relatív

Tóth Gabi: "Nagyon hálás vagyok, hogy rám gondoltak, nekem van egészséges nemzettudatom"
Van az a ' jelenség ', hogy akik közel kerülnek a ner köreihez ( korábban akár normális emberként ítélték meg a jelenségeket, k9rnyezetet IS ), elvesztik önkontrolljukat, és bődületes marhaságokat tudnak megjeleníteni, kimondani.

A ner bedőlése után - ami biztosan megtörténik - ezek lesznek a nagy kiábrándultak, önsajnálók.
3 milliárdot adott az Orbán-kormány a Fradi stadionjának korszerűsítésére
Pedig ez a csapat tele van pénzzel, hiszen a nemzetközi kupában szereplők hatalmas összegeket kapnak, Kérdés, az hova került , ha a szegény Magyarország pénzére van szüksége a klubnak ?!
A regnáló pénzköltését nem kell indokolni, kénye-kedve szerint költheti ?

Egy normális országban nem csak a pénzek beszedésének, de a kiadásának IS törvényi rendje van, nem kezelheti azt senki a magán költségeként !

Erre egy normálisan működő országban világos, átlátható rendet kell majd kialakítanunk.
Orban Viktor: A csata döntő fázisába léptünk
Mondja meg valaki ennek a félhülyének, hogy Magyarországon van, és nincs csata - bármennyire IS óhajtja - keormányozni viszont kellene.

Nehéz kivárni a demokratikusan bekövetkező kormány-váltást !!!
Fidesz: teljessé vált a Gyurcsány-lista, amit Soros szponzorál
A sikeres karaktergyilkosságuk miatt manapság IS ilyen baromságokkal etetik a hiszékeny embereket. Sajnos a magyar közélet annyira a mélyben van - a manapság regnálók aljassága miatt - , hogy normális törekvéssel csak nagy nehézség árán lehet eredményt elérni az emberek gondolkodásában, mivel a hazugságok sokasága minden értelmet elnyel.

Remélem - ennek ellenére - a józanság utat talál, és a megfelelő választási eredmény után egy normális Magyaroroszág alakul a mostani romokon, bár a hagyaték rémes marad a mai vezetés áldásos tevékenysége miatt !!!

Amit pedig nem lehet megkerülni, azt nem IS kell !
Meg lett örökítve Selmeczi Gabriella nem mindennapi parkolása
Korábban egy amerikai pasi futtatta ( emlékezetes a korábbi O1G kormányzás alatti lelkesedése érte ), úgy látszik most meg egy német...
Európát Soros gázkamrájának nevezte Demeter Szilárd, eddig Vámos Miklóstól kapta a legkeményebb reakciót
Ki ez a fa...kir ? ki tette egy múzeum (--- irodalmi, ezek egyáltalán tudják, hogy mi az ? ) ! Ki engedte ezt a förmedvényt a médium lapjaira... sok sok kérdés merül fel, de az egyértelmű, hogy ennek a most annyi vitát ( miért, hiszen ismert a NER ! ) kiváltó írásnak a mai vezetés egésze adja a keretét/ideológiáját már hosszú ideje.

Nem ezeken a förmedvényeken ( amik sorban jönnek, a fontos/érdemi kérdésekről való elterelés érdekében ) kellene lovagolnunk, hanem a nemzet tönkretételét - mind gazdasági, mind szellemi téren - jelentő alapvető kérdéseket kell a bárgyún viselkedőknek világossá tenni, a változtatás igényének szítása érdekében. Ellenkező esetben - az állandóan bedobott gumicsontok rágása során - a magyar nép zöme továbbra IS egy áhítat mentén fog ikszelni a szavazó cédulákon.
Orbán: "mi nem kapunk pénzt az uniótól"
Azért az szörnyű, hogy egy magyar miniszterelnök ennyi sületlenséget tud nyilatkozni. Mintha a magyar észjárásnak a világban ennél kedvezőbb lenyomata lenne, gondoljunk azokra akikre mai IS felnéz a világ !
Kovács Zoltán lemondásra szólította fel Vera Jourovát
Ennek a gyökérnek nem volt gyerekszobája, azt tudtuk. De hogy még az ész osztásról sem tudott, azt már csak a magyar vezető mellett tudta meg, mert látta, hogy a többi betegnek több van, pedig azok sem érik el az asztalt !!!
A kormány megengedi Budapestnek, hogy új trolikat és villamosokat vásároljon
Az egy világ szerte csodálkozást kiváltó tett, hogy a ' kormányzat ' MEGENGEDI, hogy saját pénzén vásárolja meg a szükséges tömegközlekedési eszközöket a főváros... ha...ha...ha !
A kormány megengedi Budapestnek, hogy új trolikat és villamosokat vásároljon
Az ellenzéki vezetés felállása a kormányzatot egy 'második ' fővárosi vezetés kreálásával minden gátat felsorakoztat az önálló Főpolgármesteri Hivatal szakszerű, körültekintő munkája nehezítésére.

