relatív

Lemondott a médiahatóság elnöke, és erre nyomós indoka lehetett
@fűre lépni szabad: ' EZ ' a képen látható ' kereszt ' sajnos sokakban még máig IS mély sebeket gerjeszt, egy igen embertelen világról. Lehet, hogy mint jelkép jelenti az igazat a mai Magyarországról ?!
Bedobta a kormány a választási csodafegyvert
Kapkodnak a faszik fűhöz-fához, mert nagyon beijedtek a hatalmuk elvesztésének lehetőségétől.

Persze az ígérgetés nem a kormányzás szintjének javítására irányul - mint azt már az elmúlt években sem tették - , hanem egy összevissza ( minden értelem nélküli, alaptalan ) kapkodó regnáló végletes marhaságai szerint, minden józan meggondolás nélküli irányokba kapkodva összefüggéstelen törekvéseket takar !
Megszólalt a nő, aki azt állítja: szüleivel és a macskájával zsarolta és fenyegette a DK
Nagyon úgy látszik, hogy a magukat civilekként meghatározók mind a ' ner ' -hez kötődnek minden törekvéseikben, és abban a zagyban igen kiterjedt pénzforrásokhoz IS jutnak.

Hasonlóan a ner -lovagokhoz a rágalmak szintjén, minden tény hiányában vagdalkoznak azokra, akik nem ők !

Ezért IS kell egy normális közélet megvalósítására törekednünk, mert az ilyen ' házmester ' - típusú alaptalan gyanúsításoknak a végére kell járni, akár személyekre vonatkozóan IS !

A média számos felületén jelennek meg a teljesen tanulatlan, ismerethiányos bejegyzések melyekből ezek a rágalmak mint valós ismeretek özönlenek, mérgezve a társadalom egészét, még saját magukat IS, észrevétlenül.
Rossi megpróbálja mentegetni a menthetetlent: "nem játszottunk rossz meccset"
A magyarérzelem a focihoz az ' aranycsapat ' víziójában él !
A világ labdarúgása - még a legismeretlenebb kis országokban IS - a miénkkel egyetemben teljesen megváltozott, kiegyenlítettebbek lettek az erőviszonyok, így mint minden sportban hol győzelem, hol vereség ér váratlanul minden induló csapatot.
Minden erőlködésünk ellenére sajnos elérte csapatunkat a hullámvölgy, mely nem kiugró jelenség , még a legnagyobb favoritoknál IS előfordul, mint ismeretes. Ők IS nagy zakót tudnak kifogni !
Nem az akasztás, hanem a várt sikerek elérésének gátjait kell a továbbiakban kiküszöbölni ! Hajrá magyarok !
Vásárhelyi Mária coming out -ja - Dobrev és a többiek
Előre bocsátom nem vagyok érintett a múlt/közelmúlt politikai életében ' tettlegesen ', csak egy átlag polgárként mondom, hogy teljesen elegem van a múlt állandó kotorászásából, szerintem az legyen az elfogulatlan történészek - mert sajnos azok IS valamiféle prejudikákással nézik a múlt jelenségeit, ahelyett, hogy az akkori lehetőségek fényében tennék azt - dolga !
Azok - és ilyennek gondolom/érzem Dobrev Klárát manapság - akik a jövő elérhető, érdemi megoldására fókuszálnak sokkal támogatóbbak, mint a fentiekhez tartozó mások !
Tévedés ne essék a múlt velünk van, de nem megváltoztatását, hanem értelmes figyelemfelkető fordulatait kell a jövőnk megfogalmazásában értelmeznünk, a kedvezőbb életkörülményeink lehetőségének biztosítása érdekében.
Ezért inkább a jövővel-, és nem álandóan a múlt sebeinek csócsálásával kell egy modern társadalom kialakításában a prímet képviselni, ami csak az egyéni bosszúra, de nem a jobb életre ad alkalmat a továbbiakban.
Török Gábor az előválasztásról: "Két férfi, egy bukás"
A regnálót csak Dobrev Klára verheti meg, ezek a paprikajancsik... !

