magyar1

Élő disznót perzseltek meg a böllérfesztiválon – 18+-os videó

Még mindig röfög, szegény!végighallgatta 17 társa visítását, haláltusáját, érezte a vérszagot, akit fülénél és farkánál fogva rángattak le az autóról, aki, miután elvágták a torkát, még mindig megpróbált lábra állni, akinek a fejéhez taglópisztolyt szegeztek, ennek az állatnak a testét elevenen megégették.

Feltaláltak egy anyagot, ami forradalmasíthatja az egészségügyet!

A legnagyobb problémát az okozza a szívinfarktust túlélők számára, hogy a szívszövetük hegesedik, a szívizom emiatt elveszíti erejének egy részét, ami pangásos szívelégtelenséghez vezethet.

Kapzsiság okozhatta a magyar cukorgyárak vesztét

Több mint 20 éve még 12 cukorgyár működött Magyarországon, amiből mára csupán egy, a kaposvári maradt talpon.

Kötelező lesz visszaváltani a műanyag palackokat

A szabályozás ösztönzi az italcsomagolások folyamatos újrahasznosítását.A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás részeként összegyűjtött összes települési hulladék mennyisége tavaly meghaladta a 3,270 millió tonnát, ennek jelentős részét (több mint 2,414 millió tonnát) továbbra is a vegyes hulladék tette ki; az egy emberre...

Jön az automatikus inflációkövető emelés a telefon- és internetszolgáltatások díjainál

Aki még nem kapott értesítést, az is számíthat rá.Egy távközlési piaci szakértő lapunknak azt mondta, nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy az idei évtől bevezetett lépés nem áremelés, hanem díjkorrekciós kiigazítás.

Szörnyű tragédia: halálra marcangolták a felbőszült ebek a kutyasétáltatót

Csütörtökön délután hívták ki a rendőrséget egy tragédiához.

„A szomszédom gyerekei folyton úgy üvöltöznek, mint a vadállatok – elegem van ebből”

Egy panellakás különböző kellemetlenségekkel járhat, és egy nő azt mondja, a szomszédja gyerekei az őrületbe kergetik az állandó kiabálásukkal - olvasható a twice.hu oldalán.Körülbelül délután fél 2 körül érek haza, és a gyerekek este 8-ig kint vannak – játszanak, kiabálnak, sikoltoznak, minden elképzelhető módon zajt...

Megdöbbentő hír: mérgező lehet a krumpli, ha nem figyelünk

Hétköznapi élelmiszerekkel is baj lehet.A burgonyában lévő legveszélyesebb méreg a szolanin, egy glikoalkaloid.

„Kilőtték a lakásunkat!” – Egy 16 éves fiú tűzijátéka miatt égett porrá Erikáék otthona

Ugyan csak a valóban életveszélyes petárdázással riogatnak szilveszter idején, most egy teljesen legális tűzijáték egyik rakétája okozott döbbenetes tragédiát és több tízmilliós kárt, ami egy élet munkáját tette tönkre az év utolsó napján Miskolcon.

Eltörölték a nyugdíjkorhatárt Törökországban

Több mint kétmillió ember mehet azonnal nyugdíjba.Az új rendelkezés szerint azok, akik 1999 szeptembere, a nyugdíjazási követelmények változása előtt kezdtek dolgozni, és 20-25 évnyi, a társadalombiztosításban is nyilvántartott munkaidővel rendelkeznek, azonnal nyugdíjba vonulhatnak.

BAON - Szilveszterig várják az adatokat az ebekről Kiskunhalason

December 31-én zárul az ebek összeírása a városban.A rendelkezések alapján az eb tulajdonosa vagy az eb tartója az összeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Elfogyhat a magyar krumpli februárra

Évente átlagosan 26 kilogramm krumplit fogyaszt egy felnőtt magyar ember.

Komoly gyógyszerhiány jöhet - Házipatika

A gyógyszergyártók kongatni kezdték a vészharangot.A gyógyszergyárakat is csapásként érték a gazdasági nehézségek, azok közül is az energiakrízis most a legfájóbb – írta az Index.

Feltűnt? A robotok és automaták nem elveszik majd az állását, hanem már el is vették

Amikor a szupermarketekben az önkiszolgáló pénztárgépeket használjuk, valószínűleg ügyetlenebbül blokkolunk, mint egykor a pénztárosok.

Főtt ételt nem kaptak, ruháikba törölköztek, szekrénybe zárták őket – Hét gyerek életét tette pokollá a jászladányi nevelőszülő

A gyerekek nem kaptak rendesen enni, ráadásul a nevelőszülő rendszeresen bántalmazta őket.Hetente egyszer fürödhettek, amihez a vádlott két lavór habfürdős vizet biztosított: egyet a fiúknak, egyet a lányoknak. Szappant, tusfürdőt, de még törölközőt sem kaptak. A saját ruháikba kellett megtörölközniük. Rendszeresen az udvarra...