A főpolgármester így nem közvetlen a miniszterelnökkel egyeztet, hanem egy határozatképtelen közbelső postással, akinek a feladata csak a főváros önálló ténykedésének ' felügyelete ', miközben a kormányzat állandóan felelősségre vonja a gúzsba kötött főváros ténykedését !!!
Meg sem tartották, de azért kifizeti a kormány az augusztusi méregdrága tűzijátékot
Az előre megbeszélt - túlárazott - pénzek kiosztására mindenképpen sort kerít a NER, mert csak így biztosíthatja a támogatások folyamatosságát. Különben összedől ez az ellenzéki kormányzat !
Felfüggesztette az ügyvédi kamara Czeglédy Csaba tagságát
Az a ' bizonyos ' daráló még meddig gyötri a magyar tisztességes állampolgárokat, véget kellen már vetni ennek a harci csatazajnak, hogy mindenféle rágalmazással jogainkat a sárba lehet tiporni !

Egy rendszerváltás során - bármikor IS valósul meg - a gengsztereket, és kiszolgálóit bizony erősen (!) kel kérdőre vonni jelenlegi cselekményeik miatt !
Adót emelne Karácsony
Adóemelést a regnáló magyar kormány rendelt el, mégpedig olyan visszatetsző módon, hogy az önkormányzatok felé tette ezt annak ellenére, hogy azok kötelező támogatási kötelezettségét az állampolgárok felé megemelte !

Mindennek ellenére az önkormányzatok gazdasági megbillentésének semmiféle gyakorlatát sem engedélyezi.

Állam az államban viselkedik mintha két oldala lenne az állampolgároknak, az egyik ( kisebbség ) uralkodik a másik ( többség ) felett, a kapitalista termelési mód gyakorlatával !
BREAKING: Nem engedtek be az SzFE épületébe egy osztályt – Erre hivatkozott a személyzet
@Nyírfa: Igen a legaljasabb módja a demokrácia meghekkelésének, hogy a hatalomhoz vonzódók - általában a saját kvalitásukban nem bízók - a hatalom ostoraként működnek, így élik meg a hiányosságaikat győzelemként !

Ez a fondorlatos - aljas - hatalmi struktúra többnyire mint kivülálló viselkedve a sameszaival lehetetleníti el ellenzőit, mint ebben a gyalázatos egyetemi átalakításban IS, vagy másra hivatkozva, mint az egészségügy kegyetlen kezelésében immár évek óta !
Vérlázító bunkóság: Vágó István szerint rá kell borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőnőjére
A magyar média hatóság miként indokolja ennek a szennycsatornának a működését ?

Sokkal elfogadhatóbb esetekben gátolja más - nem a regnálót ajnározó - médiumok működését teljesen indokolatlanul !!!
Varga Judit távozásra szólította fel a közéletből Donáth Annát
Ennyire hülye csak egy mai ma regnáló miniszter lehet, hiszen ilyen ' felszólítást ' normális közszolga meg nem engedne magának egy normális országban !!!
Gulyás Gergely a rendőrséggel fenyegeti a Meseország mindenkié című könyvet bevezető óvodák fenntartóit
Az a lelki nyomor mely könyvek ledarálásában, vagy égetésében csúcsosodik ki az az emberiség legalját jelenti, és minden (!!!) módon harcolni kell ellene. Szomorú, hogy a mai regnálók ebben élik meg ( ezt tekintik követésre méltónak ) a hatalom gyakorlását az ország normális vezetése helyett !
Trump visszatért a betegségből: "Nemzetünk legyőzi ezt a szörnyű kínai vírust!"
Inkább az amerikai vírust kellene legyőzniük, nem ? Ez IS olyan zöldeket dumál, mint a magyar haverja !
Ön szerint eleget tett Karácsony Gergely eddigi hivatali idejében? Ezt gondolja eredményeiről a főpolgármester
Abban krédóban, melybe a magát miniszterelnöknek képzelő regnáló napi ellenségeskedése mellett IS került, a korábbi vezetésnél érzékelhetően jobb légkört/támogatást biztosított a főváros élhetővé alakításával egy vírusos környezet mellett, az dicsérhető !

Nyilvánvalóan - és erre törekednünk kell - egy normális ország-vezetés mellett gyorsabban, és a problémák sietősebb megoldására IS van remény a főpolgármester vezetésével egy ilyen összetételű fővárosi vezetéssel.
Epres Attila: eltorzult, behódolt, gyalázkodó és hatalomhoz dörgölőző, butaságokat nyilatkozó volt kollégák (...) mi lett veletek?
A jellemzően kiélezett helyzetekben mutatkoznak meg az emberek igazi énjük !

Sajnos sokan elbuknak e helyzetekben emberségük/tisztánlátásuk mértékében !
Vidnyánszky Attila szerint az Amnesty képezte ki a tiltakozó diákokat
Ez az ukrán annyira korlátolt, hogy nem veszi észre a megoldást, miszerint ő annak a gátja, így - miden józan biztatás ellenére - nem mond le. Az igaz, hogy alapvetően a kialakult helyzetet létrehozók követtek el orbitális ( jön a vadászkiállítás ! ) hibát, már nem először !!!
A Színművészeti hallgatói nem akarnak találkozni Vidnyánszkyval, azt akarják, hogy mondjon le és marad a barikád is – videó
Ha nem fogják fel - ezek szerint -, hogy éppen egy párt támadásáról szól a korábbi oktatási környezet ádáz, gátlástalan szétverésére irányuló hatalmi törekvés, mely az évtizedes gyakorlatnak meg felelően hatalmi arroganciával veri szét azokat a csoportokat, melyek elutasítják a mellettük szólók minden törekvését, így eleve vesztes oldalra kerülnek.

