pécsi

Hadházy hat képben mutatja be, hogyan csalta el a Fidesz a választásokat
@Kanji: tipikus kommunista vagy, abból is legrosszabb. Tűnj el .Ezzel a nácizással, ill. a korábbi antiszemita szövegeddel felhívom a figyelmet az illetékeseknek, tiltsanak le az alpári beszéd miatt.A trágyadombon van helye ennek a beszédnek.
Hadházy hat képben mutatja be, hogyan csalta el a Fidesz a választásokat
@Kanji: emberszabású! Csókay dr. világhírű agysebész. Az ikrek műtétével örökre beírta magát az emberiség történetébe. Te egy nulla, szenny ember vagy! Egy senki, ráadásul figyelmeztetlek a nácizással vigyázz, mert börtönbe juthatsz az antiszemita beszólások okán is.
Hadházy hat képben mutatja be, hogyan csalta el a Fidesz a választásokat
@tothjani: Ember! Hogy lehetsz ilyen hülye? Szabad választás volt, leadhattad szavazatodat a kitünő " kapitányra és a moslék koalicióra, senki nem bántott érte. De tudomásul kell venni, hogy a nagy többség nem a kommunista-fasiszta !DK, MSZP, MOMENTUM Jobbik stb. nyomoroncokra szavazott, hanem a nemzeti oldalra. Amennyiben ezt nem érted, menjél el innen a "diktaturából, esetleg harcolni Ukrajnába ahová a hibbant Néró- fletó, az álpap iványi és végül a kapitány, a csodálatos barom mzp küldött mindenkit. Hajrá!
Kicsit megkésve, de egy régi szövetségese is gratulált Orbánnak
Tömény gyűlölet a választott nép ellen, ez még börtönt is jelenthet!
Karácsony borúlátó: Budapest szép lassan elvérzik
@Nyírfa: Ne emlegesd Kádár elvtársat. akasztós Jani bácsit! Normális ember nem kivánhatja vissza a sunnyogást, a panel proli létet. ,Meg a kommunista szombatot, a házmesterek kémkedését! Ember, ezt a magyar nép elküldte a búsba 89-ben! Soha többé kommunizmust! Tovarisi konyec! - és kampec!!
Karácsony borúlátó: Budapest szép lassan elvérzik
Karácsony menjen vidékre, dolgozni.Leszerepelt. Hagyja a nagypolitikát a nagyokra.Orbánra.
Ellenzéki képviselők sorra jelentik be, hogy felveszik a parlamenti mandátumukat
Negyedszer kétharmad! Elvtársak ideje lenne ezen elgondolkodni. A magyar nép többsége a kommunista-fasiszta - moslék koaliciót elkúldte a bús p..ba. Aki nem fogadja el a többség döntését, az nem demokrata.Pedig az előttem szólók mind azok, ugye? Végezetűl marad a kivándorlás/ ahogy a böszme vezér megmondta " el lehet menni" ! Elég legyen az uszításból. Aki dolgozik az tegye, a nyugdíjasok örüljenek az ingyen lóvéért /13. havi nyugdíj, ny. prémium stb./.Hajrá Magyarország ! Persze, aki nem magyar ,az huzzon el!
Jakab: "épp eleget mostuk Márki-Zay Péter szennyesét, hogy én most már ezt ne akarjam tovább megtenni"
@Csizmás Kond: Remélem elmegy a keleti végekre, osztja az észt és a parizert a menekülőknek- szigorúan "társadalmi munkában". És még vigyen egy zsák krumplit is magával.
Bárándy Péter: Orbán belebetegedett volna, ha nem kétharmadddal győznek
Idióta öreg barom. Rettenetesen fáj az, hogy negyedszerre is kétharmad! Az a probléma vele és az előttem szólóval, hogy képtelenek elfogadni azt, amit a nép akar! Gyurcsótány azt hangoztatta, hogy a hatalom a népé! Most döntött a nép, amelyet nem lehet elvtársak leváltani. Ja és persze, amit a BÖSZME mondott: " el lehet menni"!. Tovarisi konyec!!
Gyurcsány a választási vereségről: "Márki-Zay nem volt a legjobb kapitány"
Ha van esze a hibbantnak, kivándorol. Irány Bulgária. Ria,Ria Hungária! Gyurcsány takarodj!
Eszük ágában sincs lemondani a megbukott ellenzéki vezetőknek
Érdekes, hogy milyen boldogan vigyorognak a bukott szocik! Minden értelmes törvényt a parlamentben nem szavaztak meg, de a kommunista Berci és a fasiszta Jakab felvette a CSOK-ot! Kell a lové ugye gyökerek! Huzzatok el a francba.Demokráciában a vesztes elnököknek illik lemondani, de a prolik ezt nem tudják!
Márki-Zay Péter: „Jó reggelt kívánok! Tegnap feljelentettem Orbán Viktort”
@Pipás: primitív komcsi vagy , magyar vagyok és elszámoltatunk titeket.Kommunistának nincs hazája, itt nincs helye többé! Huzzál el Bruxellesbe Gyurcsótány vezéreddel együtt, vigyétek az asszonyt is.Pá!
