koszpeko

Pataky Attila belépett az SZDSZ-be, ott talált olyan egyéniségeket, akikre fel tudott nézni

A Rockkalapács 1989. novemberi műsorának felvételét négy évvel ezelőtt töltötte fel egy felhasználó a legnagyobb videómegosztóra, most olvasónk hívta fel rá a figyelmünket.

Tompos: Életveszélyes lélegeztetőgépeket adott ajándékba a magyar kormány a kirgizeknek

Tompos Márton, a Momentum szóvivője azt állítja, hogy a magyar kormány 2020 nyarán olyan, Vinod Sekhar majaziai üzletember közvetítésével vásárolt kínai lélegeztetőgépeket küldött ajándékba Kirgizisztánnak, amikről akkor már tudni lehetett, hogy életveszélyesek lehetnek.

Nagyon kiakadt DK: Az Orbán-kormánynak többet jelent a pénzvilág, mint a magyar családok

Az ellenzéki párt szerint változtatni kell a kormány megközelítésén, és segíteni a devizahiteleseknek. Úgy vélik ugyanis, hogy Orbán Viktor hiába aposztrofálja magát és a kormányát aposztrofálja magát és a kormányát, valójában ő maga hozott olyan döntéseket melyekkel iszonyatos helyzetbe hozta a devizahitel károsultjait.

Tízszer annyian kértek Pfizert, mint kínai vakcinát a múlt héten

Frissítette az oltottsági adatokat az európai járványügyi központ. Innen - és nem a magyar kormányzati oldalról - lehet megtudni, hogy milyen típusú oltást választottak a múlt héten a magyarok.

Óriási siker az ellenzéki vezetésű Újbudának: 1,5 milliárd forintos uniós forrást nyertek - Jövő TV

Az Európai Bizottság ötödik, egyben utolsó pályázati felhívásának eredménye szerint 11 európai város, köztük Budapest XI.

Jogerősen pert nyert a Pesti Srácok ellen László Imre, akit a kampányban heteken át szexuális zaklatással vádoltak

A DK-s politikust nem sikerült lejáratni, azóta Újbuda polgármesterévé választották.

Két kínai koronavírus-gyorsteszt teljesen használhatatlan

A Semmelweis Egyetem kutatói bevizsgáltak két koronavírus-gyorstesztet.

Most még szépen mondjuk: el a kezekkel a polgármesterek jogkörétől!

Most még szépen mondjuk: el a kezekkel a polgármesterek jogkörétől!    

Menekülni próbálhatott az utolsó pillanatban a Hableány – Hírek Ma

Menekülni próbálhatott az utolsó pillanatban a Hableány, a Magyar Nemzet szerint ugyanis 11 fokkal elfordítva találták a szakértők a tragikus sorsú turistahajó kormánylapátját.

A közmédiának 2 milliót kell fizetnie Juhásznak, és 4 adásban is be kell mondaniuk, hogy nem mondtak igazat

Azt a hazugságot terjesztették, hogy Juhász Péter az elítélt bűnöző, Portik Tamás embere.

Azonnali intézkedéseket az Irgalmasrendi Kórházban! – Nem azért adózunk, hogy betegen csótányok között feküdjünk

Egy beteg szerint annyi a csótány az Irgalmasrendi Kórházban, hogy a betegek felkapcsolt villany mellett éjszakáztak a kórteremben.

Vizsgáltassa ki Tarlós István, hogy miért késik a 3-as metró átadása!

Az eredetileg decemberre tervezett átadás helyett legkorábban március környékén fejeződhet be a hármas metró felújítása. 2019 első negyedévének végén indulhat csak újra az utasforgalom az M3-as metró északi szakaszán. A metrófelújítás eleve késve kezdődött el, és mára azt is tudjuk, hogy a kivitelező cég képtelen a...

Balatoni büfé bezárás

Azonnali hatállyal felfüggesztette egy balatoni büfé tevékenységét a Nébih, miután a helyszíni ellenőrzést végző szakemberek megállapították, hogy a súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai hiányosságok miatt a büfé élelmiszer-előállító, vendéglátó ipari tevékenység végzésére alkalmatlan.

Magyarok nyerték a Britain's Got Talent világkupáját

A magyar Attraction Black Light Theatre nyerte meg a Britain’s Got Talent világversenyét – tudtuk meg a tehetségkutató Facebook-oldaláról.

A DPA szerint Merkel 14 országgal állapodott meg bevándorlók visszafogadásáról, és köztük van Magyarország is

A DPA hírügynökség szerint Angela Merkel kancellár levélben arról tájékoztatta koalíciós partnereit, hogy összesen tizennégy országgal megállapodott Németországban menedékjogért folyamodó bevándorlók befogadásából.

