man at work

Novák szerint a gyermekvállalás értékkérdés
Ez az utolsó emberi tőlem - mások által: www.youtube.com/watch?v=SVK3PUb9574&list=RDMMmCHUw7ACS8o&index=13

Ezután már csak próféta leszek, világok harcosa, világok pusztítója, kűrt fújó, a pusztítás szelének visszatartója, a kovácsok kovácsa - nem NAV ellenőr, hanem valami sokkal rosszabb... jobb?...
Novák szerint a gyermekvállalás értékkérdés
Ezzel az értetlen, értéktelen mélysötétséggel tényleg nincs mit tovább kezdeni.
Majd learatják, amit elvetettek - így jártak csúnyán!

Innentől kezdve, csak Duddits-ként vagyok hajlandó írni bármiről is.
Kemény leszek, de igazságos. Az a szerencsétek, hogy az átlagnál magasabb az ösztrogénszintem (emiatt nem vagyok buzi, te primitív hülye béna kistáska fideszes geci - vágod!?)
Novák szerint a gyermekvállalás értékkérdés
Értsd már meg, te hülye kurva, hogy megváltozott a világ (és már régóta nem mindenki alkalmas testileg, lelkileg, érzelmileg a nagycsaládra), és ti nem a világ változását veszitek figyelembe, hanem a béna buta múltba akarjátok visszarángatni a magyarokat - oda, ahonnan mindenki szabadulni akar.fejlett országok válasza sem tökéletes, de ők legalább az előttünk állókra keresik a válaszokat - vágod ezt, te hülye fideszes kurva, Novák?

Magyarország elkezdett csúnyán lemaradni mindenben mindenkitől, és ez a lemaradás csak egyre nőni fog - miattatok, ti hülye primitív vazallus szemléletű gyökér fideszesek !!!
Az ötödikes tankönyvben azt javasolják a gyerekeknek, hogy kérdezzék meg otthon, miért nincsenek megkeresztelve
Tök egyszerű a válasz: mert Írás (Írás = Biblia) ellenes !!!
Egy ember akkor keresztelkedik meg, miután megismerte Istent, és el is fogadja őt. Egy csecsemő mit tudhat, hogy dönthet, mi lesz belőle később - talán muzulmán, vagy buddhista, vagy krisna-tudatú, vagy sátánista, de akkor mit ér a csecsemőkeresztelés?
A keresztelés a teljes test alámerítése, és nem fej lelocsolása - vágod, buta keresztényieskedő kőbunkó !!!???
Jézus a példa - MINDENBEN
A választók megtévesztése miatt bírósághoz fordul az Összefogás Pécsért Egyesület
Amerre én jártam eddig, mindenhol (!) csak (!) és kizárólag (!) fideszes jelölteket láttam óriásplakáton, kivilágított közösségi közlekedés megállókban.
Ez a fideszes gyökerek szerint rendben van, ez így természetes - és kicsit sem gondolkodnak el, kicsit sem szégyellik magukat emiatt...

Ez kb. olyan, mintha a fideszesek szöges cipőben, öntött gumiburkolaton futnának, a többiek meg mezítláb a homokban futnák a százat.

Az viszont már sokadszorra bizonyosodott be, hogy a sportszerető Orbán nem a sportszerűségért szereti a sportot.

Amúgy egy sötét lélek mi szépet talál bármiben is, ami kicsit is jó...?
Segítek: SEMMIT
Lopakodva repül luxusban.
Egy börtönszigeten őrzök által védve nyaral pár napot.
A Family First után mindent és mindenkit - legfőképp a magyar családokat - hátrahagyva elrohan, hogy beleszaladjon egy hatalmas pofonba Montenegróban.

Szánalmas a kis geci küszködése...
Szinte már sajnálom.
És a jövőről - nem az ő általa tervezettről, hanem az Isten által tervezettről - még nem is tud semmit...
Gábor György filozófus megbuktatta Kövér Lászlót
Azért ez nem ilyen egyszerű...
Mindent figyelembe kell venni, mindent egymás mellé kell rakni és a teljes képet nézni (a jelenlegi ismereteink szerint, értelmezési képességeink szerint - és mindezt az idő áramlatában), és úgy végső-nyilatkozni.

