pécsi

Gyurcsány Ferenc rendkívüli bejelentést tett – mutatjuk
Megalakult a HAZAFIAS NÉPFRONT! ÉLJEN. Elvtársak, most már nem kell gondolkodni.Egy jelölt lesz,arra kell szavazni.
Jakab Péter kemény hangon üzent: "Orbán Viktornál nagyobb büntetés nincs"
@Eladott Ország: barom vagy! Európa vezető politikusa Orbán! 15 év az ország élén! Ennyire hülyék vagytok komonista gyökerek?A proli gyűlölet fröcsög belőletek, hazátlan , magyarellenes idegenek! Csak Merkel tánti tudott eddig vezetni egy országot! Ez mutatja, hogy ki az úr a gáton!!Orbán ujra győzni fog!
Orbán és Mészáros portréjával tolvajozott Jakab Péter, most megszólalt a rendőrség a politikus éjjeli igazoltatásáról
jAKAB elmebeteg! A jobbik volt a nagy magyarkodó párt, jelenleg a komonista gyurcsány kutyája! Mentelmi jogát elvenni, börtönben a helye !
"Rádiós fröcsögésnek" nevezte Orbán mai nyilatkozatát Jakab és kemény szavakkal üzent: "Orbán nem tett semmit: csak a Fidesz, csak a foci, csak az urizálás, csak a lopás"
@sgl: PATKÁNY! Milyen emberi lény vagy? Európában a legjobban átoltott ország vagyunk! Mit akartok bolsevikok? Mocskolódtok, hazudoztok, oltás ellenessek vagytok, majd másnap, mint oltáshívők szerepeltek! Senki nem hisz nektek.Szolzsenyicin megmondta: a bolsevik a legártalmasabb ember, mert istentelen, és aki istentelen az embertelen! Gulágban goldolkozol rohadék?
Meghalt Fülöp herceg
@rokker33: Patkány, aki igy beszél bárki elhunyt emberről! Remélem követed gyorsan- de te a pokolba!!!
Breaking! Gyurcsány Ferenc kórházba került
Az " összeomlott"egészségügy megmentette az idiótát! Ő pedig tudja, hogy ez mit jelent! Kórház bezárások, vizitdíj, napidíj, elbocsátások, a 13. havi hyugdíj megszüntetése! Ez volt az ő programja ! A BOLSEVIK TEMPÓ! ADÓ EMELÉS, padlás lesöprés, ha kell GULÁG!I ilyen jövőt akartok proletárok és POLGÁROK?? NEM, NEM SOHA!!
Gyurcsány bekeményített: Nincs kegyelem! Börtönben lesz a helyetek kormányváltás után! – videó
A SZEREPAPA NEVŰ MOCSKOT KÉREM TÖRÖLJÉK A FÓRUMRÓL! ő EGY ELMEBETEG, ilyen stílus megengedhettlen ! Érdemes lenne az IP cím alapján a belügynek lépnie !
A fiatalok többsége kormányváltást akar, de 30 év alatt is a Fidesz a legnépszerűbb
Mi a faszt akarnak a " fiatalok"? Soha ilyen szociális háló nem volt felettük, mint most. A családban gondolkodók/ nem a két ffi ill két nő , vagy semleges fazon!!/ olyan támogatást kapnak, amely egész életüket meghatározza és sinre teszi. A komonista/DK, MOMENTUM,JOBBIK stb/ alakulat mindezt elveszi!! Bejelentették az adóemelést, ez eddigi juttatásokról sunnyognak! GONDOLJÁTOK MEG PROLETÁROK!!
Orbán: "Sok sikert kívánok Szlovákia minden polgárának!"
Idióták! Minden vakcina jó és megelőzi a halálos betegséget. Orbán európai szinten is a legjobb döntést hozta, mert nem várt a töketlen brüsszeli diplomatákra! Minden emberi élet számít. Az orosz és kínai vakcina ezreket mentett meg hazánkban.,Csak a mocskos, bolsevik, DK-s prolik terjesztik a rémhírt. Ideje lenne levadászni a főkolomposokat, élükön gyurcsótánnyal! a vírustagadókat 1 hétre bevinni a covid osztályra dolgozni, mindjárt rend lenne!