Sajnos a főpolgi még az emberi tartását IS vesztette, így hogyan fogja a fővárost igazgatni, az rejtély !
Eldőlt – Karácsony Gergely visszalép
Ezt a két fazont az nem zavarja, hogy egy ' hatos ' koalícióba keveredtek, és mindent csak közösen dönthetnek el, bárki IS lesz az új miniszterelnök ?!
A jelenlegi ner túlhaladott, ahol egy személy mondja meg mit kell (!) csinálnia tízmillió magyarnak !!!
Jellemző a pofák emberi tulajdonságára, hogy elfelejtik hol vannak ... bilibe lóg a fejük !!!
DK: Márki-Zay kérjen bocsánatot a lefideszesezett szavazóitól
@simmering73: És ezt a nevezett sem tagadta, eddig, neki jó a ner, csak ő legyen a miniszterelnök. A ner-hívúk szavazatával szeretné ezt elérni a továbbiakban IS !
Márki-Zay utalása után reagáltak Gyurcsányék arra, hogy megkeresték-e Karácsonyt
A nagy egójával rendesen beleköhögött a nullás lisztbe, így a porfelhőben nem látható a regnáló röhögő pofája !
Vásárhelyi Mária: ki volt ez számítva! - A téma meg sem karcolta az emberek ingerküszöbét. Pedig lett volna min felháborodni!
Gondolom ő sem akar olyan országban élni - mint már annyi magyar, aki ugyanazért hagyta el az országot - melynek egy ilyen vezetője van. Ezért fogta a lopott pénzt, és megpattant !!!

Majd lesz gondja az új vezetésnek a jogtalan-, lopott holmik, pénzek visszakerülésére a jövőben !
Jakab Péter: Márki-Zay folyamatosan üzenget, arra kért, hogy lépjek vissza a javára
Ez a ner ' trójai falova ' - nem nyílt támogatójával elérte, hogy nagyon megnehezítette a váltani akarók törekvésének sikerét. Ennek ellenére - ha nélküle IS - de győzedelmeskedhet minden nehézség ellenére a normális emberek akarata, és végleg eltűnik a ner !!!
Vádat emeltek „az ördög ügyvédje” ellen, Czeglédy Csabát gyanúsítják
@Málna: Van valami bizonyítékuk, vagy csak a szokásos rágalmazás... aztán a közösből fizetik a rehabilitációt majd a jövőben !
Vádat emeltek „az ördög ügyvédje” ellen, Czeglédy Csabát gyanúsítják
A pitiánerség mellett az adósság cunamival bűvészkedik - még utoljára - a regnáló, mert rájöhet a lavina egy vesztes voksolás után...mint a fába szorult szú, vagy már a sarokba szorult patkány végzetes reakciója ?!
A Karácsony - Márki-Zay paradoxon
Józan ésszel csak ámul-bámul a szavazó, akit korábban felhívtak, hogy szavazással döntsön a képviselőiről. Majd két - korábban fogadalmat tevő - elkezdi latolgatni ( és győzködni --- egymást -, hogy majd ők, és csak ők mondják meg hogy áll fel a lehetséges következő kormány. ( a legokosabbak természetes ők, így minden más ténnyel szemben - nem ők nyerték meg, és képviseletük IS gyér - ők az egyedüli nyerők ?!?!?!

A korábbi fogadalmak ( írásos ) felrúgása mellett alaptalan eszmefuttatással próbálnak az ellenzék élére kerülni, mely a tények alapján veszni látszik !
Fekete-Győr: Jakab Péter éppen győzelemhez próbálja segíteni Dobrev Klárát
Az a meglátás, hogy vannak akik az ellenzéki összefogás győzeleméért dolgoznak, igaz, és jobb lenne, ha ezt tennék azok IS , akik éppen ellenkezően, ennek bomlasztásán érdekeltek, amok kis egzisztenciájának érdekében, mint azt a jelenlegi Soros-ösztöndíjas tesz évek óta.

