kotos

Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
@kotos: Az "alig 200 éve elírás, helyesen: alig 100. Pontosan: 1908. "A helyiek összegyűltek a palota falaiba, feltérképezték a rémálom rituálékat, amely tömeges öngyilkosságban torkollott. A királyi család és az egyszerű balinesek is megölték gyermekeiket, mert a rabszolgaság nehezebb halál volt számukra."
Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
@Sámannus: "Az erőszak soha nem képes jólétet létrehozni." Dehogynem, de mennyire, nagyon is, csak az! A rümiak jóléte is már azon lapult, de aztán az 1400-as évek óta a nyugatiaké pláne! Kezd Portugália, folytat Spanyolország, belép Anglia, Franciaország, Hollandia, (alig 200 éve irtotta ki kartácstűzzel hajókról Bali királyát és népét), Belgium mind között a legaljasabb II. Lipót és magánbortoka Kongó kényszermunkán kiirtott népe. Felébredtek a németek és az olaszok. Osszuk újra a lapokat, I. vh. És qurva jól élnek azóta is a világ kirablásából a mai napig. És ők a Janik. Hullarablók.
Amit írtál, az meg nyugati propaganda ismétlése, semmi köze az igazsághoz. A hullarablók igazsága.
Itt az újabb családnyomorító rezsihír: megfizethetetlenül drága lesz a kenyér
Ennyi áldozat semmiség Ukrajnáért. Emeljék a bor árát is, tele van napenergiával.
Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
@Yoda69: Ne haragudj, de erre nem válaszolok, olyan mélyen színt alatt van. Üres fantáziálás, adat- és tényellenes.
Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
@nemkati: Nem kell hozzá 50 év. A történelem nem idén februárban kezdődött. A fejlett demokratikus Nyugat évszázadok óta a világ fegyveres kifosztásából él. Jól. Oroszországot csak az utóbbi 100 évben hányszor próbálták megszállni. 1917-22 polgárháború és intervenció (USA, Kanada, Japán az európaiak mellett. Félelem a kommunizmus eszméinek hatásától, ami Hitlerbe torkollott, a 46 óta folytatott hidegháború, a cocom listák, a fegyverkezési verseny. A Szu összeomlása után a jelcini "privatizálás", ingyen ölükbe hullott hatalmas ország, - volt megalapozott félelem az oroszokban. Putyin idején a sorra felmondott fegyverkorlátozási szerződések, szankciók, NATO közelítés, körberakni Oroszországot támaszpontokkal. "Tavasz" és "szines" forradalmak, az ellenzék támogatása, titkosszolgálati akciók.
Száz éve megy az agymosás az oroszok ellen és nagyon szép sikerrel. Ahogy nálunk: bármit csinál Orbán az jó, a rossz pedig nemzedék óta a Gyurcsótány. És ezt az emberek nagy többsége itt is beveszi. Így kajál be minden képtelen marhaságot egy zombivá vált, főleg nyugati manipulált tömeg. Miként te is.
Ettől persze még valójában az USA által kinevezett ukrán teremtett háborús helyzetet és indított fegyveres harcot saját orosz nemzetiségű népe ellen. A háború fegyveres szakasza akkor kezdődött, Donbasz ágyúzásával 8 éve és tart ma is. Ennek csak az egyik szakasza, ami idén folytatódott. A "területszerzés" vád is sántít, mert ezek mind zömében oroszok lakta terület, amit tűzzel-vassal próbáltak elukránosítani. (Krim autonómia is volt.) Tömeggyilkos: szép lózung, de az orosz közvetlen beavatkozásig már 14.000 donbaszit öltek meg a "honfitársaik". Donyeckben az Angyalok Sétányán kb 160 gyerek neve a táblán. A harcok ma oroszok lakta területeken zajlanak, miért gyilkolnák az oroszok az oroszokat szándékosan. Az utolsó ENSZ jelentés szerint a civil áldozatok száma 4.500.
