peterkelemen

Döbbenetesen hosszú várólisták, elkeseredett betegek – elképesztően durva a helyzet a magyar kórházakban
Magyarország egészségügyi rendszere a LEGUTOLSÓ Európában! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbandája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 900 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra. Európa: Egészségügyi Index országonként 2020 - Íme a lista >>> www.numbeo.com/health-care/rankings_by_country.jsp?title=2020®ion=150
Debrecenben szigorítottak a maszkviselési szabályokon
A maszkok gyakorlatilag hatástalanok a vírusok ellen. A vírusok annyira picik, hogy ezzel nem véded meg se magad, se másokat. Amíg a maszkot viseled saját magadat károsítod ugyanis több széndioxidot is szívsz magadba ezáltal eleve károsítod a szervezetedet főleg ha naponta több órán át viseled. A légzőszervi betegségekben szenvedőknek pedig kifejezetten káros sőt egyes esetekben akár halálos is lehet, de mindenki láthatja a kormányok őket sem védik sőt kötelezik a maszkok viselésére a gyerekektől kezdve a felnőttekig és nem tesznek kivételeket sem. Nem maszkkal születtél, nem maszkkal éltél eddig sem. A maszk hosszútávon igenis káros az egészségre a vírusokat pedig nem állítja meg, de még csak nem is lassítja hisz láthatjuk a vírusok továbbra is jönnek-mennek a világban.
Debrecenben szigorítottak a maszkviselési szabályokon
Koronavírus: Európa nagyvárosaiban tüntettek a kamu koronavírusos korlátozások és maszkviselés ellen www.youtube.com/watch?v=wjWUxSO_pIQ
Alföldi nyílt levelet írt Rátótinak: Miért nem mondtad, hogy hiányolod a "keresztény, polgári világképed, ízlésed" a színházból?
Korrupt Orbán államában árulók, lefizetett aljadékok léteznek. Ú miattuk süllyed az ország egyre mélyebbre egészen a pöcegödör legaljára, mert Orbánék olyan pusztítást és agymosást csinálnak amilyenre még példa nem volt. Kádár tanulhatna tőle és Rákosi is. Orbánékat a nép erejével kell elzavarni vagy egy jó mesterlövész is megtenné a hatását, hogy beinduljanak a folyamatok végre.
Meghalt három beteg, 365-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Hatzgság! A PCR teszt feltalálója (a Nobel-díjas Dr. Kary Mullis) többek között elmondta anno: nem alkalmas tömeges tesztelésre. Ez a teszt nem való a vírusok kimutatására. Ráadásul csak tapasztalt, nagytudású emberek használhatnák, mert elég egy apró félrenyúlás, szennyeződés és már nem megfelelő eredményt mutat ki. Ezért is van az a nonszensz, hogy egyszer negatív, egyszer pozítív az eredmény. Ez a teszt legfeljebb csak tájékozódásra használható, de diagnosztizálásra nem. A PCR teszt nem alkalmas betegség kimutatására. Magyarországon rengetegen kórházi fertőzésekben hunynak el, mert olyan retkes a kórház, hogy oda senki ne akarjon bekerülni. Magyarország egészségügyi rendszere a LEGUTOLSÓ Európában! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbandája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 800 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra. Európa: Egészségügyi Index országonként 2020 - Íme a lista >>> www.numbeo.com/health-care/rankings_by_country.jsp?title=2020®ion=150
700 ezres munkanélküliséggel fenyeget a második hullám (GKI)
Magyarul több, mint 2 millió lesz, mivel már most félmillióan vannak munkanélkül csak Magyarországon. Kivégzik a hazug kormányok a leggyengébb rétegeket a kamu koronavírusra hivatkozva..
Hatalmas a rejtett munkanélküliség Európában
Orbán is csinált több, mint félmillió munkanélkülit és kivégeztek egy halom beteg embert a kórházkiúritésekkel.
