peterkelemen

Bill Gates – A bukás
Még mindig jobb szabadon meghalni, mint diktatúrában vegetálni. Ennyit már megtanulhattak volna az emberek. a történelem során. Az 1956-os forradalmároktól kezdve a török várvédőkig forognak a sírjaikban a sok gyáva magyar láttán, ezért kár volt meghalniuk, mert nem érdemlik meg a szabadságot, amit sokuk a saját vére árán harcolt ki. A spanyolnáthában milliók - cirka 50 millióan - haltak meg, de simán túlélte az emberiség. Akkoriban egyik kormány sem döntötte be a világjárványra hivatkozva az egész gazdaságot aminek következtében még több lett volna a halottak száma és a még több, még hoszabban tartó szenvedés lett volna a végeredmény. Most meg károg a sok már elkényelmesedett, gyáva ember holott egyrészt ez a vírus nem mindenkit dönt le a lábáról, nem mindenki hal bele sőt a többség simán legyőzi, mert eleve jó az immunrendszere. Nehogy már mondjuk pár millió zömmel többszörösen beteg, idős ember miatt kelljen szenvednie egészséges emberek milliárdjainak beleértve a többszöröen beteg idős emberek gyerekeit, unokáit is. Miért kellene az unokáiknak szenvednie, meghalnia idő előtt?? Ébredjetek már fel!!! A kormányok átverik az embereket!!!
Az utcán indult be a szülés egy nőnek Érden – de nem volt hajlandó kórházba menni
Csodálkoznak? A magyar kórházakben ma már tömegesek a fertőzések. Magyarország egészségügyi rendszere a LEGUTOLSÓ Európában! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbandája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 800 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra. Európa: Egészségügyi Index országonként 2020 - Íme a lista >>> https://www.numbeo.com/health-care/rankings_b...
Megszólalt Menczer Tamás a horvát félrefordításról: "Több tiszteletet várunk a Magyarországot alaptalanul kritizáló és álhíreket terjesztő horvát politikusoktól"
A magyarok mindent elkótyavetyéltek még tengerük sincs. Most is elkütyavetyélnek mindent hagyják, hogy Orbánék felvásárolják és kisemmizzék ttálisan őket. Ekkora hülye népet még a világ nem látott.
A DK minden Balaton-parti településen ingyenes strandot jelölne ki
Ennek így kellene lennie, de nem lesz így, mert Orbán és bűnbandája mindent lenyúlnak.
Megbélyegzi a Facebook az állam által befolyásolt híroldalakat
magyarországon ellenzéki média gyakorlatilag nem létezik, mert mindegyik vagy kormány befolyása alatt áll vagy nem mernek túl lépni határokat és itt be is zárult a kör.
Karácsony Gergely: Történelmi bűnt követett el a Fidesz
Ebben tökéletesen igaza van Karácsonynak. A fidesz ne akarja azonosítani magát a nemzettel, mert ez nem csak gusztustalanul álszent hanem aljas dolog. Magyar az aki annak tartja magát.
Jön az új rabszolgatörvény? – 12 órás munkaidő, havonta egy szabadnap a tervezetben – VIDEÓ
Orbán már eladta klóra a magyarokat és az országot is a Kínai Kommunista Pártnak.
700 milliárd forintos kínai hitellel adósította el Magyarországot az Orbán-kormány https://hvg.hu/gazdasag/20200424_Alairtak_a_B...

Áder aláírta: titkosak a Budapest–Belgrád-vasútvonal szerződései https://hvg.hu/itthon/20200528_ader_janos_koz...