Lehet sorolni az empátia elutasítása-, vagy érdek hiány miatt sikeres hatalmi törekvéseket az utóbbi 10 évben, melyek csak hátránnyal végződtek a kiszemelt csoportok további életvitelére vonatkozóan.

Sajnos ilyen állásfoglalásuk mellett a SZFE IS hasonló-, értelmetlen harcban fog ' elvérezni ' !!!
Alföldi nyílt levelet írt Rátótinak: Miért nem mondtad, hogy hiányolod a "keresztény, polgári világképed, ízlésed" a színházból?
Annak az indoknak - miszerint a korábbi oktatás ideológiája ellentétes a NER törekvéseivel - minden alap nélküliségét, melynek okán próbálják az egyetemi oktatást IS szétverni, az SZFE diák-, és tanári reagálása a 'legszebb ' példáját prezentálta a pártos támogatások elleni nyilatkozatukkal.

Hiszen nem fogják fel - ezek szerint -, hogy éppen egy párt támadásáról szól a korábbi oktatási környezet ádáz, gátlástalan szétverésére irányuló hatalmi törekvés, mely az évtizedes gyakorlatnak meg felelően hatalmi arroganciával veri szét azokat a csoportokat, melyek elutasítják a mellettük szólók minden törekvését, így eleve vesztes oldalra kerülnek.

Lehet sorolni az empátia elutasítása-, vagy érdek hiány miatt sikeres hatalmi törekvéseket az utóbbi 10 évben, melyek csak hátránnyal végződtek a kiszemelt csoportok további életvitelére vonatkozóan.

Sajnos ilyen állásfoglalásuk mellett a SZFE IS hasonló-, értelmetlen harcban fog ' elvérezni ' !!!
Fekete-Győr András: Gyurcsány elvesztette a kontrollt saját pártja felett
Azt gondolom, hogy épp ő vesztette el a kontrollt maga felett !... sajnos, mert ez árt a legtöbbet hazánknak, a további lehetőségünknek, mert sokakat megtéveszt a hozzá nem értése !
Vásárhelyi Mária: Momentumosok, fiatalnak lenni éppen annyira nem érdem, mint mondjuk magyarnak lenni
Pedig érdemes lenne azon elméláznia minden (+) pártocskának, hogy az MSZP lejtmenete igazán akkor kezdődött, amikor ' kitalálták ' , hogy csak a fiatalokkal kell ' erősíteni ' a pártot

A gyakorlattal-, tudással rendelkezőket felváltották a győzelmi mámorban, de kevés ismerettel rendelkezők, és a lejtmenet a szakadékig jutott el.

Ismeretes, hogy mind a tudományban, mind a politikában - de az élet minden zúgában - csak egy egészséges , többgenerációs csapat lehet sikeres, bármely irányba megy az ' inga ' a siker nem nagyon várható !
Mindenkinek érdemes ezen elgondolkoznia.
Szél Bernadett: teljes abszurd. “Eligazítást” kaptam a Kínai Nagykövetség úgynevezett “Politikai Osztályától”
A politikai vélemények különbözőek, és egymáson IS kérdőre vonás jelenhet meg bizonyos állásfoglalásról, még egy kommunista - kapitalista rezsim esetén IS, ehhez semmiféle kiemelt engedély nem szükséges
Vona Gábor megvédte Szijjártó Pétert, és üzent az orbánozóknak
Vona nyilatkozata tisztán igazolja - tiltakozásai ellenére IS - ki mellett áll ( NER ), és ki ellen ( Karácsony Gergely főpolgármester ) érez. Jó, hogy elment volt pártja közeléből !
A Momentum nem támogatja az ellenzéki polgármester-jelöltet Mohácson
Az ' összefogás ' azt jelenti, hogy egyetlen egy tagot kell (!!!) mindenkinek támogatnia - függetlenül az egyéni véleményétől, és a szavazóit IS arra kell (!!!) kérnie, hogy erre az egyetlen jelöltre szavazzanak...ez minden pártra vonatkozik !
Minden ellenkező nyilatkozat a megállapodás ellen dolgozik, bármit IS mond indokként bárki... IS !
Háttérhatalom, kommunizmus, gyűlölet, nyilt fenyegetés – Vidnyánszky Attila ismét komolyan nekiment az SZFE-nek
Ki ez a faszi, hogy ilyen orbitális marhaságokat zagyválhat össze a magyar intellektuális térben, és senki sem üti agyon, hiszen a játékosnak tanuló egyetemisták igen csak megválaszolhatnának egy ilyen marhaságot ?!

Nincs vér senki pucájában, hogy befogja a száját ?!