relatív

DK a Fidesznek: „Ébresztő, most nem bénázni kellene, hanem oltani, oltani és oltani!”
@fergeteg: Az igazság az, hogy tele vagyunk az európai jóváhagyással ellátott vakcinával IS, mely mellé még ( az egyébként hatásosnak értékelt ! ) egyéb vakcinánk IS van.

De a kormányzat nem kellő mértékben, és körben - a felajánlott lehetőségeket politikai okokból negrigálva - halad az oktásokkal, --- sajnos IS !

Ennek tulajdonítható a világelső hátrányunk mind az oltások számának alacsony szintjében, mind a halálozási adatok kimagasló mértékében !!!
Orbán: „láttam már novemberben, hogy baj lesz”
A sámán prédikációja nem maradhatott el, hiszen a megírt szöveget hasznosítani kell, még a magyar állampolgárok ellenében IS !
Csak a szavazat meglegyen, így az ájtatos szövegnek el kell hangzania, ha késve IS .
Márki-Zay: így nem fogjuk leváltani Orbán Viktort
Mzp nem tagja a hatpárti ellenzéknek, így véleménye IS annyira számít, sajnos a ner oldaláról énekel !!
Miniszterelnöki titkokat árult el Gyurcsány
Az igazság az, hogy Miniszterelnökként IS ilyen ' laza ' volt, lett IS belőle sok baja, amit manapság többen hátrányára írják, pedig az igazság az, hogy előnyére írható ! ! :-)))
Márki-Zay: így nem fogjuk leváltani Orbán Viktort
A szövetséges/ellenzéki pártok - helyesen - az előválasztások mellett foglaltak állást, tehát ( mindenki, bármely párt színeiben IS jelentkezik ) elfogadta, hogy a döntés az egyszemélyi indulásra - minden szinten - ott dől el. Semmi értelme forszírozni az esélyeket, mert - döntésük alapján - mindenkinek kutya kötelessége a nyertes személyét támogatni, bármely párt küldötte IS !

Azt azonban már látni, hogy a megremegett regnáló mely személyek/pártok ellenn küzd a legnagyobb vehemenciával, nyilván érzékeli a legnagyobb ellenfeleket !
Márki-Zay: így nem fogjuk leváltani Orbán Viktort
Ha egy rendszerváltásnak olyan kutyaütősen megyünk bele mint 1989 - ben, akkor az eredmény IS olyan lesz, mint az utóbbi évtizedek !!! Sajnos a közéletünk lealjasítása ennek kockázatát IS magába hordozza, hiszen többeknek a politikus a rabló szinonimájaként jelenik meg, így a választása IS kimondottan saját életkörülményeinek tükreként jelenik meg, tisztánlátás nuku !!!
Márki-Zay: így nem fogjuk leváltani Orbán Viktort
Akik politikusi pályán vannak, vagy abba az irányba orientálódnak, politikusként IS kell viselkedniük ! Fel kell (!!!) ismerniük mely, milyen módon érhetik el törekvéseiket - melynek egy normális országban az állampolgárok érdekeivel egyezőnek illik lenni - az egyéni törekvések csak ebben az esetben fogadhatóak el.

Azt IS fel kell ismerni, hogy az állampolgárok törekvéseinek megvalósítására jelenleg - és távlatokban IS - milyen lehetőség van, így az saját (egyéni ) érdekeit a lehető legkisebb mértékben kell számba venni, mert csak abban az esetben valósulhat meg egy törekvés - akár összefogás árán, több irányzat felvállalásával IS - ha azt minden partnerrel közel azonosan képzeli el. Ha a partnerek kiszorítására, legázolására törekszik egy politikus, akkor jó például szolgál mai közéletünk.

Ez a mai közélet azonban annyira alacsony szintű, hogy a nemzet érdekében alapos változásra érett, melyért minden becsületes állampolgárnak - ha politikus kivált ! - igyekeznie kell, kinek politikai, kinek szavazati oldalon !
Magyar György: kinek van több köze az anyaországhoz?
A levél-szavazat tisztasága semmiféleképpen nem biztosítható, így annak jogosultsága alaptörvény ellenes !

