relatív

Putyin bevetette a rettegett vákuumbombát
Már nem az angol tudósok szerint, hanem ... ?! megy ezerrel a média-harc ... IS !
Itt a gázpiaci vészforgatókönyv Brüsszelből! Ursula von der Leyen közölte, minden tagállamnak 15 százalékkal kell csökkenteni gázfogyasztását!
Ez egy akkora hülyeség, hogy még a Holdró IS lehet látni ! I !

Az egyes államok maguk fedezik a felhasznált - ez esetben gázt - árucikkeket, így azok mások által nem korlátozhatóak még az EU - szabályozás szerint sem !

A takarékossága való ' bíztatás ' általános érvényűség lehet, de utasítás nem !

Az élelmiszerek felhasználásának esete IS akár korlátozás alá kerülhetne, hiszen az emberiség súlyának emelkedése köztudott, de az IS mindenki magánügy, hogy mit mennyiért fogyaszt a saját költségén !
Dömötör minden szava arról árulkodik, mennyire előkészítetlenül akarják megszüntetni a rezsicsökkentés rendszerét
A regnáló magyar kormány egyedül a hozzánemértésben világelső !
Ez tükröződik minden ' intézkedésében ', melyek rendre gyorsak (?), és nem a megoldásra-, hanem a minél nagyobb saját körben lecsapódó pénzéhes haszonszerzésre fókuszál.
Ennek megfelelően magyarűzataik IS ezeket a sémákat követi rendre, így gondolkodniuk sem kell bármely értelmes kérdés kapcsán !!!
Osztie Zoltán: Orbán Viktor csak Szent István királyhoz mérhető
@RonaGyuri: Ezekből áll a regnáló támogatói köre ! De hol vannak az orvosok, és a a szorosan hátrakötött ruházat ?!
EP-alelnök: Magyarország nélkül kellene nekivágni az olajembargónak
@Gazella: Te nem vagy százas, és lusta IS vagy tájékozódni !

Honnan van merszed ilyeneket vélni, megmagyarázhatatlan !?
EP-alelnök: Magyarország nélkül kellene nekivágni az olajembargónak
Az EU vezetőségében van normális ember IS, aki nem csak politikus, hanem ért IS valamihez ?!
A péniszét mutogatta Musk a légiutas-kísérőnek, aki 250 ezer dollárt kapott a hallgatásért
Ott IS csak a karakter-gyilkolászás megy, valakiknek nem tetszik a figurája. Rögtön akad egy mindenre kapható (?) alany.
Magyarázzák Orbán botrányos kijelentését, ami után berendelték a nagykövetet
Az európai politikára jellemzően minden vélemény ellen - pláne aki politikai előnyöket remél valamely félreérthető állásfoglalás kapcsán - mindenféle színjátékkal lehet borzolni a média örömére az ellentábort !

Érdekességként a jelzett állami kifogásolásnak még alapja sincs, mert mikor Jugoszlávia szétesésén munmkálkodtak kifejezetten kérték a magyar támogatást, és ígérték, hogy győzelmük esetén Magyarországnak visszaadják az Adriai kikötőjét - a múltszázadi területcsökkentés során elvett -, használhatóan, amit aztán nem váltottak be a valóságban

Tehát nekik aztán semmi kérdésük nem lehet egy ilyen történelmi visszatekintés hangoztatása során !
A Nézőpont Intézet szerint Jakabnál csak Gyurcsány népszerűtlenebb
Ez a magát ' intézetnek ' nevező gyülekezet rendre a leghülyébb, de a regnálónak kedvező marhaságokat híresztel azért a töméntelen közpénzért, amit pofátlanul a nyloncai felvesznek a közösből !
Fábry Sándor: "Gyurcsány besúgó volt Pécsett"
Ez a hazudozó erős kisebbségi érzését a sok hülye hazúgsággal palástolja, mert értelmi szinten nem tudott akkor sem, most sem kitünni a posványából, így mindenkit irigyel, és mélységesen gyűlöl, aki nagyobb kreativitással képes élni életét !

Sajnos manapság ilyen semmi emberek az átlagnál jobban tudnak érvényesülni, mert a tudás, hozzáértés ki van zárva, és csak kevesek tudnak ilyen körülmények közt IS magasabb kvalitásuknak megfelelő életkörülményt biztosítani maguknak, családjuknak , illetve munkatársaiknak !
Elismerte az amerikai hírszerzés, hogy kisegítik Ukrajnát
Európa akkor lehetne erős, ha felismerné/elismerné, hogy Európa nem amerikában van, hanem az Atélanti óceántól az Uralig.Mind gazdaságilag, mind politikailag ez a felismerés lenne Európának a legnagyobb előnyéra !!!

