peterkelemen

BBC: nem tartották be a tűzszüntet az oroszok, lőni kezdték Mariupolt
Az ukrán nácik nem tartották be ugyanis erőszakkal megakadályozták a civilek távozását.
"A kárpátaljai magyarok szégyellik Orbán Viktort" – kemény üzenetet intézett a miniszterelnökhöz Márki-Zay Péter
Az ukrán neonácik beletörlik a lábukat a magyar zászlóba majd felgyújtják! Közben.. Beregszászon járókelőket provokálnak a radikálisok.. letépték a Magyar zászlót a városházáról, amit fel is akartak gyújtani, de a hatóságok megakadályozták.. www.facebook.com/beata.albertkovacs/posts/5267451956618412
Nekiment Ukrajna a kettős állampolgárságú kárpátaljai magyaroknak
Az ukrán neonácik beletörlik a lábukat a magyar zászlóba majd felgyújtják! Közben.. Beregszászon járókelőket provokálnak a radikálisok.. letépték a Magyar zászlót a városházáról, amit fel is akartak gyújtani, de a hatóságok megakadályozták.. www.facebook.com/beata.albertkovacs/posts/5267451956618412
Vitalij Klicsko bejelentette: a helyszínen agyonlövik a fosztogatókat
A háttérhatalmat kiszolgáló elit és a globális média propaganda, nagyon veszélyes játékba kezdtek, Oroszországgal szemben! >> www.napitema.com/2022/02/a-hatterhatalmat-kiszolgalo-globalis.html
Kövér László szerint a disznóvágás is veszélybe kerülhet, ha az ellenzék győz a választáson
Az elég szomorú lenne ha a disznóvágás vagyis egy állat leölése lenne a magyar élet ünnepe, Ez csak azoknak ünnep, akik amúgy is gyilkosok.
Betelt a pohár: megkezdődött az oltásellenesek oszlatása az amerikai-kanadai határon
A kurva anyád oltásellenes te nagyon hülye!!! Nem oltásellenesek hanem durva járványelleni intézkedések ellen tüntettek, mert milliók életét teszik tönkre a covidra hivatkozva. Magyarországon is kellene már ezerrel tüntetni hisz nem látják el az oltatlanokat az orvosok. A magánba sem mindenhol!
Kanadai őrnagy: "Felszólítom katona- és rendőrtársaimat, hogy most álljanak fel és védjék meg szeretteiket a kormány által ránk erőltetett orvosi zsarnoksággal szemben!
Kanadai őrnagy: "Felszólítom katona- és rendőrtársaimat, hogy most álljanak fel és védjék meg szeretteiket a kormány által ránk erőltetett orvosi zsarnoksággal szemben! Választanod kell! Azt mondom válaszd a családodat, barátaidat, közösségedet és védd meg őket!

Jó napot emberek! Stephen Chledowski őrnagy vagyok. 20 évet szolgáltam a kanadai fegyvereserőknél. Kitüntetéseim vannak valamint diplomám van politikatudományból. Több katonai parancsnoki beosztást betöltöttem. Sűrgős üzenetem van minden kanadainak! Majdnem 2 éve választott kormánytisztviselőink a félelmet fegyverként használják. Pénzügyi és fizikai erőszak megfélemlítés technikáját alkalmazzák ellenünk, hogy megfeleljünk bizonyos ismételt egészségügyi követelményeknek. A gyermekeinknek sokszor elmondjuk, hogy a zaklatás helytelen. Tudjuk, hogy így van, de mégis megengedjük, hogy zaklassák gyermekeinket is. Vezetőink ezt tették velünk is. Tudatosan és ismételten megsértették a kanadai jogok és szabadságjogok chartájának legfelsőbb törvényeit valamint más aláírt nemzetközi emberi jogi megállapodásokat. A biztonságra hivatkozva a szabadságjogokat fokozatosan elvették és csak jutalmakkal csalogatva kaphatsz vissza belőlük apró morzsákat. Az állandóan változó szabályoknak és egészségügyi előírásoknak való megfelelés zsarnokság és nem demokrácia. Az ember eredendően szabad. Az alapvető emberi szabadságjogaidat nem lehet elvenni. Nem szabad és nem lehet ezeket a jogokat elnyomni. A kormány és azok a politikusok, akik ezt támogatják tudatosan elárultak téged, becsaptak téged és elnyomják ezeket az alapvető emberi szabadságjogokat. Elárultak a "biztonság" hazugságára hivatkozva.
A katonai ünnepi megemlékezéseken ezek a képmutató politikusok szépen szónokolnak, hogy katonáink mily dicső, bátor módon harcoltak anno a szabadságért, a szabadságunkért miközben ezek a hazug csalók elárulnak minket és elveszik a szabadságunkat. Jelenleg is aktívan dolgoznak, hogy elnyomjanak minket. Szolgáltam Afganisztánban, Koreában, ahol...
Orbán bejelentette: Madridba megy a szélsőjobboldaliakkal bratyizni
Mindenki náci aki oltáspárti! Orbán csak egy a sok közül a szabadkőművesek és globalisták egyik bábja.
Botrány! Az MTI megtagadta az ellenzék közleményének kiadását Orbán Viktor veje miatt
Mintha nem tudná Orbán ÁLellenzéke, akiket megvett kilóra már régen, hogy az MTI régen a kezében van akárcsak a többi. Magyarországon se ellenzék, se ellenzéki média nincsen, mert mind kussol. Ellenzéki média példul Törökországban van amelyik olyanaokat is lemer írni amiért időnként elviszik őket a börtönbe.
Márki-Zay Péter: Amikor a zsidókról beszélek, a Fidesz álszentsége ellen tiltakozom
A Fidesszel összepaktáltak a cionista zsidók ez nyílt titok. Sajnos elnyomták azokat a zsidókat, akik már akkor tiltakoztak ellene.
Kolléganőjét fojtogatta a fóti bunyós doki
Dr. Lestár Ferenc esetéről, akire a szombati ügyeletben rátámadott egy házaspár, azonban végül a férj kötött ki kórházban. Munkatársunknál jelentkezett Dr. Elor Judit, akinek története árnyaltabb képet adott a testépítéssel is foglalkozó doktorról: a doktornő elmondta, őt is bántalmazta korábban az orvos.