A demokratikus választások azt igyekeznek biztosítani, hogy a szavazó véleménye minden formában érsényesülhessen, a csalás lehetőségét IS garantálva.

Másrészt, egy meghatározott földrajzi-gazdasági környezetben csak az ott életvitelszerűen élők véleménye jelenhet meg a törvényi keretek meghatározásában értelemszerűen. Így a más keretekben élők abba nem szólhatnak bele, bármilyen indokoltsággal igyekeznek IS azt elérni..
Mészáros "Lölő" is megkapta a magáét Jakab Pétertől a parlamentben
@Aki Én: ... és ennél még röhejesebb, amikor a Parlamentben egy neres feláll és felolvassa az előre megírt színdarabot, melyre egy másik neres szintén az előre összeállított színdarab másik részét olvassa fel, mint ' választ ' !!!
Támadnak a globális-liberálisok és a céljuk az, hogy lerombolják a társadalmat és istentelenek legyenek – állítja a KDNP-s politikus
Ezek körében mindenki ennyire korlátozott ' érzelmű ', vagy valami központi hülyeség-brossura alapján jutnak ilyen, vagy ehhez hasonló marhaságra, következtetésre ( ha egyáltalán képesek következtetésre ! )

Az, hogy mindig - mindig - másokat ruháznak fel olyan baromságokkal melyekkel maguk rendelkeznek, az már nevetséges, és jellemző a gonosz/gyűlölködő gondolatvilágukra ( ha egyáltalán van gondolatviláguk ) !
Orbán az előttünk álló két hétről: "Csupa rossz hírem van"
El IS hiszem, hogy most ( IS ) be van s..rva, hiszen eddig IS elbaltázott mindent, de most még a nép, önkormányzatok, és a még itthon maradt egészségügyiek - akiket a végletekig kizsigerelt - áldozatos munkája IS kevésnek bizonyul, mert a vírus terjedése nem akar megállni, miközben ő már minden pénzt elszórt, teljesen hiábavaló dolgokra - vagy eltüntette -
ahelyett, hogy azokra fordította volna, amire minden rendes kormányzat ebben a pandéniás időben tette !!!
Nemcsák Károly megszólalt az SZFE ügyében – Szerinte a balliberálisok oldaláról indult az egész
Az kitűnik, hogy a ner támogatói - minden más körben - csak a legalacsonyabb szintről kerül ki, így a nevezett IS !

Ezeknek a tények semmit nem jelentenek, és véleményük megváltoztatásának semmi remény. Mint a ' laposföld hívők ' ők IS hisznek egy valóságtól elrugaszkodott vélekedésben !
Novák Katalin szerint már Londonban is érdeklődnek a magyar családpolitika iránt
@Málna: Olvasd el a családsegítő programot, és meg IS van a válasz naiv kérdésedre.
Novák Katalin szerint már Londonban is érdeklődnek a magyar családpolitika iránt
Londonban már érdeklődnek, hogy lehet ennyire elhibázni egy ország családvédelmét, és miért nincs erre valami megoldás, ítélet !?

Remélik mások nem követik el ezeket az embertelen hibákat Európában !!!
Lovasi András: "Remélem, megérem a bukásukat"
@ómió: Hozzád semmi közöm, ezt rögzíthetem IS, ha akarod !
Megszólalt Rogán Antal: "A feleségem állami banktól hitelt nem kapott és semmilyen föld nem került a tulajdonába"
Na, megy a szokásos hatalmi ködösítés : nem arra válaszol amiről szó van !!!

Érdekes - korábban erre a kérdésre egy tisztviselő - e témában/kérdésre adott válasza a banknak : a banknak lehetősége van egyéni elbírálás mentén folyósítani hitelt !!!
ByeAlex kiakadt és ezt üzente a "koleszterines-fingszagú, tróger, senkiházi" embereknek
A ' szabályosozdi ' nem megoldás, csak az ellentéteket növeli - illetve egysíkuvá tenné a kritikát !