Ha a rendszer nem, csak a személyek cserélődnek, az nem váltja be azt a fogadalmat amit a most ellenzékként összeállók aláírtak - a népnek adott ígéretük alapján ! Jó lesz ezt mindenkinek szem előtt tartania, mert felelősség nem csak a most regnálókat, hanem az ellenük küzdőket IS terheli ígéretük betartása tárgyában !
Egy politikai elemző elmondta, melyik jelöltnek van esélye győzni Orbán ellen
@justhpeter: Ellenzékből nincs rá egyáltalán semmi lehetőség. A mese pedig nem valóság. A kettéosztott egyharmadnyi országrésnek kellene ebben lépnie, de nem akar.

Az igazi lépések - és nem a szószátyárkodás, melyre manapság van lehetőségük - csak egy rendszerváltás után következhetnek, egy megbékélt közéletben !!!

Addig a megmondóemberek bármit vizionálnak !
Vidnyánszky Attila nem volt hajlandó kezet fogni a fiatal színésszel, és majd akkor áll szóba vele, ha neki is hat gyereke lesz
Azok IS kellően utálják, és nem támogatják bumfordiságában !

Állásfoglalási, csak kísérik viselkedésének gyakorlatát!
Egy politikai elemző elmondta, melyik jelöltnek van esélye győzni Orbán ellen
Úgy látom megmondó emberekkel teli a padlás, de mind mintha abban reménykedne, hogy marad a mostani posvány ! De ha - a nép haragja miatt - ez nem válik be, legalább hasonló gyökerek legyenek a vezetők, de a nép az csak maradjon kussba !!!
Jakab Péter kiborult a Karácsony-Márki-Zay összefogáson
A regnáló aljassága fertőző, mint a Covid !
Az egyes emberi értékek az ót miniszterelnöki jelöltnél IS megjelenik, egyértelműen !!!
Bevetette a Fidesz a csodafegyvert a győztes ellenzéki jelöltek ellen
Ez a legjobb ingyen reklám.

Nem kell drága poszterekre költeni, megcsinálja ezt - bár nyilván a mi pénzünkből-, de legalább minket reklámoznak, és nem mindenféle hülyeséget, mint ahogy szokták - a regnáló a sok vesződség így az övék a terjesztésben IS !

Nem IS gondoltam, hogy ilyen segítséggel szolgálják az új, következő kormányt. Az, hogy miket írogatnak rá az úgyis a feledés homályába tűnik, mert még a teljes igazságot nem lehet elvárni tőlük, hiszen annyira a hazudságba merültek bele.
Gyurcsány nyílt támadást intézett Karácsony felé, kiakadtak a kommentelők, akik az ellenzéki összefogást féltik
Az igazán üdítő ebben a ner-posványban, hogy egy szennylap cikke milyen válogatós a vélemények értelmezéseiben ! Hajrá, minden ingyen reklám csak a posvány csökkentését sietteti !
Itt a nagy bejelentés: Karácsony és Márki-Zay összefog Dobrev ellen
A ner, és széltolói/talpnyalói - akiknek nem jutott már ész a sorbaálláskor - már csöpögő nyálukat nyaldosva vonul a pénzszórás további fordulójába ! Hátra dőlve várja a kézcsókokat...
Puzsér: csak ez az ember győzheti le Orbánt
Ha kellő hülyeséget lehet összehordani arra mindig van egy pofa.
A mai média azokat ajnárolja, akik valami nagy marhaságot állítanak úgy, mintha az valamiféle igazságot jelentene, így elkezdenek a hozzá hasonlóan magukat nagy okosnak hívők mindenféle ragozott marhasággal jelentkezni, ami a nézettséget/kattintgatást mint az igazságot jelenti minden buta embernek.
Ebben a jelzett személy IS nagy mágus, otthon van a nagyotmondásban, amit igazságként jelenít meg minden tény ellenében IS !
Itt a nagy bejelentés: Karácsony és Márki-Zay összefog Dobrev ellen
@kereső: Sajnos a ner szavazói bázisa - vagy tudatlanság, vagy kifejezett érdek miatt - egy meglévő massza. Az aki onnan akar szavazókat nyerni az vagy bolond, vagy politikai bűnöző, lehet válogatni !