Itt vannak a pontos számok: ennyi milliárd forintot költött tavaly a magyar állam sportra

A rendelkezésre álló adatok szerint a költségvetésből tavaly nem kevesebb mint 272,6 milliárd forintot fordított sporttal összefüggő célokra az Orbán-kormány.A sportlétesítmények olyannyira meghatározóak voltak a tavalyi sportbüdzsében az elemzés szerint, hogy az összesített, 272,6 milliárd forintos közvetlen kiadás 48,3...

Pintér törvényjavaslata: felszámolják a kórházi elfekvőket, az új helyen maradóknak fizetnie kell

A belügyminiszter a szociális ellátórendszerre bízná azoknak az ápolásra szorulóknak a gondozását, akik már nem igényelnek kórházi ellátást, ám mostanáig az ápolási osztályokon (ismertebb nevükön: Azok szinte biztosan ki fognak szorulni a rendszerből, akiknek nincs pénzük az ápolásuk finanszírozására.

Aranybányán ülünk, mégsem használjuk: brutálisan visszavághatnánk a magyarok gázszámláját

Kis túlzással, ha Magyarországon leszúrunk a földbe egy botot, onnan termálvíz fog felbugyogni.

BAON - Műfüves pályát adtak át Kecelen

Pályázat eredményeként a Kecel FC műfüves egy nagy méretű labdarúgó pályát építtetett.A beruházás költsége 171,5 millió forint volt.

Annyira rosszak az elektromos buszok, hogy a BKV sorra selejtezi le őket

A magyar gyártású flotta modelljeivel a forgalomba állításuk óta gondok vannak, nem éri meg őket forgalomban tartani.Kénytelen volt újabb két járművet selejtezni a BKV a kompozit karosszériás, elektromos Modulo C68-asok közül.

Éjjellátóval látta a magyar idegenlégiós, hogy az afgán férfiak kecskékkel és birkákkal közösülnek

Ofella Balázs tíz évet töltött a Francia Idegenlégióban, most megírta élményeit.A „kultúrsokkról”

Alaposan kioktatta Putyint Tádzsikisztán diktátora

Emomali Rahmon sok olyan dolgot vágott az orosz elnök fejéhez, amit nem biztos, hogy sokan

Csak ízelítő volt a 40 rakéta – küszöbön áll az újabb atomteszt Észak-Koreában

Elképesztő ütemben pörgött fel az észak-koreai atomprogram 2022-ben, Kim Dzsongun pedig heteken belül egy nukleáris teszttel teheti fel az i-re a pontot.Az továbbra is elképzelhetetlen, hogy Phenjan atombombával támadjon akár Dél-Koreára, akár az Egyesült Államokra, amely a propaganda szerint a legfőbb ellenség. Egy ilyen húzást...

Megvan az ellenszer? Egy elbutulás elleni gyógyszer saját maga ellen fordítja a koronavírust!

Az elbutulás elleni gyógyszer egyik változata hatásosnak bizonyult a SARS-CoV-2, illetve a covid közel tucat másik változata ellen is, beleértve az alfa-, béta-, gamma- és delta-törzseket.A legtöbb vírusellenes gyógyszer úgy fejti ki hatását, hogy közvetlenül blokkolja a vírus egy részét – ami arra késztetheti a vírust, hogy...

Több tízezer nyugdíjas kerülhet bajba: változtatott az MVM a fizetési határidőn a gázszámláknál

A Nyugdíjas Parlament panaszt nyújt be az MVM-nek az előrehozott fizetési határidők miatt, a frissen kézhez kapott gázszámlákat ugyanis 5 nappal a havi nyugdíjak utalása előtt kell befizetni, ami miatt sok idős ember kerülhet bajba.

Trill Zsolt katonaszökevénynek számít Ukrajnában

A kárpátaljai színész szerint bármi is lesz a háború vége, az ottani magyarság rosszul fog járniKarácsonykor, és nagyon sokáig nem is mehetek már haza, hiszen minket már behívtak. A kijevieket nem hívják be, de minket kárpátaljai magyarokat kivétel nélkül.

Kínai gigaberuházás Debrecenben: milyen ára lehet a 3000 milliárdos befektetésnek?

Az MNB szerint akár a devizatartalék felduzzasztására is alkalmas lehet a debreceni akkumulátorgyár építése.

Németországban már hidrogénhajtású vonatok suhannak

Németországban álltak forgalomba a világ első hidrogénvonatai - írta az Energiaválasztó Hírek. Csak gőzt és kondenzvizet bocsát ki a világ első, teljes mértékben hidrogén-meghajtású vonata, miközben

Bevezetik a testi fenyítést az iskolában, falapáttal is verhetik a diákokat a Missouri állambeli iskolában - Metropol - Az utca hangja

Az idősebb diákokat akár háromszor is fenéken lehet ütni egy falapáttal, de nem a diáktársak előtt és csak tanú jelenlétében.Állítólag a szülők vetették fel a régi-új fenyítési módszer alkalmazásának lehetőségét.

Elképesztő tévhitek a körömgombáról - Házipatika

A szakember óva int mindenkit a házi praktikáktól.Állítólag a szülők vetették fel a régi-új fenyítési módszer alkalmazásának lehetőségét.