maci0427

Egy térfigyelő kamera rögzítette a szörnyű balesetet szenvedő magyar kamionos zuhanását
Részvétem ! Sajnos nem mindig hoz az ember jó döntéseket ! Ismerős a helyzet ,volt hasonló eset a férjemnek is , így talán nem okoskodásnak tűnik ez a megállapítás !
Kálmán Olga: Nemcsak tanácsadó vagyok, hanem a DK politikusa is
Ide oda csapódó köpönyegforgató emberek az ilyenek, akár csak Szili Katalin, de ezek mennek ! Kálmán is lehet még Fideszes is akár csak Szili ! Röhej , hogy milyen hamar lehet valakiből " politikus " + " tanácsadó " !!! Szépen visszatérnek a 2010. -ben elzavartak és újra hatalomhoz akarnak jutni , hogy utána a Nép megint elzavarja őket , de addig ők is még tovább gazdagodnak , jól megszedik magukat ! Ki van ez találva rendesen , a megtévesztett - elkábított Nép meg beveszi a szép ígéreteket és a szimpatikus viselkedésüket !!!
Megszólalt Schumacher menedzsere: "Viszontlátjuk őt"
Kamu és csak duma egy olyan embertől aki nem orvos ! A családja és az orvosok is nyilatkoztak már régebben ! Nincs új a Nap alatt ! Sajnálatos , fiatalon így megsérülni és így élni , de nem lett volna muszáj ! Egy rossz döntés volt ami a síelésen történt !
Ötfős fiúbanda rabolt késsel az Astoria aluljárójában és a Gellért hegyen
Nevüket és fényképüket kitenni azonnal, hadd lássák az emberek, hogy kik ezek a retkesek !!! Van tippem és nem meglepő ! 99 év fegyház nekik !!!
27 ember volt kíváncsi Ganxsta Zolee koncertjére
Csoda , hogy még valaki is kíváncsi erre a palira ! És még sok másokra.
Újabb nő vádolta meg szexuális erőszakkal Roman Polanskit
Nagy kanca volt ez a pali akkor ! Csak azt nem értem , hogy miért nem lehet normálisan csajozni , ha jól néz ki és főleg van pénze is akkor buknak a csajok majd mindenkire ! Akik meg erőszakoskodnak és kihasználják a helyzetbeli fölényüket, azok szegénységi bizonyítványt állítanak ki magukról a bunkósságuk mellett !
Az elmúlt évek egyik legarcátlanabb bűnelkövetője a börtönben ülve csalt ki bankkártya adatokat
@jesz: Pontosan ! És mindenhol tesók vannak , így kilehet bírni és lehet szervezkedni, tervezgetni ! Undorítóak !
Ez az övtáskás férfi idős embert ütlegelt egy óbudai ügyfélszolgálaton, majd az asszonyt is meg akarta verni – fotó
@reagens: ... Az ! Cigány ! Ennyit erről ! Az ilyenek minősítik és hoznak szégyent a rendes normálisan élő és viselkedő cigány származású emberekre ! A baj csak az , hogy ők sem közösítik ki és ítélik el az ilyen bűnöző alkatú egyéneket. Na és a százalékos arány az is fontos , hiszen sok más egyén is bűnözik , de a százalék arányban élen állnak ! A legtöbb ember elítéli a bűnözőket és megvetjük , kiközösítjük és a maximális büntetést követeljük, elemben velük akik még védik is az ilyeneket ! Óriási különbség, igaz ?!
Egy politikus vezeti a magyar rendőrség körözési toplistáját
Kettős állampolgár ? De miért ? Az ilyen méltatlan erre ! Azonnal meg kell fosztani tőle ! Szép kis alakok vannak azért ! kell nekünk ennyi "kettős állampolgár" ?
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
Budapest 19.-ik kerületében Kispesten is ezt kellene tennie a polgármesternek G. P. -nek és még sokan másoknak is !!! Ha igazak azok amiket láttunk hallottunk a Borkai ügy előtt a Hír tv. ben és olvashattuk az újságokban ! Szörnyű és elképesztő az amiket láttunk és hallottunk az egész országban lehetett tudni róla ! Tessék mondjon le , mondjanak le mind ha van a pucájájukban vér !!!
Ezt az építkezést már biztosan leállította Karácsony Gergely
Ugyan már kérem , kész röhej ! Akkor már Karácsony van ! Nem lenne itt semmi baj, ha nem a mögötte állók irányítanák , igaz Tarlós is csak azt tehette meg amit megmondtak neki ! Magyarországon mindig mindent az éppen aktuális kormány irányít ! De azért röhejes lenne ha visszatérnének azok , akik 2010. -ben óriási népakarattal ellettek zavarva, amitől az egész ország narancssárga lett és a Fidesznek meg 2/3 -os győzelme mindenféle csalás és más manipuláció nélkül ! Most ezek jönnének vissza...??? Na ne már basszus !!! Most és majd 2022. -ben !? Ja , hogy nincs választék ? Akkor ez van , ezt kell szeretni ! Egyik Kutya a másik meg Eb...!!! A Nép meg beveszi a színjátékot és tapsolnak vagy mérgelődnek !