Az tudott - éppen fentiek miatt - a teljes egymástól más törekvés mentén összezáró, manapság ellenzéknek tűnő pártokról, hogy igen kis területen képeznek azonosságot, de mindegyikük emberségesebb a mai regnáló gyülekezeténél !

Nagyon sérülékeny éppen emiatt, és csak a józan magyar nép széles támogatásával érhető el sikerük ! Egy szélhámos törekvéssel darabokra szedhetik erőtlenné válható egységüket, amire van IS erős törekvés a ner részéről.

Nem kellene az ellenzéki táborból ezt segíteni egy vállalhatatlan, hazug politika mentén, arra ott vannak a ner-legények !
Itt a nagy bejelentés: Karácsony és Márki-Zay összefog Dobrev ellen
Azt hiszem markizay elérte, hogy marad a ner ! Neki megvan a zsíros helye mint polgármester, vagy majd az új parlamentben, de a ner ne változzon ! Pedig a regnálót egyedül Dobrev Klára tudja megverni, és ezt a nép látja IS, azért nyerte meg a fordulót !
De vannak a hülye, irigy politikusok akiknek semmi sem drága, csak a maguk érdeke szent !

Ez az ' összeállás ' Dobrev Klára ellen még nem IS lenne nagy probléma, hanem éppen az felhozott, magukat mentegető alaptalan vád az ami szétveri az összefogott pártokat, olyan sebet ejtve azon, hogy a regnáló csak örülhet ennek az aljas húzásnak !!!
Mindennek ellenére remélem a szavazók többsége nem a maguk érdeke ellenében fogja azt a bizonyos szavazatot adni !
Jámbor: Czeglédy visszavehetne az arcából, nem antidemokratikus, ha valaki visszalép a másik javára
A ner vitézek annyira be vannak s...va, hogy minden lehetséges, és nem lehetséges módon a közös ellenzék valamilyen viszályára törekszik.
Erre ott vannak a nagy arccal pofázó média-huszárai, és arra kérem a jelenleg ellenzéki oldalon levőket ne üljenek fel erre délibábos színjátékra.
Őrizzék meg az összetartás legkisebb lehetőségét IS, hiszen remélhetőleg egy új közéletben együtt kell megteremteni a virágzó Magyarországot az otthagyott romhalmazból, mindenkinek a kellő lehetőséget megadva a jobb életre !
Hadházy Ákos csúnyán beégette Kocsis Mátét
@Aki Én: Meg lehet figyelni mind már előre megírt papírból okólvassa a gondolatait (?!), mint a vezetőjük. Saját kútfőből az nem megy, mert az nincs !
Guten Morgen, érkezik Orbán Viktor rémálma?!
A német balra igazitás mellett - ami nem kedvező egy minden baloldaliságot negnáló magyar vezetésnek - Grazban ( ez a magyar regnáló kedvenc, látogatott városa ) pedig kifejezetten kommunista vezetés alakul a minapi választások révén !

Szorul a hurok egy szélsősége jobboldal körül ! Hazánk imába foglalt, és rendre szlogenként felolvasott horthy-utánzatai IS elgondolkodhatnak miben létüket tekintve ! Talán még a múlt század eleji miliőnek megfelelő építkezéseket IS le kellene állítaniuk .
Magyarország visszakapott egy várost – Áder Jánost és Gulyás Gergely is közreműködött
Persze a meghatározás nem csak kiváltsággal, hanem kötelezettségekkel IS jár, éppen a törvény megfogalmazása szerint !