m73

Legalább nyolc ember meghalt az M7-esen Szabadbattyánnál, oldalára dőlt egy busz, jelenleg is tart a mentés
A katasztrófavédők nem csinálnak semmit! A műszaki mentést a tűzoltók végzik. A katasztrófavédelem egy fideszes herék gyülekezete, akik a tűzoltókon élősködnek!
Kiléptetné Magyarországot az EU-ból Varga Mihály?
Na fideszes kutyák! Lehet most ugatni! Amíg lehet lopni, kell az unió pénze. Amikor már teljesíteni kell, irány a menekülés, ahogyan a tolvajok csinálják. Undorító egy rabló banda ez a fitymasz. Meg akik rájuk szavaznak azok is!
Palkovics: ha újra ránk szavaznak, épülnek a négysávos utak
Te nagyon hülye fideszes barom! 2018-ra ígérte ezt a tolvaj főnököd. Azóta el telt 3 év és nem sikerült minden megyszékhelyt és jogú várost becsatlakozni. Lásd;Salgótarján,Hódmezővásárhely,Békéscsaba, Veszprém, Szolnok, Zalaegerszeg és Kaposvár félig.
Kövér László szerint az ellenzék gyakorlatilag "nyílt zendülést hirdetett az alkotmányos renddel szemben"
Micsoda egy mocskos bélféreg ez a kommunista kövér elvtárs! Kommunistázik ez a komcsi ivadék? Meg hogy most nemmel szavazna? Semmi gond! Adjátok vissza az el lopott uniós pénzeket és takarodjatok a gulára putyin haverotokhoz! És akkor Magyarország fel lélegzik! Sőt! Még az unió is!
Pedofiltörvény: durva módosításokat tett bele a Fidesz
Tisza röhely! Buzik és pedofilok gyülekezete a fidesz és van pofájuk ilyen álszent törvényt hozni?! Megérdemeljük a sorsunkat mi birka magyarok!
Jakab üzent Orbánnak: "Csak a foci számít. Munka, egészségügy, iskola, élet? Az itt sokadlagos"
Na azért tart itt ez az ország, mert olyan ökröknek van diplomájuk, mint a fent lévő szoltsányi gyuszikáknak. Biztosan valami fidesz szatyorban él ez a barom.
Kibújt a szög a zsákból: Orbán elismerte, a foci-eb kezdetéhez igazították az oltási ütemtervet
Még is mit vártunk, hogy a magyar emberek miatt csinálja? A nagy szart! A tetves foci eb-je miatt! Hogy rohadnál meg orbán!
Orbánék meghátráltak az iskolai nyitás ügyében, a baloldal megint megkapta a magáét
Mindent elmond erről a foci buzi fidesz komcsi orbánról, hogy mindennél és mindenkitől fontosabb az eb, meg ez a idióta petry ügy. Ui:világ eszü szamocám, azért nem rugták ki Gulácsit, mert ott nem tudnak hozzá nyulni a fidesz tetvek. Meg ő nem nyilatkozott baromságot!
"Nem megyünk suliba április 19-től, maradjon az online oktatás, amíg a tanárok teljes immunitása ki nem alakul!" – ezt üzenik a diákok
orbán azért nyit, hogy tudjon eb meccseket nézni. Pont leszarja a magyar embereket ez a barom fideszes komcsi. Azért jó olvasni, hogy már a gyerekeknek is több eszük van, mint a sok fideszes felnőtt barmoknak!
Kilenc tétmérkőzés óta veretlen a magyar válogatott
@verőce21: nem szoktam hozzá szólni az agyfosásaidhoz, mert tök értelmetlen. De most hozzá szólok. Bazd teherbe azt a fideszes jó kurva anyádat, a Nyíregyházi stadionoddal együtt!
Döntetlennel végződött a lengyel-magyar vb-selejtező
A foci minden és mindenki felett! Nem baj, ha hullunk, mint a legyek!
Novák Katalin: A meleglobbi túl messzire ment
Miről hablagyolsz, te idióta fidesz kurva? Tele vagytok buzikkal, pedofilokkal meg kurvapecérekkel
„Komoly aggodalom van amiatt, hogy mire képes Orbán”
Bírom mikor a fasiszta,fasisztázik!héjjas,prónay és mocsok társait élteti a történelmileg 0 idióta!Csúnyábbat is tudnék írni,de nem süllyedek le ilyen vad barmok szintjére!Mondjuk amint orbán megbukik.ő és pegeró,durbincs,erikkson haverjaival együtt fogja habzó szájjal követelni a fitymaszos vezetők akasztását.
Videó: Deutsch így magyarázta a Fidesz felfüggesztését
Nem mindegy,hogy az okos hülyéskedik.Vagy a hülye okoskodik!Deutsch baromra az utóbbi az igaz.
Ezzel etetik a magyar focistákat
Én legelni küldeném őket.Olcsóbb is,meg ezt érdemlik!
Szalai Ádám: Elkeserítő a védekezésünk, az egyéni taktikai képzettség
Igazad van ádámka!De ti ott elöl mi a túrót csináltatok?Gól nélkül nem lehet nyerni.Jobb,ha hallgatsz te is!Az iq-d nem haladja meg a lábam méretét(42).Ha hallgattál volna,bölcs(ez így erős)maradtál volna!
Kikapott a magyar válogatott Szlovákiától
Most egy fitymaszos barmot sem látok ajvékolni,hogy nekünk milyen jó,hogy az az ökör orbán csilliárdokat költ a magyar ízelt lábú focistákra és a magyar focira.
A vereség után Rossi: a játékosok hozzáállása példás volt
Persze,hogy példás volt a magatartásuk.Jó vendéghez illően,hagyták a házigazdát győzni.
Óriási Fidesz-győzelemről és bevándorláspárti vereségről beszéltek a szakértők a köztévén
A rákosi és göbbelsi propaganda hazugsággyár.Már lassan elbújhat az orbáni fitymaszos média mellett!De ezt már nem fogják tudni kimagyarázni.Hiába próbálkoznak olyan nagyon.Most rábaszott a sunnyogására ez a csuti geci!
"Az ukrán sereg 2 óra alatt a Balatonnál lenne" – Magyarország megtámadásról beszélt egy ukrán képviselő
Az a sok barom fitymaszos hozzászóló fentebb.Nem veszi észre,hogy a barom vezérük és seggnyaloncaik mindenkibe bele állnak.Akik nem értenek egyet velük.Pedig előbb-utóbb rába...unk!Csak az lesz a baj,hogy nem az a tetű fityesz bagázs fog szívni.Ha nem a magyar emberek!