quadrocopter

A Fidesz visszautasítja Karácsony Gergely "erőszakos megszólalását"

Az MSZP-P kormányfőjelöltje előtte Áder Jánost bírálta.

Fegyvert rántottak a Jobbik képviselőjére

A párt szerint egy szürke Mercedesből ugrottak elő a fegyveresek, és falhoz nyomták a plakátvédőket.

A legnagyobb nyugati lapokat is elképeszti az Orbán-rendszer választása

Magyarország vasárnap megrendezi a Fidesz által a saját igényeinek megfelelően alkotott választási rendszer szerinti második országgyűlési választását. Most, hogy Orbán Viktor Európa egyik erős embere lett (már ha nem számítjuk, hogy az európai vezetők mellőzik), a nyugati világ is elkezdte figyelemmel kísérni a magyarországi...

Nem lett veszélyesebb hely a migránsoktól Nyugat-Európa

A gyilkossági ráta Magyarországon magasabb, mint Nyugaton. 2013 óta inkább javultak a mutatók.

Elképesztően kemény kérdésekkel rogyasztja meg Orbánt a Ripost

"Soha senkit nem utasít vissza, és mintha minden képen szívből mosolyogna"

Rezsiduplázás: feleannyiba került a gáz a szociálliberális kormányok alatt

A második-harmadik Orbán-kormány alatt átlag kétszer annyit fizettünk a gázért, mint a 2002-2010 közötti szociálliberális időszakban, írja a Népszava.

Felszólítást kapott Magyarország az ENSZ-től

Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága csütörtökön felszólította Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen, melynek célkeresztjében a kisebbségek, a többi között a romák és a muszlimok állnak.

Megkopasztja a népet továbbra is a Fidesz a trafikmutyival!

A kormány álltal létrehozott trafikmonopólium 2013-as kiosztása óta is gyarapodik a fideszes holdudvar évről évre, nem volt ez másképp a 2017 évben sem. 2013 óta mesés nyereséget hoz a trafikozás a fideszes kiválasztottaknak! Elképesztő nyereséget, mondhatni, extraprofitot hozott idén a trafikbiznisz, tehát nézzük a 2017 év...

A Fidesz 2016-ban megszavazott egy muszlim imatermet az Erzsébetvárosban

Valami zavar került az erőbe, mert akkor már ezerrel ment a migránsozós-muszlimozós kampány.

Gergely Márton: Orbán Viktor zsoldosai

 Nagyjából kétezer fizetett ember dolgozik most Magyarországon azon, hogy az előttünk álló választások során meg tudják buktatni a kormányt. Információkkal, jelentésekkel, elemzésekkel rendelkezünk, így névre szólóan is tudjuk, hogy kicsodák dolgoznak Magyarország bevándorló országgá alakításán

Április 8. után jöhet a totális diktatúra! - Városi Kurír

Nagyon régen, talán van már 5-6 éve is, hogy írtam a diktatúrák kialakulásáról, természetükről, arról, hogy miképpen változnak az ellenségképek és hogyan jutunk el addig a pontig, amikor már teljesen nyíltan fordul szembe a diktatúra a saját népével.

A fideszes Victorné Kovács Judit kitálalt! Ez a Fidesz!

Victorné Kovács Judit egy (még) fideszes önkormányzati képviselő velős bejegyzést tett közzé az üzenőfalán, amiben azt fejtegette, hogy milyen aljas módszerekkel fenyegeti a hatalom, mióta szembement a Orbánék akaratával. A cikk az alpolgármester asszony bejegyzéséből van, amit változtatás nélkül közlünk le. Ügyvédemtől...

A zuglói fideszes jelölt szerint egy olyan munkásszállóba költöztetné az ellenzék a migránsokat, amelyik nem is létezik « Mérce

Jelen Tamás nem csak teljesen kamu nyilatkozatot adott a migránsok betelepítéséről, hanem ezek szerint nem nagyon tudja, hogy a kerületben milyen intézmények hol találhatóak.

Bayer Zsolt elszólta magát: Az ország harmada fekete lyuk.

Nem akart a félelmeiről írni Bayer Zsolt, de egy zárójel erejéig mégis megtette. Árulkodó.

Bíróság mondta ki: Vona nem akar kerítést bontani

Helyreigazításra kötelezték az ezt állító Ripostot. Bruhahahaha...hihihihihi...a hordasajtó szív és nagyokat slukkol!

