radios45

Megszólalt az immunológus professzor a kínai vakcináról: "A hátamon feláll a szőr attól, hogy inaktivált egész koronavírussal oltsunk"
Azèrt megy Szîjjártó meg a fürkèszek csapata, kînába, mert igy tudnak sokat seftelni,, lenyúlni közpènzeket, adófizetők milliárdjait,,, amihw csak hozzáfèrnek, azt eltüntetik.. mind!
A Fidesz megint leleplezte Brüsszel titkos terveit
@fideszes gyökér: na ez az, amire a határontúli +itteni agy mosottak nem gondolnak..
Tudta a lefegyverzett őr, hogy nincs lőszer a fegyverben mégsem szólt róla a rendőröknek
@1magyar: kirúgásról nem tudunk, kitüntetésről meg igen hallottunk a szenny-média híradóban. a mi hős rendőreink, még a plakátkampányra 10-milliárdokat elszóró elxaró kurmány-tákolmányt is megvédik..diktatura , ez van..
Farkas Flórián nem segíti mélyszegénységben élő édesapját
@Cicamama55: hamarosan nem kell annyit termelni, mert az autógyárakban 2020-tól elektromos meghajtású autókat szerelnek össze, és mivel nem kell bele váltó-kuplung, meg egy-két dolog, ezért feleannyi melos is elég lesz,
Ja meg jönnek a robotok, na meg az olcsó ukrán,román munkaerő,
Közmunkások száma felére csökkentve, sokba kerültek az államnak, a segélyeket megszüntették, munkanélküliekre sincs szükség, mindenki mehet amerre lát.
Orbanisztán=üzbegisztán,
Balog: Két lépésben a duplájára emelik a Gulág-túlélők nyugdíját
Amikor pár hete megszüntette az arrogáns, szegényeken spóroló kormány az f.h.t. 22800ft-ot, elvette 114000embertől, arról annak indokáról nem számolt be Balogh. et,
Schmitt Pál: minden magyar ember szeretné, ha olimpia lenne Magyarországon
Az asztmában, meg idős korban Copd-s betegségben szenvedőknek meg nincs pénze,drága gyógyszerekre, megfelelő minőségű akác mézre, gyümölcsökre.
Ez az álszent senkiházi, meg szétlopná a a haverokkal az országot, rohadjanak meg, döntéshozókkal együtt.
Egy képzeletbeli közmunkás levele Magyarország nem képzeletbeli Miniszterelnökéhez
@MariO: Egyébként a Linamarban van felvétel, és a fizetés is 120ez.ft. +pótlék, nettóban, többnyire segédmunkásokat, gépkezelőket keresnek, gépalkatrészek gyártása, előkészítés, precíz munkavégzés,
Ami a lényeg napi 12óra munkavégzés, +hétvégén is menni kell, utazás napi 1,5-2óra, busszal, hajnalban indul 4óra 20p.kor, nem sok embert ismerek ,aki bírja.., aki bírta.
Egy képzeletbeli közmunkás levele Magyarország nem képzeletbeli Miniszterelnökéhez
@MariO: márpedig csökkenteni fogják a létszámot, márc.ápr-tól teljesen átalakul a rendszer, én az újságcikken kivül, a kormányhivatal , foglalkoztatási osztályán dolgozótól is kaptam, felvilágosítást, de biztosra nem mond senki semmit, egyébként..
Nyilván nem véletlen ez, meg mint ahogy az sem, hogy 2percet nem beszéltek a köz.tv.ben, dec.ben, +idén januárban, a közmunkások foglalkoztatásáról, vagy azok kilátásairól, jövőjéről..
Az biztos hogy ha lapátra kerülnek, így vagy úgy, ők lesznek a hibások, azért amiért megint munkanélküliek lettek/lesznek/, mert nincsen piacképes szakma, és/vagy nem tudtak elhelyezkedni a hosszú évek során, pedig a mindenható kormány, eszközzel +pénzel, tanfolyamokkal támogatta öket..
Ugyanaz lesz mint, 2010-ben, 2011-ben, megint jönnek a gyűlöletkeltő társadalmi hangulatot keltő, jól fizetett megmondó emberek, a köz- tv.ben, rádióban, ettől még nem lesznek nagyszámú munkahelyek, vidéki kisvárosokban, a keleti régiókban, elmaradott részeken, pl.békés megye, borsod megye, stb..
Egy képzeletbeli közmunkás levele Magyarország nem képzeletbeli Miniszterelnökéhez
@MariO: a közmunkásokat mai rohanó világban nem sokba nézik, mert ha elmúlt 45éves és van 2-3szakmája, akkor azért nem veszik fel, mert rég kiesett a gyakorlatból, és mi az hogy 1-2évet lehúzott ökinél, vízügynél,havi 52ez.ft.ért,?
Ha fiatal akkor miért került oda, és hogy nem tanult más szakmát, miért nincsen gyakorlata, nem is tud/akar dolgozni,/gondolják a cégeknél az okosok, hr-esek, ezért inkább nem is állnak szóba velük.
Na meg ha nincs +ban piacképes szakmája valakinek, akkor pedig alapból nem kell sehová, amennyiben vidéki az is gond, természetesen.
Így aztán marad közmunkásnak, élete végéig a szerencsétlen, szegénységben, nyugdíj nélkül..
Ja aki nem hallotta volna, az idén megfelezik a közmunkások létszámát, mintegy 130ez.fővel szándékozik csökkenteni a kormány, átszervezések is lesznek..
80 ezer forintos alapnyugdíj jöhet
@Pergető: Na ja, 2018-ra biztosan kitalálnak majd valami kedvezőt a szegény nélkülöző nyuggereknek, és a közmunkásoknak is, aztán ha megszavazza öket a nép, majd módosítják, visszavonják az egészet, ahogy van..