kotos

Döntöttek: Fekete-Győr Andrástól megvonta a bizalmat a Momentum küldöttgyűlése
Ideje, hogy másik óvodás, an-α-β is fogja a kis lapátot, vödröt és távozzon a homokozóból. Ha már majdnem egyetlen támogatója is eltávozott.
Hajmeresztő elmélet: a Fidesz saját aktivistáit küldi Dobrev Klárára szavazni
@Nessy: ... timeo DANAOS et dona ferentes. Vergilius: Aeneis (II, 49): Quidquid id est,: Bármi is ez, "félek a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is".
"Nem lesz ez így jó, urak" – reagált a DK Karácsony és Márki-Zay Dobrev-ellenes összefogására
@Béla333: Bélám, csak álmodozol, vagy belenéztél az üveggömbbe? Akkor láthattad azt is, hogy megint Orbán lesz egyelőre 4 évre, aztán lehet, hogy örökre. De érdemel mást ez a nép?
Nem. Az utóbbi pár nap világosan megmutatta.
"Nem lesz ez így jó, urak" – reagált a DK Karácsony és Márki-Zay Dobrev-ellenes összefogására
@csak úgy...: Pontosan ez az, amit a Fidesz marketing manipulátorai el akarnak hitetni. Aki ezt állítja, az a Fidesznek dől be, - avagy ezzel saját pecsenyét sütöget.
Jakab Péter kiborult a Karácsony-Márki-Zay összefogáson
Teljes mértékben egyetértek Jakabbal. Bármennyire is ellenzéki vagyok (voltam), visszataszító lett a két összefogó és hiteltelen. Nem értettek meg az összefogás lényegét és értelmét. Újabb fideszkére nem szavazok. Maradnak a Kétfarkúak.
Márki-Zay hajlandó visszalépni, ha ezek a feltételek teljesülnek
Háttéralkuk, ígérgetések, fenyegetőzés - fideszes tempó. Minden, ami ellen jött létre az ellenzék. Márki-Zay még mindig fideszes?
Pest kivételévek Dobrev szinte mindent vitt. Tehát vidéken ő a legelfogadottabb. Most a vidék fog számítani. Karigeri nem szimpatikus vidéken. A pestiek viszont tudatosak és kötelességtudóak, ők akárki lesz is, - ha Dobrev is, - rá fognak szavazni.
Nem árulja el a kormány, miért járta be a világot közpénzből luxushotelekben Antall József fia
@nezelodo: Kevés olyan közkártékony politikusa volt az országnak, mint a kedves papa. Az a kár csak anyagi és bagatell, amit a fia okoz.
Összeomlott a Puskás Akadémia: hat gólt kaptak, két játékosukat kiállították, totális vereség a Pakstól
Úgy látszik, hogy nem voltak ott azon az erdei gyűlésen a paksiak, amikor kihirdették, hogy a legerősebb állat a nyúl. Lesz még ennek böjtje! Majd megtanulják, hogy kinek mit szabad! Meg, hogy hol lakik az Úristen!
Újra megrősödött a Fidesz támogatottsága – Ennek kellene történnie az ellenzék győzelméhez
Néhány:
- az nem demokratikus előválasztás, hogy a pártok megkötik a háttéralkukat, ki kit támogat,
- ahol önkormányzati hatalomra került az ellenzék sehol nem tudott felmutatni olyan irányítási módszert, amelyben mások az alapelvek, annál több a szétesés, a fondorlat. stb,
- Karácsony mindenben engedett, egyetlen felmutatható "politikai" tette a gyerekes utcaátnevezés,
- élretörő csatlósai lennénk a nemlétező nyugati "értékeknek és elveknek". A migránsok helyett gyűlölhetjük Kínát.
És van még. Sok.
Éljen a Kétfarkú!
Miért nem fogadják el a Szputnyikot, ha biztonságos?
"Vajon politikai vagy biokémiai a magyarázat?" - ez valóban kérdőjeles? Majd, ha a Pfizer és a többi demokratikusan oltóanyagot gyártó kijelenti, hogy köszöni, már eleget keresett, több extraprofit nem kell, - na akkor elkezdődhet az ellenség vakcináinak biokémiai vizsgálata.
"Orbán szerint előny, hogy a román minimálbér is többet ér, mint a magyar" – Páros lábbal szállt bele Jakab a reggeli Orbán-interjúba
Jakab legfeljebb abban téved, hogy nem csak az uniós, hanem a keleti (kínai) bérektől is jócskán le vagyunk már maradva.
Újabb részletek derültek ki Palik Lászlóék bombaként berobbant szakításáról
@Pokróc: @Pokróc: Az Exatlonból egy másodpercet se láttam, de ha Palik visszamegy az F1-be, azt se fogom nézni. Abban (is) tényleg elviselhetetlen volt. Sajnálom azokat, akiknek egy órát vele kell tölteni. Szujó jöhet.