Mi a furcsa a 700 milliárdos kínai-magyar vasúti projektben? - Feljelentést tett egy képviselő
https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/budapes...
A DK szerint a kormány különadója miatt emelkednek az árak
Mit érdekli Orbánt. Mit érdekli a sok idiótát. Nem érdekli a magyarokat, mert gyávák ahelyett, hogy keimennének kőkeményen tüntetni és elzavarni Orbánt inkább szenvednek, meg meghalnak. Agyhalottak az egyszer biztos. A világ leggyávább népe ma a magyar. Őseink forognak a sírjaikban.
A magyar orvos gyorséttermi órabért kap – levelet írt Orbánnak a kamara elnöke
Magyarország egészségügyi rendszere a LEGUTOLSÓ Európában! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbandája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 800 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra. Európa: Egészségügyi Index országonként 2020 - Íme a lista >>> https://www.numbeo.com/health-care/rankings_b...
Orbán Viktor: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára
Magyarország egészségügyi rendszere a LEGUTOLSÓ Európában! Szégyen és gyalázat, hogy hova rohasztotta le Orbán és bűnbandája a magyar egészségügyi rendszert. Orbán parancsára ezidáig több, mint 800 milliárdot herdáltak el sportlétesítményekre és ebben még nincs benne mennyi milliárdot dobtak ki az ablakon falábú focistákra. Európa: Egészségügyi Index országonként 2020 - Íme a lista >>> https://www.numbeo.com/health-care/rankings_b...
Orbán Viktor: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára
Azt pedig kijelenteni, hogy a magyar ember számára eleve butaságra vall. Magyar vagyok, de a focit Puskásék óta ki nem állhatom.
Orbán Viktor: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára
A futball már réges-régen nem igazságos. Adják veszik a játékosokat és bundáznak.
Dzsudzsák nyugtatgatta az ultrákat a Deák téri gyilkosság megmozdulásán, több ezer tiltakozó vonult a tragédia helyszínére
Ez a csőcselék gyújtogatott 2006-ban is. Orbán huligánjai. Utána meg csodálkoztak, hogy gumilövedékkel lőtték azokat akik a rendőröket dobálták a felszedett utcakövekkel. Szégyen! Már eleve szégyen az, hogy ezért kivonulnak, de például a kórházkiürítések miatt már nem.
Trump bosszút áll az egész közösségi médián, amiért a Twitter hamisnak jelölte meg a bejegyzéseit
Nagyon helyes. Ezek az óriás cégek aljas módon cenzúráznak miközben hatalmas állami pénzeket vesznek fel. A pofátlanság ne továbbja. Nem véletlenül elkezdték elhagyni ezeket a közösségi oldakat az emberek és más szabadvélemény nyilvánítást biztosító oldalakra mennek át.
Minden harmadik fideszes Kádárt választaná Orbán helyett
Orbán is komcsi volt csak tagadja. Ráadásul besúgó és KISZes is volt.
Jakab Péter végre őszinte választ adott a fájdalmas kérdésre: miért lépnek ki sorozatban a Jobbik képviselői?
Jakab Péter az egyetlen amelyik keményen odatud pörkölni Orbánnak. Csak az a baj ide már kevés a szó. Fizikailag kel oda pörkölni Orbánnak.
Átverés volt a rendkívüli jogrendről szóló törvény visszavonása
"Orbán teljhatalma nem változik, csak a díszleteket állítják vissza. Ahogy Orbán a felhatalmazási törvény előtt is gyakorlatilag korlátlan hatalmat gyakorolt az országban, és a törvények felett állt, ugyanez az állapot áll vissza, csak visszakerülnek a hazug díszletek. Minderre azért kerül sor, mert Orbánnal formálisan és informálisan is közölték: ha a járványra vonatkozó megszorító intézkedéseket feloldják, de a nyílt diktatúrát jelentő felhatalmazási törvény hatályát fenntartja, nem kap Magyarország uniós pénzeket. Orbán ezt már akkor tudta, amikor a felhatalmazási törvényt tárgyaló európai parlamenti ülésre nem ment el, s maga helyett Varga Juditot küldte, hogy adjon egy kis cirkuszt a magyar népnek. Ebből nem lett semmi, mert az EP méltóságát megőrizve odáig már nem süllyedt, hogy Orbán dirigáljon és átírja az EP szabályait. Az ülésen csak állam- és kormányfő szólalhatott volna fel.

Az ülésen is egyértelműen elhangzott: itt van a határ. Ha Orbán a nyílt diktatúra törvényét nem vonja vissza, az Európai Unió megvonja a támogatásokat Magyarországtól. Mivel a tényleges korlátlan hatalom a törvény nélkül is fennáll, Orbán inkább lemondott a diktatúra deklarálásáról és visszatért a demokráciának álcázott diktatúra modelljéhez. Az uniós pénzek nélkül Magyarország összeomlana. Ez olyan súlyos következményekkel járt volna, beleértve az effektív éhezést is, hogy Orbán inkább lemondott arról a forgatókönyvről, hogy majd mindent Soros és az EU nyakába varrnak. Ilyen mértékű gazdasági csőd esetén a népet már nem érdekelte volna a sok hazugság, fellázadtak volna az országot uraló bűnszervezet ellen. Orbán ezt nem vállalta, ezért visszatáncolt a formális domokrácia hazug díszletei közé.
A szomorú az, hogy az Európai Uniónak ez is elég, megelégszik a látszattal is. Ezzel együtt is, ez volt az első olyan eset, amikor az Európai Unió megmutatta, hogy lett volna és lenne olyan eszköz, amivel az illiberális fasiszta rendszert meg lehetett volna akadályozni. De az Európai Unió engedte,...
Kitüntették az orvost, aki felismerte az első magyarországi koronavírus-esetet
Neves szakemberek mondják el hogyan vernek át a kormányok a koronavírusra hivatkozva: Koronavírus: Prof. Klaus Püschel, a Hamburgi Egyetemi Klinika vezető igazságügyi szakértőjének tapasztalatai https://www.youtube.com/watch?v=S6S9SNJlcmQ...

Koronavírus - szakértők szemével https://www.youtube.com/watch?v=BTa_LN2EPzI...

Dr. Bodo Schiffmann német orvos kritikus elemzése, aki a frontvonalban dolgozik - Koronavírus avagy hogyan vernek át a hazug kormányok és az általuk lefizetett és megfélemlített virológusok, járványügyi szakemberek ... https://www.youtube.com/watch?v=JvX4PXQk8G4...