relatív

Újabb országos probléma az egészségügyben – Korlátozódnak a lehetőségeink
Ez van, amikor nem hozzáértők döntenek szakmai kérdésekben !
Még a költség csökkentés sem értelmezhető az új szabály következtében, hiszen a laborvizsgálat során nem egyenként nézik a tényezőket, hanem autómatizmus jelzi ki azokat.
Az értékek szükséges mértéket mindig a beküldő határozza meg, mert a diagnózis felállítása ezekből az adatokból történik meg, ami a beteg javulását eredményezheti a továbbiakban.
Puzsér: "Vágó István teste még ki sem hűlt, Gyurcsány máris nekiállt önérzeteskedni a nevében"
Vannak , akik manapság sekélységük palástolására mások - jelen esetben ismét egy jeles személyiséget - zsigeri gyúlöletükkel szeretnék a maguk szintjére ( ami igen nehéz, mert kevesen vannak olyan mélyen ) letaszítani. Ezért megragadnak minden lehetőséget mésok gyalázására, azt remélve, hogy ezáltal nem tűnik fel a saját alacsony szimtű kvalitása.
1500 embert evakuáltak Spanyolországban az erdőtüzek miatt
Na most azonnal elfogató parancsot kell kiadni az evakuálást kiadóra, mint azt más ország kapcsán IS foganasították, aéaptalanul !
Már 19 halálos áldozata van az amerikai légicsapásoknak Szíriában
Alapos oka van a támadó elnökére kiadható elfogató parancsra az ' ismert ' bíróságnak !
"Az Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a sz*rt" – Fábry Sándor műsoraiban ezért kevesebb már a politika
Azért ilyen a magyar közélet, mert ilyen ' szarol ' nyilatkoznak undorító módon másokról, akik felettük állnak minden tekintetben !
Valami nem stimmelhet a kolléganőjét túlzottan ölelgető Gyurcsánynál – így látja a szakértő
A minden teljesítmény nélküli ingyenélő megmondóemberekne a széles médiában minduntalan előfordulásuk alkalmával talán az IS eszükbe juthatna, hogy a korábbi mimiszterelnök csupán kompenzálni szerette volna a regnáló miniszterelnök otrombaságát, miszerint egyedüliként nem fogott kezet a fogadalmat tevő friss képviselővel !
Kész a vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatos új törvényjavaslat – Vajon elég lesz a Bizottságnak?
Vagyonnyilatkozatnak csak közszölgálatban van értelme !Évenként, a nyitó-, illetve záró nyilatkozat képezheti az alapját a közpénzek garanciájának.
Más meggondolás csak az irigységet táplálja , és a végnélküli lejáratásra ad okot !!!
Országgyűlési képviselő anyját szidják a fradisták egy molinón
Nem hiszem, hogy a drukkerek tömegének ez a stílus tetszene. Ez csak az elhíresült 2006 -os randalírozók sajátja, akkor IS minden jóérzésű magyar ember ellenében tették tönkre a fővárost !
A NATO felszólította Oroszországot: Megsértette szerződéses kötelezettségeit
@Bástya Béla Elvtárs: Oroszország - naivan, mert mint védelmi szövetségként értelmezte a szlogenjük alapján - már több évvel ezelőtt kérte felvételét, de ettől a NATO elzárkózott, ami nyilvánvalóvá teszi törekvésüket !!!
A további történetek aztán világossá tették a NATO mai gyakorlati tevékenységét IS.
A NATO felszólította Oroszországot: Megsértette szerződéses kötelezettségeit
@relatív: A NATO - nak Oroszországgal nincs semmiféle szerződése, így azt megsérteni sem tudja !
A NATO felszólította Oroszországot: Megsértette szerződéses kötelezettségeit
A NATO - alapításának okán sem - körén kívül semmiféle hatósági/jogi alapal nem rendelkezik tagjain kívüli államok esetében azok bármiféle tevékenységével szemben, mivel védelmi halmaza a társult országoknak.
Amannyiben a halmazon belüli csoport valamelyikének sérelmét érzékeli, annak mértékében hozhat közös döntést a probléma megoldására, de más országokdöntései/tevékenysége nem tartozik intézkedési körébe.
A nemzetközi megegyezések körében nincs semmiféle ráhatással !
Így bármiféle nyilatkozat részéről hírlapi esemény csupán, így IS értelmezhető csak !
Szakértő: a rendszert csak Orbán halála vagy egy nagy katasztrófa tudná megingatni
Jó összefoglalója a jelenlegi állapotnak Magyarországban. ez a nyilatkozat A jelen állapotok közt egy demiokratikus kormányváltás olyan, mint a kapitalista környezetben a szociális háló !

Az az ellenzékiek által megfogalmazott támogatási környezet mely elvárható lenne egy jóléti államban a valóságban csak álom, mert a kialakult politikai fonódások ennek semmi ésszerű alternatíváját nem támogatják !