Gábor György, pl mesélj kicsit a reikiről, ami nyilvánvalóan "rejtelmes erő" és nem Istentől való, de mégis meg lehet gyógyítani vele olyan embereket, akiket az orvostudomány nem tud.
Vagy mesélj a pünkösdi-karizmatikus egyházak gyógyításairól, amik szintén nem Istentől való erő.
Amúgy a voodoo-val is lehet gyógyítani, sőt, ördögöt is űzni.

Gábor György, csak a felszínt kapartad meg, így nem is következik belőle semmi.
Természetesen Kövér László megint hülye volt, mint mindig, de most nem ez a kérdés.
Novák szerint a gyermekvállalás értékkérdés
...európai vezető. Ő még sokáig lesz Magyarország elnök-vezérigazgatója. Jelenleg is támogatja a választók többsége és a médiák mintegy 90 százaléka (ezeknek is ő – strómanokon keresztül – a tulajdonosuk).

Ezektől egy kicsit is normális embernek SEMMI nem kell - legfőképp útmutatás az életre vonatkozóan!!!
(igen, ha ezt visszafordítod, ez azt jelenti, hogy az ezeket köztörvényes bűnözőket támogatók kicsit sem normálisak - persze nem mindenki ugyanazért nem normális, mert van különbség nem normális és nem normális között)
Novák szerint a gyermekvállalás értékkérdés
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Zpl3G1Df--/7Lqfb7cAonVUtsbFs.jpeg

Börtönbe való bűnözők - a csicskáik által - szabnak irányt, mondják meg a frankót?

Aleksandar Vučić elnök (korábban miniszterelnök) a Šešelj csetnikvajda (háborús bűnös) által vezérelt „radikális” (inkább amolyan fasiszta) párt egyik vezetője volt, a néhai Milošević (háborús bűnös) kormányában tájékoztatási (uszításügyi) miniszter, aztán „néppártosodott” (ezt ismerjük Pestről), ma már csak nacionalista, de elég ügyes és pragmatikus, Putyin (orosz elnök, ex-KGB) fő támasza a Balkán-félszigeten, Orbán Viktor egyetlen hű szövetségese Európában. Százezrek tüntetnek ellene. De azért még népszerű a saját táborában.

Andrej Babiš miniszterelnök, a csehszlovák „szocialista” titkosszolgálat (StB) volt munkatársa, privatizáló macher, agrármilliárdos oligarcha, csalás stb. miatt eljárás folyik ellene, sok százezer tüntető követeli a lemondását. A közvélemény többsége egyelőre még mellette áll, korrupciós ügyei nem háborítanak föl mindenkit.

Peter Pellegrini miniszterelnök, a Ján Kuciak és Marta Kušnírová meggyilkolása miatt megbukott Fico-kormány minisztere volt, Fico távozása óta kormányfő – százezres tüntetések kényszerítették ki a kormány átalakítását, a korrupcióellenes mozgalomból keletkezett új, mondjuk „balliberális” erők vezetik a közvélemény-kutatásokat, az ő jelöltjük, Zuzana Čaputová lett a köztársasági elnök – , aki sokáig nem volt hajlandó leváltani az egyik államtitkárát, Monika Jankovskát (aki a gyilkosság valószínű megrendelőjének, a vizsgálati fogságban ülő Marián Kočnernek az embere, akár sokan mások a Smer-SD körül, s akivel nemrégen még Bugár Béla, a Híd párt vezetője hetyegett a Maldív-szigeteken). Valószínűleg már nem lesz sokáig a szlovákiai kormány vezetője.

