maria.postr.hu

Állati jó arcok leszünk 100 ezer év múlva

A következő évezredekben végleg búcsút mondunk az ősembertől örökölt, gorillákra jellemző kiálló, bár egyre laposodó szemöldökcsontnak és az előreugró állkapocsnak. Kapunk cserébe hatalmas, koboldmakis szemeket és dús koponyaszőrzetet. Kép lentebb!

Sittre vágták József Attilát

Építkezési törmelék takarja el a Kossuth térről száműzött költő szobrát a Duna-parton. Haladjunk, kérem, nincs itt semmi látnivaló, csak egy éhenkórász proli, egy komcsi költő, oda került, ahová való. Kép lentebb.

Összedőlhet a Parlament az épülő mélygarázs miatt?

"Csak elmondanám, hogy az egész parlamenti miskulancia anno folyami homokra épült. Emiatt készült az akkor forradalminak nevezhető világújdonság vasbeton lemezalap, ami némely helyeken 1,5 m vastag. Így, az épület a benne lévő szarhoz hasonlatossan, részben egyben marad, részben a folyadék tetején úszik. Egy mélygarázzsal megbontani...

Rémálmomban egy narancsfa alatt táncoltam

"[...] Az egyik nagyobb fa alatt hirtelen mozgolódás támadt. Teherautók érkeztek, testhez simuló sárga ruhába öltözött karcsú, fiatal emberek ugráltak le róla. Azt mondták, azért jöttek, hogy a narancsszedő munkásokat szórakoztassák. A fák között, kicsit távolabb nem feltűnően, de jól kivehetően egyenruhás őrök álltak.

Rabok ácsolnák a szociális temetésre szorulók koporsóját?

Levélben tiltakozott a Magyar Temetkezési Kellékgyártók Egyesülete a Fidesz-kormány szociális temetésre vonatkozó tervének egyes részletei miatt.

Itt a nyitásgátlóval felszerelt viszkisüveg!

Piásüveg erényövben :)

Muszáj Krisztusként pózolni, Gordon?

Ha a plakáton látható krisztusi póz a saját ötlete, kérem, gyűjtsön maga köré egy józan és megfontolt kommunikációs stábot, és nagyon kérem, fogadja meg a tanácsaikat. Nem kérünk egy újabb messianisztikus küldetéstudattal megáldott politikusból.

Igazoltatással vennék el a szegények kedvét, hogy ételért álljanak sorba

Rendőrök vegzálták az ételosztásra váró éhezőket a Blahán kanyargó kilométer hosszú sorban pénteken, a déli órákban. Mi lehetett a céljuk? Szerintem az, hogy megfélemítsék és megalázzák a legszerencsétlenebb sorsú embereket. Semmi extra, "as usual".

Parlagfűből lekvárt főzni?

Ha nem tudod legyőzni, szövetkezz vele! Ez lehetne az új stratégia a parlagfű elleni harcban.

A tíz legfaszább kamu hirdetés

33 kategória, 147 jelölt, 4 kategóriában a zsüri nem jelölt egyetlen pályamunkát sem.

Csöcsök miatt tiltották be a poszt-pünkösdi kiállítást

Zsidózni, buzizni, nácizni, szlovákozni, azerizni, örményezni, trafikmutyizni, rektorozni, szegényeket alázni, gyilkosokat futni hagyni, földmutyizni, közpénzeket szórni továbbra is szabad a Szentlélek kiáradásának ünnepe előtt és után.

A pénztárca, mint a magyar pina szimbóluma a rezsicsökkentés kommunikációjában

Az "A pénztárcám, a pénztárcám, a pénztárcámba' de nincsen pénzem, csuhajja!" kezdetű népies műdal kétsíkú szimbólumrendszerének központi eleme a pénztárca. A pénztárca, mint a tehetősség, a gazdagság, gazdagodás, gyarapodás jelképe, egyúttal a termékenység, üreges kialakításánál fogva pedig egyértelműen a női nemi...

Mennyit spórolsz a fűtésszámlán, ha begyújtasz a nagyival?

Ezt kérdezhetné a következő szlogen a Fidesz gonosz és cinikus rezsicsökkentő kampányában, amelyből már eddig is megtudhattuk, hogy Kurvaországban fideszék hatalomba jutása óta a munkanélküliség látványosan csökkent, miközben a minimálbér összege az egekbe tornázta magát, és mindenki látja, hogy jobban teljesítünk!

Hogyan mentsd ki magad bármilyen helyzetből?

Használd a legújabb Excuse Creator táblázatot! 24 mondatkezdő rávezető gondolat, 24 lehetséges bűnös, akit hibáztathatsz, és 24 akadályozó tényező tetszőleges kombinációját használva nincs az a szorult helyzet, amiből ki ne tudnád vágni magad két perc alatt.