Ezek a mostanában annyira kiélezett ellentétek az egyes részek közt csak hátrányára, illetve az USA előnyére szolgál csak !
Elismerte az amerikai hírszerzés, hogy kisegítik Ukrajnát
Ez nem egy hír ! Mert ha valaki végiig követi az ukrajnai történéseket - és nem egyoldalúan - akkor láthatja, hogy az utóbbi évtizedben erősen amerikai befolyás ( nem véletlenül ) alá került az ukrán vezetés, jótevőnek álcázva.
Mindig IS egyértelmű törekvés jelent meg az oroszok ellen, de a csalánt a naív ukránokkal birizgálják, mint távoli (?) nagybácsi !
A NATO fegyverszállítmányait katonai célpontnak tekinti Oroszország
Anikó, a Krím nem vita téma. Az oroszok a két Köztársaság ltének védelme miatt lépte át a határt, a sokasik egyeztetési felkérése után, amit az ukrán vezetés bojkottált a nyugati barátai tanácsa ellenére ( persze ezek a tnácsadók IS megosztottak, mert vannak akinek ez az ütközet kikényszarítése éppen a törekvése ).
Az életkörülményeket ezért egy - láthatóan nem vártan - döntéssel próbálták ( nem kellő előzetes felmérés után tévesen ) megoldani
Jelenlegi helyzet azért ilye, amilyen ! De az ukrán vezetés alapvetően hibás döntései ehhez vastagon hozzájárultak, és bizonyos nyugati erők teljes unszolása sem hiányzott/hiányzik manapság !
A NATO fegyverszállítmányait katonai célpontnak tekinti Oroszország
@Peller Anikó: Te egy normálisan gondolkodó ember vagy, miért kell Neked valamiféle irányított propaganda hálójába gabalyodnod ?!
A történelmi előzmények tükrében - az ukrán vezetés ( nem kis nyugati támogatás, heccelés után ) 2014 óta halomra öli saját állampolgárait, tekintet nélkül korukra, életkörülményei évek óta hűborús körúlmények közt létezik - talán körültekinthetőbben foglalnál állás a mai állapotokról !
A NATO fegyverszállítmányait katonai célpontnak tekinti Oroszország
Az a cél, hogy még több ukrán ember haljon meg egy igazolhatatlan érdekért, teljes jogosultságot ad a jegyzetben található céllal nyomuló fegyverszállítmányok megsemmisítésére, még felhasználűásuk előtt !
Megerőszakolják és megölik az ukrán nőket az orosz katonák
Az ' angol tudósok ' /tudósítók elhíresültek igazmondásukról, és a ruszofóbiájuk, sem ismeretlen. Nem mennek a szomszédba egy jó kis média-PC kedvéért, így most IS kiélik ' hozzáértésüket ' !
Aljas, tróger, sarló-parizer koalíció – Vona Gábor kiosztotta Jakab Pétert
Ez a fidesz-polgárikörös buggyant agyú milyen alapon szórja még mindig rágalmait a hazai médiában ?!
Orbán Viktor elítélte a bucsai tömegmészárlást
Azért minden állásfoglalás előtt - Európa, NATO - a tények kivizsgálásának meg kellene előzni a döntést. Világszerte - akár média közlések, fake news alapján - téves hiedelmek sora ismeretes, illetve visszája !

A hibás állásfoglalás IS lehet közösség ellenes, mérgező mindenkire !
Egymás után immár a harmadik szocialista politikus keveredik súlyos vesztegetési ügybe
A regnáló rendszert kiszolgálók vagy nem ismerik a számokat, vagy csak egy pár szocialista politikust ismernek, így megrágalmazni csak azokat tudják.
A saját portájukat azonban még a tények sem zavarhatják, nyíltan - a börtön árnyékából IS - hagyják tovább tevékenykedni azokat, mert még ( de miért nem ?! ) nincs bírói ítélet.

Másokat aztán alapos tény nélkül IS rágalmaznak
Behúzták a féket az oroszok? – Addig akarnak tárgyalni, amíg meg nem állapodnak az ukránokkal
@kissé felnőttem: Nem én ahelyett a történelmet forgatom, és ezért nem megyek bele egy politikai csapdába.