Ferenc pápa kőkemény üzenetet küldött a Fidesznek a választások előtt

A Szentatya minden szavával tökéletesen egyetértünk!Bár nem konkrétan a Fidesznek szánta, de tökéletesen ül.

Orbán akkorát mondott, hogy beleremegett - Városi Kurír

Nem áll távol az Orbán-beszédek írócsapatának gondolkodásától, hogy napról napra hihetetlen történeteket kitalálva fokozzák a rémületet a hallgatóságban. De az is lehet, hogy azt mérik van-e egyáltalán határa a hiszékenységnek.

Leszedték a Momentum plakátjait, több mint félmillióra bírságolták a kecskeméti buszpályaudvart

A Momentum helyi jelöltje, Bodrozsán Alexandra plakátjait nem először tépték le.

450 milliós agrártámogatást vett fel egy fideszes államtitkár felesége

Cége néhány év alatt páratlanul sikeres lett, főleg a vidékfejlesztési források lehívásában.

Itt a lista – olvasóink szerint ezek a kamupártok csaltak az aláírásaikkal

Tizennyolc olyan párt neve szerepel olvasóink leveleiben, amelynek biztosan nem írtak alá ajánlást, mégis szerepel a nevük és személyes adataik a jelöltek ajánlóívén. Felhívásunkra több tucatnyian kérték ki adataikat a választási irodáktól, s osztották meg velünk a tapasztalataikat. Amelyek lesújtóak ugyan, viszont tanulságosak.

Polt Péter hazudik? - Városi Kurír

Miközben Polt Péter szerint „valódi nyomozást” folytatnak az Orbán Viktor családjáig érő Elios-ügyben, az állami szervek nem rokkannak bele az ügy feltárását érintő igyekezetbe reagált a legfőbb ügyész nyilatkozatára dr. Tóth Bertalan, a szocialisták frakcióvezetője.

Egymásnak osztják a több százezres ösztöndíjakat a BME hökösei

A Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán a Hallgatói Tanács (az itteni HÖK) elnöke volt, hogy nettó 3000 forintos órabérért dolgozott, ebben a hónapban közel 300.000 forintos ösztöndíjat kapott. A helyi hökösök a munkájuk értékelését – ami alapján a pénzt is kapják.

Orbán már megint telehazudta a Kossuth rádiót

"Szeretnénk tiszta lapokkal játszani, és azzal is játszunk"

A német közszolgálati tévé szerint is legyőzhető Orbán

Eddig nem nagyon ártottak Orbán Viktor és a Fidesz népszerűségének a korrupciós botrányok, a széttagolt ellenzék egy új stratégiával mégis legyőzheti a miniszterelnököt és pártját - így kommentálta vasárnapi adásában az ARD1 közszolgálati csatorna a magyar választási kampány eseményeit.

Így zavarják ki az idegeneket Bécsben

Itt a tavasz, valamit kezdeni kell velük.

Márki-Zay visszaszúr a szívatásért: a tao-pénzek is nyilvánosak lesznek Hódmezővásárhelyen

A helyi sportkluboknak utalt tao-pénzek nyilvánossá tételéről is megállapodtak a hétfői vásárhelyi közgyűlésen. Erről a fideszes sporttanácsnok fog gondoskodni. Egyébként meg tovább folytatódik a szkander.

Vizsgálat indul Márki-Zay Péter ellen

Panasszal keresték meg az adatvédelmi biztost amiatt, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester diktafonra veszi a beszélgetéseket. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatot indít.

Feltűnően jól megy azoknak, akiknek közük volt a letelepedési kötvényekhez

Aktívak, olykor milliárdos befektetésbe fognak, esetenként pedig Tiborcz köreivel üzletelnek azok a vállalkozók, akik az idestova egy éve lezárt letelepedésikötvény-programhoz köthetők. A kötvénybuli miatt feljelentést tett a Transparency International, hivatali visszaélés gyanújával.

Pontokba szedtük a Kósa-sztorit, így kiütköznek az ellentmondások

Bőven vannak a történetben ellentmondások és ferdítések. Például az, hogy Kósa azt mondja, soha egy fillért nem fogadott el, miközben a közjegyzői papírban szerepelt egy 800 milliós ajándék Kósa édesanyjának. Aki - mint a sertéstelepes sztori óta tudjuk - nem stróman.

Törvénysértők lehetnek az Origo és a TV2 álhírei

A választási törvénybe ütközhetnek a választási hirdetésnek álcázott reklámok.