Orbán Viktor pedig – Orbán Viktor; a magyar állam tulajdonosa, aki mögött barátai és rokonai által vezetett magáncég-birodalom is áll. Ezeket összeadva valószínűleg ő a legnagyobb hatalmú és (közvetve) a leggazdagabb...
Kósa Lajos szerint a háborút választja, aki nem a Fidesz jelöltjeire szavaz
Ezt sem anya szülte. Csak ledobtak a sarokba pár koszos rongyot, meg néhány kupakot, aztán egy idő után csak úgy lett.
A kínaiak holdjárója talált valamit a Hold sötét oldalán
A kínaiak holdjárója talált valamit a Hold sötét oldalán
Még több kínait?
Aludj úgy, mint az őseink!
@papa.49: Én, amióta láttam egy alvó embert egyenes törzzsel arcra esni (vagyis mindenféle tompítás nélkül ténylegesen az arcára esni) már nem tudok alva elaludni. Addig állok ébren, amíg nem találok egy ülő vagy fekvőhelyet.
Te nyertél!
Jobban teszik a feleségek, ha főznek
Ebben van valami...
Én már minden voltam, de feleség még soha, de mégis a hatodik érzékem azt súgja, hogy ebben van valami...
Semjén: Magyarország minden valódi menekültnek segít
Akkor Orbán és a sleppje valódi menekült, mert minden szentnek maga felé hajlik a vessző, bodor a levele. Ihaja-tyuhaja!
Semjén: Magyarország minden valódi menekültnek segít
Semjén, a háziasított rénszarvasokat lelövik, ugye?
Ha ló nincs, jó a rénszarvas is...
Bakondi: nőtt a migránsok száma a Nyugat-Balkánon
Ha a migránsok száma annyiszor és annyival növekedett volna a Nyugat-Balkánon, ahogy Bakondi elvtárs (igazából elvtelen társa más elvteleneknek) vetíti, akkor már mindenki migráns lenne a Nyugat-Balkánon.
És mi a helyzet az Észak, Kelet, Dél, és Közép-Balkánnal, Bakondi elvtárs - ott is fokozódik a helyzet? Mert, ha igen, akkor követelem, hogy magasítsák meg a kerítést 10 centivel, és a lomsátor helyett konténerekbe szállásolják el a határt védő nem határőröket. Mert nálunk már minden és mindenki unortodox, mert miért ne?
Georgiába látogat Áder
Bocsánat a hejesírási hibákért (biztos hüje vagyok) !
Pedig csak a magyar hagyományokat követem: sör, bot, pálinka - mert valahogy ki kell bírni azt a sok mocskot, amit a sok mocsok szabadságromboló a szabadságszeretők arcába tol már évek óta, nap, mint nap.

De ha én egyszer elkezdek jógázni!, ha én egyszer lemegyek alfába...
A magyar hagyományoknak egyből lőttek :(
Georgiába látogat Áder
A magyar államfő (hívjuk most bajszos sózatnak) Atlantában... Ja, nem, Tbilisziben szlalomozik Zurabisvili georgiai elnökkel, és Don Arcsilbald Telek könyvelővel,, valamint Őizésége (magyariul: ez meg ki a fasz?), II. Illés - oszt katolikosz vagy-é pátriárka? Val.
Georgiába látogat Áder
És a magyar parasztnak miért nem jó, hogy Grúziába ment a semmirevaló senkiházi bajszos szar?
Mi ez a Georgia - itt, Magyarországon, teljes testnépcélban hat elemivel?
Ne legyé' má' sznob, csicska
Karácsony szerint Tarlós vérig sértette fél Budapestet
Igazából, egész Budapestet sértette vérig, csak ezt az egyik fele (a szektások) nem tudja, vagy nem akarja észrevenni.
Milliók Orbán Viktor és politikája mellett
Ez a hárommilliós szám túl magas labda, figyelembe véve, hogy Orbán példaképe Horthy Miklós.
Azért az is elgondolkodtató - és ez betekintést enged Orbán beteg világába, torz rendszerébe -,, hogy a legszegényebb településeken 100-, ill. közel százszázadékban a Fideszre szavaznak a szerencsétlenek.
Egy postás is indul a főpolgármesterségért
A postás mindig kétszer csenget. Kivéve, amikor, nem.
Nálam utoljára kétszer csengetett... Jobban mondva sokszor. Kétszer sokszor.
És utána még kopogott is, de esélye nem volt.
"Itt úgyse jössz át !!!"