Meguntam a gépelést. Bocs.
Márki-Zay: Gyurcsány nélküli, hiteles ellenzék kell
Jó lenne, ha végre csendben eltűnnél. Ennyi jót a Fidesszel ember még nem tett és ennyi rosszat se az ellenzékkel. Dicső szereplésed évtized(ek)re bebetonozta Orbán hatalmát. Azzal akartál nyerni, hogy bizonygattad, jobboldalibb vagy, mint Orbán, keresztényibb vagy és többgyerekesebb. Erre minden fideszes szavazó majd átáll hozzád. Így aztán az ellenzékre semmi szűkség sincs. Zseniális ellenzéki politika!
Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
@nemkati: Kezdheted is. Aki ilyen marhaságot bevesz, annak nem erőssége a gondolkozás. Valakik "szakértők+ (kik?) megállapították". Minden szakértelem nélkül is megállapítható, hogy az oroszoknk nem érdekük a cirkusz, az ukriknak annál inkább (terrorista állammá akarják nyilváníttatni Oroszországot). Miközben Donyeck város utcáira betiltott csak emberre veszélyes tenyér méretű aknaesőt lőnek... Sok százat, - na ez valóban háborús bűncselekmény.
Ha az oroszok ilyen bombát használ, ott több száz (min.: 300) méteres körzetben nem marad élve senki. Nincs sebesült, nincs túlélő, nem 53 a halott. Az az atom után a legveszélyesebb fegyver. Nem is mondom tovább. Igen kis agyvelő birtokában is egyértelmű.
Az ezerszer hallott féknyuszik egyike. Mint a lemondott emberjogi ombudsmannő, aki bevallotta, hogy a nagyobb részvét miatt ő találta ki a kínzásos, gyilkolászós, megerőszakolós meséket. A zongoraművész stábja mindegyike nagy művész a megrendítő sztorik kitalálásában.
Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
@nemkati: ennél már csak az szörnyűbb, hogy vannak, akik be is veszik.
Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
Nem értem, miért nem atombombát? Mit aprózzák az ukránok meg a szakértők?
Nem elképzelhetetlen, hogy Putyinnak dublőre van a magyar volt kormányőr szerint
Ha az ukrán titkosszolgálat nem zárja ki, akkor az úgy is volt. Azt is kiszúrta, hogy a dublőr meghalt a keresztfán, aztán Jézus megjelent három nap múlva. Hiába, az ukránokat nem lehet átejteni.
Az Európai Unió gázválságát az egész világ megszívja
@Néro2: Te se álltál sorba észért. Igazad van, így nyugodtabb az életed. Dobj be még egy felest.
Oroszország legújabb háborús fegyverére egész Európának fel kell készülnie
Nem unalmas már? Az EU nem akar venni az oroszoktól gázt, aztán sír, hogy esetleg nem akar nekik eladni az oroszok gázt. Akkor minden rendben, az lett amit akart. Minek ezen ennyit ...
Putyin elzárja a csapokat, leáll az Északi Áramlat-1: egész Európa azt várja, újraindul-e
@Yoda69: Azt hiszed, hogy ha többször mondod, akkor igaz lesz? Mint az Orbán. Hiába vagy Orbán-ellenes, ha ugyanúgy csinálod, mint Orbán, sőt! Nos., Kínába megy a "Szibéria Ereje" gázvezeték, másfél méteres átmérővel 2019 óta. Építenek még kettőt, az egyik Mongólián megy majd keresztül. Szóval hülyeségeket beszélsz.
Hajóval szállítani is több ezer kilométerrel van közelebb Kína Oroszországhoz, mint Amerika Németországhoz.
Mészáros Lőrinc új bizniszbe szállt be: megvette az ország egyik legnagyobb őrző-védő cégét
Lőrincnek most már komplett országa van: van hatalmas földje, hatalmas bankja, hatalmas magánhadserege, parlamentje. Ja, az egyelőre még Orbán nevén van.