Veszélyes mértéket öltött a járványtagadás és az oltásellenesség a Pécsi Tudományegyetem víruslaborjának vezetője szerint
A veszélyes az, amit a hazug kormányok művelnek emberek millióinak korlátozásával és amit az őket támogató fősodratú média múvel: napi szinten riogatják az embereket holott még csak járvány sincs. Nevetséges adatok: a szezonális influenzában százszor többen haltak meg. Legyen ez bármi: TELJESEN VESZÉLYTELEN.
Elkapta a koronavírust egy orvos Mátészalkán – súlyos az állapota, lélegeztetőgépen van – VIDEÓ
Elképesztő baromság. Ne zavarjon senkit, hoghy a tesztek abszolút megbízhatatlanok. Kamu koronavírus. Ez a doki max. influenzás és van egyéb betegsége is.
A koronavírusos tömeghisztéria miatt lett öngyilkos
Ide vezet a hazug és felelőtlen kormányok és a média által gerjesztett koronavírusos tömeghisztéria.
Rendkívüli hírek! Nem lesz az idén Covid19 oltás! Dr. Pócs Alfréd "üzenete"...
Vagyis már van hivatalos levél a minisztériumtól, ami bizonyítja, hogy ők sem tudnak tudományosan alátámasztott adatot arról, hogy egyáltalán van-e ilye vírus, hogy covid19.
Bill Gates – A bukás
Még mindig jobb szabadon meghalni, mint diktatúrában vegetálni. Ennyit már megtanulhattak volna az emberek. a történelem során. Az 1956-os forradalmároktól kezdve a török várvédőkig forognak a sírjaikban a sok gyáva magyar láttán, ezért kár volt meghalniuk, mert nem érdemlik meg a szabadságot, amit sokuk a saját vére árán harcolt ki. A spanyolnáthában milliók - cirka 50 millióan - haltak meg, de simán túlélte az emberiség. Akkoriban egyik kormány sem döntötte be a világjárványra hivatkozva az egész gazdaságot aminek következtében még több lett volna a halottak száma és a még több, még hoszabban tartó szenvedés lett volna a végeredmény. Most meg károg a sok már elkényelmesedett, gyáva ember holott egyrészt ez a vírus nem mindenkit dönt le a lábáról, nem mindenki hal bele sőt a többség simán legyőzi, mert eleve jó az immunrendszere. Nehogy már mondjuk pár millió zömmel többszörösen beteg, idős ember miatt kelljen szenvednie egészséges emberek milliárdjainak beleértve a többszöröen beteg idős emberek gyerekeit, unokáit is. Miért kellene az unokáiknak szenvednie, meghalnia idő előtt?? Ébredjetek már fel!!! A kormányok átverik az embereket!!!
Az utcán indult be a szülés egy nőnek Érden – de nem volt hajlandó kórházba menni
Csodálkoznak? A magyar kórházakben ma már tömegesek a fertőzések. Magyarország egészségügyi rendszere a LEGUTOLSÓ Európában! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbandája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 800 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra. Európa: Egészségügyi Index országonként 2020 - Íme a lista >>> www.numbeo.com/health-care/rankings_by_country.jsp?title=2020®ion=150
Megszólalt Menczer Tamás a horvát félrefordításról: "Több tiszteletet várunk a Magyarországot alaptalanul kritizáló és álhíreket terjesztő horvát politikusoktól"
A magyarok mindent elkótyavetyéltek még tengerük sincs. Most is elkütyavetyélnek mindent hagyják, hogy Orbánék felvásárolják és kisemmizzék ttálisan őket. Ekkora hülye népet még a világ nem látott.
A DK minden Balaton-parti településen ingyenes strandot jelölne ki
Ennek így kellene lennie, de nem lesz így, mert Orbán és bűnbandája mindent lenyúlnak.
Megbélyegzi a Facebook az állam által befolyásolt híroldalakat
magyarországon ellenzéki média gyakorlatilag nem létezik, mert mindegyik vagy kormány befolyása alatt áll vagy nem mernek túl lépni határokat és itt be is zárult a kör.
Karácsony Gergely: Történelmi bűnt követett el a Fidesz
Ebben tökéletesen igaza van Karácsonynak. A fidesz ne akarja azonosítani magát a nemzettel, mert ez nem csak gusztustalanul álszent hanem aljas dolog. Magyar az aki annak tartja magát.