Twitteren üzen a pelus, ha bepisilt a baba

Pelusra rögzíthető érzékelő küld Twitter-üzenetet a mama iPhone-jára, ha ideje kicserélni a pelenkát. A kütyü a pelenka anyagának nedvességtartalmát érzékeli, az app neve TweetPee. Az Ogilvy Brazil reklámcég Huggies számára készítette szpotból nem derül ki, hogyan fér hozzá a szenzor az infóhoz, hiszen minden gyártó úgy...

Már az oviban is trafik volt a jele?

Palcsó öt trafik nyitására kapott jogot. Azt mondja, tudatosan készült arra, hogy trafikos-karriert fusson be. Volt rajongói felháborodott véleményét meg pont leszarja. Az újságírók kérdéseire is csak egy előre megírt panelt ismételgetve válaszol, amelynek lényege, hogy két diplomája van, közgazdaság-üzleti menedzsment és...

Ki legyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje?

Ha ötven nyugdíjast össze tudsz trombitálni egy lakossági fórumra, joggal várod el a miniszterelnök-jelölti címet?

ByeAlex fejével lett népszerű Orbán 1990-ben

A "Rúgj belém!"

Csináld te is, mint a nyulak!

Fogadok, hogy nem tudod, hogyan kell rendesen megenni egy almát. Te is azok közé a felelőtlen, pazarló emberek közé tartozol, akik a drága gyümölcs egyharmadát a kukába hajítják arra hivatkozva, hogy a magházat és annak a felső és alsó végén található értékes gyümölcshúst, amit együtt az alma csutkájának nevezünk, nem lehet...

EKG-görbét publikált grafikon helyett a KSH?

Miért ne? A sukorói vádiratba is bekerült a csokis süti receptje, a KSH gyorsjelentésébe is bekerülhetett valahonnan egy EKG-lelet.

Mennyit kakilsz egy év alatt?

Amerikai brit tudósok ennek is utánajártak, a BuzzFeed pedig egy animációban publikálta kutatási eredményeiket. Eszerint egy átlagos felnőtt ember egy év alatt

20+1 ok: miért nem bízom meg Bajnai Gordonban?

Tegyük fel, 2014-ben a jelenlegi ellenzék alakít kormányt, de ehhez szükség lesz arra, hogy Bajnaiékkal is koalícióra lépjenek.

Szemmel növeszti a doktor a ciciket, írja a Borsonline

Az eredeti cikk szerint nem a ciciket kell nézegetni, hanem a doktort kell látogatni, mivel hipnoterápiás kezelésről van szó.

Büntetésből ujjazná Szanyi kapitány a hobbibloggert

És akkor a pszichiáter asszony örülhet, ha megússza ennyivel :)

Mit üzent a komondoros Józsinak a Fidesz?

Azt mondták, lépjen ki a pártból?

Olcsó kínai fordítószoftvert szereltek Selmeczi dublőrébe?

De hová tűnt az eredeti fideszes biorobot? Torkán akadt egy kiflicsücsök? Elrabolták az ufók? Szénné égett egy szoláriumban? Halálos sebet kapott a szabadságharcban? Megfertőzte egy számítógépes vírus? Hackertámadás áldozata lett? Ha a poszt végén látható felvételen nem találsz semmi furcsát, olvasd el a leiratát annak, amit...

Hányszor lehet aláírni a rezsicsökkentő ívet?

Van, aki már négyszer is aláírta! Ha nem hiszed, nézd meg a lentebbi pár perces filmet! És te hányszor írtad már alá a Fidesz rezsicsökkentős ívét?

Nem ünnepelte idén a munkát a Fidesz?

Se egy békemenet, se egy nagygyűlés. Se kormányfő, se államfő, se kormánytag nem mondott a fővárosban beszédet. A párt szóvivője is csak a pártszékház biztos védelmébe húzódva mert sajtótájékoztatót tartani.

A trafikmutyiról is a szocik tehetnek?

Hadházy doktor fonendoszkóppal a nyakában érvel a szekszárdi trafikmutyi-ügyben: a baloldali kormányzat juttatta az országot az erkölcsi fertőbe! Ezek még ellenzéknek se jók! Erkölcsileg vállalhatatlanok! Nem jelentenek veszélyt a Fideszre! Ha erkölcsileg vállalható ellenzékünk lenne, akkor a trafikbotrány most nem lenne!

Nőt rendelt magához Orbán Viktor

Kurta mancsú népvezérünk keresztapának képzelhette magát, amikor a protokoll legelemibb szabályait is felrúgva kérette magához Radics Gigi énekesnőt egy fellépése után.