Palvin Barbi terpesztett, és megmutatta a bugyiját
Elég gyenge a nő! Pécsett naponta 10 jobb nőt látni a belvárosban! Köztudott, hogy Pécsett vannak a legszebb lányok hazánkban!
Gyurcsány keményen beszólt Kövérnek: "Házelnök úr, ne krákogjon, hanem szopogasson valamit!"
VISSZATÉR A vÖRÖS TERROR? GYURCSÓTÁNYT MEGÁLLÍTANI! ELVTÁRSAK, ez elmebeteg! Gyurcsány takarodj!
Bayer Zsolt szerint Karácsony Gergely kretén a rakpartnyitás miatt
@Aki Én: Ki a felelős a 126 000 angol halottért ,te szerencsétlen.Gondolkozz, ne a párt hűség domináljon! 1961-ben még akasztottak a forradalom miatt! Most zokogva álltok az emlékműveknél. A KISZ UTOLSÓ VEZÉRE , GYURCSÓTÁNY KÖNNYEZVE ÁLLT NAGY IMRE SZOBRÁNÁL! PATKÁNYOK!
Bayer Zsolt szerint Karácsony Gergely kretén a rakpartnyitás miatt
@Aki Én: a gyerekek és tanárok nem betegek. Ahol ezrével gyülekeznek/ hol van ez?/ ott a rendőrség rendet vág! Csak a karigeri ostoba döntése volt a rakparti "party" !. Senki nem akar halottakat, legfeljebb a hazaáruló DK! PERSZE A FIUK GYORSAN BEOLTATTÁK MAGUKAT / HESZ, LÁSZLÓ DR!!!/ sZARHÁZIAK, Utána az ATV-ben boldogan mondják, hogy nem működik az oltás. Ha nem lenne szelid és jóságos OV, láncon vezetnék el ezeket a mocskokat! Gondoljátok meg proletárok, hogy mit pofáztok!
Az európai jövőről egyeztethetnek a csütörtöki magyar-olasz-lengyel találkozón
Amennyiben az olasz, lengyel, magyar tengely létrejön, a buzi, aberrált eu megbukik! Ez rossz hír fiúk/ vagy lányok?/ gender fiókák! Győzni fog a józanész. Talán hamarosan a demokrácia is győz- a többség uralma! A kisebbség csendben meghuzódik, pofa be !
Zacher Gábor: sajnos az emberek elfelejtik, hogy mekkora szar van ebben az országban
@Yoda69: idióta! Minden vakcina jó! Ha megbetegszel, remélem kínait kapsz, utánna mondj egy imát, ha meggyógyulsz! Ha nem , majd én fohászkodok érted ,szerencsétlen ember!
Zacher Gábor: sajnos az emberek elfelejtik, hogy mekkora szar van ebben az országban
Nem jól mondja Zacher dr, nem szar van az országban, hanem szar emberek! Veszélyeztetik a környezüket, idióták! Az ország jó, szép és szeretjük. Akinek nem tetszik " el lehet menni".Sajnos a szemkilövető ideológus maradt! Jó lenne leküldeni a picsába követőivel együtt!
Hadházy: a kormány hibái ezreket ölnek meg, az ellenzéknek most kell felszólalni
@Pálinkás Pál: öregem ez mocskos duma! Szégyeld magad. Egy nemzetközi hírű orvost, aki ezreket gyógyított meg, alpári módon gyalázod! Mi ez a komonista undorító uszítás? Gyurcsótány seggébe akarsz bemászni? A hazaárulóknak leáldozott.Gondolkozz!
Hadházy: a kormány hibái ezreket ölnek meg, az ellenzéknek most kell felszólalni
Hadházi, szarházi.Ezt a barom állatorvost már el kellene küldeni a picsába!I dióta barom. Európában vezetünk a beoltottak számában.Mi a faszt akar még ez a kretén? Aki megpróbál lázítani az egészségügyi intézkedések ellen, a belügynek lépnie kell! Kivonni a közéletből! Elmebeteg!!!
