relatív

Adót emelne Karácsony
Adóemelést a regnáló magyar kormány rendelt el, mégpedig olyan visszatetsző módon, hogy az önkormányzatok felé tette ezt annak ellenére, hogy azok kötelező támogatási kötelezettségét az állampolgárok felé megemelte !

Mindennek ellenére az önkormányzatok gazdasági megbillentésének semmiféle gyakorlatát sem engedélyezi.

Állam az államban viselkedik mintha két oldala lenne az állampolgároknak, az egyik ( kisebbség ) uralkodik a másik ( többség ) felett, a kapitalista termelési mód gyakorlatával !
BREAKING: Nem engedtek be az SzFE épületébe egy osztályt – Erre hivatkozott a személyzet
@Nyírfa: Igen a legaljasabb módja a demokrácia meghekkelésének, hogy a hatalomhoz vonzódók - általában a saját kvalitásukban nem bízók - a hatalom ostoraként működnek, így élik meg a hiányosságaikat győzelemként !

Ez a fondorlatos - aljas - hatalmi struktúra többnyire mint kivülálló viselkedve a sameszaival lehetetleníti el ellenzőit, mint ebben a gyalázatos egyetemi átalakításban IS, vagy másra hivatkozva, mint az egészségügy kegyetlen kezelésében immár évek óta !
Vérlázító bunkóság: Vágó István szerint rá kell borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőnőjére
A magyar média hatóság miként indokolja ennek a szennycsatornának a működését ?

Sokkal elfogadhatóbb esetekben gátolja más - nem a regnálót ajnározó - médiumok működését teljesen indokolatlanul !!!
Varga Judit távozásra szólította fel a közéletből Donáth Annát
Ennyire hülye csak egy mai ma regnáló miniszter lehet, hiszen ilyen ' felszólítást ' normális közszolga meg nem engedne magának egy normális országban !!!
Gulyás Gergely a rendőrséggel fenyegeti a Meseország mindenkié című könyvet bevezető óvodák fenntartóit
Az a lelki nyomor mely könyvek ledarálásában, vagy égetésében csúcsosodik ki az az emberiség legalját jelenti, és minden (!!!) módon harcolni kell ellene. Szomorú, hogy a mai regnálók ebben élik meg ( ezt tekintik követésre méltónak ) a hatalom gyakorlását az ország normális vezetése helyett !
Trump visszatért a betegségből: "Nemzetünk legyőzi ezt a szörnyű kínai vírust!"
Inkább az amerikai vírust kellene legyőzniük, nem ? Ez IS olyan zöldeket dumál, mint a magyar haverja !
Ön szerint eleget tett Karácsony Gergely eddigi hivatali idejében? Ezt gondolja eredményeiről a főpolgármester
Abban krédóban, melybe a magát miniszterelnöknek képzelő regnáló napi ellenségeskedése mellett IS került, a korábbi vezetésnél érzékelhetően jobb légkört/támogatást biztosított a főváros élhetővé alakításával egy vírusos környezet mellett, az dicsérhető !

Nyilvánvalóan - és erre törekednünk kell - egy normális ország-vezetés mellett gyorsabban, és a problémák sietősebb megoldására IS van remény a főpolgármester vezetésével egy ilyen összetételű fővárosi vezetéssel.
Epres Attila: eltorzult, behódolt, gyalázkodó és hatalomhoz dörgölőző, butaságokat nyilatkozó volt kollégák (...) mi lett veletek?
A jellemzően kiélezett helyzetekben mutatkoznak meg az emberek igazi énjük !

Sajnos sokan elbuknak e helyzetekben emberségük/tisztánlátásuk mértékében !
Vidnyánszky Attila szerint az Amnesty képezte ki a tiltakozó diákokat
Ez az ukrán annyira korlátolt, hogy nem veszi észre a megoldást, miszerint ő annak a gátja, így - miden józan biztatás ellenére - nem mond le. Az igaz, hogy alapvetően a kialakult helyzetet létrehozók követtek el orbitális ( jön a vadászkiállítás ! ) hibát, már nem először !!!
A Színművészeti hallgatói nem akarnak találkozni Vidnyánszkyval, azt akarják, hogy mondjon le és marad a barikád is – videó
Ha nem fogják fel - ezek szerint -, hogy éppen egy párt támadásáról szól a korábbi oktatási környezet ádáz, gátlástalan szétverésére irányuló hatalmi törekvés, mely az évtizedes gyakorlatnak meg felelően hatalmi arroganciával veri szét azokat a csoportokat, melyek elutasítják a mellettük szólók minden törekvését, így eleve vesztes oldalra kerülnek.

Lehet sorolni az empátia elutasítása-, vagy érdek hiány miatt sikeres hatalmi törekvéseket az utóbbi 10 évben, melyek csak hátránnyal végződtek a kiszemelt csoportok további életvitelére vonatkozóan.

