reseva

Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége
Nem terelgetni kell a népet. Ez jó! Akkor ti miért csináljátok. Nem kell mondani, tudom: Mo-on még vannak, akik beveszik ezt a dumát. Ki kell használni minden alkalmat.
Orbán Viktor: "Nekünk nem számok kellenek, hanem magyar gyerekek"
Hová szülessenek azok a gyerekek? Egy kirabolt, letarolt,elhülyített országba? Mindent egyszerre!? Gyerekek is, meg rablás is. Vagy inkább ez csak a szokásos szónoki duma?
Már az óvodákban megkezdik a keresztény-nemzeti alapú nevelést
az Orbán fiúnak is kell valami állami státus, neki mi mást tudna adni a papa
Novodomszky Éva 44 évesen, két kisgyerekkel maradt egyedül – a szakítás részletei
@KisGenyo2: azért azt nem könnyű elfogadni, hogy a gyerekeim apja más nőkkel jár, a családja helyett.
Gulyás Gergely meglepőt nyilatkozott a "kerítésbontókról"
Ebben a történetben csak az sántít, hogy a magyar Országgyűlés nem demokratikusan választott, hanem az ő szabályaik szerint, azaz egy kisebbség ül a nagy többség nyakán.
Kövér László: Az ellenzék üres és morálisan értékelhetetlen
Ezt a szöveget kb tizen-akárhány éve hallom Kövértől, nem lehet, hogy egy kicsit szemilis?
Gyurcsány pártja megismételné a választást
Az ellenzéknek akkor kellett volna talpra ugrani, amikor ezt a választási rendszert elfogadták. De még most sem késő a végsőkig harcolni ellene, vagy a Fidesz örökre a nyakunkon marad. És ezt merik még demokratikus rendszernek nevezni! Mi meg elfogadjuk? És csak sajnálkozunk felette?
Varga Mihály szerint az euró bevezetése nem elegendő a felzárkózáshoz
Felmondja a leckét, amit eddig csinálniuk kellett volna. Azt nem mondja, hogy miért nem csinálták, de még több pénzt kér minden esetre. .Ezek tiszta hülyének nézik a Uniót, bár lehet, hogy az is, ha ezt a süket dumát beveszik. és még több pénzt adnak nekik.
Szijjártó: Magyarország 1,5 milliárd forint értékben kórházat épít Szíriában
@cikicakk55: valmiért mégis rájuk szavaztak. Aki éppen nem beteg, annak minden más fontosabb. Az az életét félti először, ha ráijesztenek.
Szijjártó Péter szerint Soros azért tárgyal Brüsszelben, mert meg akarja büntetni a magyar embereket
Soros-fóbia. Tényleg azt remélik, hogy az Unióban is találnak vevőt rá? Vagy kamuzik, vagy tényleg beteg.
Áll a bál Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata körül
@durbincs: Vajon honnan tudják, hogy Gyurcsánynak plusz még egy számlája van egy osztrák elitbankban, legalábbis a nevén. És mi oka lehet eltitkolni? Nem valósszínű, hogy bevallott jövedelme mellé - ami így sem kevés, még valahonnan támogatást is kap, amit nem lehet bevallani. Érdekes ez a támadás. Vagy semmi sem számít, csak csak valami Gyurcsányról szóljon?
Puzsér kifakadt a Havas-ügy miatt
Sajnos nem tudtam követni az információs folyamatokat, de az is gyanus, hogy most hirtelen mindenki bátorrá válik. Azt mondja: Baukó Éva már már évekkel ezelőtt a nyilvánosssághoz fordult, és azóta nem tudta bizonyítani az igazát? Azóta már fel is jelenthette volna a zaklatót, ha ez annyira biztos. Ezek szerint nincs se tanúja, se pártfogója, esetleg más panaszos se, akire hivatkozni lehetne.

Ezért aztán én is úgy gondolom, hogy itt Havas esetében a korpa és a disznók esete forog fenn, túl biztos volt abban, hogy őt nem lehet sárba rántani.
Nagy bajba kerülhetnek a falusi kisboltok
Mi az hogy tönkremennek? Évek óta mást se hallok, mint hogy a kkv-at támogatjuk. Mi lenne, ha nem támogatnák?
Nem hiszi el, hogyan reagált a Fidesz az LMP listás jelöltjeire
A kinaiak meg a ruszkik az Orbán-szövetségesek. Nézzük csak, melyik jobb?
Orbán: Soros beszállt a magyar választási kampányba
Hol van az előírva, hogy csak a határon túliak szólhatnak bele a magyarországi választásokba.Egyébként ha tudja, hol osztogatja Soros a pénzét, szólhatna nekünk is, szívesen beállunk a "pártszerű" tevékenységébe, mivel Orbántól még nem kaptunk semmit.
A Nézőpont Intézet szerint Soros át akarja venni a hatalmat az uniós intézmények fölött
A Nézőpontról eddig leginkább csak mint közvélemény kutatóról hallottunk. Nos, most jól látni, hogyan kutatnak ezek a soros-agyúak. Így kell őket komolyan venni.
Napi érthetetlen: Orbán gazolni kezdett a Vigadó előtt
@Eladott Ország: Ez nem az a kép, amit én láttam, A filmen hátulról is látható, valami van a kezében, és egyfolytában rángatódzik. A filmen előrehaladott parkinson kórról beszéltek.
Napi érthetetlen: Orbán gazolni kezdett a Vigadó előtt
Napokban láttam Hitlert egy felvételen, Berlin ostroma előtt, amikor már a megmaradt katonák mellé gyerekeket soroztak be. A jobb kezével a besorozott gyerekekkel fog kezet, a másik keze a háta mögött megállás nélkül kalimpál. Azt mondják, még mindíg hitt a győzelemben.
Saját zsebébe tette a jegyek árát a trükkös buszsofőr
Ma ez a módi nálunk, aki nem csal, az nem is magyar. Nem ő tehet róla, hogy neki csak egy ilyen kis biznisz jutott.