Kormány: ezért tűnik magasnak a koronavírus-halálozás Magyarországon
@134.bátor: EMBER gondolkodj! 18 000 halott, sajnos, de Angliában 126 000 !! Milyen hülyeséget hordasz össze? Megfelelési kényszer gyurcsótánynak? Titeket minden jóizlésű ember megvet!
Sorozatban mondanak fel, Meghan Markle főtanácsosa is inkább menekül a Duchess elől
Primitív nő, az amerikai életforma nem illik egy európai királyi udvar szintjéhez. Nagy kár volt neki belefognia, nem megy. Végül is belátta, lelépett! Kár azért a szegény csúnyácska hercegért! Kb. 1 év múlva válás lesz belőle!
Magyar Orvosi Kamara elnöke: a patikán és az élelmiszerüzleteken kívül mindent be kellene zárni
@levarosbukta: seggfej! A kínai és az orosz vakcina is jó, értelmetlen gyurcsótány ostoba uszítását ismételgetni! Ne a kőmüves és segédmunkás osztotta észt kövesd, hanem az orvosokét! Ha élni akarsz!
ATV: Pécsen már műtőket is intenzív osztállyá alakítanak át a koronavírusos betegek ellátása miatt
@vacsi: NE IDEGESKEDJ, MINDEN AKUT beteget megoperálnak, a halasztható műtétekkel várni kell. Ennyi. Nem kell pánikot kelteni,egyszer vége lesz a járványnak is!
DK a Fidesznek: „Ébresztő, most nem bénázni kellene, hanem oltani, oltani és oltani!”
Ez a barkóczi nevű fasz egy ostoba, szófosó ! Európában a vezető helyen állunk oltásban. Még jobb lenne a helyzet, ha a mocsok DK nem sunnyogna és fű alatt az oltás ellen agitálna! GYURCSÓTÁNY annak idején Putyint meghívta az otthonába, ami nem szokás európai vezetők között, de segget nyalt, most mindent elutasit ,ami orosz! Vigyázz feri! Jön a KGB!
DK a Fidesznek: „Ébresztő, most nem bénázni kellene, hanem oltani, oltani és oltani!”
@Csizmás Kond: GYURCSÓTÁNYNÁL sunyibb, ostobább és gonoszabb véglény nincs is! Fröcsög a gyűlölettől, ha lehetne már lövetni is- főleg szemeket!!
Szijjártó nagyot megy az orosz állami tévében – vele reklámozzák a Szputnyik-vakcinát
@Qqberci: hülye vagy és sunyi! Rengeteg vakcinát szerez az országnak, amely életeket ment meg! Komonista tempó- dögöljön meg egy csomó ember, mert az nekünk jó lesz"! Miféle emberszabásuak vagytok elvtársak? Minden a párttért, ugye? RAJKOT IS FELKÖTÖTTÉK , hogy éljen a PÁRT!!
Dr. Sándor Zsuzsa tanácselnök bíró: Hogy lehet diplomája Varga Juditnak, ha nem ismeri a jogállam definícióját?
@Szeparepa2: VEZÉRETEK ,GYURCSÓTÁNY a mai napig keresi, de nem találja a diploma munkáját! A sógortól lemásolt dolgozat eltünt! Tehát nincs is neki.Egy senki!
Gyurcsány ismét keményen beszólt a fideszes elitnek: "Mulatozgattok? Pedig csak senkik vagytok!"
@karma1: ÉRTHETETLEN, HOGY ARÁNYLAG ÉRTELMES EMBEREK a nagy hazúgot egyáltalán emberszámba veszik! Milyen politikus az, aki üzenget, hogy majd mi leszámolunk veletek? Visszajön a vörös terror elvtársak? Ezt azért Brüsszel sem szeretné, Annak idején a bolsevizmus ellen Európa összefogott és a dicsőséges tanácsköztársaságért is megbüntettek minket. Gondoljátok meg proletárok!