Sőt a direkt súlykolt, sokskat félrevezető mézes-mázos törekvéseket IS ennek alapján nagy biztonsággal - amennyire az ismeretek elérhetőek - kikerülöm,mely buktatók sok ismerethiányos embert egy politikai csapdába vezetik, akár saját érdeke ellenében IS !
Behúzták a féket az oroszok? – Addig akarnak tárgyalni, amíg meg nem állapodnak az ukránokkal
Az oroszok eddig IS - mindig (!) - tárgyalni akartak, amit az ukránok bojkottáltak, aminszki egyezmény erről szól !

Ha a tárgyalásnak valaki előfeltételt szab - mint most IS az ukránok - az nem tárgyalni akar, csak az időt húzni, ami jelen esetben nem biztos, hogy jó ómen
!
Putyin egyre őrültebb: szuperfegyver bevetésével fenyegetőzik, ledobná "minden bomba atyját"
Az angoloknak teljesen elvette az eszüket a zsigeri russzofóbiájuk. minden őrültséget bevetnek az orosz nép ellen, ami a mindenkori vezetőjük ádáz rágalmazásában csúcsosodik ki !
A lengyel elnök szerint fegyverszállításokkal is kell támogatni Ukrajnát
Raknák a tüzet, minél több ukrán haljon meg. Ahelyett, hogy a békés egyeztetést forszírozták volna, amikor erre volt több évük IS !

Már sosem lesz az európai népeknek értelmes húzása, csak az egymást minél nagyobb számban való kiírtása van a fejükben, mint megoldás !!!???
Az amerikai külügyminiszter szerint Putyin NATO tagállamot is megtámadhat
@kereső: A politika csak látszatra olyan, mint a faék. Hogy ennem eligazodjon valaki/valakik ahhoz azért kell dolgozni. Vannak akik szigerből ide-oda nyalva azt gondolják, hogy az a helyes politika, de a történelem már rácáfolt - sok alkalomal - ennek hibájára.

A látszat/törekvés lehet jó, vagy rossz irányú IS Ezt mindig értelelmezni szükséges, és azt kell fogyelembe venni - még az egyéni vélemények kialakítása során IS -, hogy magunknak csak azt kívánjuk, amit másoknak IS megadunk. Ha ennél többre vágyunk, akkor az gyakran visszaüt.
Vélemények pedig ilyen alapon alakulnak , és nincs egyértelmű igazság - ezt figyelembe kell vennie mindenkinek -, mindig (!) mindenkinek igaza van - egy szempontból !!!
Az amerikai külügyminiszter szerint Putyin NATO tagállamot is megtámadhat
Ezek nem emberek ! Ez a mostani szörnyűség nem elégítette ki még az igényeiket, sokkal nagyobb kalamajkát szeretnének Európában.
Mások micsodájával a csalánt, mint annyiszor már !
Putyin most vág vissza a Majdanért: Elfogják és bíróság elé állítják az “ukrán rezsim” népirtóit
Ha felülemelkedünk azon a sok propagandán, amit annyira könnyen beszopunk, láthatjuk - csak egy, a nato bázisokat jelölő térképre pilantva -, hogy az oroszok nem nagyon csinálhattak volna mást, népük támogatottságának megtartása érdekében, mint amit csináltak !

Az egész elkerülése érdekében csak az ukrán vezetőség tehetett volna, egy normális politikával, melyet az oroszellenességazonban belül-kívül IS megakadályozott ! !
Biden határozott ellencsapással fenyegette meg Putyint
@csak úgy...: Csakhogy sokkal nagyobb lehetősége volét anno a Vörös Hadseregnek az Atlanti óceánig való nyomulására, de a paktum miatt álltak meg ott, ahol. És akkor tényleg rendesen másként alakult volna a világ, és Európa további fejlődée !

Az ami vezeteők nagy része eléggé pattogóan fogja fel a világh-politikát manapság IS, de sokkal nagyobb belső bajok tornyosulnak fejük felett, mint azt gondolják hozzá nem értésük okán. Hiába fedik el rendre a világ egyéb részén igyekvően helyi túlmozgásukkal azt, mint manapság a nem kellően intelligens helyi vezetők froclizálásával a határaiktól többezer kilóméterre.