Közvetlenül az EU ossza el a hazai forrásokat!

Budapest, 2018. június 4., hétfő (MTI) – A Demokratikus Koalíció újra arra kéri az Európai Uniót, hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt.

Az ember mindig tud egy kicsit hülyébb lenni annál, mint amit hittünk

Az ember mindig tud egy kicsit hülyébb lenni annál, mint amit hittünk

17,5 milliárd forintot bukott az állam a letelepedési kötvényprogramon

A magyar állam összesen 17,5 milliárd forintot bukott a letelepedési kötvényprogramon (átszámolva: kötvényenként 882 ezer forintba került a program a magyar adófizetőknek), miközben az a nyolc - köztük két offshore hátterű - cég , amit a kormány a kötvények értékesítésével bízott meg a kormány, összesen 156,2 milliárd...

"Családok halnak bele, válnak el! A kórházakban a meghaló emberek 50 %-a devizás!" VIDEÓ

Néhány részlet Dr. Polgár Zoltán rekorder hazafias szónoklatából:

Lopásban az élen, gazdasági tevékenységben a sor végén állunk

Egy friss uniós jelentés szerint Magyarországnak még sohasem volt olyan korrupt kormánya, mint az Orbán-rendszerben, a gazdasági teljesítményünk pedig szánalmas.

A földekre küldené dolgozni a magyar fiatalokat a migránsszendvicses miniszter

A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa – jelentette ki Nagy István agrárminiszter-jelölt az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.Az afrikai sertéspestis Hevesi elterjedésének okát oly briliánsan megfejtő tárcavezető szerint a bevonás...

Egy migráns miatt van sertéspestis az új agrárminiszter szerint « Mérce

Nagy szerint a sertéspestis úgy kerülhetett be Heves megyébe, hogy egy migráns, vagy vendégmunkás eldobott egy szendvicset, amit egy arra kószáló vaddisznó elfogyasztott, majd megbetegedett tőle.

Ennek következményei lesznek – figyelmeztette Magyarországot a Palesztin Hatóság

A nemzetközi jog megsértésével vádolják a palesztinok Magyarországot, Csehországot és Romániát azután, hogy kiderült, a három tagország megakadályozta, hogy az Európai Unió elítélő nyilatkozatot adjon ki az Egyesült Államok nagykövetségének Jeruzsálembe költözéséről – írja a Times of Israel.

Kiosztották Orbánt Brüsszelben! Orbán megint hazudott.Weber: “Ez kristálytiszta: ha betartod a szabályokat, maradhatsz, de ha nem, távozol”

Weber: “Ez kristálytiszta: ha betartod a szabályokat, maradhatsz, de ha nem, távozol”

Futva menekült Kósa Lajos az Országházban, nagyon fél a kérdésektől

Amint meglátta a kamerát, egyszerűen futni kezdett Kósa Lajos, akivel az Index szeretett volna interjút készíteni pénteken az Országházban. A politikust azután szeretették volna megszólaltatni, hogy az Országgyűlés pénteken szavazott a negyedik Orbán-kormány új minisztériumi struktúrájáról, de nem lehetett, a megyei jogú városok...

Botrányos a Fidesz új intézkedése!

A Fidesz legszarházibb intézkedése. Az, hogy loptok egy dolog, de ez maga az alávalóság. Itt emberek életéről és méltóságáról van szó.

A Kúria kimondta, a Fidesz győzelme érdekében csaltak a választásokon Pécsen

Jogerős végzésben mondta ki a Kúria, hogy sérült a választás tisztasága, a az önkéntes részvétel, a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvi rendelkezései az április 8-i választásokon Baranya megyei 1-es számú választókerületben, a pécsi 40. számú szavazókörben – írja az Átlátszó a szavazókör bizottság...

Üzenet Orbánnak: „Kezdj el félni!”

Bejelentett tüntetésen vettek részt a valtonosok által megvert ligetvédők a Társaság a Szabadságjogokért jogásza szerint. A szakember ezért törvénysértőnek tartja a biztonsági cég embereinek intézkedését. Két nappal a történtek után mintegy százan tüntettek a ligetvédők mellett.Mintegy százan gyűltek össze péntek délután...

Afrikai migránsok támadásaként mutatott be az Origo egy prágai videót, amiről fél perc lett volna kideríteni a valóságot

És ennyi volt a 'cikk'. Se az nem derült ki belőle, hogy mikor zajlott ez a verekedés, se az, hogy mi válthatta ki, az írás ugyanis mindössze négy mondatból áll, és mind a négy mondat a címben szereplő állítást ismétli meg.