a Fidesz azon, hogy rajtuk próbálják ki először az orosz vakcinát
Amerika és Ny-Európa akkor vettek milliószám vakcinát, amikor még a kísérletek el sem kezdődtek. 50-70 dpllár/db. Persze, hogy a végsőkig harcolnak a keleti ingyenes vagy önköltséges vakcinák ellen. A melyik jobb politikai kérdés, a valós évtizedek múlva dől el.
Leköpte Hajdu Steve-et egy iskolás gyerek a buszról, mire a celeb megállította a járművet, és pofon verte
@Pálinkás Pál: Bravó Pálinkás! Én még a tanár bácsit is jól pofán vágtam volna, ha arra neveli a kölyköket, hogy másokat leköpjenek, vagy csak hagyja, hogy megtegyék.
Gyanúsak az orosz halálozási adatok – sokkal több áldozata lehet a járványnak, mint amennyit bevallanak
És azt tudjátok, hogy az orosz lányoknak ott lent nem függőleges, hanem vízszintes? Ebben is hazudnak! - ezek az oroszok.
Vlagyimir Putyin elkészítette az évszázad mémjét – ha nem látja, nem hiszi el
@Szeparepa2: A remény hal meg utoljára, de majd csak azután a ... :)) Majd meglátod milyen jól mutat a huszárellentengernagyi egyenruhában!
Vlagyimir Putyin elkészítette az évszázad mémjét – ha nem látja, nem hiszi el
@Szeparepa2: Pont, mint nálunk, csak mi magyarok a humort (stadion, katonásdi, konzultáció, vissza nem térítendő, stb.), ha nem is olyan vicces, helyeső szavazatokkal díjazzuk.
Megszólalt Menczer Tamás a horvát félrefordításról: "Több tiszteletet várunk a Magyarországot alaptalanul kritizáló és álhíreket terjesztő horvát politikusoktól"
Az átkosban volt utoljára tengeri flotta és magyar tengerész. Ma már dunász se nagyon van. Még némi állami segítséggel az óvodákban fel lehetne éleszteni a papírhajó gyártást.
Bepasizott Rogán Cecília – fotót is megosztott kedveséről
Szegény pasi, ha közben ránéz, hát még ha belegondol, hogy ki után teszi tiszteletét.