nemjoezigy

Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Közelg a választás, jön az ideiglenes osztogatás! = szavazat vásárlás!
Kiváltják a korkedvezményes nyugdíjat
Éppen ideje, hogy megváltoztassák, és remélhetőleg emberibb lesz! Mert barom egy megoldás volt az, hogy valaki 10 évet ledolgozott egészségtelen munkakörben és kapott 2 év korkedvezményt, majd utána 5 évente 1 év korkedvezményt!
Balog: Két lépésben a duplájára emelik a Gulág-túlélők nyugdíját
Nem ez lett volna a megoldás, hanem a ruszkikkal fizettetni a békeidőben, civilek elhurcolása címszó alatt az ENSZ megtámogatásával!
Demjén Ferenc: Havonta 48 500 forint nyugdíjat kapok
Csak annyit kérdeznék tőle, hogy mennyi nyugdíjjárulékot fizetett?
Orbán rajongója megtámadott egy nőt, majd összeverekedett az őt védő férfival + videó fideszállatok és az idiotizmus szimbiózisa
Nem ez az egyetlen eset, amikor a fideSSesek "vitaként" a verekedést, az erőszakot alkalmazzák! Persze sajnos nincs mit csodálkozzunk ez a vezető politikai kurzus vonala!
Orbán Viktor bejelentkezett örökös nemzetvesztőnek
Mint a kósa véleményére írtam: Ez is csak a munkásságának SZOKÁSOS része! Tehát szóra sem érdemes, csak sajnos az országunk fizeti az árát!
Ügynökvád: Így védte meg Kósa Orbán Viktort
Ez is csak a munkásságának SZOKÁSOS része! Tehát szóra sem érdemes, csak sajnos az országunk fizeti az árát!
Borzasztó ötlet: eltüntetik a kukákat az erdőkből, mindenki vigye haza a szemetét
@szép új világ: miért kell túltolni a bicikliit? A kettő nem egy és ugyanaz! El lehet olvasnia többi véleményt, ami majdnem lefedi a problémát és megoldást is!
Borzasztó ötlet: eltüntetik a kukákat az erdőkből, mindenki vigye haza a szemetét
@nevemnick: "Van olyan ország, ahol ez működik..." Miért ne lehetnénk mi is ilyen ország? csak ezt valahol el kell kezdeni! s nem úgy hozzáállni mint ahogy a @szép új világ véleményezi! Az meg, hogy olyan mocskot hagy maga után a "szakember gárda" az megint nekünk, CIVILEKNEK ad feladatot, hogy értesítsük a gazdáikat/erdészeteiket!
Borzasztó ötlet: eltüntetik a kukákat az erdőkből, mindenki vigye haza a szemetét
De miért is gond, hogy haza kell vinni a szemete? Gondolom az előtte az étel ital csomagoló anyaga volt, tehát mennyiségileg és súlyilag is kevesebb mint amit kivitt az erdőbe. Tessék haza vinni, nem volt kötelező magukkal vinni. Lehet más közelítéssel és példával is szemléltetni ezt a folyamatot!! Az így felszabaduló pénzt lehet padokra, madárodúkra, egyéb a környezetet és pihenést szolgáló eszközökre fordítani!
Civilek váltanák le a Orbánt, akik nem kérnek a választásokból sem
Mivel a mostani uralkodók és a hatalmasok közelében levők (parlamenti ellenzék milliárdosok, jogalkotók, kollaboránsok, jog és törvény alkotók, stb.) csak pártokban tudják elképzelni a jövőt, -mert ők diktálnak- adnák a szakembereikből azonos számút és ezeket összezárnák, addig nem engednék ki őket, amíg nem egyeznének meg rövid és hosszútávú tervekről, amiért ANYAGI FELELŐSSÉGET is vállalnának! Nem politikai felelősséget, mert az a felelősség alóli kibúvásért van! És így megvalósul a népképviselet és a szakértői kormányzás!
Mészáros Lőrinc Európa egyik legjobb fociakadémiáját építené fel, de nem Magyarországon
Mi a büdös rossebnek? Már ennyire nem tud mit kezdeni a pénz(ünkk)el? A focisták így is politikusi és cégvezetői fizetéssel rendelkeznek! Semmi szükség a képzésekre, ha már a sportba akarja szórni a pénzt, akkor a tömegsportra költsön, ugyanis a stadionokat nem használhatják az átlag emberek/polgárok! Más: meg kell nézni a klubcsapatokat, saját nemzetiségű játékosok alig vannak, mert mindent pénz vezérel!
Tragikus baleset az M5-ösön, igazoltatás közben gázoltak halálra egy rendőrnőt
Mérgemben és tehetetlen szomorúságomban újra végigolvastam és értékeltem, és nem tudtam mit kezdeni ezzel az infóval: "nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóságának határvadász mélységi ellenőrzési osztályán járőr beosztásban". Erre mi szükség? Miért nem nyugat Magyarországon teljesít szolgálatot? Lehet, hogy van rá magyarázat, de rossz emlékeket idéz fel az ilyen távoli munkavégeztetés!
Tragikus baleset az M5-ösön, igazoltatás közben gázoltak halálra egy rendőrnőt
@volvós: Igazad van! nem ez az első eset, hogy meg kell halnia valakinek, hogy rájöjjenek,- REMÉLEM RÁJÖNNEK- az ésszerűtlen utasításaik megváltoztatására!