Sajnos ilyen állásfoglalásuk mellett a SZFE IS hasonló-, értelmetlen harcban fog ' elvérezni ' !!!
Alföldi nyílt levelet írt Rátótinak: Miért nem mondtad, hogy hiányolod a "keresztény, polgári világképed, ízlésed" a színházból?
Annak az indoknak - miszerint a korábbi oktatás ideológiája ellentétes a NER törekvéseivel - minden alap nélküliségét, melynek okán próbálják az egyetemi oktatást IS szétverni, az SZFE diák-, és tanári reagálása a 'legszebb ' példáját prezentálta a pártos támogatások elleni nyilatkozatukkal.

Hiszen nem fogják fel - ezek szerint -, hogy éppen egy párt támadásáról szól a korábbi oktatási környezet ádáz, gátlástalan szétverésére irányuló hatalmi törekvés, mely az évtizedes gyakorlatnak meg felelően hatalmi arroganciával veri szét azokat a csoportokat, melyek elutasítják a mellettük szólók minden törekvését, így eleve vesztes oldalra kerülnek.

Lehet sorolni az empátia elutasítása-, vagy érdek hiány miatt sikeres hatalmi törekvéseket az utóbbi 10 évben, melyek csak hátránnyal végződtek a kiszemelt csoportok további életvitelére vonatkozóan.

Sajnos ilyen állásfoglalásuk mellett a SZFE IS hasonló-, értelmetlen harcban fog ' elvérezni ' !!!
Fekete-Győr András: Gyurcsány elvesztette a kontrollt saját pártja felett
Azt gondolom, hogy épp ő vesztette el a kontrollt maga felett !... sajnos, mert ez árt a legtöbbet hazánknak, a további lehetőségünknek, mert sokakat megtéveszt a hozzá nem értése !
Vásárhelyi Mária: Momentumosok, fiatalnak lenni éppen annyira nem érdem, mint mondjuk magyarnak lenni
Pedig érdemes lenne azon elméláznia minden (+) pártocskának, hogy az MSZP lejtmenete igazán akkor kezdődött, amikor ' kitalálták ' , hogy csak a fiatalokkal kell ' erősíteni ' a pártot

A gyakorlattal-, tudással rendelkezőket felváltották a győzelmi mámorban, de kevés ismerettel rendelkezők, és a lejtmenet a szakadékig jutott el.

Ismeretes, hogy mind a tudományban, mind a politikában - de az élet minden zúgában - csak egy egészséges , többgenerációs csapat lehet sikeres, bármely irányba megy az ' inga ' a siker nem nagyon várható !
Mindenkinek érdemes ezen elgondolkoznia.
Szél Bernadett: teljes abszurd. “Eligazítást” kaptam a Kínai Nagykövetség úgynevezett “Politikai Osztályától”
A politikai vélemények különbözőek, és egymáson IS kérdőre vonás jelenhet meg bizonyos állásfoglalásról, még egy kommunista - kapitalista rezsim esetén IS, ehhez semmiféle kiemelt engedély nem szükséges
Vona Gábor megvédte Szijjártó Pétert, és üzent az orbánozóknak
Vona nyilatkozata tisztán igazolja - tiltakozásai ellenére IS - ki mellett áll ( NER ), és ki ellen ( Karácsony Gergely főpolgármester ) érez. Jó, hogy elment volt pártja közeléből !
A Momentum nem támogatja az ellenzéki polgármester-jelöltet Mohácson
Az ' összefogás ' azt jelenti, hogy egyetlen egy tagot kell (!!!) mindenkinek támogatnia - függetlenül az egyéni véleményétől, és a szavazóit IS arra kell (!!!) kérnie, hogy erre az egyetlen jelöltre szavazzanak...ez minden pártra vonatkozik !
Minden ellenkező nyilatkozat a megállapodás ellen dolgozik, bármit IS mond indokként bárki... IS !
Háttérhatalom, kommunizmus, gyűlölet, nyilt fenyegetés – Vidnyánszky Attila ismét komolyan nekiment az SZFE-nek
Ki ez a faszi, hogy ilyen orbitális marhaságokat zagyválhat össze a magyar intellektuális térben, és senki sem üti agyon, hiszen a játékosnak tanuló egyetemisták igen csak megválaszolhatnának egy ilyen marhaságot ?!

Nincs vér senki pucájában, hogy befogja a száját ?!
Schuszter Lóránt megvédte az Orbán-rendszert Koncz Zsuzsáéktól
A nagy félelmükben, hogy elérhető közelségbe került a bukásuk ( ami a féktelen vagyonfelhalmozásuk végét jelenti a közpénzből ! ) rendre sorakoztatják fel a kapható gerinctelen senkiket, még az igazán ikonok ellenében IS, mert ilyen egyedek pénzért bármire kaphatóak !
Dömötör: a kormány nem vesz részt a baloldal parlamenti színjátékában
Aki nem végzi el a dolgát, annak nem jár jövedelem !

