m73

Jakab üzent Orbánnak: "Csak a foci számít. Munka, egészségügy, iskola, élet? Az itt sokadlagos"
Na azért tart itt ez az ország, mert olyan ökröknek van diplomájuk, mint a fent lévő szoltsányi gyuszikáknak. Biztosan valami fidesz szatyorban él ez a barom.
Kibújt a szög a zsákból: Orbán elismerte, a foci-eb kezdetéhez igazították az oltási ütemtervet
Még is mit vártunk, hogy a magyar emberek miatt csinálja? A nagy szart! A tetves foci eb-je miatt! Hogy rohadnál meg orbán!
Orbánék meghátráltak az iskolai nyitás ügyében, a baloldal megint megkapta a magáét
Mindent elmond erről a foci buzi fidesz komcsi orbánról, hogy mindennél és mindenkitől fontosabb az eb, meg ez a idióta petry ügy. Ui:világ eszü szamocám, azért nem rugták ki Gulácsit, mert ott nem tudnak hozzá nyulni a fidesz tetvek. Meg ő nem nyilatkozott baromságot!
"Nem megyünk suliba április 19-től, maradjon az online oktatás, amíg a tanárok teljes immunitása ki nem alakul!" – ezt üzenik a diákok
orbán azért nyit, hogy tudjon eb meccseket nézni. Pont leszarja a magyar embereket ez a barom fideszes komcsi. Azért jó olvasni, hogy már a gyerekeknek is több eszük van, mint a sok fideszes felnőtt barmoknak!
Kilenc tétmérkőzés óta veretlen a magyar válogatott
@verőce21: nem szoktam hozzá szólni az agyfosásaidhoz, mert tök értelmetlen. De most hozzá szólok. Bazd teherbe azt a fideszes jó kurva anyádat, a Nyíregyházi stadionoddal együtt!
Döntetlennel végződött a lengyel-magyar vb-selejtező
A foci minden és mindenki felett! Nem baj, ha hullunk, mint a legyek!
Novák Katalin: A meleglobbi túl messzire ment
Miről hablagyolsz, te idióta fidesz kurva? Tele vagytok buzikkal, pedofilokkal meg kurvapecérekkel
„Komoly aggodalom van amiatt, hogy mire képes Orbán”
Bírom mikor a fasiszta,fasisztázik!héjjas,prónay és mocsok társait élteti a történelmileg 0 idióta!Csúnyábbat is tudnék írni,de nem süllyedek le ilyen vad barmok szintjére!Mondjuk amint orbán megbukik.ő és pegeró,durbincs,erikkson haverjaival együtt fogja habzó szájjal követelni a fitymaszos vezetők akasztását.
Videó: Deutsch így magyarázta a Fidesz felfüggesztését
Nem mindegy,hogy az okos hülyéskedik.Vagy a hülye okoskodik!Deutsch baromra az utóbbi az igaz.
Ezzel etetik a magyar focistákat
Én legelni küldeném őket.Olcsóbb is,meg ezt érdemlik!
Szalai Ádám: Elkeserítő a védekezésünk, az egyéni taktikai képzettség
Igazad van ádámka!De ti ott elöl mi a túrót csináltatok?Gól nélkül nem lehet nyerni.Jobb,ha hallgatsz te is!Az iq-d nem haladja meg a lábam méretét(42).Ha hallgattál volna,bölcs(ez így erős)maradtál volna!
Kikapott a magyar válogatott Szlovákiától
Most egy fitymaszos barmot sem látok ajvékolni,hogy nekünk milyen jó,hogy az az ökör orbán csilliárdokat költ a magyar ízelt lábú focistákra és a magyar focira.
A vereség után Rossi: a játékosok hozzáállása példás volt
Persze,hogy példás volt a magatartásuk.Jó vendéghez illően,hagyták a házigazdát győzni.
Óriási Fidesz-győzelemről és bevándorláspárti vereségről beszéltek a szakértők a köztévén
A rákosi és göbbelsi propaganda hazugsággyár.Már lassan elbújhat az orbáni fitymaszos média mellett!De ezt már nem fogják tudni kimagyarázni.Hiába próbálkoznak olyan nagyon.Most rábaszott a sunnyogására ez a csuti geci!
"Az ukrán sereg 2 óra alatt a Balatonnál lenne" – Magyarország megtámadásról beszélt egy ukrán képviselő
Az a sok barom fitymaszos hozzászóló fentebb.Nem veszi észre,hogy a barom vezérük és seggnyaloncaik mindenkibe bele állnak.Akik nem értenek egyet velük.Pedig előbb-utóbb rába...unk!Csak az lesz a baj,hogy nem az a tetű fityesz bagázs fog szívni.Ha nem a magyar emberek!
Felfoghatatlan összeget kér Kásler az egészségügyre
@Aki Én: van egy mondás:hülyékkel ne vitatkozz,mert lesüllyedsz a szintjükre.Ott meg megvernek a rutinjukkal:-).
Felfoghatatlan összeget kér Kásler az egészségügyre
@Aki Én: írogathatsz nekik,tök felesleges!Ha orbán csokit szarna,azt is elhinnék!Meg hát jól fizetett trolloknak minek is!
Hivatalos válasz érkezett M. Richárd konditermes edzéseire – a férfi két hete súlyos szívbetegsége miatt hagyhatta el a börtönt
fitymaszos-kubatovista maffiózó.Persze,hogy védik.Ilyen mocskokkal védik magukat orbánék.Mert tudják,hogy a rendőrség és a tek-mek sem fogja őket megvédeni a népharagtól!
Orbán ezt a 6 célt tűzte ki feladatul 2030-ig
A diktátorok álmodtak ilyen és ehhez hasonló baromságokat.És mindegyik hol végezte?Akasztófán.Az országot meg polgárháború sújtotta!Jó úton haladunk!
Nem használhatják az adományágyakat a Heim Pál Kórházban kezelt gyerekek szülei
Mivel értelmes,hasznos dolgot kaptak,így nem kell.Ugyan úgy,mint a komcsi rendszerben.Az ilyen hasznos dolgok nem kellenek a fityesz komcsiknak.Hogy rohadnátok meg a kórházi cementlapon!
Így akarjuk utolérni az osztrákokat
Néztem ennek a barom orbánnak a pofáját,mikor a kusza szem erről beszélt.Pontosan úgy nézett ki,mint 40-50 éve mikor a komcsik arról beszéltek,hogy hogyan fog a rothadó kapitalizmus össze omlani.Az egy álom volt,ahogyan ez is az.Üdv mindenkit az új magyar neokommunizmusban!
Kiderült Orbán Viktor titka: az apósa is III/III-as ügynök volt
@magyarbakancs: érdekes ezeket a tényeket az itteni fityeszes csürhe nem kommentálja.
Kiderült Orbán Viktor titka: az apósa is III/III-as ügynök volt
Kíváncsian várom pegero,shikari,durbincs,verőce stb hozzászólásait:-).Á!De hogy várom!Úgy is tudom mit fognak írni.Soros műve ez is!Fasza egy család mi fityesz barmok?Pártitkár,kisz titkár,rákosi besúgók gyülekezete.