Manfred Weber: Putyin gyűlöli az életmódunkat, visszataszítónak tartja a szabadságot
@Gazella: Természetesen! Kihúzzuk magunkat és büszkén valljuk, hogy mi is a Nyugathoz tartozunk.
Manfred Weber: Putyin gyűlöli az életmódunkat, visszataszítónak tartja a szabadságot
@fergeteg: Sokakat. "Egyes" országok nagy hitelekkel "támogatják" a fegyvervásárlást, amit a művész úr szerint is, természetesen majd vissza kell fizetni. Na, de miből, ha nem maradt semmi? A föld, ami Ukrajna egyetlen maradék értéke és még csak egy, bár jelentős részére tette rá kezét a Nyugat. (Jó, keveset Kína is vásárolt.)
Most mi a pálya? Költségvetési pénzből "támogatják" az ukrikat, a kölcsön fejében viszik a földet és szétosztják a haveroknak, - okosba, magánba. Egyszerű képlet.
Manfred Weber: Putyin gyűlöli az életmódunkat, visszataszítónak tartja a szabadságot
Weber a bűvös: "(Putyin) gyűlöli az életmódunkat", "visszataszítónak tarja a szabadságot, demokráciát és a jogállamiságot". Hát, ami nálatok van Manfréd, őszintén szólva annak semmi köze se a szabadság, se a demokrácia, se a jogállamisághoz. Nekem se szimpatikus. Már az a máz is kopik le róla, amit valaha jó vastagon rákentetek, hogy ne látsszon ki, mi van alatta. A mindenkit mindenkire uszító gyűlölet, a féktelen uralkodni vágyás, a kevesek kezén összpontosuló fél-világ vagyona, az évente indított rablóháborúk, a veletek élő szellemi és nyomotokban járó gazdasági nyomor, stb.
Rengeteg embert megöltek az oroszok egy ukrajnai bevásárlóközpontban
Jön a csősz és mindenkit kizavar a kukoricásból! A sok zagyválás helyett inkább olvassátok ezt:
moszkvater.com/mi-tortent-kremencsukban/
163-an igyekeztek átjutni a határkerítésen Csongrádban az éjjel
"... élezte a helyzetet, amikor a menekülteket lényegében két kategóriára osztották: „ukránokra” és „másokra”. A legvilágosabb példa az ukrán menekültek „civilizáltként” való következetes ábrázolása volt – szemben a máshonnan, mindenekelőtt a globális délről érkező „civilizálatlan és elmaradott” menekültekkel." (163 kontra 15000)
írja a merce.hu/2022/05/26/media-ideologia-es-az-ukrajnai-haboru/
"a fehér felsőbbrendűség – ezáltal ismét önmagát állítja a világ és az emberiség középpontjába."
Nagy a baj az orosz hadsereggel: egész egységek többször megtagadták a parancsot
Biztos az orosz had szétesése miatt jön 50%-kal több menekült Ukrajnából az utóbbi napokban.
Újabb részletek Putyin állapotáról – végleg kitörölheti az emberi civilizációt?
Pénteken (tegnapelőtt) délelőtt még kómában volt megbízható titkosszolgálati jelentések szerint, délután pedig beszédet tartott, - igaz nála megszokott némi késéssel, - egy szentpétervári nemzetközi gazdasági fórumon...
Bekiabált az ukrán újságírónő Lavrovnak egy sajtótájékoztatón, mert nem engedték kérdezni
@almalibre: A Propeller még egészen igazságközeli beszámolót adott. A legtöbb "újság" Lavrov zavaráról, stb szónokolt. Nos Muszlim Umerov, miként a neve is mutatja, hím egyed. Állíthatom, hogy annaak is nézet ki, mivel láttam eredeti videó felvételt, vágatlanul. Lavrov vigyorgott egyet és csuklóból...