Az ' ilyen ' strucc-távolmaradás a nép ( minden választó ) elleni merénylet, mivel a sztrájk nem megoldása egy ország kormányzásának !!!
Módosítani kell a Lánchíd-felújítás közbeszerzési kiírásán
Volt már három részre szakadt Magyarország, most ' csak ' két részre szakadt, ahol az egyik rész ( sajnos ) a másik iránti gyűlölettel mindet elkövet, hogy nehogy már jobb legyen az élete a többségnek !!
!
"Elment egy angyal" – Gyurcsány Ferenc megható búcsúja a DK elhunyt politikusától
Embertelen emberek között IS ' ember ' volt ! Még halálában IS vannak akik embertelenségüket, és nem a megbocsátást - talán politikai ellenfelüknek - nyilvánítják ki !!!
Baleset történt Rogán Cecília esküvőjén, egy volt teniszező súlyos sérüléseket szenvedett
A tudósítás egy zagyvaság - ahogy a volt férje nevén szereplő ara IS ( az IS ott volt, vagy ő volt az új férj ? ) - mivel a baleset nem az esküvőn történt !

A kapatos fiatalnak minden esetre felépülést kívánok !
Figyelem! Elmarad a tűzijáték és a Szent István napi, augusztus 20-is rendezvények!
Beugrató cím ! A szokásos NER - féle tökölés.

Figyelem ! Döntés csak július végén várható ?!!!
"A tömeggyilkost ünneplik ma" – Felháborítónak tartja a Fidesz, hogy felállították a Lenin-szobrot
Csak butaságuknak adtak ismét hangot evvel a felháborító pofátlansággal, mellyen más állam belügyeibe gátlástalansággal beleavatkoznak, holott állandóan a magyar demokrácia érdekében való beavatkozással vádolja az Uniót.

Még azt sem fogják fel mit kérdeznek, de a választ mindenki ellenében maguk akarják megadni !

Csak a magyar érdekek ellenében tesznek mindent, így szégyenkezhetünk magyarként a világ előtt !!!
Öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi polgármestere - legyen könnyű neki a föld!
Most van igazán a gyász ideje, amikor egy igazán jó embert veszít el a HAZA !

Nyugodjék békében, és bűnhődjenek akik miatt a magyarság egy igen jóravaló állampolgárának élete ilyen korán érhetett véget !
Toronymagasan vezet a Fidesz Budapesten
Egészen röhejes ez a mániákus vezetés. Hasonlóan a regnáló minden vereségét győzelemnek kommunikálni minden fórumon...

Ez a nyögve nyelős állandó média dömping lassan még az igazi támogatóknak IS fájni fog !
Jakab Péter lehülyézte Orbánt a parlamentben, Kövér László ezt nem hagyhatta annyiban
@ómió: Azért nem kell mindig hazudozni, ebből úgyis kiveszik részüket a Parlamentben tényekre hivatkozott kérdésekre adott regnálói válaszok !

A 2006 - os randalírozáskor pedig semmiféle sortűz nem volt, csak az emberi mivoltukból kivetkőzöttek ellen használtak - feloszlatásuk végett - a rend helyreállítására gumi lövedéket, mert a órát óta tartó randalírozást szép szóval ( többszöri felszólításra sem ) már nem lehetett másként végezni .

Jó lenne ha vitáink mindig a tények mentén alakulnának minden esetben, nem pedig rágalmak/hazudozások ismételgetésével !
Jakab Péter lehülyézte Orbánt a parlamentben, Kövér László ezt nem hagyhatta annyiban
Az ominózus pár elnöke nyílt kérdést tett fel a regnálónak, de - mint mindenkor - választ, állásfoglalást kérdésére nem kapott csak a szokásos buta hablatyolást ! A nagy bunkóságot ezek után az ülést vezető ' házmester ' követte el a pártelnöktől alapos indok nélkül megvont szó miatt !
Nagyon jól jött ki a Fidesz a koronavírusból – és ezt kormánypárti elemzők ismerték el
Ezek minden alkalommal agyon dicsérik magukat, ettől már erősen bűzlik.

Minden józan magyar tudja, hogy az önkormányzatok viselték a vírus elleni feladatok javát, a kormány csak nagy noszogatásra lépte meg a csak általa végrehajtható intézkedéseket, és azt IS nagy hiányossággal.

A járvány okozta gazdasági hátrányok megelőzésére, illetve későbbi csökkentésére mai napig semmit sem tett, vagy csak látszatként !

Ezért ez az öntömjénezést nagyon visszás !