Márki-Zay Péter: „Jó reggelt kívánok! Tegnap feljelentettem Orbán Viktort”
@Pipás: emberszabású lény!Annyira hülye vagy,hogy az már fáj! Komcsinak nevezed azt ,aki a komonistákat és fasisztákat is képviselő Márki nevü elmebeteget bemutatja a hozzád hasonló megtévesztett proliknak? Ember, ha az vagy egyáltalán, nézz a tükörbe! Április 3. után rlmentek a búsba!
Márki-Zay Péter: „Jó reggelt kívánok! Tegnap feljelentettem Orbán Viktort”
Elmebeteg ez a szerencsétlen MZP, hazudozik, uszít. Már le kellett volna tartóztatni a hűlye háborus megjegyzései miatt. A NATO nem fog fegyvert és katonát küldeni, mert az v.háború lenne! Pont ilyen hűlye az Iványi "lelkész úr" is, aki március 15-én szégyennek nevezte azt, hogy nem küldünk fegyvert Ukrajnába! Ma már úgy fogalmazott, hogy nem ellenezné. Ezeket a gyökereket el kell távolítani a politika színpadáról, mert kártékonyak és amatőrök!
Gyurcsány Ferenc rendkívüli bejelentést tett – mutatjuk
Megalakult a HAZAFIAS NÉPFRONT! ÉLJEN. Elvtársak, most már nem kell gondolkodni.Egy jelölt lesz,arra kell szavazni.
Jakab Péter kemény hangon üzent: "Orbán Viktornál nagyobb büntetés nincs"
@Eladott Ország: barom vagy! Európa vezető politikusa Orbán! 15 év az ország élén! Ennyire hülyék vagytok komonista gyökerek?A proli gyűlölet fröcsög belőletek, hazátlan , magyarellenes idegenek! Csak Merkel tánti tudott eddig vezetni egy országot! Ez mutatja, hogy ki az úr a gáton!!Orbán ujra győzni fog!
Orbán és Mészáros portréjával tolvajozott Jakab Péter, most megszólalt a rendőrség a politikus éjjeli igazoltatásáról
jAKAB elmebeteg! A jobbik volt a nagy magyarkodó párt, jelenleg a komonista gyurcsány kutyája! Mentelmi jogát elvenni, börtönben a helye !
"Rádiós fröcsögésnek" nevezte Orbán mai nyilatkozatát Jakab és kemény szavakkal üzent: "Orbán nem tett semmit: csak a Fidesz, csak a foci, csak az urizálás, csak a lopás"
@sgl: PATKÁNY! Milyen emberi lény vagy? Európában a legjobban átoltott ország vagyunk! Mit akartok bolsevikok? Mocskolódtok, hazudoztok, oltás ellenessek vagytok, majd másnap, mint oltáshívők szerepeltek! Senki nem hisz nektek.Szolzsenyicin megmondta: a bolsevik a legártalmasabb ember, mert istentelen, és aki istentelen az embertelen! Gulágban goldolkozol rohadék?
Meghalt Fülöp herceg
@rokker33: Patkány, aki igy beszél bárki elhunyt emberről! Remélem követed gyorsan- de te a pokolba!!!
Breaking! Gyurcsány Ferenc kórházba került
Az " összeomlott"egészségügy megmentette az idiótát! Ő pedig tudja, hogy ez mit jelent! Kórház bezárások, vizitdíj, napidíj, elbocsátások, a 13. havi hyugdíj megszüntetése! Ez volt az ő programja ! A BOLSEVIK TEMPÓ! ADÓ EMELÉS, padlás lesöprés, ha kell GULÁG!I ilyen jövőt akartok proletárok és POLGÁROK?? NEM, NEM SOHA!!
Gyurcsány bekeményített: Nincs kegyelem! Börtönben lesz a helyetek kormányváltás után! – videó
A SZEREPAPA NEVŰ MOCSKOT KÉREM TÖRÖLJÉK A FÓRUMRÓL! ő EGY ELMEBETEG, ilyen stílus megengedhettlen ! Érdemes lenne az IP cím alapján a belügynek lépnie !
A fiatalok többsége kormányváltást akar, de 30 év alatt is a Fidesz a legnépszerűbb
Mi a faszt akarnak a " fiatalok"? Soha ilyen szociális háló nem volt felettük, mint most. A családban gondolkodók/ nem a két ffi ill két nő , vagy semleges fazon!!/ olyan támogatást kapnak, amely egész életüket meghatározza és sinre teszi. A komonista/DK, MOMENTUM,JOBBIK stb/ alakulat mindezt elveszi!! Bejelentették az adóemelést, ez eddigi juttatásokról sunnyognak! GONDOLJÁTOK MEG PROLETÁROK!!
Orbán: "Sok sikert kívánok Szlovákia minden polgárának!"
Idióták! Minden vakcina jó és megelőzi a halálos betegséget. Orbán európai szinten is a legjobb döntést hozta, mert nem várt a töketlen brüsszeli diplomatákra! Minden emberi élet számít. Az orosz és kínai vakcina ezreket mentett meg hazánkban.,Csak a mocskos, bolsevik, DK-s prolik terjesztik a rémhírt. Ideje lenne levadászni a főkolomposokat, élükön gyurcsótánnyal! a vírustagadókat 1 hétre bevinni a covid osztályra dolgozni, mindjárt rend lenne!