A véleménynyilvánítás milyensége éppen azokról állít ki bizonyítványt akik gyakorolják azt ! Az intelligencia hiányát a megfelelő, eredményes oktatás, nevelés szüntetheti meg, és semmiképpen nem a törvény.

A neveletlen törvényalkotó sem eredményesen száll szemben a kritikákkal, először neki megának kellene emberközelibbnek lennie/látszódnia !
Megkérdezték a bankot, hogyan lehet 5 százalékos önrészre 1,6 milliárd hitelt kapni? A választól senki nem lett okosabb
@colibri: Na, az ilyen összefüggéseket kell egy normális országban hivatalosan üldözni. Ha kormányváltás lesz a jog kereteiben ezeket bíróság fogja vizsgálni, és a csalásokat - személyekre vonatkozóan - megfelelően retorzió követi !
A 200 ezer forintból alapított cég, amely mára 70 milliárdos forgalmat bonyolít
Az ' ilyen ' vállalkozóknak/vállalkozásoknak egy kormányváltás csak előnyt jelent, és helyük van - támogatásra méltóak - a magyar gazdaságban.
Fidesz: ez a különbség a baloldal és a nemzeti oldal között
A jobb-, és a baloldal közti különbséget jól példázza - ha már evvel kérkednek -, hogy a baloldalon nem lehettek vezetők ilyen beszűkült agyúak, aki nagy pökhendien vágja a nagyérdemű pofájába azokat a hazugságokat, melyeket valamiféle brossurából citálja bármelyik társuk IS, mint ez a hazudozó !

Ha a hallgató/olvasó veszi a fáradságot és utánanéz a tényeknek, megállapíthatja, hogy semmi alapja az elmondottaknak, sőt éppen az ellenkezője az igaz.
Vidéki polgármestert győzködnek, hogy legyen Orbán kihívója
Manapság a regnáló és bandája ezerrel munkálkodik az ellenzék megosztásán. Ennek érdekében minden aljasságra képes, mert érzi nyakában a hűvös leheletüket, és azt IS tudja, hogy regnálása alatt számos bűnt követett el a magyar nép ellen, így csak a mélyszegénység további butításával - mézes madzagok ígéretével -, valamint a legaljasabb emberek csapatával várja a megmérettetést !
Ezek az államtitkárok kaptak milliós prémiumokat 2020-ban
Amint elfogy a külföldről kapott, és a magyar adófizetők pénze - illetve minimálisra csökken - , a párt szétesik, mert nincs IS ' párt ' !
Ezek az államtitkárok kaptak milliós prémiumokat 2020-ban
Ez a párt csak a magyar állampolgárok pénzéből tudja fennterteni támogatóit, akár van valami beosztásuk, akár nincs, és nyomorognak !!!
Kilép a DK-ból két képviselő, mert csalódtak Gyurcsányban
Az a média, mely csak az imádat alapján, és nem a közösség törekvése alapján tudja csak elképzelni az egyes személyek támogatását, tele van olyan alakokkal, akik e szerint élnek, és így IS fogalmazzák meg észrevételeiket.

A mai ellenzéki pártok támogatói - támogatói = függetlenül attól, hogy tagok, vagy nem -, viszont a törekvés mentén vesznek részt a közösségi életben, bármilyen beosztásban IS vannak. Ennek megfelelően támogatják egy adott párt törekvéseit, vagy nem.

Manapság a regnáló köreiben csak a a harc a jellemző - a szükséges kormányzás helyett -, és így csak ennek megfelelően reagál bármilyen állásfoglalásra, jelenségre a közélet állandóan változó folyamatában, félelmükben fel-fel említve mumusukat IS !
Gulyás: Lesz védettséget igazoló kártya
Ez a műanyag kártya csak arra jó, hogy ismét egy-vagy ketőő ner lovag hatalmas bevételre tegyen szert. Az nem ismeretes manapság, hogy a vakcinák - bármelyik - meddig, és egyáltalán védenek- e az ismételt fertőzéstől.

Látszat kiadásokból áll a ner-lovagok bevételeinek nagy része. ---- beléptető kapuk, hatalmat betontömbök (kihasználatlanul ) ... stb, stb...