Természetvédők öltek meg egy anyamedvét és annak bocsát Szlovákiában
@Kapanyél: A kacsát egyben tolják ki és szeletelik fel, mint a bacont, csak a mellehúsát. Egy medvét kicsit nehéz lenne tologatni.
Bármelyik pillanatban meghalhat Navalnij
@Shikari: éppen nem libsi. Nagyon is szélsőjobber, ultranacionalista, rasszista (az Amnesty Int. szerint). Ehhez képest Putyin egy libernyák. Csak hát, nyugati barátaink abból az alapanyagból főznek, ami van.
Durván egymásnak esett Vágó István és Menczer Tamás az oltások miatt
Ebből a zagyvaságból nem tudtam felfedezni, hogy melyik lehet az a mondatom, amire valamelyik is távoli válasz lehet. Az utóbbi két napban az EU engedélyezte vakcinák 50%-a (a fele!) látványosan megbukott. Az USA és az EU legtöbb tagállama felfüggesztette vagy be is tiltotta az AZ és a Johnson használatát, az EU pedig nem rendel belőlük többet...
Ez ékes válasz az itt átkozódó zavaros fejű kommentelők valamennyiének, nekem nincs is mit hozzátennem legfeljebb azt, hogy "bizonyos szint fölött nem süllyednék bizonyos szint alá."
Durván egymásnak esett Vágó István és Menczer Tamás az oltások miatt
@Giovanni Alba: Adalék az utolsó mondathoz: Mit ér az EU engedély, - amihez köti az ebet az ellenzék?Engedélyezte az Az-t, majd március 11. engedélyezte a Janssen-vakcinát,(USA), amit ma már fel is függesztettek az USA-ban. Az AZ-t pedig már majdnem mindenhol, Nyugatos elsősorban. Akkor milyen az a szakmai érv, ami az EU-t teszi egyedüli döntőbírónak? Amelyik ilyen vakcinákat engedélyez?
Az EU most pár hónapig azt fogja vizsgálni, hogy demokratikusan adták-e be a vakcinát az oroszok. Az eredményt már lehet tudni. Na ná, hogy nem. Hát, akkor sajnos...
Durván egymásnak esett Vágó István és Menczer Tamás az oltások miatt
@Giovanni Alba: Mindenre lehet mondani mindent. Nyugati barátaink meg elvették a Wilsoni-elvekkel ellentétben az ország kétharmadát. Kamionszámra hordják be a szemetet és viszik ki a pénzt. Stb, stb. Ha nem csak az odamondogatás a cél akkor kijelenthető, hogy az EU, USA politikai nyomására lehet, hogy soha nem fogja engedélyezni az orosz vakcinák. (A kínaiak meg be se nyújtották és nem is fogják, - nekik anélkül is megvan a biznisz, - az EU nem érdekes, nem állnak sorba pofonért.) Annak ellenére, hogy a legtöbb ország rendelne belőle és akár a legjobb is lehet, különösen az immunizáció idejét tekintve. Már rengeteg ország használja, de sehonnan se jelentettek rossz tapasztalatot. Ha lenne, az aztán minden újságban benne lenne! Az a 4 orosz eset, az se eset és ráadásul orosz.
Az ellenzék úgy tesz, mintha szakmai érv szólna ellene, holott kizárólag politikai érvek vannak.
Durván egymásnak esett Vágó István és Menczer Tamás az oltások miatt
@Emmersson71: @Horizont: Kedves laikus testvéreim! Én nagyjából egyetértek veletek. Ha nem is pontosan és nem is mindenben.
Egyetértek abban, hogy a "baloldal" NEM oltásellenes, - általában és teoretikusan. Csak amíg az USA a nyugatit (saját) támogatja (szövetség, japánnal és Ausztráliával a kínai vakcina ázsiai terjedése ellen, stb.) addig ameddig az EU nem adja rá áldását (oroszokkal még packázni fognak pár évig, - nem elég demokratikus, a csomagolás design nem megfelelő, stb), addig bizony az "ellenzék" keleti oltás ellenes lesz. Kételkedem, hogy ez sok szavazót hoz a konyhára...
A történelem, ha tanít minket valamire, akkor arra, hogy legjobb a hintapolitika. Mi már ráfáztunk az utóbbi 100 évben 2 vh-re, + 1 db. hidegháborúra. Több nem is nagyon volt. Az a nagyon kevés, amivel egyetértek a Fidesz politikájában,hogy nem akar az utolsó csatlós lenni egy vesztett háborúban. Addig meg ilyen kis izének, jobb mindenkivel jóban lenni.
A kínai vakcina ára azért ilyen magas, amiért a lélegeztetőgépeké. Messze van Kína.Útközben valahogy megdrágult.
A Pfizer lassan beéri árban és az, hogy sűrűn kell oltani, miként utaltam már rá, valószínűleg a legdrágább vakcinává is teszi.
Köszönöm az anyamentes tárgyszerű hozzászólásaitokat.