Ezzel készül Karácsony szerdán Orbánhoz
Akkor már Karácsony van ! nem lenne itt semmi baj, ha nem a mögötte állók irányítanák , igaz Tarlós is csak azt tehette meg amit megmondtak neki ! Magyarországon mindig mindent az éppen aktuális kormány irányít ! De azért röhejes lenne ha visszatérnének azok , akik 2010. -ben óriási népakarattal ellettek zavarva, amitől az egész ország narancssárga lett és a Fidesznek meg 2/3 -os győzelme mindenféle csalás és más manipuláció nélkül ! Most ezek jönnének vissza...??? Na ne már basszus !!! Most és majd 2022. -ben !? ja , hogy nincs választék ? Akkor ez van , ezt kell szeretni ! Egyik Kutya a másik meg Eb...!!! A Nép meg beveszi a színjátékot és tapsolnak vagy mérgelődnek !
Lassan elfogynak a temetkezési vállalatok Magyarországon
Nem kellene az emberek temetéséből üzletet csinálni senkinek sem és a sírok urnafülkék újraváltásából sem , és az embereknek sem kellene nagy felhajtásos több százezres sőt milliós temetést csinnadrattát csinálni kétméteres koszorúkkal ! lehet látni rengeteg sírnál, hogy nem kétfilléres temetés volt ! lehet csendben szerényen, szolidan eltemetni halottunkat és gyászolni , nem kell ahhoz , "fehér hintó " és más óriás költségű körítés akár óriási személyi hitelek felvétele árán is ! Az emberek is hibásak ebben a nagy drágaságban , főleg Budapesten , mert vidéken azért olcsóbb a temetés és az ezzel járó más minden !
Elfogták a fiatal férfit, aki a hajánál fogva vonszolt egy nőt a 83-as főúton
@Peller Anikó: A nő rohant vissza a párjához ! Cigóknál ez így van és beleszólni nem, hogy nem érdemes de életveszélyes is másoknak akik nem tesóik ! Semmilyen kiabálásba , családi balhéjukba beleszólni nem szabad mert még azokra támadnak akik belemertek szólni ! Náluk más szokások vannak ebből a szempontból is, igaz kívülállóknak furcsa és félelmetes de ők a szokásuknak megfelelően rendezik el a dolgokat családban és üzleti vitákban is ! Csak sajnos ezt a szokást mindenkinél alkalmazzák mert első jelszó az erőszak és a megfélemlítés !!!
Egyre többen választják a hamvasztást
Szégyen és gyalázat az elhunytakból és a hozzátartozóiktól irreálisan magas összegeket kérni , ebből meggazdagodni sokuknak , főleg Budapesten drága minden temetés a vidékiekhez képest és az újraváltás is ! Na de szomorú és megdöbbentő az is , amikor az ilyen olyan megélhetési nehézségükre panaszkodó és segélyekből élők kérnek és rendeznek több százezres sőt milliós temetést nagy felhajtással , ami már irritáló és értelmetlen ! És lopják le a sírról a virágokat , fémvázákat és mindent amit csak pénzé tudnak tenni a tolvajok , a sírgyalázók !
A vártnál hamarabb lép együtt színpadra Majka és Curtis
@Málna: Ez így van pontosan , akár csak az itt hozzáíró 'durbinsc társunk is ! Nem is hallgatom, gondolom, hogy ő sem !
A vártnál hamarabb lép együtt színpadra Majka és Curtis
@durbinsc: De most látom te is láthattad... , idézőjelbe is tettem fent a "zene" szót ! /7.40. /
A vártnál hamarabb lép együtt színpadra Majka és Curtis
@durbinsc: Á bocsika dehogy zene , de nem akarnám megsérteni nagyon, akik bolondulnak ezekért a palikért ! Ez ugyan úgy nem zene mint a mostani kornyikálás, ajvékólás a sok sok ilyen olyan celebes emberkéktől ! Lást a külföldi fesztiválon induló ihaj csuhajós , előadást ! De látod , rengetegen imádják ezt a zenének nem nevezhető xarságot !
Curtis mintegy 100 milliót költött el drogokra
@Csizmás Kond: Csak azok után nyomoznak akik után akarnak ! Ez után a pali után ezek szerint nem !
Curtis mintegy 100 milliót költött el drogokra
@durbinsc: Na ez az , vajon miből telet és hogyan mennyit adózott ?
Curtis mintegy 100 milliót költött el drogokra
Magyarország büszkeségei az ilyenek és még reklámozzák is őket ! Csóró Magyarország , mi lett belőle ?! Szép kis példakép a fiatalságnak , az embereknek , "csak így tovább" a nagy semmi felé !
Curtis kibékült Majkával, meg is könnyezték a nagy összeborulást
Színjáték az egész , körítés a nagy semmihez amit zenének csúfolnak !!! Tiszta gáz , de van rá igény úgy látszik ! Szegény Magyarország, brrrrr !!!
Csütörtökön is igen hűvös idő lesz
Tél lesz bakker , mi legyen kánikula ? Állítólag az idei tél kemény fagyos és havazásban gazdag lesz !